- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
boşansak diyor giderim kaybolurum piyasadan fln fılan diyor .çok yanlış bir düşünce
sizin hayatınız mutluluğunuz bir erkeğin elindemi.
madem gitmek istiyor bırakın gitsin..
merak etmeyin boşanacağım gideceğim diyen erkeklerin çoğu burnu sürtmüş vaziyette geri dönüyor
dizilerimi izleyemiyorum yok ona bakma yok buna bakma ..yok balkona cıkma yok şöyle sıkıyor baya..mesela kk ya giriyorumya aksam geliyor orda birimi varda giriyorsun hep diyor bana ben çok sinirleniyorum ya bende üye olup bakcam napıyon diyor bana.s
hayır yok kendime bakamıyorum ..mesela diyorum kuaföre gidiyım şu kaşlarımı aldırıyım ne işin var yok bitti bu kadar..hiç birşey yok öylece hergün evdeyimmmm...Yazmayacaktım ama duramadım...
Hayatınızda eşiniz dışında bir ilgi alanınız var mı?
Kendinizi geliştirmek veyahut iyi hissetmek adına yaptığınız bir eylem?
boşansak diyor giderim kaybolurum piyasadan fln fılan diyor .
kadınlar ne kadar çiçekse erkeklerin çoğu da bir o kadar odundur..eğer budamazsan iyice kalın bi kalasa dönüşebilirler.
peki ne yapıyım ben şimdi canım ya ..saçmalıyor ya kk ya girip bana bakcakmış ya...scanım burda bir erkek üye var o da aramıza pek karışmaz zaten.sitenin kurucusudur kendisi..eşin ürkmesin yani,bari kk da rahat bıraksın seni..bi insan kendine bu kadar güvensiz olup da karısına bunları yaşatamaz ya..
bari nfes alırken d danış ona,sor..hastalıklı bir ruh hali bu!
keşke kendini bu kadar ezdirip bu tavizleri vermeseydin.
hayır yok kendime bakamıyorum ..mesela diyorum kuaföre gidiyım şu kaşlarımı aldırıyım ne işin var yok bitti bu kadar..hiç birşey yok öylece hergün evdeyimmmm...
peki ne yapıyım ben şimdi canım ya ..saçmalıyor ya kk ya girip bana bakcakmış ya...s
sormam gerekiyor işte haberi olmazsa benle konuşmaz günlerce..her zaman böyleydi evlendik evleneli dsrı tek çıkmakmı asla ..sevde elimden geleni yapmaya çalışıyorum cnm ...Hiçbir şey yapmadığınız için her şeyi eşinizden bekliyorsunuz ve adamı da ister istemez sık boğaz ediyorsunuz.
Sorun bu olabilir mi?
Kuaföre giderken ona sormak zorunda değilsiniz, hadi velevki sordunuz müsade etmedi.
Ev içinde de bin tane aktivite var yapabileceğiniz örneğin bakımızını kendiniz de yapabilirsiniz, neden onları denemiyorsunuz?
boşansak diyor giderim kaybolurum piyasadan fln fılan diyor .
evet sevdiğim deliler gibi aşık oldugum kocama hep saygı duydum ben evet dedim kızmasın aramz bzulmasın dedim hep..ekmek almaya gidemıyorum ben ya ..ama öncedendde böyleydi benim eşim..
sormam gerekiyor işte haberi olmazsa benle konuşmaz günlerce..her zaman böyleydi evlendik evleneli dsrı tek çıkmakmı asla ..sevde elimden geleni yapmaya çalışıyorum cnm ...
Beni hep değiştirmek istedi hep benii eve kapattı hep kısıtladı beni anneme bile gelemiyordum ben..ama yinede çok seviyordum boşanmaya niyetim yok seviyorum içim gidiyor ama eşim neden böyle bilmiyorum çok soğuk bana ya izlediim dizilerde bile o adama bakmak için mi izliyorsun diyor bana giydiğim gömleğe bile ters bakıyor canım ben kısa kollu zor giyerim açık asla giyinmem okadar değiştimki evlenince karşılığı bumu diyorum bazen kendimce....
Yuva üstüne yuva kurulmaz arkadaşım.Eşinin mutsuzluğu bundandır.Maddi olanaksızlıklardan dolayı mı beraber kalıyorsunuz? Ne yapın edin ayrı bir eve çıkın.Böyle nereye kadar.Ailen de bu durumdan pek hoşnut değillerdir eminim.
gözlerim dolu dolu yazıyorum ya içerde keyifle oturuyor gelmedi yanıma hiç ya ne tatili canım tatile gidip milletemi bakcan vcdunu milletemi göstercen diyor balayına bile gitmedik ya cnmBoşanmayın tabi ki bir yuva kolayca kurulmuyor.Çözüm yollarını bulup denemek lazım önce.Seni çok kısıtlamaya almış sen de bunalmışsın tabi haliyle.O da kıskançlığın verdiği durumla belki de aklına olmadık şeyler geliyor kuruntu yapıyor böyle oldu.Sorun yok gibi göründüğü için insanın aklına da bişey gelmiyor.Belki bir çözüm yolu değil ama ufak bir kaçamak yapıp mesela tatil felan yapsanız çünkü çok büyük sorunlarınız yok aldatma vs gibi.En azından herşeyden uzak birbirinize vakit ayırmış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?