- 23 Ocak 2016
- 32.940
- 49.337
- 598
- Konu Sahibi Aysetumblr38
-
Ne oluyor ya?Evet. Binadan binaya atlarken şarjör değiştiren asker =Ayşe.
İki hafta kadar önce resmen evliydi, kocası da aldattığı için bitmişti. Ayşe de hep aldatan herif buluyor daha çekici geliyor heral.Ne oluyor ya?
Evlimi degilmi boşandımı beynim yandi şu an.
Ayşe canım senden hızlısı mezarda.İki hafta kadar önce resmen evliydi, kocası da aldattığı için bitmişti. Ayşe de hep aldatan herif buluyor daha çekici geliyor heral.
Dörtlü müSize karşı niye dürüst olsun ki, evliyken onunla birlikte olan birisiniz sonuçta. Utanmadan hesap mı soruyorsunuz cidden?
Sizler ne yiyip ne içiyorsunuz?
Tabi ki dertlesme falan değildir mevzu sabahin yedisinde birde. İğrenç ilişki yumağınizdan bir kare sadece.
Kadınla da biraraya gelin tabi. Hatta eşinizi de çağırın . Böylesi yaraşır sizlere ne öyle düzgün ilişki, çok sıkıcı.
Konu sahibi evliİkna edilmeyi bekliyorsunuz ama affettiğiniz an tekrarı gelecektir ikisininde karakteri ortada kapıları kapatın gitsin
Aldatma sayılır mı bilmem bunun cevabı kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir ancak sevgilinin senin uzulecegin bir şeyi bilerek yapmasıni yanlış buluyorum.Merhabalar erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz bana geçmişte olan kendisine takıntılı bir kadından bahsetti kendisinin onunla evlenmek istediğini ama onu sevmediğini istemediğini söylemişti. Adamın ailesi annesi babası herkes biliyor benimle ciddi düşündüğünü. Hatta annesi telefonda uyarmıştı öbür kadından kurtul başına bela olacak diye. Dün akşam erkek arkadaşımla biraz tartıştım uyudum. Gece saat 5 te bana mesaj atmış "senin için yanlış benim için doğru olan birşey yapıyorum vakti gelince söylerim" sabah oldu mesaja geç baktı isim var sonra yazarım dedi. Sonra benim Instagrama o kadından mesaj geldi . O kişi beni seviyor aramızdan çekil şuan benim yanımda dedi ve resim attı. Gizlice çekmiş. Sonra ısrarla ben erkek arkadaşımı aradım telefonu o kadın açtı. Tam onunla konuşurken içeri erkek arkadaşım girdi telefondaki kadına küfürler hakaretler etti yaptın yine yapacağını dedi.kadina bağırdı kiziyordu Telefon kapandı. Sonra bu kadın bana mesajlar attı özür diledi. Bana seni sevdiğini söyledi şunu bil o seni seviyor bundan sonra bizim arkadaşlığımız öldü dedi. Ben dertlesmek için sabah evine gitmiştim dedi. Mutlu olun dedi konu kapandı . Bu adamda bana diyorki ben suçsuzum birdaha olmayacak seninle aramı kimse bozamaz felan. Kadın plan kurmuş odeticem ona dedi. Senden yüz yüze de özür diletecem dedi. Bende gece attığı o mesajı sordum kadın gelmek istiyormuş o yüzden atmış güya. Bu yaşadığım olay nedir ? Kadının demesine göre sabah 7 de gelmiş . Nasıl olmuş olabilir ne doğru ne yalandır ? Bu adam beni sevmese o kadına karşı söyleyip beni savunur muydu ? Bana çok dertliyim dedi dertlesmek için gelmişti kötü niyetim yoktu dedi.
Aaaa ciddi mi göremedim o ayrıntıyıKonu sahibi evli
Ay bide yaşın küçük şöyle yap böyle yap diye yorum yazdım ben buna sanırım yaNe oluyor ya?
Evlimi degilmi boşandımı beynim yandi şu an.
Yok düzelmez.Ben konusunu görmemiştim galiba yada hatırlamıyorum.Başka adam beni seviyor onla olmazsa eşim yine kabul edermi falan yazmış.Ay bide yaşın küçük şöyle yap böyle yap diye yorum yazdım ben buna sanırım yahala daha erkek peşinde. Ben böyle insanların düzeleceğine inanmıyorum valla bak. Soyismini versin beri diyen Esra Erol konukları gibi hayat bekliyor bu kızı
Şey gördüm geçen Esra Erol da tek suçum güzel olmak diyor kadının biriYok düzelmez.Ben konusunu görmemiştim galiba yada hatırlamıyorum.Başka adam beni seviyor onla olmazsa eşim yine kabul edermi falan yazmış.
Bu siteden esra erola baya konuk çikar zaten.
Oraya çıkan bazılarının kafa bir milyon zaten garip garip konuşuyorlar.Şey gördüm geçen Esra Erol da tek suçum güzel olmak diyor kadının birieltileri onu kıskanıyormuş jdjsjejs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?