Merhaba
Benim gercekten algilarim bozuldugu icin yazmak istiyorum, sorun gercekten ben de mi yoksa manipule mi ediliyorum, lutfen fikirlerinizi soyleyin.
Dun aksam canim biraz sikildi. Esimle aksam uzanirken, ilk tanistigimiz zamanlari konusmaya basladik. Daha once de forumda yazmistim, esimle olan sorunlarla ilgili, bana kendimi cirkin hissettirdigini falan yazmistim. Son aylarda birseylerin duzeldigini dusunuyordum yada umursamamaya basladigimi saniyorduni. Neyse dun gece, ona beni ilk gordugunde guzel bulup bulmadigini sordum, onun cevabi ise, normal bir insandin ise birsey dusunmedim dedi. ben de nasil yani dedim, bana ben hatirlamiyorum ve insanlari gorunce guzel mi cirkin mi diye bakmiyorum dedi. Bende ona ilk tanistigimizda odasindaki kadin fotograflarini hatirlatarak, bu kadinlari guzel buldunki fotograflarini sakliyordun, ayni sekilde beni guzel bulmadin mi yani dedim. Onun cevabi o fotograflar arkadaslari tarafindan hediye edilmis, guzel fotograflardi ki saklamisim bunca yil, kadinlari hatirlamiyorum. Bende ben anladim sen beni guzel ve ya cekici bulmadin, kisiligim cok iyi diye benimle birlikte oldun degil mi dedim ( bu bana daha once soyledigi seydi). O da bana lafi carpitiyorsun, ben sana seni guzel bulmadim demedim, hatirlamiyorum dedim dedi,
Ben de ona 20 sene onceki verilen o fotograflarin guzel oldugunu hatirliyorsun, beni ilk gordugunde guzel bulup bulmadigini mi hatirlamiyorsun, guzel bulsaydin zaten unutmazdin dedim, ve ayni dongu saatlerce surdu gitti.
Not olarak 2,5 senedir evliyiz, aramizda 15 yas fark var.
Sorun su, bir erkegin boyle bir cevap vermesi normal mi? Yoksa ben mi bir kadin olarak anormalim?