• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin cevaplari normal mi

Adam gençliğinizi kompleks yapıyor, yanınızda eziliyor ki böyle "Bunun g.tünü çok kaldırmayayım tepeme çıkmasın, onun yerine ben çıkayım. " diye ucuz hesaplara giriyor, siz de üzülün güzel demiyor diye. Ne kolay oyuna geliyorsunuz.

Bence yaşla alakası yok. Eşim benden 12 yaş büyük ve üzerime çocuk gibi titrer.
Arkadaşlarımı görüyorum bi kaç yaş fark hala çocuksu tavırlar.
Yaştan ziyade kendi odun sanırım.
Size hangi hareketleri sevmiyor gibi geliyor?
Normal olan 12, anormal olan birkaç yaş farkı mı yani? Bişeyleri yanlış empoze ediyorsunuz buraya. Ve burada kendinden 15 20 yaş büyük adamlara aşık olan genç kızlara gözleri açılsın diye uğraşırken kafa karıştırıcı bir yorum olmuş. Asıl sizinkisi nadiren denk gelen birşey. Ben çok nadir karşılaştım büyük yaş farkı ile anlaşabilen çifte. Bi kere arada kuşak farkı var

Merhaba

Benim gercekten algilarim bozuldugu icin yazmak istiyorum, sorun gercekten ben de mi yoksa manipule mi ediliyorum, lutfen fikirlerinizi soyleyin.

Dun aksam canim biraz sikildi. Esimle aksam uzanirken, ilk tanistigimiz zamanlari konusmaya basladik. Daha once de forumda yazmistim, esimle olan sorunlarla ilgili, bana kendimi cirkin hissettirdigini falan yazmistim. Son aylarda birseylerin duzeldigini dusunuyordum yada umursamamaya basladigimi saniyorduni. Neyse dun gece, ona beni ilk gordugunde guzel bulup bulmadigini sordum, onun cevabi ise, normal bir insandin ise birsey dusunmedim dedi. ben de nasil yani dedim, bana ben hatirlamiyorum ve insanlari gorunce guzel mi cirkin mi diye bakmiyorum dedi. Bende ona ilk tanistigimizda odasindaki kadin fotograflarini hatirlatarak, bu kadinlari guzel buldunki fotograflarini sakliyordun, ayni sekilde beni guzel bulmadin mi yani dedim. Onun cevabi o fotograflar arkadaslari tarafindan hediye edilmis, guzel fotograflardi ki saklamisim bunca yil, kadinlari hatirlamiyorum. Bende ben anladim sen beni guzel ve ya cekici bulmadin, kisiligim cok iyi diye benimle birlikte oldun degil mi dedim ( bu bana daha once soyledigi seydi). O da bana lafi carpitiyorsun, ben sana seni guzel bulmadim demedim, hatirlamiyorum dedim dedi,
Ben de ona 20 sene onceki verilen o fotograflarin guzel oldugunu hatirliyorsun, beni ilk gordugunde guzel bulup bulmadigini mi hatirlamiyorsun, guzel bulsaydin zaten unutmazdin dedim, ve ayni dongu saatlerce surdu gitti.
Not olarak 2,5 senedir evliyiz, aramizda 15 yas fark var.

Sorun su, bir erkegin boyle bir cevap vermesi normal mi? Yoksa ben mi bir kadin olarak anormalim?
15 yaş fark varsa normal

ne demek istedginizi anliyorum, ama sanirim asik oldugum icin iliskide

severek evlendim, asiri ilgi gosterdigi icin asik oldum
love bombing mi acaba ? çünkü sana güzelsin diyemiyor çirkinsinde demiyor dürüst sözde e ne diye evlendi seninle çok güzelsin diyip sarılamıyorsa uyuz oldum.

Benim bu forum sayesinde fark ettiğim bir şey var: kendinden yaşça oldukça büyük erkeklerle evlenen kadınlar o adamların kıymetlerini daha çok bileceğini, kendilerini daha çok nazlayacağını, ilişkide peşinde koşulan tarafın hep kendi olacağını sanıyorlar.

Ancak burda okuduğum konular tam tersini gösteriyor. Adamlar ya çok tecrübeli olduğundan mıdır nedir sürekli genç karılarını başka kadınlarla kıyaslıyorlar ya da kompleks yaptıklarından gözü açılmasın, totosu kalkmasın diye aşağılık hissettiriyorlar ya da genç bir kadın kendilerine baktığı için totoları kalkıyor vs vs

Son düzenleme:
hahahahah , uzgunken guldum bu yoruma tesekkurler yine de
Ya yapmayın lütfen adam sizi manipüle edip duruyor on yıl sonrasını düşünüyordur siz 35 inizde altın çağınizda olacaksınız kendisi 50 lerde olacak . Yani özguveninizi nasıl kirmissa düşündüğünüz şeye bak çok yanlış ve toksik bir iliski içindesiniz gibi geldi

Aranızdaki 15 yaştan dolayı kocan kompleks yapıyor. Zaten seni kendinden üstün görüyor senin de bunu farketmeni istemiyor. Seni manipüle ederek kendince şımartmak istemiyor. Çirkin olduğunu önemsiz olduğunu daha fazlasını haketmediğini düşün ki gözün sağa sola kaymasın. Bütün mesele şu. Şu herife güzel miyim diye sorma. Çok güzelim mükemmelim çok gencim diye ortalarda dolaş kendinden emin. Bırak o komplekse girsin.

Merhaba

Benim gercekten algilarim bozuldugu icin yazmak istiyorum, sorun gercekten ben de mi yoksa manipule mi ediliyorum, lutfen fikirlerinizi soyleyin.

Dun aksam canim biraz sikildi. Esimle aksam uzanirken, ilk tanistigimiz zamanlari konusmaya basladik. Daha once de forumda yazmistim, esimle olan sorunlarla ilgili, bana kendimi cirkin hissettirdigini falan yazmistim. Son aylarda birseylerin duzeldigini dusunuyordum yada umursamamaya basladigimi saniyorduni. Neyse dun gece, ona beni ilk gordugunde guzel bulup bulmadigini sordum, onun cevabi ise, normal bir insandin ise birsey dusunmedim dedi. ben de nasil yani dedim, bana ben hatirlamiyorum ve insanlari gorunce guzel mi cirkin mi diye bakmiyorum dedi. Bende ona ilk tanistigimizda odasindaki kadin fotograflarini hatirlatarak, bu kadinlari guzel buldunki fotograflarini sakliyordun, ayni sekilde beni guzel bulmadin mi yani dedim. Onun cevabi o fotograflar arkadaslari tarafindan hediye edilmis, guzel fotograflardi ki saklamisim bunca yil, kadinlari hatirlamiyorum. Bende ben anladim sen beni guzel ve ya cekici bulmadin, kisiligim cok iyi diye benimle birlikte oldun degil mi dedim ( bu bana daha once soyledigi seydi). O da bana lafi carpitiyorsun, ben sana seni guzel bulmadim demedim, hatirlamiyorum dedim dedi,
Ben de ona 20 sene onceki verilen o fotograflarin guzel oldugunu hatirliyorsun, beni ilk gordugunde guzel bulup bulmadigini mi hatirlamiyorsun, guzel bulsaydin zaten unutmazdin dedim, ve ayni dongu saatlerce surdu gitti.

Sorun su, bir erkegin boyle bir cevap vermesi normal mi? Yoksa ben mi bir kadin olarak anormalim?
15 yaş mi öh.
Eski kafalı olduğundan böyle hodukce cevap vermiş muhtemelen 50 yaşında falan

Normal olan 12, anormal olan birkaç yaş farkı mı yani? Bişeyleri yanlış empoze ediyorsunuz buraya. Ve burada kendinden 15 20 yaş büyük adamlara aşık olan genç kızlara gözleri açılsın diye uğraşırken kafa karıştırıcı bir yorum olmuş. Asıl sizinkisi nadiren denk gelen birşey. Ben çok nadir karşılaştım büyük yaş farkı ile anlaşabilen çifte. Bi kere arada kuşak farkı var

Ben anormal demedim.
Her arasında çok fark olanların mutsuz olmadığı gibi her az fark olanlarda mutlu değil. İki taraflı birşey bu.
Sanırım sizin çevreniz öyle. Burda gerçekten olgun erkeklerle evlenenler daha mutlu. Belki türkiyeyle hollanda farkıdır.

kendince güzel oldugunu anlarsa yanimda kalmaz hesabi yapiyordur. Yoksa citir bi kadin o yasta adama anca para icin gider bence. Siz ise ilgi alaka gösterdi diye gönlünüzü kaptirmissiniz.
Anliyorum insan duymak ister bu seyleri. Ama yapmayin. Kendi degerinizi bilin. Kendine baksin o ilk. Bakalim baska kadin ona dönüp bakarmi bundan sonra. Hani karakteri güzel olsa tamam dicem yas sorun degil dicem ama adam resmen eziyo

Merhaba

Esin tam bir odun erkek işte ne takıyorsun bu kadar

Bu konuda kötü hissettiğinizi kesinlikle ona belli etmeyin. Ben de sizin gibiydim eskiden. Eşinizden güzel birkaç iltifat duymak istemişsiniz, sizi çok iyi anlıyorum. Ama bu şekilde yaklaşmak onun cidden bir taraflarını kaldırır. Ondan onay bekliyorsunuz içten içe belki de ama bu psikolojik olarak yanlış sonuçlara yol açar. Şunu farkettim ben hayatımda, birine sürekli saçım kötü mü diye durmadan sorarsanız mesela bir süre sonra böyle bir düşüncesi yoksa bile bu düşünceyi o insanda oluşturmuş olursunuz. Saçınızda kusur aramasına neden oluyorsunuz bu şekilde. Arayan da bir şekilde buluyor işte.

Nazlanarak sorulmuş sence ben güzel miyim soruları olabilir tabiki ama sizin eşiniz bunu böyle anlamıyor belli ki. Yani sırf iltifat etsin diye arada bu şekilde yapabiliyoruz biz kadınlar. Bence siz yapmayın ama. Eşiniz bana da kendi aşağılık kompleksini bastırmak için size böyle hissettiriyor olabilir gibi geldi. Kendi değerinizin ilk olarak siz farkında olun. Özgüveninizi kırmış sizi manipüle ederek belli ki. Siz kendiniz iyileşmeye başladıkça bu auranıza yansır ve eşiniz o zaman nasıl iltifatlar edip peşinizden koşar görürsünüz.

Ben sevildiğimi, beğenildiğimi vs duymak istediğimde açık açık "şımart beni :KK45:" diyorum işe yarıyor, komut vermezsek ne yapmaları gerektiğini anlamıyorlar çünkü...:işsiz:deneyin bence, laf almaya çalışmaktan daha kolay. Ama ben de onu şımartacak şeyler söylüyorum, tek taraflı değil. Siz ona ne sıklıkla iltifat edersiniz?

Merhaba

Adamın yaşı var içi geçmiş görmüş geçirmiş takmıyor pek ne dediğini yada nasıl anlaşıldığını.. böyle kabullen bence

Ben anormal demedim.
Her arasında çok fark olanların mutsuz olmadığı gibi her az fark olanlarda mutlu değil. İki taraflı birşey bu.
Sanırım sizin çevreniz öyle. Burda gerçekten olgun erkeklerle evlenenler daha mutlu. Belki türkiyeyle hollanda farkıdır.
Olgunluğun yaş ile değil yaşanmışlık ile kazanıldığını düşünüyorum. 40 yaşında çocuk gibi gezen de var, daha 25inde olgun olanı da var.

Bence yaşla alakası yok. Eşim benden 12 yaş büyük ve üzerime çocuk gibi titrer.
Arkadaşlarımı görüyorum bi kaç yaş fark hala çocuksu tavırlar.
Yaştan ziyade kendi odun sanırım.
Size hangi hareketleri sevmiyor gibi geliyor?
Benimde eşim benden 15 yaş büyük ve bana çok düşkün
Çook uzun yıllarda evliyim

Dediğiniz gibi yaşla alakası yok

Benim bu forum sayesinde fark ettiğim bir şey var: kendinden yaşça oldukça büyük erkeklerle evlenen kadınlar o adamların kıymetlerini daha çok bileceğini, kendilerini daha çok nazlayacağını, ilişkide peşinde koşulan tarafın hep kendi olacağını sanıyorlar.

Ancak burda okuduğum konular tam tersini gösteriyor. Adamlar ya çok tecrübeli olduğundan mıdır nedir sürekli genç karılarını başka kadınlarla kıyaslıyorlar ya da kompleks yaptıklarından gözü açılmasın, totosu kalkmasın diye aşağılık hissettiriyorlar ya da genç bir kadın kendilerine baktığı için totoları kalkıyor vs vs
E bu dayılar zaten sevgiliyken el üstünde tutuyor ki, evlenince böyle dötünü dönüyorlar. Böyle çok kız geldi buraya, dayı sevgilisi bi poh poh yapmış bi poh poh yapmış kendini tanrıça sanıyor.😂 Hatta biri ablasının kuaföründe milletin kukusunu görmüş, koşa koşa gelip buraya yazdı yihuuu herkesin kukusu kapkara sarkmış benimki pammık gibi diye. :D

Back