- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
canım dışarda yatması çok garip ayrıca anlattığın tepkiler çok normal değil vücudunu göstermemesi özellikle eğer ayrılırım kesinlikle diyorsan irdele varsa bir şey çıkar zaten ama ayrılmam diyorsan boşver karıştırma hiçbir şeyi hamilesin hemde yeni bu düşünce hormonlardan da olabilir bence düşünmemeye çalış zaten bir şey varsa asla gizli kalmıyor merak etme
Hamile kalmadan once de ben sana cok soyledim, bu adamdan da ailesinden de hayır gelmez, hayatini mahvediyorsun diye. Ama dinlemedin. Her şeyi şüpheli her hareketi falso bu adamın. Inşallah aldatma yoktur canım. Hayırlısı olsun.
Çok düzensiz bir hayatınız mı var? Niye arabada yatıyor ? Sonra üstünü çıkarmıyor? Sana davranışı da hoş değil. Ya birbirinizden çok kopuksunuz veya bir şey gizliyor bence.
ayrılmayacaksan evet yüzgöz olmak da birşeyleri çözmüyor yanlış anlama ama sakın aldatıyor demiyorum anladığım kadarıyla başka sıkıntılarınız da olmuş belki soğukluktur ama adamı kapıda bırakma ben orayı yanlış anlamışım telefonlarını açmamazlık yapma belki ondan böyledir o eşin sonuçta senin bu tarz şeyler sevgiyi saygıyı öldürürAkışına birak diyorsun yani
sadakatsizlik mi etti size ayrı kaldığınız zamanda ?Evet bundan oncesi de var.
Yazin iki uc haftalik bir ayrilik yasadik annesi yuzunden.
O zamandan kalan bir guvensizlik var icimde.
emin misin??ben bu konuyu daha önce de okumuştum ya
"Neyse dedim sarilayim bu sefer temoz koktugunu farkettm. Normalde birgyn banyo yapmasa kokar.emin misin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?