Aldatma mı??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz olsanız evliliği bitirir misiniz?
Bence bitirilmelidir.
Çünkü buda bir aldatmadır. Aldatma sadece cinsel ilişkiye girmekle olmuyor, duygusal aldatma var sanal aldatma var AMA hepsi aldatmadır. Hiçbirinin diğerinden hafifletici bir yanı yoktur.
Sizin kocanız vakit bulsa gidip birlikte de olur ama siz erkenden yakalamışsınız.

Bir de bebek istiyorsunuz galiba, eski mesajlarınızdan anladığım kadarıyla... Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eğer hamile değilseniz bebek konusunu erteleyin bence.

Aldatma değil deseniz bile bunun bir sonraki kısmı o konuştuğu kadına gitmek çünkü. İlk önce sadece baktım oluyor, sonra sadece yazdım/aradım. En son da bi hataydı yaptım... Gidişat bu

Siz olsanız evliliği bitirir misiniz?
Bitirirdim..Çünkü bu olayın sadece başlangıç olduğunu düşünürdüm hem ona hem kendime olan güvenim sarsılırdı..Güvenin olmadığı bir ilişkinin her türlüsü bir süre sonra çöküveriyor zaten...Bir daha öyle bir yola girmese bile insan en ufak şeyden şüphelenir oluyor..Ayrıca eskortlada “nasılsın iyi misin” tarzı konuşmamıştır muhtemelen...Müstehcen şeyler konuşmuşlardır...Belki görüntülü...Bilemiyorum..

Bu tarz konularda başıma gelmeyince bedavadan şunu yap bunu yap ya da yapardım demek pek bana göre değil. Şu kadarını söyleyebilirim bu işlerin arkası geliyor. Yani bugün sanalda başlayan yarın fiziki aldatmaya dönüşür. Bi kere onun kapısı açılmış. Umarım sağlıklı düşünüp doğru karar verirsiniz

Yani bazen uzuluyorum ne yazayim ki simdi..belli ki bir teselli ariyorsunuz..ama bu cok asagalik bir hareket ve evet aldatmak..demek ki esinizin akli gozu disarda..bunun cok basit bir cevabi var aslinda..esiniz evde yokken siz telefondan kendinize yeni gunluk iliski kuracaginiz erkekler arasaydiniz bu ne olurdu..ayni sey..bosanin bosanmayin demiyorum..belli ki oyle bir niyet yok

Evet bu bir aldatmadır. Ilk firsatini buldugunda eyleme gececekti siz yakaladiniz. Özürler dilese ayaginiza kapansa affetseniz şimdilik vazgecse bile yarin bir gun yine en ufak seyde ayni sey olacak patlak verecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…