Kızlar iyi geceler
İçim okadar dolu ki sorunum eşim nereden başlasam bilemedim.1 senelik evliliğim var ve aramızda 10 yaş var..bana bu aralar çok soğuk davranıyor ki küçücük bir kelimede suratını asıp günlerce konuşmuyor..(bu arada Benim ailemle birlikte kalıyoruz).bana ne hediye alır ne birşey yapar..Benim söylediklerim ona hep ters geliyor hep ters geliyor ve en küçük şeyde bana bağırıyor..Ve geçenlerde senle ben uğraşamıyorum diyip kapıyı çarptı çıktı gitti ben deliye döndüm..Ağlıyorum gelip bakmıyor konuşmıyım diyorum ben konuşmasam o hiç konuşmuyor surat asıyor hep kendi haklıymış gibi davranıyor günlerce .Benim ailemle bırlıkte otururken bile bana surat yapıyor kimseyle konuşmuyor öyle duruyor veya bulmaca çözüyor.acayip sinir oluyorum ben hergün hasta oluyorum.midemden rahatsızlıgım var üzüntü midemi mafediyor ve bunu bile bile bana hep soguk kızlar ben napıyım severek evlendik güya kaçtım ben benim değerimin daha fazla olması gerekiyor ama yok ..beni hep saçma buluyor her yaptığımı tersliyor bağırıyor ben çok üzülüyorum kızlar şuanda hastalandım odamdayım ama kocam içerde oyun oynuyor ya beni hiç takmıyor acaba aldatıyormu kafamda soru işareti var ..Sürekli beni suçlaması var birde sen yaparsın sen gidersin sen millete kendini gösterirsin falan diyor .s. Çok kıskanıyor beni hastalık gibi ben dayanamıyorum ya şu 1 senelik evliliğim burnumdan geldi diyebilirim..Bana bir 2 ay önce senden soğudum dedi ve sonra şaka yaptım dedi.ben neyse deyip geçiştirmiştim.ayrıca kocam bana aşık değil kızlar bunu hiç söylemedi ben ona sen bana aşık değilsin dediğimde hiç birşey demiyor çoğunlukla veya ofluyor bağırıyor bana kızlar.ama ben her tartışmamızda ona ona ne kadar aşık olduğumu sevdiğimi saydığımı anlatıyorum saatlerce.sen çok değişiksin diyor bana neden ağlıyon ki diyor amacın ne diyor bana bana ben napiyimki ya .kızlar bir görseniz bana öyle öfkeyle bakıyorki.ve her tartışmada bana bu böyle olmaz boşanalım diyor ..napmam gerekiyor kızlar benim beni takması için bana saygısı sadakati olması için ne yapmam gerekiyor..Acaba aldatıyor mu kızlar aklı başkasındamı ne olur birşeyler diyin bana ya ..
neden eşinizin canının sıkkın olabileceği aklınıza gelmiyorda
direk aldatıyormu diye düşünüyorsunuz.
belki adam sizin ailenizle oturmak istemiyor rahat edemiyor olamazmı?
neden 1 senedir ailenizle yaşıyorsunuz? belki de eşiniz bu konuda sıkılmıştır artık.ya da canını sıkan başka birşey vardır.aldatma belirtisi göremedim ben..ama bi sorun olduğu belli.
ayrıca kaçmış olmanız neden daha değerli olduğunuzu göstersin ki? o kısmı hiç anlayamadm ve ilk defa böyle birşey duydum..
bir an önce evinizi ayırın bence.nasıl ki erkek tarafının ailesiyle oturmak sorun yaratıyorsa kız tarafıyla oturmak da aynı sorunlara neden oluyor.
onu belirtmedim kızlar ayrı evdeydik zaten su 2 3 haftadır yeni taşındık..ama taşınmadan öncede böyleydi..neden 1 senedir ailenizle yaşıyorsunuz? belki de eşiniz bu konuda sıkılmıştır artık.ya da canını sıkan başka birşey vardır.aldatma belirtisi göremedim ben..ama bi sorun olduğu belli.
ayrıca kaçmış olmanız neden daha değerli olduğunuzu göstersin ki? o kısmı hiç anlayamadm ve ilk defa böyle birşey duydum..
bir an önce evinizi ayırın bence.nasıl ki erkek tarafının ailesiyle oturmak sorun yaratıyorsa kız tarafıyla oturmak da aynı sorunlara neden oluyor.
canı sıkkın olsa bilirim benim bir kelimeme kızıp günlerce konuşmuyor..
ayrıca kendisi istedi taşınmamızı kızlar .o yönden bir sorunumuz yok..
canı sıkkın olsa bilirim benim bir kelimeme kızıp günlerce konuşmuyor..
ayrıca kendisi istedi taşınmamızı kızlar .o yönden bir sorunumuz yok..
tatlım hiçmi güzel anınız yok zaten hiç seni sevdiğini söylemeyen arada boşanmak istediğini dile getiren sıkıldığını belirten bir adam aldatmak değil ama bu adam sanki görücü usulü senlen evlenmiş mecburen olmuyorsa boşanalım derdim herhalde kendi adıma(
Yazmak istemedim ama yazmadan duramayacagım malesef
Eşinizin size karşı tavrılarından dolayı,
Bu saatten sonra ayrı eve de çıksanız ,
bu evlilik iflah olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?