Kocamın kendi maili adı soyadı bu maildeyse soyadıadu şeklinde almış başka kimin olacak ?Başka birinin hesabına girmiş olamaz mı ya ben arada annemlerin hesaplarına falan giriyorum. Ne bileyim bı erkegin de Hepsiburadayla falan uğraşacağıni aklım almiyo benim kocam sipariş bile veremez bana söyler
Ne bileyim ya benim de telefonda ayrı bilgisayarda orda burda ayrı mail adreslerim açık. Bazen bir yere kayıt olmak için giriyorum hesabınız var diyor şifre hatirlamadigim için yeni maille yeni hesap açıyorum. Yani hepsiburadada kocamın adına bı mail adresi falan gorsem hesap görsem asla aklıma aldatildigim gelmez ben mi safim acabaKocamın kendi maili adı soyadı bu maildeyse soyadıadu şeklinde almış başka kimin olacak ?
Ya ortada fol yok yumurta yok ne boşanması allasen? Bu adamın daha önce bi falsosu oldu mu, bi yalanını mı yakaladın gizli saklı işler mi çevirdi?Bi sakin ol ne anlattığın anlaşılmıyor ki.saklayacak çok fazla alan var ki bulsam bile şifresi vardır onu açamam en iyisi hiç uzatmamak alıcam karşıma sorucam mantıklı açıklaması yoksada boşanma davasını açıcam bu tarz şeylerler uğraşacak enerjim hiç yok delilleri silerse hiç ispat edemem hayat boyu şüphe kalır içimde açıklayabiliyorsa şimdi açıklasın
Bize de söyleyin bari neymiş merak ettimHanımlar konuştum açıklamasını bana yaptı tatmin edici bir açıklamaydı kısacası siz haklıymışsınız benim kuruntummuş
Bekarken kardeşinin üzerine olan bir hat kullanıyordu onun numarasıyla eskiden açmış olduğu eski mailiymiş.Bize de söyleyin bari neymiş merak ettim
Demiştim eski bir hesap olabilir diye, tatlıya bağlanmasına çok sevindimBekarken kardeşinin üzerine olan bir hat kullanıyordu onun numarasıyla eskiden açmış olduğu eski mailiymiş.
Buraları fazla okuyuncaBekarken kardeşinin üzerine olan bir hat kullanıyordu onun numarasıyla eskiden açmış olduğu eski mailiymiş.
Telefonunu yenileyince trendyol hesabıma giriş yapamamıştım, eski mail adresiydi sanırım tam hatırlamıyorum, ama hesabımda kendi numaramı kaydedemiyorum, bu no kayıtlı diye uyarı çıkıyor. Bende eşimin numarası ile kaydoldum.Eşime ait başka e postayla açılmış bir hepsiburada hesabı var mail adresi gözüküyor şifrede var ama girmek istediğimde başka hesaptan girildiği için doğrulama kodu istiyor acil ben bu mail adresine nasıl giriş yapabilirim bilen bana özelden yazabilir mi?
Peki bu hesaba goz atabildiniz mi yeni mi eski mi diye veya son alisveris vsBekarken kardeşinin üzerine olan bir hat kullanıyordu onun numarasıyla eskiden açmış olduğu eski mailiymiş.
Hesap çok eski en az 7 yıl öncesine ait eşim 7 yıl önce o numarayı kullanıyordu. O yüzden kendiside giremiyor çünkü numarayı artık kullanmıyor 8 yıl önce ona hediye aldığım bir alışveriş vardı ordaki numaranın sonuyla aynı yani kesin emin oldumPeki bu hesaba goz atabildiniz mi yeni mi eski mi diye veya son alisveris vs
Cok sevindim adinizaHesap çok eski en az 7 yıl öncesine ait eşim 7 yıl önce o numarayı kullanıyordu. O yüzden kendiside giremiyor çünkü numarayı artık kullanmıyor 8 yıl önce ona hediye aldığım bir alışveriş vardı ordaki numaranın sonuyla aynı yani kesin emin oldum
Teşekkür ederimCok sevindim adinizahersey gonlunuzce olsun
Başkası için alışveriş yapıp yapmadığını merak ediyor.Eşimin Hepsiburada hesabını falan gorsem aldattığı gelmez aklima siz neden bundan suphelendiniz direkt