K knickerbockerbande Guru Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2013 2.800 4.916 Perşembe 10:21 Konu Sahibi frgt10 #41 frgt10 .!.: Hanımlar konuştum açıklamasını bana yaptı tatmin edici bir açıklamaydı kısacası siz haklıymışsınız benim kuruntummuş Genişletmek için tıkla... Kıyamam iki gündür çok da endişelendiniz. Bir daha ki sefere burada birşey yok diyorlarsa güvenin, burası kolay kolay kocişlerden yana olmuyor Geçmiş olsun
frgt10 .!.: Hanımlar konuştum açıklamasını bana yaptı tatmin edici bir açıklamaydı kısacası siz haklıymışsınız benim kuruntummuş Genişletmek için tıkla... Kıyamam iki gündür çok da endişelendiniz. Bir daha ki sefere burada birşey yok diyorlarsa güvenin, burası kolay kolay kocişlerden yana olmuyor Geçmiş olsun
E eseross Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2024 1.266 3.403 Perşembe 10:26 Konu Sahibi frgt10 #42 frgt10 .!.: Hanımlar konuştum açıklamasını bana yaptı tatmin edici bir açıklamaydı kısacası siz haklıymışsınız benim kuruntummuş Genişletmek için tıkla... Sen normal değilsin allah adama sabır versin Çok kuruntu yapma anında adamı boşuyordun
frgt10 .!.: Hanımlar konuştum açıklamasını bana yaptı tatmin edici bir açıklamaydı kısacası siz haklıymışsınız benim kuruntummuş Genişletmek için tıkla... Sen normal değilsin allah adama sabır versin Çok kuruntu yapma anında adamı boşuyordun
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 9.074 6.429 35 Perşembe 10:40 Konu Sahibi frgt10 #43 frgt10 .!.: Hanımlar konuştum açıklamasını bana yaptı tatmin edici bir açıklamaydı kısacası siz haklıymışsınız benim kuruntummuş Genişletmek için tıkla... Allah eşinize sabır versin bu kadar guvensizlik korkunç
frgt10 .!.: Hanımlar konuştum açıklamasını bana yaptı tatmin edici bir açıklamaydı kısacası siz haklıymışsınız benim kuruntummuş Genişletmek için tıkla... Allah eşinize sabır versin bu kadar guvensizlik korkunç
itsmylife_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2015 1.936 4.393 Perşembe 10:53 Konu Sahibi frgt10 #44 frgt10 .!.: Kocamın kendi maili adı soyadı bu maildeyse soyadıadu şeklinde almış başka kimin olacak ? Genişletmek için tıkla... Kiminmis?
frgt10 .!.: Kocamın kendi maili adı soyadı bu maildeyse soyadıadu şeklinde almış başka kimin olacak ? Genişletmek için tıkla... Kiminmis?