boşansak diyor giderim kaybolurum piyasadan fln fılan diyor .
gözlerim dolu dolu yazıyorum ya içerde keyifle oturuyor gelmedi yanıma hiç ya ne tatili canım tatile gidip milletemi bakcan vcdunu milletemi göstercen diyor balayına bile gitmedik ya cnm
Anladığım kadarıyla,eşinin üzerine çok düşüyorsun.
Daha çok şikayet eden,mızmızlanan bir yapın var sanırım.Bir de ağlaman var tabii.
Bu davranışlar,hem eşini bıktırıyor,hem de onu bırakamayacağın hissini yaratıyor.
Ayrıca ipleri tamamen onun eline vermisşin.Herşey o ne zaman nasıl isterse öyle oluyor.
Dışarı çıkmak için izin almaktan bir an önce vazgeçmelisin.
Mesela kuaföre önce annenle gitmeye başlarsın.Daha sonra ben çocuk muyum neden annemle gidiyorum diye yan çizersin.
Hem annen baban neden ortamı yumuşatmıyorlar ? Ne var oğlum yabancı semt değil,abartıyorsun gibi...
Boşanırsanız bir zahmet kaybolsun zaten :)
Boşanmanın amacı,hayatından çıkması zaten.Sonrasında nereye gittiği,ne yaptığı seni ilgilendirmemeli.
Kendi yokluğuyla seni cezalandıracakmış.Şişirdiğin egosunun sonucu bu işte !
Tatil deyince neden aklınıza deniz geliyor anlamıyorum.Gezmek görmek amaçlı tatil yapılabilir.
bende bazen böyle hissedebiliyorum birde ankrada iyi bir semtte çalışıyor şık insanlar fln anladınız siz beni olabilir belki canım.diyıor zaten kendinemi baktırcan sana bakcaklar diyor.skıskanç insanları hiç sevmiyorum. tecrübelerime dayanarak size şunu söylemek istiyorum
eşiniz sizi kısıtlayarAk kendi hatalarını örtüyor. çünkü o dışarda kadınlara bakıyor, bakımlı kadınlar onu çok etkiliyor o yüzden sizin bakımlı olmanızı
istemiyor. siz bakımlı olunca diğer erkekler de size bakacak çünkü
tlfnu, pcnizi kontrol etmesinin sebebi de kendisi de bi haltlar karıştırıyor
ayrıca ezik bi kişilik. kızı kaçırmış, bakamamış ailenize sığınmış kaprisleri bundan
birazda rahatına düşkün biri. para, ev, her şey bedava nasıl olsa. bu kadar rahata alıştırmayın çünkü rahat erkek aldatmaya meyillidir
büyük ihtimalle yazdıklarıma kızacak, kocişinize toz kondurmayacaksınız ama durum bu
aldatılıyor musunuz bilmem ama yakında aldatılacaksınız
Her gün ağlayıp hasta olmandan adam bıkmış olabilir.
ben kendi kendime hasta olmuyorum ki cnm...
Kadınlar ilgi beklediğinde hasta numarası yapar ya hani öyle sandım.
bende bazen böyle hissedebiliyorum birde ankrada iyi bir semtte çalışıyor şık insanlar fln anladınız siz beni olabilir belki canım.diyıor zaten kendinemi baktırcan sana bakcaklar diyor.s
Yazmak istemedim ama yazmadan duramayacagım malesef
Eşinizin size karşı tavrılarından dolayı,
Bu saatten sonra ayrı eve de çıksanız ,
bu evlilik iflah olmaz
Çok mutlu bir evlilik, uzun yıllar süren beraberlikler bir anda yok olabilir; çok kötü giden ilişkiler ve evlilikler ise iki tarafın çabasıyla yeniden var olabilir. Kimsenin kimseye iflah olmaz demeye hakkı olduğunu düşünmüyorum; bu kadar geleceği görüyor olamayız, tahminlerimizden bu kadar emin olamayız. Herkesin yuvasında az ya da çok sorun yaşanıyor; bazı dönemler çok ateşli olabiliyor. İşte o zaman o ateşi görüp müdahale etmek gerekiyor; sonrasında temel sağlamsa etrafta yanmayan tek şey sevgi kalmışsa herşey tekrar yeşerir. Sevgi çok basit bir tanım olacak ama mesela toprak gibi...Derinliği kişilere bağlı bir temel atılıyor; o temelin hemen üzerinde güven var, sonra saygı, sonra iyilik, sonra gözleri:) vs...Herkesin sıralaması farklıdır ama temelde sevgi vardır; sevgi varsa o bina yıkılsada sevgi ve güven tamamsa silkinip yeniden başlanabilir diye düşünüyorum.
Eğer sağlık zorunlulukları yoksa anne baba hasta vs. değilse aynı evde oturmak ilişkilere zarar verebiliyor. Konuşarak eğer bu şekilde iletişim kurulamıyorsa uzmana giderek sorun anlaşılabilir ve çözülür. Herşey gönlümüzce olsun:)
Elbette haklısınız ,
Ancak konunun tamamını okumadıgınızı düşünüyorum,
zira o mesajı yazdıktan sonra ben de daha yeni okuyabildim,
bir kez daha yanılmadıgımı görüyorum...
Sevgi, güven ve karşılıklı çaba demişsiniz, sizce bu evlilikte bunlar var mı?
Zaten konu sahibi de bunun farkında, sayfaları okursanız anlarsınız...
Lale;
Eşin neden bu kadar kıskanç ve her şeyini kısıtlıyor?
Ben her zaman eşini bu kadar kısıtlayan insanlardan korkmuşumdur,
çünkü aslında eşini evde kısıtlayan erkekler , dışarda her türlü ahlaksızlıgı yapanlardır,
yapamayanlar da zihniyetinde ahlaksızlık var olan, ancak icraata dökemeyenlerdir...
Dün gece aldattıgını bilemeyiz dedim,
üzgünüm ama sayfaları okudukça fikrim degişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?