Aldatma şüphesi

frgt10

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
221
64
31
Eşime ait başka e postayla açılmış bir hepsiburada hesabı var mail adresi gözüküyor şifrede var ama girmek istediğimde başka hesaptan girildiği için doğrulama kodu istiyor acil ben bu mail adresine nasıl giriş yapabilirim bilen bana özelden yazabilir mi?

Eger esininse sifemi unuttum de esinin telefonu ya yaninda olsun gelen kodu yaz mail adresinin sifresini degistir

3 mail adresim var,farklı mail adreslerinden aldatma nasıl oluyor siz hepsi burada diye mi suphelendiniz ?

Eger esininse sifemi unuttum de esinin telefonu ya yaninda olsun gelen kodu yaz mail adresinin sifresini degistir
Yaptım son 2 numara çıktı oda kendi telefonu değil başka telefon e devletten sorgulattım üzerine kayıtlı 7 le biten telefon yok açık hat almış tahminimce benim o e posta adresine girmem lazım

Kizim senden gizli hat mi almis bu adam? Ac karsina konus belli bir seyler sevirdigi ya da gelince ara evi 2. telefonu vardir belki kanit olur

Senin kod gonderdigin eger hat takiliysa bildirim olarak gitmistir onun telind dikkatlidir simdi ne diyim bilemedim tecrubem yok bilenleer yardimci olur. Gizlice takip et caktirmadan koz biriktir

Eşimin Hepsiburada hesabını falan gorsem aldattığı gelmez aklima siz neden bundan suphelendiniz direkt

Senin kod gonderdigin eger hat takiliysa bildirim olarak gitmistir onun telind dikkatlidir simdi ne diyim bilemedim tecrubem yok bilenleer yardimci olur. Gizlice takip et caktirmadan koz biriktir
Evet hepsiburada kodu gitti ama maile bir şey gitmedi ne yapsam akşam karşıma alıp konuşsam mı gerçi ne ikna edecekki beni ayrı bir telefon var

Evet hepsiburada kodu gitti ama maile bir şey gitmedi ne yapsam akşam karşıma alıp konuşsam mı gerçi ne ikna edecekki beni ayrı bir telefon var
Uzerine olam hat eger yeniyse ikinci telefonu var. Onun bilgisayarina bak. İs yerinde ofisi vs varsa bulamazsin. Ama eger bu tarz bir isi yoksa evde sakliyordur

saklayacak çok fazla alan var ki bulsam bile şifresi vardır onu açamam en iyisi hiç uzatmamak alıcam karşıma sorucam mantıklı açıklaması yoksada boşanma davasını açıcam bu tarz şeylerler uğraşacak enerjim hiç yok delilleri silerse hiç ispat edemem hayat boyu şüphe kalır içimde açıklayabiliyorsa şimdi açıklasın

Eğer eşinizin daha önce aldatmak gibi bir şey yapmamışsa hemen adamı boşamayın, önce bir sakin olun bence.

Aldatmaya mahkemeye nerden geldi konu ya telefon da mail de adamın değil kim bilir kimin hesabına girmeye çalışıyosunuz. Fazla önyargılısınız kafanızda senaryo yazmış gibi duruyorsunuz şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…