bölüm ah erkekler: başlık: kk acil servis
açıklama: bilenler bilir, aldatmak değil de ne bu yani? başlığı altında buluşup birbirini bulan kk iyi niyet elçileri ve bir nevi güzin ablalar olarak,
ilişkisine dair konu açıp yardım almaya cekinen, açılan konuların silinmemesi dolayısıyla deşifre olmaktan korkan, ilişkiler konusunda tecrübesi olmayan, aldatıldığından şüphelenen ancak nasıl yakalayacağı konusunda hiçbir fikri olmayan, aldaatıldığını öğrenen ama ne yapacağını şaşırmış durumda olan, konu açıcam ama ne tepki alırım, çok önyargılı yaklasanlar düşüncesiyle çekinen bayanlara elimizden geldiğince yardımcı olabilmek için kurduğumuz, önyargının sıfır olduğu politikası empati kurmak üzerine olan her türlü yaratıcı TAKTİK i bulabileceğiniz bu başlıkta (üye adlari) olarak sizlere yardımcı olmaya calısacağız.
birlikten kuvvet doğar, cekinmeden anlatın.
konu içeriğiyle dalga geçmek isteyenler, sert eleştiride bulunanlar, huzur kaçırmaya yönelik mesajlar yazanlar ciddiye alınmayacakttır
kızlar eklemek, çıkartmak istediğiniz yer varsa kafanıza göre değiştirin.
kafasına flower meselesi takılınca sormuş
oda hayır ben değilim diye inkar etmiş
sonra google amcaya sormuş bulmuş içi rahat etmiş
yemin etti aysunun üzerine bir daha girmicekmiş
açayım mı bu sekilde? kk acil servis başlık, düzeltme olarak imla düzeltmeleri ve üye adları dışında eklemek istediğiniz bi sey var mı? ya da konuyu açmak isteyen başka biri?
üye adlarının listesini yapalım
Aç canımm gayet güzel bi yazı başlıkta çok iyi
Burda olan grup dışınsa Aydebuz, Berraamm ( bölemiydi yazılışı ya tam hatırlayamadım şimdi) var bide onlarıda unutmayalımm :))
Nicegirl, SokaktakiMadam, AllureSensuelle, mrsfreesia, Aydebuz, Berraamm, arakorya, Cessair, Byzanur
cessair in listesinde ekleyeceğimiz var mı kızlar yazdım sadece isimler kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?