• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin cevaplari normal mi

E bu dayılar zaten sevgiliyken el üstünde tutuyor ki, evlenince böyle dötünü dönüyorlar. Böyle çok kız geldi buraya, dayı sevgilisi bi poh poh yapmış bi poh poh yapmış kendini tanrıça sanıyor.😂 Hatta biri ablasının kuaföründe milletin kukusunu görmüş, koşa koşa gelip buraya yazdı yihuuu herkesin kukusu kapkara sarkmış benimki pammık gibi diye. :KK70:
Ay hatırlıyorum onu :D onun nicki neydi katip sen hatırlarsın

Benim de eşimle aramda 14,5 yaş var. Ama güzelsin der iltifat eder ilgilenir yani. Size güzelsin diyip gönlünüzü yapamıyorsa özgüvensiz olmanızı istiyor olabilir. Hani seni benden başkası almazdı hissiyatı oluşturmaya çalışıyor olabilir. Aşağılık kompleksi.

Merhaba

Benim gercekten algilarim bozuldugu icin yazmak istiyorum, sorun gercekten ben de mi yoksa manipule mi ediliyorum, lutfen fikirlerinizi soyleyin.

Dun aksam canim biraz sikildi. Esimle aksam uzanirken, ilk tanistigimiz zamanlari konusmaya basladik. Daha once de forumda yazmistim, esimle olan sorunlarla ilgili, bana kendimi cirkin hissettirdigini falan yazmistim. Son aylarda birseylerin duzeldigini dusunuyordum yada umursamamaya basladigimi saniyorduni. Neyse dun gece, ona beni ilk gordugunde guzel bulup bulmadigini sordum, onun cevabi ise, normal bir insandin ise birsey dusunmedim dedi. ben de nasil yani dedim, bana ben hatirlamiyorum ve insanlari gorunce guzel mi cirkin mi diye bakmiyorum dedi. Bende ona ilk tanistigimizda odasindaki kadin fotograflarini hatirlatarak, bu kadinlari guzel buldunki fotograflarini sakliyordun, ayni sekilde beni guzel bulmadin mi yani dedim. Onun cevabi o fotograflar arkadaslari tarafindan hediye edilmis, guzel fotograflardi ki saklamisim bunca yil, kadinlari hatirlamiyorum. Bende ben anladim sen beni guzel ve ya cekici bulmadin, kisiligim cok iyi diye benimle birlikte oldun degil mi dedim ( bu bana daha once soyledigi seydi). O da bana lafi carpitiyorsun, ben sana seni guzel bulmadim demedim, hatirlamiyorum dedim dedi,
Ben de ona 20 sene onceki verilen o fotograflarin guzel oldugunu hatirliyorsun, beni ilk gordugunde guzel bulup bulmadigini mi hatirlamiyorsun, guzel bulsaydin zaten unutmazdin dedim, ve ayni dongu saatlerce surdu gitti.
Not olarak 2,5 senedir evliyiz, aramizda 15 yas fark var.

Sorun su, bir erkegin boyle bir cevap vermesi normal mi? Yoksa ben mi bir kadin olarak anormalim?
Sizin bu soruyu sorarkenki amacınız aslında sadece 1-2 güzel söz duymak.
Yani adamı hafıza testine filan sokmak değil niyetiniz, sevilmek ve güzel şeyler duymak.
O günleri hatırlamasa bile "ya hatırlamaz mıyım hayatım ne kadar güzeldin" filan demesi... Muhtemelen eşiniz size güzel şeyler söylemediği için, bunun açlığıyla kendiniz sormak zorunda kalıyorsunuz. Doğru mu?

Sanırım size karşı güçlü duyguları yok (veya yıllar içinde bitmiş, kaç yıllık evliydiniz?)
Hatta şöyle diyim, artık "umursamama" safhasına geçmiş :(
Sİzde anormallik filan yok kesinlikle.

Benim bu forum sayesinde fark ettiğim bir şey var: kendinden yaşça oldukça büyük erkeklerle evlenen kadınlar o adamların kıymetlerini daha çok bileceğini, kendilerini daha çok nazlayacağını, ilişkide peşinde koşulan tarafın hep kendi olacağını sanıyorlar.

Ancak burda okuduğum konular tam tersini gösteriyor. Adamlar ya çok tecrübeli olduğundan mıdır nedir sürekli genç karılarını başka kadınlarla kıyaslıyorlar ya da kompleks yaptıklarından gözü açılmasın, totosu kalkmasın diye aşağılık hissettiriyorlar ya da genç bir kadın kendilerine baktığı için totoları kalkıyor vs vs
Benim eşimde benden 15 yaş büyük
Mantık evliliği yaptım, sonradan aşık oldum ve 30 yıllık evliyim
Beni pohpohlasın, nazlasın diye evlenmedim
Bu güne kadar birbirimize saygısızlığımız olmadı, birbirimizi kısıtlamadık, en önemliside aramızdaki güven
Kafalarımız uyuşuyor, enerjimizde güzel

Bu benim evliliğim, kimse beni örnek alsın diye yazmıyorum

cok uzun zaman sonra geri döndüm siteye ve karsima gelen ilk konu bu , bak kuzum sen seviyormusun kendini ? sen begeniyor musun ? evetse eger cevaplarin yeryüzünde nefes alan hic bir canlinin onayina ihtiyacin yok .:anne:

ne demek istedginizi anliyorum, ama sanirim asik oldugum icin iliskide

severek evlendim, asiri ilgi gosterdigi icin asik oldum

kendinden 15 yaş küçük bir kadını elde etmek için tabiki aşırı ilgi gösterecek.
şimdide kendisinden 15 yaş küçük kadını elde tutmak için özgüvenini yok ediyor.
gençliğinizi bitirip üstünde tepinecek.

Ne saçma bi muhabbet ya. Baktın söylemiyor salıver işte daha neyin ısrarını ediyorsun ki? Adam sana güzelsin deseydi bile bu sırf ısrar yüzünden olacaktı.

Benim eşimde benden 15 yaş büyük
Mantık evliliği yaptım, sonradan aşık oldum ve 30 yıllık evliyim
Beni pohpohlasın, nazlasın diye evlenmedim
Bu güne kadar birbirimize saygısızlığımız olmadı, birbirimizi kısıtlamadık, en önemliside aramızdaki güven
Kafalarımız uyuşuyor, enerjimizde güzel

Bu benim evliliğim, kimse beni örnek alsın diye yazmıyorum

istisnalar kaideyi bozmaz.

Yaşını kompleks yapmıştır, o yüzden övmeyeyim şımarmasın diye düşünüyor büyük ihtimalle.
Sen büyük ihtimalle severek evlendin normalde nasıl ilişkiniz, nasıl davranıyor size? Sanki çok mesafeli gibi yazmışsın. Çevremde 10 15 yaş fark olan evlilikler var misler gibi flörtleşiyorlar hala. Adam tavlayana kadar love bombing yapmış gözünüzü boyamış sonra öküze dönüşmüş.

30 yaşındayım. Şuan 45 yaşındaki bir adam gerçekten ama gerçekten amcam/dayım gibi duruyor yanımda. Bu aynı şekilde 36-37 için bile geçerli. Çünkü yüzüm çok küçük gösteriyor. Ben öyle biriyle yan yana gelsem hayatıma alsam adama sübyancı derler herhalde beni küçük/genç kız sanıp.
Hadi diyelim yaşımı gösteriyorum ve dümdüz 30. Yine de 45 yaşındaki biri gelip bana pek de güzel değilsin dese, dönüp bi kırışığına buruşuğuna bakar bu kim de beni beğenmedi diye ego yaparım.

Yaş almak hepimiz için, Allah hepimize yaş alabilmeyi nasip etsin zaten, ömrümüz bitmemiş ki yaşlanıyoruz ne güzel işte.

Ama bazı gerçekler var. Ben nasıl ki 20-21 yaşında su bir kız kardeşimize, ay sen bi çöktün mü diyemezsem el alemin 45lik adamı da bana ve size diyemez.

Hiç mi kendinizi sevmediniz ki dönüp ona bir bakmadınız?
Eşinizin kırışığı, saçında akları yok mu? Şimdi benim 30 küsürlük abilerimle aşık atabilecek kadar dinç ve aslan gibi mi? Şu dışarıda gördüğümüz, dönüp dönüp baktığımız yaşıtımız su gibi delikanlılarla bir mi de sizi beğenmemiş?

Cildiniz 15 yıl daha genç, saçlarınız 15 yıl daha genç, içiniz gönlünüz 15 yıl daha genç.
Yapmayın Allah aşkına kimin kimi beğenmemesi lazım.

Düşünsenize ya ben 45ime geliyorum, 30 yaşında kocam var ve diyorum ki pek de numaran yok sanki. Böyle bir şey olursa kocama da yazıklar olsun ki bana haddimi bildirmemiş.

Kuşak farkı, hayattan hevesini almışlık, artık öyle filmlerdeki ya da gençlik çağındaki gibi dolu dolu aşk yaşayamayacak durumdalığı bir kenara bırakarak; istisnalara ve gerçekten saygılı güzel ilişkilere hürmetimden “aşkın yaşı, dış görünüşü olmaz” diyeceğim. Ama siz ne olur, kendinizi andropozuna ramak kalmış yaştaki adamın paşa gönlünün lütfetmesine teslim etmeyin.

Saçınızı makyajınızı değiştirin, bu değişim niye diye bi afallasın. Bunu da kendiniz için yapın o beğensin diye değil. Varsa maddi durumunuz minik dolgular botokslar falan gönlünüzün istediği dokunuşları yaptırın. Bi toparlasın sizi.

Ayrıca da buna ek olarak ara sıra, senin giyim tarzını mı değiştirsek, sana hafif bi botoks mu yaptırsak falan diye özgüvenine oynayın. Belli ki ödem yapmış, azıcık atsın özgüveninin ödemini. Aradaki uçurumu bi hissettirin. Yoksa sizin özgüven buharlaşacak.

Linçler kabulüm; ama bir erkek karısına psikolojik olarak böylesi bir saldırıda bulunabiliyorsa, ben de gayet bunları söyleyebilirim.

ocak ayında açtığın konuyu okudum. şok içerisindeyim. hem kendisinden 15 yaş genç biriyle kart horoz hem de başka kadınlara bakıyor. yavrucum senin çevrende sana iki akıl veren hiç mi insan olmadı. bu adamla ömür falan geçmez sadece saçma sapan şekilde 20li yaşlarını bitireceksin. adam karaktersiz şerefsizin teki ortalama bir erkek profilinden bile oldukça alt seviyesinde

30 yaşındayım. Şuan 45 yaşındaki bir adam gerçekten ama gerçekten amcam/dayım gibi duruyor yanımda. Bu aynı şekilde 36-37 için bile geçerli. Çünkü yüzüm çok küçük gösteriyor. Ben öyle biriyle yan yana gelsem hayatıma alsam adama sübyancı derler herhalde beni küçük/genç kız sanıp.
Hadi diyelim yaşımı gösteriyorum ve dümdüz 30. Yine de 45 yaşındaki biri gelip bana pek de güzel değilsin dese, dönüp bi kırışığına buruşuğuna bakar bu kim de beni beğenmedi diye ego yaparım.

Yaş almak hepimiz için, Allah hepimize yaş alabilmeyi nasip etsin zaten, ömrümüz bitmemiş ki yaşlanıyoruz ne güzel işte.

Ama bazı gerçekler var. Ben nasıl ki 20-21 yaşında su bir kız kardeşimize, ay sen bi çöktün mü diyemezsem el alemin 45lik adamı da bana ve size diyemez.

Hiç mi kendinizi sevmediniz ki dönüp ona bir bakmadınız?
Eşinizin kırışığı, saçında akları yok mu? Şimdi benim 30 küsürlük abilerimle aşık atabilecek kadar dinç ve aslan gibi mi? Şu dışarıda gördüğümüz, dönüp dönüp baktığımız yaşıtımız su gibi delikanlılarla bir mi de sizi beğenmemiş?

Cildiniz 15 yıl daha genç, saçlarınız 15 yıl daha genç, içiniz gönlünüz 15 yıl daha genç.
Yapmayın Allah aşkına kimin kimi beğenmemesi lazım.

Düşünsenize ya ben 45ime geliyorum, 30 yaşında kocam var ve diyorum ki pek de numaran yok sanki. Böyle bir şey olursa kocama da yazıklar olsun ki bana haddimi bildirmemiş.

Kuşak farkı, hayattan hevesini almışlık, artık öyle filmlerdeki ya da gençlik çağındaki gibi dolu dolu aşk yaşayamayacak durumdalığı bir kenara bırakarak; istisnalara ve gerçekten saygılı güzel ilişkilere hürmetimden “aşkın yaşı, dış görünüşü olmaz” diyeceğim. Ama siz ne olur, kendinizi andropozuna ramak kalmış yaştaki adamın paşa gönlünün lütfetmesine teslim etmeyin.

Saçınızı makyajınızı değiştirin, bu değişim niye diye bi afallasın. Bunu da kendiniz için yapın o beğensin diye değil. Varsa maddi durumunuz minik dolgular botokslar falan gönlünüzün istediği dokunuşları yaptırın. Bi toparlasın sizi.

Ayrıca da buna ek olarak ara sıra, senin giyim tarzını mı değiştirsek, sana hafif bi botoks mu yaptırsak falan diye özgüvenine oynayın. Belli ki ödem yapmış, azıcık atsın özgüveninin ödemini. Aradaki uçurumu bi hissettirin. Yoksa sizin özgüven buharlaşacak.

Linçler kabulüm; ama bir erkek karısına psikolojik olarak böylesi bir saldırıda bulunabiliyorsa, ben de gayet bunları söyleyebilirim.
Yok valla totosundaki pişmaniyelere bakmayıp gencecik su gibi karısını eziklemeye kalkan ayıya az bile, benim daha sert yöntemlerim var. 🤣

Yok valla totosundaki pişmaniyelere bakmayıp gencecik su gibi karısını eziklemeye kalkan ayıya az bile, benim daha sert yöntemlerim var. 🤣
Çok şaşkınım katip ya. Nasıl bu kadar düşürür bu kadının modunu.

Eski fotolarıma bakıyorum da çocuk sever gibi “ay ne küçükmüşüm, ne gençmişim güzelmişim ne güzelmişim o zaman falan” diyorum. Düşün kendi kendimin gençliğine heves ediyorum. Ki bak yine söylüyorum 30um 30 ne ki😂 gençlik ne güzel şey diyorum 6-7 yaş küçük halime bakıp.
(Kızzz bacım ben “kendini beğenmiş” miyim şimdi okuyunca fark ettim ahahah Katibin Ruhu Katibin Ruhu )
Bakıyorum bizim aileden genç kızlara, süslenip püsleniyorlar kombin yapmaya falan çalışıyorlar, nasıl sevimli geliyor heves ediyorum o gençlik heveslerine/ enerjilerine. Makyaj malzemelerine falan bi hevesleniyorlar, hediye edilince bi seviniyorlar, alışveriş falan yapınca gelip gösteriyorlar. Çok hoşuma gidiyor o ışıltıları o hevesleri.

Allah herkese güzel yazılar yazsın inşallah, bütün gençlere, kızlarımıza, kadınlarımıza.

Yani ben erkek olacağım, benim 15 yaş küçük karım olacak el üstünde tutarım. Genç bi kere ya.
——————-

Konu sahibi bana bak, tez elden kendine geliyorsun 😂:KK12: ne demek bir erkeğe ben güzel miyim diye sorup da onun cevabını dikkate almak. O soracak sana beni beğeniyor musun ben çöktüm mü diye.

Hem sen kendini neden beğenmiyorsun bakalım? Sana göre kendinde güzel olmayan ne var söylesene bi ona göre bir şeyleri düzeltelim?

Çok şaşkınım katip ya. Nasıl bu kadar düşürür bu kadının modunu.

Eski fotolarıma bakıyorum da çocuk sever gibi “ay ne küçükmüşüm, ne gençmişim güzelmişim ne güzelmişim o zaman falan” diyorum. Düşün kendi kendimin gençliğine heves ediyorum. Ki bak yine söylüyorum 30um 30 ne ki😂 gençlik ne güzel şey diyorum 6-7 yaş küçük halime bakıp.

Bakıyorum bizim aileden genç kızlara, süslenip püsleniyorlar kombin yapmaya falan çalışıyorlar, nasıl sevimli geliyor heves ediyorum o gençlik heveslerine/ enerjilerine. Makyaj malzemelerine falan bi hevesleniyorlar, hediye edilince bi seviniyorlar, alışveriş falan yapınca gelip gösteriyorlar. Çok hoşuma gidiyor o ışıltıları o hevesleri.

Allah herkese güzel yazılar yazsın inşallah, bütün gençlere, kızlarımıza, kadınlarımıza.

Yani ben erkek olacağım, benim 15 yaş küçük karım olacak el üstünde tutarım. Genç bi kere ya.
——————-

Konu sahibi bana bak, tez elden kendine geliyorsun 😂:KK12: ne demek bir erkeğe ben güzel miyim diye sorup da onun cevabını dikkate almak. O soracak sana beni beğeniyor musun ben çöktüm mü diye.

Hem sen kendini neden beğenmiyorsun bakalım? Sana göre kendinde güzel olmayan ne var söylesene bi ona göre bir şeyleri düzeltelim?
Ne kadar bakımsız paspal bi şey de olsan gençsin ya dirisin potansiyel var bi kere. Zaten herifte koleksiyon varmış baksana ahahah çirkine de bakmaz dallama. Eminim güzeldir konu sahibi de, yoksa bu dayının bu kadar zoruna gitmez, nasıl korkuyor şımartırım diye.

Ne kadar bakımsız paspal bi şey de olsan gençsin ya dirisin potansiyel var bi kere. Zaten herifte koleksiyon varmış baksana ahahah çirkine de bakmaz dallama. Eminim güzeldir konu sahibi de, yoksa bu dayının bu kadar zoruna gitmez, nasıl korkuyor şımartırım diye.
O koleksiyon nedir biliyor musun buna bakmayanlardır. Bu da diyor ki hazır bakan varken ezeyim de ben ona bakıyorum başkası bakmaz sansın.
Hediyeymiş fotolar, kim kime kadın fotosu hediye ediyor abi bu nasıl sistem 😂😂😂
Ne yazdı arkasına fotoyu veren “bu fotoğraf benden sana hatıra olsun, baktıkça beni hatırla tertip” falan mı yazdı sanki askerlik fotosu shhddj

Yani sizden 15 yaş büyük bir erkeğin '' acaba karıma yetiyor muyum? cinsel performansım nasıl? gözü genç filintalara kayar mı?'' diye totonuzda dolaşması gerekirken neden kendinizi böyle eziklettiriyorsunuz ki?

Merhaba

Benim gercekten algilarim bozuldugu icin yazmak istiyorum, sorun gercekten ben de mi yoksa manipule mi ediliyorum, lutfen fikirlerinizi soyleyin.

Dun aksam canim biraz sikildi. Esimle aksam uzanirken, ilk tanistigimiz zamanlari konusmaya basladik. Daha once de forumda yazmistim, esimle olan sorunlarla ilgili, bana kendimi cirkin hissettirdigini falan yazmistim. Son aylarda birseylerin duzeldigini dusunuyordum yada umursamamaya basladigimi saniyorduni. Neyse dun gece, ona beni ilk gordugunde guzel bulup bulmadigini sordum, onun cevabi ise, normal bir insandin ise birsey dusunmedim dedi. ben de nasil yani dedim, bana ben hatirlamiyorum ve insanlari gorunce guzel mi cirkin mi diye bakmiyorum dedi. Bende ona ilk tanistigimizda odasindaki kadin fotograflarini hatirlatarak, bu kadinlari guzel buldunki fotograflarini sakliyordun, ayni sekilde beni guzel bulmadin mi yani dedim. Onun cevabi o fotograflar arkadaslari tarafindan hediye edilmis, guzel fotograflardi ki saklamisim bunca yil, kadinlari hatirlamiyorum. Bende ben anladim sen beni guzel ve ya cekici bulmadin, kisiligim cok iyi diye benimle birlikte oldun degil mi dedim ( bu bana daha once soyledigi seydi). O da bana lafi carpitiyorsun, ben sana seni guzel bulmadim demedim, hatirlamiyorum dedim dedi,
Ben de ona 20 sene onceki verilen o fotograflarin guzel oldugunu hatirliyorsun, beni ilk gordugunde guzel bulup bulmadigini mi hatirlamiyorsun, guzel bulsaydin zaten unutmazdin dedim, ve ayni dongu saatlerce surdu gitti.
Not olarak 2,5 senedir evliyiz, aramizda 15 yas fark var.

Sorun su, bir erkegin boyle bir cevap vermesi normal mi? Yoksa ben mi bir kadin olarak anormalim?
Merhaba,
Cevapları gereksiz buldum, geçinmeye gönlü olan insan böyle cevaplamamalı. İnsan beğenildiğini duymayı istiyor ara sıra, o zaman da güzeldin şimdi de güzelsin dese ne hoş olurdu ama dememiş. Sizin geçinmeye gönlünüz varsa boşverin görmezden, duymazdan gelin. Üzmeyin kendinizi.

Back