Aldattığını düşünüyorum haklı mıyım kızlar?

Anladığım kadarıyla,eşinin üzerine çok düşüyorsun.
Daha çok şikayet eden,mızmızlanan bir yapın var sanırım.Bir de ağlaman var tabii.
Bu davranışlar,hem eşini bıktırıyor,hem de onu bırakamayacağın hissini yaratıyor.

Ayrıca ipleri tamamen onun eline vermisşin.Herşey o ne zaman nasıl isterse öyle oluyor.
Dışarı çıkmak için izin almaktan bir an önce vazgeçmelisin.
Mesela kuaföre önce annenle gitmeye başlarsın.Daha sonra ben çocuk muyum neden annemle gidiyorum diye yan çizersin.
Hem annen baban neden ortamı yumuşatmıyorlar ? Ne var oğlum yabancı semt değil,abartıyorsun gibi...

boşansak diyor giderim kaybolurum piyasadan fln fılan diyor .

Boşanırsanız bir zahmet kaybolsun zaten :)
Boşanmanın amacı,hayatından çıkması zaten.Sonrasında nereye gittiği,ne yaptığı seni ilgilendirmemeli.
Kendi yokluğuyla seni cezalandıracakmış.Şişirdiğin egosunun sonucu bu işte !

gözlerim dolu dolu yazıyorum ya içerde keyifle oturuyor gelmedi yanıma hiç ya ne tatili canım tatile gidip milletemi bakcan vcdunu milletemi göstercen diyor balayına bile gitmedik ya cnm

Tatil deyince neden aklınıza deniz geliyor anlamıyorum.Gezmek görmek amaçlı tatil yapılabilir.

Sizin fazla üzerine düşmenizden kaçıyordur..Hep kendi beklentilerinizi ön planda tutuyor,sorunlarının ne olduğunu sormuyorsunuz..Eşinizi bencil olarak düşünüyorken belki siz biraz bencilce yaklaşıyor olabilirsiniz ..
Eşinizin derdini,sıkıntısı konuşmayı talep edin.şikayet etmek yerine dinlemeyi ön planda tutun..

2z mesaj................................................

Son düzenleme:

normal bir tatilede götürmüyor söylüyorum gezelim tarihi eser yerleri diyorum yok hiç vakti yokmuş....

bende bazen böyle hissedebiliyorum birde ankrada iyi bir semtte çalışıyor şık insanlar fln anladınız siz beni olabilir belki canım.diyıor zaten kendinemi baktırcan sana bakcaklar diyor.s

Okadar istiyorumki beraber bir güzel anımız olsun yok ..Hergün evdeyiz sadce pazar günü öyle markete götürüyor o kadar evliliğimde güzel bir anımız hiç mi olmasın ya sevdiğimle vakit geçirmek istiyorum..gezmek gülmek güzel anılar saygı sevgi aşk mutlu bir yuva kim istemezki...

bende bazen böyle hissedebiliyorum birde ankrada iyi bir semtte çalışıyor şık insanlar fln anladınız siz beni olabilir belki canım.diyıor zaten kendinemi baktırcan sana bakcaklar diyor.s

tahmin ettiğim gibi çok fesatmış. durumunuzu kabullendiğiniz belli

eşiniz düzelmez ama siz böyle devam ederseniz korktuklarınız başınıza gelir

son yazdığınız msj beni çok üzdü. eşiniz sizi hak etmiyor

Son düzenleme:
Yazmak istemedim ama yazmadan duramayacagım malesef

Eşinizin size karşı tavrılarından dolayı,
Bu saatten sonra ayrı eve de çıksanız ,
bu evlilik iflah olmaz

Çok mutlu bir evlilik, uzun yıllar süren beraberlikler bir anda yok olabilir; çok kötü giden ilişkiler ve evlilikler ise iki tarafın çabasıyla yeniden var olabilir. Kimsenin kimseye iflah olmaz demeye hakkı olduğunu düşünmüyorum; bu kadar geleceği görüyor olamayız, tahminlerimizden bu kadar emin olamayız. Herkesin yuvasında az ya da çok sorun yaşanıyor; bazı dönemler çok ateşli olabiliyor. İşte o zaman o ateşi görüp müdahale etmek gerekiyor; sonrasında temel sağlamsa etrafta yanmayan tek şey sevgi kalmışsa herşey tekrar yeşerir. Sevgi çok basit bir tanım olacak ama mesela toprak gibi...Derinliği kişilere bağlı bir temel atılıyor; o temelin hemen üzerinde güven var, sonra saygı, sonra iyilik, sonra gözleri:) vs...Herkesin sıralaması farklıdır ama temelde sevgi vardır; sevgi varsa o bina yıkılsada sevgi ve güven tamamsa silkinip yeniden başlanabilir diye düşünüyorum.
Eğer sağlık zorunlulukları yoksa anne baba hasta vs. değilse aynı evde oturmak ilişkilere zarar verebiliyor. Konuşarak eğer bu şekilde iletişim kurulamıyorsa uzmana giderek sorun anlaşılabilir ve çözülür. Herşey gönlümüzce olsun:)

Elbette haklısınız ,
Ancak konunun tamamını okumadıgınızı düşünüyorum,
zira o mesajı yazdıktan sonra ben de daha yeni okuyabildim,
bir kez daha yanılmadıgımı görüyorum...

Sevgi, güven ve karşılıklı çaba demişsiniz, sizce bu evlilikte bunlar var mı?
Zaten konu sahibi de bunun farkında, sayfaları okursanız anlarsınız...

Lale;

Eşin neden bu kadar kıskanç ve her şeyini kısıtlıyor?
Ben her zaman eşini bu kadar kısıtlayan insanlardan korkmuşumdur,
çünkü aslında eşini evde kısıtlayan erkekler , dışarda her türlü ahlaksızlıgı yapanlardır,
yapamayanlar da zihniyetinde ahlaksızlık var olan, ancak icraata dökemeyenlerdir...

Dün gece aldattıgını bilemeyiz dedim,
üzgünüm ama sayfaları okudukça fikrim degişti...

Son düzenleme:
Bütün sayfaları okudum.hemen herkes aynı görüşte bende katılıyorum çoğu yazılanlara.benimde çevremde var bu tip evlilikler şikayetler aynı kocanın aşırı ve mantıksız kıskançlığı, baskısı...peki kadınlar aynımı? evet aynı.Kocayı hayatın merkezine koyma aşırı taviz verme,anlamsız bir kaybetme korkusu,kocayı az memnun etme telaşı,ilgisizliklerinden yakınma...birde ne var biliyormusun?bu kocalar eşlerine deli gibi aşık hani kadın çekip gitse azbiraz elini eteğini çekse sudan çıkmış balık gibi kalakalacaklar, etekleri tutuşacak.salya sümük ağlayanınada şahit oldum.lütfen erkekleri gözünüzde ilahlaştırmayın.fazla yüz vermeyin, aşırı pohpohlamayın hele hele hizmetçi modunda kendinizi köleleştirmeyin.hiç bir işe yaramıyor, sizi daha fazla sevdirmiyor kıymetli yapmıyor. önceki sayfalarda bir arkadaşımızın yazdığı söz ne kadar doğru ancak durumu bu kadar güzel özetleyebilirdi."erkekler kadınları ezmekten zevk alırlar,ve kadın ezildikçe ondan iyice soğurlar"lütfen arada bir bu anlamlı sözü hatırlayın lütfen.

Konu sahibi olayı anlatıyor ama gerçeklik daha farklı...Yani biz yaşadığımız şeyi kelimelerle anlatmaya çalışıyoruz ama duyguların tamamını anlatamıyoruz. O sevgi ve güvende belki eşimizle yaşadığımız bir gecede veya ilk buluşmamızda anılarımızda hala taze...Mesela ben eşime çok kızgınım diyelimki konu açıp yazıyorum, çok kızgınım ve kelimelerle ifade etmeye çalışıyorum ve siz yazdığım kadarını okuyorsunuz. Ama eşimle ilk elele tutuştuğumuzda ne hissettiğimizi, birbirimizin gözlerine nasıl baktığımızı kimse bilmiyor, bilemezde...Sadece bu konu için değil tüm konulardaki yorumlar için söylüyorum; hepimiz yazılana yorum yapıyoruz ama kişinin yaşadığı daha farklı oluyor. Burada kesin yargılarda bulunulmasını saçma buluyorum, bulunulamaz demiyorum sadece bana göre saçma...Bu durumda gerçekten herşeyin karıştığı durumlarda uzmandan yardım almak en iyisi...Burası ise sadece dertleşme ve farklı bir bakış açısı görme alanı...

eşinin seni aldatıp aldatmadığını biz bilemeyiz ama öyle bir durum varsa er geç ortaya çıkar zaten

Bence farklı bir eve taşının. Ne bileyim sürekli aynı çatı içerisinde kim olsa sıkılmaz. İnsan kendi evinde her istediğini rahat rahat yapmak ister falan. Bunu bir düşünün.

İlk önce sen eşinle kaçtığın için 1=0 yeniksin bu sana olan saygısını azaltabilecek birşey.Sanırım çalışmıyorsun gündüzleri internete girmeni tavsiye ederim o evdeyken onunla ilgilen evde bile olsan kendine bak mesela dizi izlemek yerine kitap okumaya başla.Ve en acilinde bir aile terapistine gitmenizi tavsiye ederim çünkü eşin sana duygusal işgence yapıyor ve şuan ailesinin yanında olduğunuz için muhtemelem kompleks ve eziklik hissediyor seni ezerek kendi egosunu şişiriyor.Bu şekilde devam ederse ve kendini daha fazla ezdirirsen iflah olmaz toplayamazsın acil bir terapiste gidin.Bu arada şunu sakın unutma kavga etmek itiraz etmek her zaman güç gösterisi değildir, sakinliğini saygını koru derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…