• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıyor mu yoksa bende mi sorun var

Aradi duymamazliga geldim ben
6 da niye gelmedigini bilmiyorum.
Kista olsa kokar.
Normalden fazla terliyor
Birde gnlek ustune kazak giyimisti. Indir kaldir cok yapti dun ondan terlemese olmaz

eğer indir kaldır yaptıysa işini yapmıştır adm bir de kokuyor o halde hangi bayanın evine gider bilemem

belki de işe hiç gitmedi birçok ihtimal var
geceyi dışarda geçirmesinin sebebi sizsiniz

hani dicem ki işten geldi adam evine kapıyı açmadınıx sonra sinirlenip duş alabileceği bir yeremi gitti

çok karışık ama ben bu konuda senin neden kapıyı açmadığını anlamadım canım

Şimdi senın anlatşına göre adam senı aldatıyor .
Ama sen bazı şeylerı abartıyo olabılırmısın ?
Bende ilk evledııgım zamanlar herşeyden kıllanırdım, senın gibi olayları buyutup kesın benı aldatıyo diye psikolojik bunalıma girerdim . 5 yıllık evlıyız smdı eskıyı düşünüp ne kadar m*l mışım diyorum :KK51:

Sadece bu olay yüzünden mi şüpheleriniz ? bence öncesi de var.
belki işi uzun sürmedi ama arkadaşıyla gitti birer çay kahve içti sonra geldi. neden aldatma ihitmali aklınıza geldi hemen.
kış günü terlememişte olabilir.
aldatma olmasa bile eşiniz çok itici ve saygısız. anan falan ne oluyor yani

Dun kayinvalideme gitmeyip evde yemek hazirladim. Esimde geldi yemegini yedi. Bir arkadasiyla kordona mal birakip gelcekmis. Kendi arabasi büyükmüş arkadasida oraya gidiyoe diye onla gitcekmis. Neyse gitti 9 olmadan. 10.30 aradm nerde kaldin diye. Birazdan gelcem dedi. Normalde 1 saatlik is bu. 11 bucukta gelmis. Bende zili duymadim. Disarda yatmis. 6 gibiUyaninca aradim gel dedim yok dedi arabada yattım dedi. Ama uyumamis hep whatsap fcebook girisleri var. 8 gibi geldi eve sabah koltukta yatti.

Neyse bugun gelmis elinde saklayarak ayicik ekmek. Nerden esti dedim. Sana almadim kendime aldim kenara koy diye verdim dedi.
Neyse ben cok kotuyum midem bulaniyoe surekli kusuyorum yataga geçtim. Uyandigimda kolyukta uyumus. Tv de kapali.
Kaldirdim
Geldi. Pantolonunu bile cikarmadi.
Neyse dedim sarilayim bu sefer temoz koktugunu farkettm. Normalde birgyn banyo yapmasa kokar.
Vücudunu da gostermemeue çalışiyor.
Telefonumu aldim hemen gozunu acti . Onunkisini aldim sandi ama almamistm.

Ben kalktim isigi yaktim ders calisaym bari dedim. Ama icim icimi yiyor..
Sordum nerde yaptin banyo.
Sozde her persembe günü cumaya hazırlık olsub diye eve gelir gelmez bannyo yapardi. Bugun yapmadi. Ustune temiz kokup telefonunu sakliyor.

Cevap vermedi. Ben tekrar edince ananin evinde yaptim. Dedi beni iktrip bacagima vurdu.
Kalktim yataktan.
Abartiyormuym bilmiyorum
bu adamın anahtarı yok mu zıle basmı sız duymamıssınız falan fılan arasaymıs zılı duyuramadı ıse yad aanahtarla açsaymıs bence esınız eve gelmemıs orası yalan külliyen ama gerisini bilemem...

Aradi duymamazliga geldim ben
6 da niye gelmedigini bilmiyorum.
Kista olsa kokar.
Normalden fazla terliyor
Birde gnlek ustune kazak giyimisti. Indir kaldir cok yapti dun ondan terlemese olmaz
Saat kaçta aradı? Niye açmadın? Sen mi kendini ifade edemiyon bilmiyorum ama konunu bir türlü anlayamıyorum.

Ya senin esinle ilgili bir takim problemlerin var sanirim.. eve hep gec geliyor aranizda bi guvensizlik var galiba.. ya da bir takim olaylar olmus. Biz ne desek bos.

terbiyeszilik yapmış eşin

hamılelık ve hormonlardan yanlış anlamış olabilirsin .

bir daha gitmek isterse sende git arabada beklerım falan de

bu da olabilir. çok geç geldi ve zili duymadın araba yattım dedi.
Yok canim duydum sinirliydim. Acmadm. Telefonumda sessizdeydi.

Saat kaçta aradı? Niye açmadın? Sen mi kendini ifade edemiyon bilmiyorum ama konunu bir türlü anlayamıyorum.
Saat 11.30 da aramis 8 defa

Ya senin esinle ilgili bir takim problemlerin var sanirim.. eve hep gec geliyor aranizda bi guvensizlik var galiba.. ya da bir takim olaylar olmus. Biz ne desek bos.
Eve hep gec gelmiyor
Ogun boyle yapti. Arkadasiyla gittigi icin suphelendim.

terbiyeszilik yapmış eşin

hamılelık ve hormonlardan yanlış anlamış olabilirsin .

bir daha gitmek isterse sende git arabada beklerım falan de

Oyle yapayim. Canim bugun birde benim dogum gunum.
Ona cok kırgınım. Bana vurmayi gec daha bebegimiz dogmadan ona vurdu.
Bu sindirebilecegim bisey degil...

Sadece bu olay yüzünden mi şüpheleriniz ? bence öncesi de var.
belki işi uzun sürmedi ama arkadaşıyla gitti birer çay kahve içti sonra geldi. neden aldatma ihitmali aklınıza geldi hemen.
kış günü terlememişte olabilir.
aldatma olmasa bile eşiniz çok itici ve saygısız. anan falan ne oluyor yani
Evet bundan oncesi de var.
Yazin iki uc haftalik bir ayrilik yasadik annesi yuzunden.
O zamandan kalan bir guvensizlik var icimde.

Yok canim duydum sinirliydim. Acmadm. Telefonumda sessizdeydi.

Saat 11.30 da aramis 8 defa

Eve hep gec gelmiyor
Ogun boyle yapti. Arkadasiyla gittigi icin suphelendim.

Oyle yapayim. Canim bugun birde benim dogum gunum.
Ona cok kırgınım. Bana vurmayi gec daha bebegimiz dogmadan ona vurdu.
Bu sindirebilecegim bisey degil...
Onceki durumlariniza bakmistimda o yuzden dedim.hakkinizda hayirlisi olsun insallah duzelir

Şimdi senın anlatşına göre adam senı aldatıyor .
Ama sen bazı şeylerı abartıyo olabılırmısın ?
Bende ilk evledııgım zamanlar herşeyden kıllanırdım, senın gibi olayları buyutup kesın benı aldatıyo diye psikolojik bunalıma girerdim . 5 yıllık evlıyız smdı eskıyı düşünüp ne kadar m*l mışım diyorum :KK51:

Abartiyor Olabilirim. Ama elimde olan bisey degil.
Hic aciklama yapmiyor
Telefonunu sakliyor.
Bisey yok belki bilmiyorum ama niye boyle yapiyor anlamıyorum.

eğer indir kaldır yaptıysa işini yapmıştır adm bir de kokuyor o halde hangi bayanın evine gider bilemem

belki de işe hiç gitmedi birçok ihtimal var
geceyi dışarda geçirmesinin sebebi sizsiniz

hani dicem ki işten geldi adam evine kapıyı açmadınıx sonra sinirlenip duş alabileceği bir yeremi gitti

çok karışık ama ben bu konuda senin neden kapıyı açmadığını anlamadım canım

Canim eve gece gelmedigi gun carsamba gunu. O gun icin kokusu hakkinda bisey diyemem. O gece almadm eve zaten.
Persembe gunu aksami icin yatkta sarilinca farkettim temiz koktugunu.
Evdede banyo yapmadi.

Ama belki sabah yapmistir diyecegim ama o benden once çıktı

Dun kayinvalideme gitmeyip evde yemek hazirladim. Esimde geldi yemegini yedi. Bir arkadasiyla kordona mal birakip gelcekmis. Kendi arabasi büyükmüş arkadasida oraya gidiyoe diye onla gitcekmis. Neyse gitti 9 olmadan. 10.30 aradm nerde kaldin diye. Birazdan gelcem dedi. Normalde 1 saatlik is bu. 11 bucukta gelmis. Bende zili duymadim. Disarda yatmis. 6 gibiUyaninca aradim gel dedim yok dedi arabada yattım dedi. Ama uyumamis hep whatsap fcebook girisleri var. 8 gibi geldi eve sabah koltukta yatti.

Neyse bugun gelmis elinde saklayarak ayicik ekmek. Nerden esti dedim. Sana almadim kendime aldim kenara koy diye verdim dedi.
Neyse ben cok kotuyum midem bulaniyoe surekli kusuyorum yataga geçtim. Uyandigimda kolyukta uyumus. Tv de kapali.
Kaldirdim
Geldi. Pantolonunu bile cikarmadi.
Neyse dedim sarilayim bu sefer temoz koktugunu farkettm. Normalde birgyn banyo yapmasa kokar.
Vücudunu da gostermemeue çalışiyor.
Telefonumu aldim hemen gozunu acti . Onunkisini aldim sandi ama almamistm.

Ben kalktim isigi yaktim ders calisaym bari dedim. Ama icim icimi yiyor..
Sordum nerde yaptin banyo.
Sozde her persembe günü cumaya hazırlık olsub diye eve gelir gelmez bannyo yapardi. Bugun yapmadi. Ustune temiz kokup telefonunu sakliyor.

Cevap vermedi. Ben tekrar edince ananin evinde yaptim. Dedi beni iktrip bacagima vurdu.
Kalktim yataktan.
Abartiyormuym bilmiyorum
canım dışarda yatması çok garip ayrıca anlattığın tepkiler çok normal değil vücudunu göstermemesi özellikle eğer ayrılırım kesinlikle diyorsan irdele varsa bir şey çıkar zaten ama ayrılmam diyorsan boşver karıştırma hiçbir şeyi hamilesin hemde yeni bu düşünce hormonlardan da olabilir bence düşünmemeye çalış zaten bir şey varsa asla gizli kalmıyor merak etme

Back