• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak/aldatilmak hakkinda konusalim mi biraz?

evet anne olanlar bunu daha iyi anlar yuvam dagilmasin cocuklarim babasiz büyümesin bu ne kötü birsey neden onun babasi var benimki yanimda yok neden babami eve almiyosun neden babamla kavga ettin bu neden sorulari hic bitmiyor oglum 6 kizim 5 yasinda henüz anlayamiyorlar bu neden sorularina verdigim cevaplari bazen cok strese sokuyolar beni ve onlara bagirarak cevap verdigim oluyor git babana sor nedenini diyorum sonra bagirdigima pisman oluyorum cünkü onlarin hicbir sucu yok tek suclu babalari ve onun doyumsuz nefsi

benim hayat hikayemde tam bu konu üzerine kurulmuş paylaşmak istedim sizlerle hepsini yazmaya kalksam ne sayfalar yeter ne de kalbim dayanır.annem 14yaşında baba denen şer...... le evlenmiş sonra ben olmuşum bide kız kardeşim var annem ilkokulu bitirir bitirmez babam askerdeyken zorla annemi vermişler dedemler.neyse babam ekmek parası için yurt dışına kaçak yollarla gitti ben 4 yada 5 yaşındayken orda ingiliz bi kadınla evlendi 3 tane çocuğu oldu annem daha 17 falan yaşlarındayken halalarım falanda annemden saklıyorlardı ama annem duydu çok geceler ağlardı canım annem bize hem ana hem baba oldu kadından yararlanıp bi türlü serbestlik alamadı babam çocuğunun birini türkiyeye getirdi annem bakıp büyüttü geldiğinde 6 aylıktı sonra o kadın ve bir çocuğu daha geldi annemle kardeşim ve onlar aynı evde kaldık babam denen köp.. k o kadınla ilişkiye girdi biz yan o dada o kadından çocukları annem ve kardeşimle aynı o dada yattık annem sabah kalkıp onlara su ısıttı abdest almaları için.annem hep ağladı ben kendimi bildim bilelide ağlıyor çok dayaklar yedi kürekle bile dövdü babam annemi bizim yanımızda herşey yaptı bizi evden kovdu ama geri döndük sebebi annem dedemlerle yaşayamadı sığamadı oraya dedemler hiç durmadan konuştular durdular onlarda rahat vermedi bize şimdi 22 yaşındayım babam bana 3 kere kızım dedi başımı belki çok küçükken okşamıştır hatırlamıyorum bile anacıma üzülüyorum rabbime dua ediyorum allahım ya babamı yanına al yada ıslah eyle anamı kurtar diye sizde du a edin nolur.

şimdi evliyim çok şükür bana hem babalık hemde kocalık yapan bi eşim var hep mutsuzum bütün güzelliklere rağmen hep bir yanım eksik aklım fikrim annemle kardeşimde acaba babam bişey mi dedi acaba ababam annemi mi dövdü kardeşime mi bişey yaptı sürekli huzursuzum yaşayan bilir o kadar kötü bi durum ki anlatamam hani derler ya yazsam roman olur diye aynı benim hayatımda öyle.rabbim kimseye yaşatmasın.içimde hep bi korku var acaba eşimde beni aldatır mı acaba hep bi güvensizlik hep bi sinir hep bi öfke ne denir nasıl anlatılır bilmiyorum.annem derdi ki ben sizin için çektim halada çekiyorum hep aklımda bu sözü canım annem herşeyim.babam şimdi çalışmıyor geziyor annem iş arıyor çalışıp ekmek parası kazanacak.

loneliness cidden annem cok buyuk bir imtihan gecirmis. caresiz olmak cok kotu. Ama insallah hem bu dunyada hem oteki dunyada Allah babani ve annene bu sekilde davrananlarin cezasini versin insallah. donsunler dolassinlar annene muhtac olsunlar, kapisinda kopek olsunlar insallah.

Esra79 ve loneliness çok üzüldüm yaşadıklarınıza .Allah kimseye yaşatmasın.

Back
X