3 mail adresim var,farklı mail adreslerinden aldatma nasıl oluyor siz hepsi burada diye mi suphelendiniz ?Eşime ait başka e postayla açılmış bir hepsiburada hesabı var mail adresi gözüküyor şifrede var ama girmek istediğimde başka hesaptan girildiği için doğrulama kodu istiyor acil ben bu mail adresine nasıl giriş yapabilirim bilen bana özelden yazabilir mi?
Yaptım son 2 numara çıktı oda kendi telefonu değil başka telefon e devletten sorgulattım üzerine kayıtlı 7 le biten telefon yok açık hat almış tahminimce benim o e posta adresine girmem lazımEger esininse sifemi unuttum de esinin telefonu ya yaninda olsun gelen kodu yaz mail adresinin sifresini degistir
Evet hepsiburada kodu gitti ama maile bir şey gitmedi ne yapsam akşam karşıma alıp konuşsam mı gerçi ne ikna edecekki beni ayrı bir telefon varSenin kod gonderdigin eger hat takiliysa bildirim olarak gitmistir onun telind dikkatlidir simdi ne diyim bilemedim tecrubem yok bilenleer yardimci olur. Gizlice takip et caktirmadan koz biriktir
Ayrı açılan bir mail adresi ve maildeki telefon numarasından haberdar olmamamEşimin Hepsiburada hesabını falan gorsem aldattığı gelmez aklima siz neden bundan suphelendiniz direkt
Uzerine olam hat eger yeniyse ikinci telefonu var. Onun bilgisayarina bak. İs yerinde ofisi vs varsa bulamazsin. Ama eger bu tarz bir isi yoksa evde sakliyordurEvet hepsiburada kodu gitti ama maile bir şey gitmedi ne yapsam akşam karşıma alıp konuşsam mı gerçi ne ikna edecekki beni ayrı bir telefon var
Bu hesabı nerden gördünüzAyrı açılan bir mail adresi ve maildeki telefon numarasından haberdar olmamam
Kendi telefonundan hepsiburadaya girecektim oraya kaydetmiş mail ve şifreyleHayır yani bu tarz bı vukuati mi var daha önceden?
Bu hesabı nerden gördünüz
saklayacak çok fazla alan var ki bulsam bile şifresi vardır onu açamam en iyisi hiç uzatmamak alıcam karşıma sorucam mantıklı açıklaması yoksada boşanma davasını açıcam bu tarz şeylerler uğraşacak enerjim hiç yok delilleri silerse hiç ispat edemem hayat boyu şüphe kalır içimde açıklayabiliyorsa şimdi açıklasın
Hat ve mail kocana ait değilse? Belki biri girdi çıktı olamaz mı ?Ayrı açılan bir mail adresi ve maildeki telefon numarasından haberdar olmamam