• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatma değil de ne bu yani?

Daha işin başındayım hele bir gelsin beyfendi boyunu posunu göreyim...
Takıntılı değilim eskisi gibi üni fln iyice kafamı dağıttı iyi oldu yani ;)
Hem belki ben beğenmem gördüğümde dediğin gibi nicegirl etkilemez
İnanmadım zaten o yüzden inandırıcı gelmiyo dedikleri bazen o yüzden ben de seni seviyorum demedim aydebuzz
Yeni birinden hoşanınca eskisini unutuveriyorum yhaa :) nolcak böyle

çivi çiviyi söküyor sende demekki :) uzaktan uzaga aşklara sıcak bakamıyorum ben bea :) adam dızıbıım dıbınde elımın altında olucak

kızlar bu arada hiç birimiz çalışmıyoruz sanırım ??

benimkinin özlelliklerini söyleyeyim :)

hani bir tarafıyla dağları devirir, acayip sakardır :) bir yemek yersin her yer kırık :)
giyinmek ve uyum konusunda hiçbir fikri olmadan sanırım bu yaşa gelmiş :)
yemek yapmayı seviyor ama yemek yapması 4-5 saati alıyor. en sonunda ben kriz geçiriyorum açlıktan. kısacası ona yemek yapmak yasak :)
acayip ağır kanlı :)
yabancı dizi izlemeye bayılıyor, bıraksan sezon sezon yani, ben de alıştırdı :)
dondurma yiyince ishal oluyor.
bazı ağrı kesicilere alerjisi var.
aynı bardakla ikinci kez su içmez ama kola içer.
şarap, rakı sevmez anca bira :)
çoraplarını her yere tıkıştırır.

daha neler var da bunlar evde gördüklerimin bazıları sadece
yaşamadan beraber nereden bileceğim bunları...

tabı canım saymaya kalkarsan say ,say bıtmıyoda sakarlıgı kötüymüş :) benımkıde çok agırdır bende bır o kadar pratık ben hazırlanır aşayaa ınerım daha kesın evden çıkmamıştır yada wc dedır
eee zıt kutuplar bırbırını çekıyor ALLAH DENK YARATMIŞ DIYORUM BENDE siz hangı ldesınız ?

:37: korktuğum başıma geldi :36:

yaa kızlar önümde lys var.uzun zamandır girmiyordum kk ya girdiğim gün onur ve izmir muhabetini görünce yazdım sonra ne oldu merakıyla 2-3 gündür giriyorum ama burası beni çok oyalıyor.:50:

çivi çiviyi söküyor sende demekki :) uzaktan uzaga aşklara sıcak bakamıyorum ben bea :) adam dızıbıım dıbınde elımın altında olucak

kızlar bu arada hiç birimiz çalışmıyoruz sanırım ??
Ya evet işsizim ben koca parası yiyorum :1::1: Önümüzdekş hafta başlıcam herhalde ı zaman size yetişememde ben yaa:43::43:
hadi hadiii en yanakları sıkılası benim burda:34:

Ayy ne güzelde sölüyo bide yaa:9::9:

:37: korktuğum başıma geldi :36:

yaa kızlar önümde lys var.uzun zamandır girmiyordum kk ya girdiğim gün onur ve izmir muhabetini görünce yazdım sonra ne oldu merakıyla 2-3 gündür giriyorum ama burası beni çok oyalıyor.:50:

kardeşimin de sınavı var ortaokulda. şimdi ona diyeceğim gibi bacaklarını kırarım git çalış çabuk!!! derdim de hadi sana torpil geçelim :)
kk hep burada olur canım aksatma derslerii

Back