aldatma konusu sonrası olanlar

Plan yapılmış ,biri neden başkasına telefonunu versin ki ? Su dönemde kimse kimseye telefonunu vermez. Yanındayken kullandırmak ayrı ,kendi yokken vermesi ayrı bı durum ki ihtimal vermiyorum.Esinizi affetmek için bahane arıyor gibisiniz bence eşinize bu dönemde bahane bulma rahatlığı vermek yerine aldattığını ,iğrenç şeyler yaptığıni öğrenmis ve bundan emin gibi davranın.Kendinizi enayi yerine koydurmayin.

Affetmekse istediginiz bu konuyu eşinize tekrar açıp beni aldtmistin diyemeyeceginizi bilin ,bu konuyu sindiririm zamanla unuturum diyorsanız buyrun affedin karar tamamen sizin .

Amacınız bizi ikna etmek mi kendinizi ikna etmek mi anlayamıyorum. Ayrılmayı bu kadar istemiyorsanız ciddi söylüyorum kurcalamayın. O %1lik ihtimal doğru olmasa da ona inanmayı tercih edin. Dalga geçmiyorum, ironi vs yapmıyorum tamamen ciddiyim. Diğer türlü destek de almayacağınızı hissettiğimden çok dağılacağınızı düşünüyorum.

haklısınız artık bu konuyu kapatmam gerekiyor. artık sorup durmamam gerekiyor. aptal biri değilim. bende inanıyormuş gibi yaparken gerçekten kendimi de inandırmak istiyorum ki yeniden herşey eskisi gibi olsun çünkü gitmek istemiyorum.

ben şimdi burda onunla geçen 7 yılın yaşanmışlıkların iyi olduğunu söylesem bundan başka daha ne olsun denir. önceki açtığım 2 konu var onlar gündeme gelir. o yüzden anlatmak ya da buranın deyimiyle övmek mantıksız.

neyse bir daha konu açmayacağım, gereksizdi, özür dilerim herkesten. evde kendi kendime kafayı yemektense yazıyorum. ancak unutsam iyi olacak.

ben aynı olayın aile içinde yaşandığını da gördüm o da beni etkiliyor. o yüzden şans veriyorum benimde öyle olacak diye ani kararlar verip pişman olmak istemiyorum. benim babam anneme çok değer verirdi, yanımızda da sevgisini belli eder sarılır, iyi bir baba, iyi bir eşti. babam annemi öper, biz gülüşürdük. ve biz babamın telinde mesaj gördük, tam aklımız ermiyordu gidip anneme yetiştirdik. yalnız mısın, evde misin gibi mesajlar. tabi üzerine olaylar. annem affetti. şimdi diyorum affetmese daha mı iyiydi. kaç yıl oldu bak şuan hala iyi yoldaşlar. bunlar gözümün önünde, bunlarda rol olamaz.

Fatura ayrıntısında sms saatleri ve numaraları gözüküyor

bende eşinizin doğruyu söylediğine inanamıyorum maalesef, tabi siz daha iyi tanırsınız. neye inanmak istediğiniz sizin tercihiniz. ben aldatma konularına hiç gelemiyorum ama eğer ki sizin için bir şey değişmeyecekse daha fazla irdelemeyin, canınız daha da fazla sıkılmasın.. umarım iyi olur her şey

Arkadaşı başkasının telefonundan yazmış olsaydı önce ben x diyerek kendini tanitirdi

Sizin yaşadığınız aile hayatını, çevresel koşulları vs. tam anlamıyla bilemem. Buranın üyeleri olarak hepimiz farklı çevrelerde, farklı kültür ve değerlerle yetiştik. Dolayısıyla her ilişkinin de dinamiği farklı olacak. Ben aldatıldığımı bildiğim bir ilişkiyi sürdürürsem mutlu olamam, benim hayattaki önceliğim farklı. Siz aldatıldığınızı bilseniz de bunu göz ardı ederek daha mutlu olabilirsiniz, çünkü sizin de önceliğiniz farklı. Kimseye bahane sunmaya gerek yok bunun için, zira önceliklerimiz farklı olduğu için hiçbir zaman benim sizi tam anlamıyla anlamam ve hak verebilmem mümkün olmayacak. Size sadece sizinle aynı önceliklere sahip kişiler hak verecek. Ben sadece kararınıza saygı duyabilirim, zira herkesin mutluluk koşulları, hayattan beklentileri farklıdır. Ve herkes bu hayatta kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar elbette. Umarım mutlu olabilirsiniz, başka bir şey söyleyemiyorum maalesef.

Çocuğum için katlanıyorumcular bunu(yukarıdaki yorumu) iyi okusun.
Anne olarak çocuğun gelecek seçimlerine etkiniz işte bu.
Kendiniz çekerken çocuğada çekmeyi öğretiyorsunuz.

Çocukların zihnine yerleştirilen ne kadar hoş(!) bir miras...

Eski konunuzda da söylemiştim yine söylüyorum.. Size düpedüz yalan konuşuyor.. Aksine inanıp inanmamak size kalmış..

O arkadaşını da o ayarladı buna emin olabilirsiniz.. Ben eminim ama kanıtlayamam.. Hangi operatörü kullanıyorsa telefonundan giriş yapıp ayrıntılı faturasını görüntüleyin.. Yanlış bilmiyorsam son 6 aya ait görüşme, mesajlaşma ve İnternet kullanım detayları görünüyor.. Sadece görüştüğü numaralar görünüyor içerik görünmüyor.. Ama whatsapp tan yaptığı görüşmeler tabi ki kayıtlı olmuyor..

Zaten iki ihtimal var ya arayarak durumu anlattı yardım istedi ya da whatsapp tan yazdı da yardım istedi.. Normal SMS i artık kimse kullanmıyor pek .. WhatsApp dan da geri yüklesen de sildiği geri gelmiyor.. Zaten ulaşmak istese whatsapp değil birsürü uygulama birsürü sosyal medya hesapları var oralardan da ulaşmış olabilir Üzgünüm ama sana hikaye anlatıyor bence.. Bence diyorum ama eminim yani..

Bunu anlamanız için daha ne diyebiliriz bilmiyorum ama biraz düşünün biri sizin telefonu kullanacak ve siz o mesajı farketmen telefonunuzda tutacaksınız?? O mesaj ancak sizin mesajınızsa unutursunuz.. Hem de Allah aşkına hangi devirdeyiz yaa onlar eskidendi artık birinin telefonuna birşey olsa herkesin elinin altında eski model birşey de olsa yedek telefonu var, hiç olmasa kim telefonsuz kalacak da arkadaşından mesajlaşacak hemde uçkurunun zevkine.. Yapmayın Allah aşkına..

Affedeceksiniz orası belli ama hiç yoktan bu kadar kolay kandırılabilir görünmeyin..

Eşiniz yalan söylüyor hanımefendi , çok kişi de yazmış burda aynısını. Eşiniz ve arkadaşı hatta eminim ki arkadaşları sizinle alay ediyor. Bu tarz bir adamla evli kalarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz. Yapmayın , bildiğimiz kadarıyla tek bir hayat yaşıyoruz ve o da zaten en fazla 60 a kadar düzgün bir şekilde. Kurtulun bu insandan.

Bence bu konuyu siz geçmişte bırakın olmamış gibi hayatınıza devam etmeye çalışın. Affetmek için bir kanıt arıyorsunuz ama aradığınız kanıta ulaşılamıyor.
Boşverin gitsin. Çok eski bir olay.

Bir şey fark etmeyecek ama söylemeden geçemedim: Instagram’dan ses kaydı yollama, mesaj ve ARAMA özelliği de var konu sahibi.

o hayatı yaşayan sizsiniz. Kimseye bir şey olmaz burada.
Sizin kendinize neyi layık gördüğünüz ile alakalı seçimleriniz.
Elbette affetmek sizin tasarrufunuzda. Ama affettiğiniz şeyin yenilir yutulur bir şey olmadığını bilin. yani hayatın normali bu degil.
annenizin yaptığı yanlış da çok bariz ortada degil mi zaten? Bu seçimle birlikte sizin algınızı da bozmuş. Dün kocasını seçmiş, belki 10, belki 20 yıl geçmiş, bugun siz normalleştiriyorsunuz.
ve yine söyleyeyim, Allah aldatılmanın bile onurlusunu yaşatsın insana, sizin ki yenilir yutulur degil. İçinde bulunduğunuz durum aldatılmaya rahmet okutur.
Hayatınızın devamında mutlu ve yanınızda bir yoldaş olsun diye tek hakkınız yok.
sırf bunun için ödediğiniz bedel mutsuz bir cinsel hayat ve aldatılmış olmanız, buna değmez. İnanın değmez. Belki o adam, bu adam değildir...

Bence inanılacak birşey yok
Bir halt yemiş açık
Yok arkadaşım falan ordan laf salatası yapmasın.
Umarım bir daha tekrarlamaz

Sen o yoldaşligi bir de annenin ic dunyasina sor.Yoldaslikmis.pehh

Yoldaş mı ahskajskaj. Zihniyete bak, ne kadar normalleştirmişsiniz. O zaman size müstahak, daha ne diyelim. Ekonomik gücü olmayan, ailesi boşanmasını istemeyen, küçük çocuğu olan kadınlara üzülüyor insan ama siz maşallah gayet olgun karşılayabiliyorsunuz. Üzülemiyor bile insan. Ütopik bir karakter gibisiniz. Gerçekliğinize inanmak istemiyorum.

7 yılda çok iyi olduğundan bahsetmişsiniz sanırım bir de annenizin aldığı yanlış karardan bahsetmişsiniz

annenizin yaptığı yanlışı devam ettirmek zorunda değilsiniz
Benim de annem hayatında sevmediğim kararlar alıyor ama yanlış yanlış o hata yaptı diye hata yapmak zorunda değilim

yanlışın nasıl yanlış olduğunu görüyorum

bir de aldatan adamla kötü davranacak ilgisiz olacak diye bir şey yok.
7 yıl çok iyi olabilir iyi biri de olabilir ama kimse iyi diye evlenilmiyor ya

evlilik böyle temel özellikler ya da temel ihtiyaçlar karşılanınca oluşacak bir kurum değil

yoksa herkesin herkesle evlenmesi lazımdı
Neden beklentileriniz böyle düşük
Evliliği ben kafamda hiç yoldaş oluruz diye düşünmüyorum belki 20 30 yıllık evliyken böyle düşünebilirim ama

cık şu yaşımda değil

kader motifine inanmıyorum saçma bulduğum bir şey de...
Siz de etkilenmeyin öyle saçmalıklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…