• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma mı??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızları siz evde yokken eşiniz telefon da. Bayan eskortlarla konuşsa ne yaparsınız? Bu aldatma sayılır mı?.sadece telefon da görüşülme olsa? Boşar mısınız?
Siz kendinizi avutacak bahaneyi burada bulamazsınız söyleyeyim baştan da aldatmanın sadecesi olmaz sadece konuştu sadece yazıştı sadece görüştü yatmadı bunlarla avunmayın ben olsam boşarım

Kızları siz evde yokken eşiniz telefon da. Bayan eskortlarla konuşsa ne yaparsınız? Bu aldatma sayılır mı?.sadece telefon da görüşülme olsa? Boşar mısınız?
Ben evde yokken konuşuyorsa aldatma sayılmaz. Ben varken konuşuyorsa aldatma sayılır. :KK70: :KK70: :kızgın: :oha: :duduk:

Başka sorusu olan ?

Yaw ne yiyip içiyorsunuz da bu kafalar bu kadar güzelleşiyor.... Maşallah dünya pırıl pırıl:halay:

kocanız baska kadınla telefon seksı :D ne bıcım bır terımse onu yapıyor sız aldatmamı dıye soruyorsunuz
ılla yatakta basmak gerekmıyor
sız baska erkekle telde seks konussanız kocanız napardı bır dusunun bakalım ? sızce normal mı belkı boyle anlarsınız :deli:

Siz telefondan başka bir erkekle mesajlaşırken eşiniz yakalasın hemen boşanmaya kalkar sizi çevreye rezil eder ne laflar türetir birde bu yönden düşün aldatmamı değilmi diye.

Boşanacağınızı sanmıyorum, sadece konuşmuş diye kendinizi avutacaksınız gibi duruyor Eşinizle de iyice yüz göz olursunuz bu durumda haberiniz olsun. Ya fiyatta ya mekanda anlaşamamıştır o, anlaştığını bulursa koşa koşa gider. Boşanmayacaksanız ileride düzenli test yaptırın da hastalık kapma ihtimalini ortadan kaldırın. Konu silmek yasak diye biliyorum ayrıca Siz banlanacaksınız ama konunuz geri gelir

Üzüldüm...es nedenli cocuk olmuyor sanırım varikoles ameliyatı olacağına göre. Beynince erkekliğini böyle gösteriyor. Bu davranışın altinda çocuğu olmaması yatiyor. Çok zavallı bir kaçış ego yüceltme yolu seçmiş kendince..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back