Aldatma sayılır mı ? Başıma gelen bu olay hakkında yorumunuz nedir ?

Kim kimi aldattı şimdi siz kocanızı mi sevgiliniz sizi mi... Tüm suçlu telefon tüm foyalar ortaya çıkıyor... Bu arada adamı çikolatayla mı kandırmış kadın...

yav he he

Hiç evlilik yoluna girmeyin derim

Efkarim birikti sığmaz içime...

Kolay kolay böyle bir şey yazmazdım ancak sizin konularınız saç baş yoldurur insana. Bir önceki konunuza da yorum yapmadım. Nereden tutsan elinde kalıyor.
İşin garibi kimsenin fikrini de zerre önemsediğinizi görmedim.

Bu adamla bir parça dürüst ilişkiniz olsaydı 'Bununla olmazsa kocam beni kabul eder mi?' der miydiniz?
Bu durumda erkek arkadaşınızı kocanızla aldatıyor sayılır mısınız?
Abi bu adamlar için üstüne para mı veriyorlar?

Sizin hayat fazla sürrealist kardeşim buralara fazla gelir.

Aldatma sayılır mı diye sormussunuz. Buz gibi aldatiliyorsunuz hemde. Hayır aldatma sayılması için napmasi lazım kriteriniz nedir mesela kadının üzerinde mi yakalamalisiniz ? Biraz kriterlerinden bahseder misiniz bize aydinlanalim lütfen .

kız aynı evdeler ne kadar safsın yok aldatmadı pişti oynadılar

Yok hayatım aldatma sayılmaz sen devam et cocuk seni düşünmese neden savunsun dimi ya aaa bu kadınlarde delirmiş herşeyi aldatma diyor kulagınla duydun gözünle gördün sadece bir şey olmaz..

hanımefendı ıyı mısınız? yanı gercekten soruyorum. Hayatınızın kararmasını ıstemıyorsanız uzak durun bu ıkılıden. sız evlensenızde bırbırlerınden vazgecmeyecekler üçlü olarak devam edersınız artık ılıskılerınız. aynen senı sevıyo senı savunuyo hajshjahds böyle bı iyi niyet görmedım ben ya

Siz evliydiniz, ne ara boşandınız?

Ay bu şey miydi, 23 yaşında 2.kocayı arayan? Sizce o mu o mu diye soran? Boşanmamıştı daha

11 Ocak 2024 konunuzda halen evli olduğunuzu yazmıştınız. Siz veya eşiniz, boşanma davası açtınız mı ?

Evet. Binadan binaya atlarken şarjör değiştiren asker =Ayşe.

Sen evli değil miydin?

Hani marjinal bizdik
Ay ayyy tamam daha fazla okuyamayacağım….

Tencere dibin kara, senin ki benden kara olmuş durumunuz.Sizde evlisiniz aldatiyorsunuz ve sevgiliniz dediğiniz tarafından da buz gibi aldatiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…