- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Zili duymuyorsun diye dişarda uyumasi cok ilginc. Kendimi yerine koyuyorum. Esim on kez kapiyi calar ustune 20 kez de arardi yani.. birde üslubu cok cirkin. Ananin evinde yaptim falan. Bilmiyorum ben bi killandim. Normal zamanlarda iliskiniz nasil. Bunun dişinda huylandiğin bisey var mi
Zili duymuyorsun diye dişarda uyumasi cok ilginc. Kendimi yerine koyuyorum. Esim on kez kapiyi calar ustune 20 kez de arardi yani.. birde üslubu cok cirkin. Ananin evinde yaptim falan. Bilmiyorum ben bi killandim. Normal zamanlarda iliskiniz nasil. Bunun dişinda huylandiğin bisey var mi
Duysum ama beni suistimal etti o saatte gelerek yalan soyledi.
Caldi baya. Telefonu da aradi.
Normal zamanlarda iliskimz herkes kendi halinde. Gunde birkac defa arar.
Persembe aramadi kus diye herhalde.
Bisey istesem alir ama bilmiyorum.
Ozellikle persembe gunu dus almasi
Ve persembeleri kordona is icin gidiyor.
Bu hafya carsambadan gitti.
Ananin evi diyince bende kendi annesini ifadee ederek annemin evinde yapsaydin söylerdi o kadin dedm
nasıl yani dışarda yatmış?
zili duymadınız telefon etseymiş
Etti ztn canm
Ben acmak istemedim....
Cunku evde kaldigimz gun is bahanesiule beni o saate kadar evde birakti
Ne kadar kotu halde oldugumuda biliyordu...
Kaynanamla konustm onun biseyden habero yokanneni arayıp sorsan sizde duş aldı mı diye
Evetrahatsızmıydın?
Kaynanamla konustm onun biseyden habero yok
Annemde baska sehirde.
Laf olsun gicik etsin diye ne sorsam annemle ilgili cevap veriyor.
E şimdi bu mesajina gorede hersey normal o zaman...kapiyi acmamissin aramis acmamissin e tabi disarda uyiycak... diger soyledigin seylerede pek takilmadim ben.Duysum ama beni suistimal etti o saatte gelerek yalan soyledi.
Caldi baya. Telefonu da aradi.
Normal zamanlarda iliskimz herkes kendi halinde. Gunde birkac defa arar.
Persembe aramadi kus diye herhalde.
Bisey istesem alir ama bilmiyorum.
Ozellikle persembe gunu dus almasi
Ve persembeleri kordona is icin gidiyor.
Bu hafya carsambadan gitti.
Ananin evi diyince bende kendi annesini ifadee ederek annemin evinde yapsaydin söylerdi o kadin dedm
tamam işte kayınvalidene sor kafanda kurmak yerine. gidip arkadaşında duş almaz herhalde başkasının evinde.Kaynanamla konustm onun biseyden habero yok
Annemde baska sehirde.
Laf olsun gicik etsin diye ne sorsam annemle ilgili cevap veriyor.
Yok zaten onla konustm gitmeemiş orayatamam işte kayınvalidene sor kafanda kurmak yerine. gidip arkadaşında duş almaz herhalde başkasının evinde.
E şimdi bu mesajina gorede hersey normal o zaman...kapiyi acmamissin aramis acmamissin e tabi disarda uyiycak... diger soyledigin seylerede pek takilmadim ben.
o zaman iki seçenek kalıyo bilemedimYok zaten onla konustm gitmeemiş oraya
o zaman iki seçenek kalıyo bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?