Aldatıyor mu yoksa bende mi sorun var

Binanin kapısını komsuyla actirsa eve girerdi.
Onun anahtari vardi.
Bence de itici.

Aldatma konusunu bilmiyorum ama cok terbiyesizmis esin...
Hem insan merak eder hamilesin ve cevap vermiyosun ! Bide ustune vurmus !

Kendi ayaklari ustunde durabilecek birimisin ?

Belki banyo yapmamıştır hava soğuk terlememiştir sana banyo yapmış gibi gelmiştir? Kapıda kalıp arabada uyumak zorunda kaldığı için sinirlenmiş olabilir o yüzden ters ters cevap vermiştir. De 6 da gel dediğinde niye gelmedi neden 8 de geldi o kısmı anlamadım. Yine sinirlendiği için miyaptı? Bir de zili çaldı di mi gerçekten zili duymamış olman mümkün mü o kadar mı ağır uykun? Hiç aramış mı o saatlerde ısrarla. Eğer aramadıysa eve hiç gelmemiştir ve üste çıkarak seni bastırıyodur. Israrla aramışsa kızdığı için öyle davranıyordur. En mantıklı burdan anlarsın gibi.

Okuyorum ek klarak hamileyim
Bu halimle nasil dururum bilmiyorum

Ailenin yanina gitsen simdilik ? Tabi bebis var o yuzden cok zor ama boyle bi babayla olmaktansa ondan uzak ve huzurlu olmak daha iyi sanki...

Belki bu halinle degilde dogumdan sonrasi icin planlari yapardim senin yerinde olsam. Benim sahsen hep bi B planim var cunki yasadiklarimizdan dolayi esime sirtimi dayayamiyorum tam olarak, herhangi bi durumda kapiyi vurup gidebilmek ve sonrasi icin planim hazir ... su an kendini duzeltigi icin sadece yedekte bekliyor

Hmm cok tuhaf ...esiniz gec geldi diye zili ve teli duydugnuz halde sinirlendigniz icin acmadiniz, yani ne hali varsa görsün...yada bu ilk defa olmadi ve arabada yatacagini biliyordunuz?
Sonra bisey olmamis gibi sabah kapiyi aciyorsunuz, giriyor ve koltukta uyuyor?
Temiz kokuyordu, genelde bir gün sonra kokmaya baslar :)) Bu sefer demek ki kokmamis adam, olamaz mi?

>>Cevap vermedi. Ben tekrar edince ananin evinde yaptim. Dedi beni iktrip bacagima vurdu.
Kalktim yataktan.
Abartiyormuym bilmiyorum<<

Bu son part noktayi koydu. Birde bana hep anamla ilgili cevap verir diyorsunuz. Sizi itikledi ve vurdu?
Yahu bunlar gercek mi?

Abartıyor musun tepkilerini acaba? Konuda zili duymadım yazmışsın,yorumunda zili duydum yazmışsın. 11:30 da gelmişse gelmiş,kapıyı açar sorarsın hesabını. Demek ki önceden bir sorun varmış ki uzamış konu buralara kadar.
Eğer herşeyi böyle büyütüyorsan abarttığını düşünüyorum.
Bilerek kapıyı açmamışsın adam ne yapsın ki?
Bu anlattığından da aldattığını değil de size karşı bir trip halinde olduğunu anladım ben.

Eşiniz aldatıyo mu o kısmını bilemiycem ama sizin bu yaptığınız da çok saçma. Hamileymişsiniz birde umarım aldatılmıyosunuzdur

Aradi duymamazliga geldim ben
6 da niye gelmedigini bilmiyorum.
Kista olsa kokar.
Normalden fazla terliyor
Birde gnlek ustune kazak giyimisti. Indir kaldir cok yapti dun ondan terlemese olmaz

Ne planin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…