Aldatma şüphesi

Başka birinin hesabına girmiş olamaz mı ya ben arada annemlerin hesaplarına falan giriyorum. Ne bileyim bı erkegin de Hepsiburadayla falan uğraşacağıni aklım almiyo benim kocam sipariş bile veremez bana söyler
Kocamın kendi maili adı soyadı bu maildeyse soyadıadu şeklinde almış başka kimin olacak ?

Kocamın kendi maili adı soyadı bu maildeyse soyadıadu şeklinde almış başka kimin olacak ?
Ne bileyim ya benim de telefonda ayrı bilgisayarda orda burda ayrı mail adreslerim açık. Bazen bir yere kayıt olmak için giriyorum hesabınız var diyor şifre hatirlamadigim için yeni maille yeni hesap açıyorum. Yani hepsiburadada kocamın adına bı mail adresi falan gorsem hesap görsem asla aklıma aldatildigim gelmez ben mi safim acaba

Boşan dememiz gerekmiyor muydu hatlar karıştı öncelikle bir sakin olun, Hepsiburada hesabından nasıl aldatmaya geldi konu eşiniz aldatma konusunda sabıkalı mı? Önceden güven sarsan şeyler mi yaşandı? Belki çok eski bir hesaptır

Kocamın kendi maili ad soyad bu yeni mailde soyad ad şeklinde açılmış ayrıca hepsiburada şifresi normalde kullandığı şifrelerden biri başka kimin maili olabilirki

Arkadaşlar yeni maili kendi telefonuyla alsa zaten neden aldatma düşüneyim başka bir telefonla kaydolmuş e devlet kayıtlarında da daha önce kullandığı telefonlar gözüküyor öyle bir telefon kullanmamış kendi üstüne kayıtlı ben anlatamamdım galiba

Aldatma ile ne alakası var? Bazı arkadaşlarım ortak hesap kullanıyor,elite üyelere kargo bedava. 10 kişinin adresi var neredeyse. Herhangi bir arkadaşından vermiştir o da siparişi.

Ya ortada fol yok yumurta yok ne boşanması allasen? Bu adamın daha önce bi falsosu oldu mu, bi yalanını mı yakaladın gizli saklı işler mi çevirdi?Bi sakin ol ne anlattığın anlaşılmıyor ki.

Hanımlar konuştum açıklamasını bana yaptı tatmin edici bir açıklamaydı kısacası siz haklıymışsınız benim kuruntummuş

Bekarken kardeşinin üzerine olan bir hat kullanıyordu onun numarasıyla eskiden açmış olduğu eski mailiymiş.
Demiştim eski bir hesap olabilir diye, tatlıya bağlanmasına çok sevindim

Telefonunu yenileyince trendyol hesabıma giriş yapamamıştım, eski mail adresiydi sanırım tam hatırlamıyorum, ama hesabımda kendi numaramı kaydedemiyorum, bu no kayıtlı diye uyarı çıkıyor. Bende eşimin numarası ile kaydoldum.
Buna benzer bi şey olabilir mi? Yani bundan aldatmayı nasıl çıkardınız?

Peki bu hesaba goz atabildiniz mi yeni mi eski mi diye veya son alisveris vs
Hesap çok eski en az 7 yıl öncesine ait eşim 7 yıl önce o numarayı kullanıyordu. O yüzden kendiside giremiyor çünkü numarayı artık kullanmıyor 8 yıl önce ona hediye aldığım bir alışveriş vardı ordaki numaranın sonuyla aynı yani kesin emin oldum

Cok sevindim adiniza hersey gonlunuzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…