Aldattığını düşünüyorum haklı mıyım kızlar?

bekara karı boşamak kolay (şaka ha klasik kk muhabbeti ya aklıma geldi öylesine)

ya belki adam özelini rahat yaşayamıyordur falan ne bileyim erkekler için önemliya öyle şeyler..

belki düzelir

Keşke ayrı eve çıksalar da düzelse ama zaten ayrı evdeyken de adam böyleymiş...

Belkide öyle ama bende gerçekten yaşıma göre iyiyim ama evlenirken benim yaşımıda biliyordu....

onu belirtmedim kızlar ayrı evdeydik zaten su 2 3 haftadır yeni taşındık..ama taşınmadan öncede böyleydi..

e o zaman sorun başka..1 yılda neyi bu kadar çabuk tüketip de bu hale geldiniz ki?
aranızdaki yaş farkı mı sorun acaba?

ayrıca neden ailenizin yanına taşındınız,bu bazı şeyleri daha da zorlaştırabilir.

Severek evlenmişsiniz eğer bir yılda bu hale geldiyseniz bence bir tek eşinize yüklenmeyin kendinizi de sorgulayın acaba hataalrım var mı diye ?
Şikayetçisiniz bu sorunları güzelce eşinizle paylaşın konuşmaya çalşın adam akıllı ağlamadan suçlamadan.
Aldattığını bilemeyiz bu şekilde zaten de.

ben halen eşime aşıgım çok seviyorum gülümsiyecek diye gözünün içine bakıyorum ama işten 5 karış suratla geldi...

kendimize aıt evimiz yok ev almak için para biriktirmemiz lazım bu yüzden kira parası vermektense böyle bir karar aldık canım..

mantık baştan yanlış

ev almak istiyorsunuz ama anne baba evinde evliliğin kalmayacak ki ev için para biriktirseniz kaç yazar

eşin şuan iç güveysi modunda

sizde çalışın diyeceğim ama eski konunuzda gördüm eşiniz çok kıskançmış çalıştıracağını düşünmüyorum sizde kocacım modunda olduğunuz için birşey yapamazsınız

üzgünüm ama bu şekilde devam edicek gibi gözüküyor

Son düzenleme:

Beni hep değiştirmek istedi hep benii eve kapattı hep kısıtladı beni anneme bile gelemiyordum ben..ama yinede çok seviyordum boşanmaya niyetim yok seviyorum içim gidiyor ama eşim neden böyle bilmiyorum çok soğuk bana ya izlediim dizilerde bile o adama bakmak için mi izliyorsun diyor bana giydiğim gömleğe bile ters bakıyor canım ben kısa kollu zor giyerim açık asla giyinmem okadar değiştimki evlenince karşılığı bumu diyorum bazen kendimce....

böyle olmaz ki cnm ya ben çok üzülüyorum...evet çalışmamıda istemiyor çalışcaksan boşan diyor .s

seven kıskanır derler ya ..
eee nasıl oluyor hem çok kıskanıp hem böyle davranmak

Bilemiyorum ben çok düşünüyorum belkide evlenmeden önce onunla tanıştıgımda baskasını sevdiğiydi sonra ayrıldılar bnmle evlendiği içindir ..bilmiyorum ya ben çok yoruldum...kafam çok karışık ne düşüniyim ki ben .s

dizilerdeki erkekleri bile kıskanan bir adamla çok zor,Allah kolaylık versin..bir de 10 yaş daha gençsiniz bu bile eşinizde sorun olmuştur.

kıskançlığın da bi sınırı olmalı,sizin yaşadığnız şey kıskanılmak değil nefes almanızın engellenmesi neredeyse.bence eşinizle ilgili asıl sorununuz bu.

kadınlar bir gül bir çiçek kadar nazikdir suladımı açar sulamazsan ölür ya ben kendimi susuz hissediyorum yaa..

böyle olmaz ki cnm ya ben çok üzülüyorum...evet çalışmamıda istemiyor çalışcaksan boşan diyor .s

böyle olmaz da

siz zamanında herşeye evet demişsiniz ,her dediğini kabul etmişsiniz , size kötü davranmış hala peşinde koşmuşsunuz , annenize bile göndermemiş peki kocacım demişsiniz

seni anne evine bile göndermemiş ama gelmiş şimdi o eve kendi yerleşmiş

şimdi diyorsunuz neden böyle davranıyor

sebebi çok açık değil mi

dizilerimi izleyemiyorum yok ona bakma yok buna bakma ..yok balkona cıkma yok şöyle sıkıyor baya..mesela kk ya giriyorumya aksam geliyor orda birimi varda giriyorsun hep diyor bana ben çok sinirleniyorum ya bende üye olup bakcam napıyon diyor bana.s

kadınlar bir gül bir çiçek kadar nazikdir suladımı açar sulamazsan ölür ya ben kendimi susuz hissediyorum yaa..

kadınlar ne kadar çiçekse erkeklerin çoğu da bir o kadar odundur..eğer budamazsan iyice kalın bi kalasa dönüşebilirler.

evet sevdiğim deliler gibi aşık oldugum kocama hep saygı duydum ben evet dedim kızmasın aramz bzulmasın dedim hep..ekmek almaya gidemıyorum ben ya ..ama öncedendde böyleydi benim eşim..

çok yanlış bir düşünce

sizin hayatınız mutluluğunuz bir erkeğin elindemi.

madem gitmek istiyor bırakın gitsin..
merak etmeyin boşanacağım gideceğim diyen erkeklerin çoğu burnu sürtmüş vaziyette geri dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…