- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Eğer bu durum daha öncede yasandiysa yani ne bileyim uykunuzun ağır olduğunu biliyosa ve kapıda kaldiysa arabada uyumasi normal.
Whatsapp ve facebook girisleride normal çünkü arabada uyunmuyor , uykusu kacmistir muhtemelen ve takilmistir bunda buyutulecek bişey yok.
Yikandigina emin misiniz ?
Bi de hamilelikte malum hormonlar tavan yaptigindan pireyi deve yapabiliyoruz.
Ilk defa kuskulanmadim nedense , normal geldi bana.
Duydum ama acmadimNormalde panik olması gerekmez mi?
Bence eve gelmedi hiç. Kapıyı duymadın diye de uydurdu
o zaman haklısınız. sonuçta hamilesiniz uyumanız da normal. Şimdi bu belirtiler hemen aldatma sayılmaz, soğukkanlı kalın gözlemleyin. Aptal ayağına yatın. telefonunu öyle bir karıştırın ki mesela o hiç anlamasın. Telefonunda bir şey gördünüz hemen hesap sormayın. Her şey net olmadan adım atmayın.Bir saat once aradim. Uyuyacagimi soyledim. Ve 10 30 bile isini halletmesi icin faaaazlaa fazzla yeterdi. Cay kahve ictiyse bile.
Bekledim sonra. Gelmedi. Sabah sinavim vardi. Uyumak zorunda kaldim. Zaten midem berbat. Uyursam gecer dedim..
Arabada yatması çok garibime gitti ne olursa olsun 30 kere arar kapıda kalan bi insan. Sakın suçlamayın fırsat buldukça telefonunu kurcalayın gece uyurken vs. Şüphe duyduğunuz numaraları alın, whatsapp arşivlenmiş sohbetlere bakın, rehberini kontrol edin tanımadığınız erkek numaralarını alın(allah korusun öyle bişi varsa erkek adıyla kaydetmiştir muhtemelen) falan.. Canınızı sıkmayın emin olmadan umarım öyle bi durum yoktur.
Tobe yarabbiYok sanirim.
Arabada kalmıştır ama.
Banyo yapmamis baska yerde. O temizlik kokusu benden geliyormuş.
Bugun tek yatarken farkettim kazak kokyoormus
Aldatior mu yoksa bende mi sorun var demissin cevap veriorum sende sorun var adam 11 de gelmis neden kapiyi acmiosun o kismi cozemedim ne kadar kizarsada insan kapiyi acar cok garipsiniz
İyide ne kadar kızsanızda bunu yapmaya hakkınız yokki. Geç geldi diye kapı açmamak saçma geldi bana.Duydum ama acmadim
Cok gec oldugu icin
Zaten defalarca aramış ve zile basmış ama bilerek cezalandırmak adına açmamış konu sahibi.1.si belki hic gelmemistir eve size geldm duymadin bende disarda uyudum demiş olabilir. Ki gelmisse bile benim esim geldiginde ben kapiyi acmasam telaslanir biseymi oldu diye kapiyi kirar disarda uyumakta ne demek ya siz bunu normalmi.karsiladiniz. telefonladami aramadi duymadiniz ? Zil duyulmamissa telefonla aranilir oda duyulmuyosa telaslanmasi gerek arabada yat masi degil.
Benim burnuma da pis kokular geldi anlattiklarinizdan. Ki hamilesiniz galiba. Esinizin davranislari normal degil ozlliklede kendi telefonunu aldığınızı zannettigindeki heyecani.
Kız konuyu görünce şok oldum bende senden ses çıkmıyor diye mesaj atmistim bu kız nereye kayboldu diyeHormonlardan kurguluyor muyum
Yoksa biseyler gerçekçi mi ayirt edemiyoru...
Nasıl yani vücudunda morluk mu var di camim . Neye geçmemiş dedi ?Gecen perşembe eve gelir gelmez vardi.
Banyoya girdigimde gordum ama hemen cikardi beni.
Yok gecmemis dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?