Aldatıp, boşanma ve sonradan gelen pişmanlık!

Yani derdimizi de anlatamıyoruz artık. Anlam veremiyorum. Sadece bir çıkar yol istiyorum. Gerisi umrumda değil kim ne demiş. Olan bitene ben inanamıyorum siz inanmasaniz ne çıkar. İnsan hata yapıyor iste.
Haklisin guzum bunlar hep böyle hemen yok fake yok saf kötüsün vs diyip diyip linclemeye yer arıyorlar. Baksana senin konunda bile lincleyecek bir şey buldular pes diyorum

Çocuklarıma sevgime laf ettirmem. Lütfen bu konu hakkında yorum yapmayın onlar için yaşıyorum artık bu hayatı.

Öyle yazmayacaksın canım. Kocan berbatmış. Allah onu kahretsin seni aldatmaya ittiği için böyle diyeceksin

Tamam ilgisizliği ağrına gittiyse açacaksın davani yeniden aşık mı olmak istiyorsun heyecan mı arıyorsun o zaman ne yapacaksin. O bana ilgisizdi konuştum falan annesiniz siz topluma iki evlat yetiştiriyorsunuz. Lütfen burda bunu yapan erkek olsa aynı tepkiyi verirdim sizede aynısını veriyorum. Görüşüpte evli olduğunu öğrendiğiniz adam için kullandığınız kelime acaba sizede mı uyuyor.. fake konu için ban yemek istemiyorum ayrıca....

Yani derdimizi de anlatamıyoruz artık. Anlam veremiyorum. Sadece bir çıkar yol istiyorum. Gerisi umrumda değil kim ne demiş. Olan bitene ben inanamıyorum siz inanmasaniz ne çıkar. İnsan hata yapıyor iste.
Ya sana erkek mi yok gurursuz bir adammış eski kocan aldattığın halde seni ikna etmeye çalışmış. Boş ver o sumsugu. Yeni rüzgarlara yelken ac

Haklisin guzum bunlar hep böyle hemen yok fake yok saf kötüsün vs diyip diyip linclemeye yer arıyorlar. Baksana senin konunda bile lincleyecek bir şey buldular pes diyorum
Bu taşı ilk atan KudrAlobar reis
Ben ne güzel konuyla alakalı linçliyordum….

Konu sahibi gel buraya ! Senin yüzünden kendimi enayi hissediyorum ! Hemen kanıtlıosun gerçek olduğunu !!!!
Ya neden yalan soyleyim. Bir fikir verin yeterli yapmayacaksınız yazmayın. Ben bir çıkar yol arıyorum. Çok pişman oldum. Ama hak etti bir yerde. Zaten çok çirkeflesti bosanirken. Yok şu nü alacam bunu alacam adam her şeyi mili milimine hesap yapıp böldü ikiye. Çocuklara 1200 lira nafaka veriyor sadece. Neden yalan soyleyim. Ben barışmak için bir yol arıyorum sadexe.

Sen olsan kendinle barışır mısını? Rahat bırak adamı. İyi bir eş olamadın bari anne ol.

bu ne saçma bi cümle ya sen de evlisin senin de niyetin başka ıdjnfjdnfjfnfj
Ben sadece duygusal bir şey yaşamak istedim. Cinsel bir şey zaten olmadı. Bunu söyledim sadece internetten konuştum diye. Ama inanmadı beni kaç kere aldattın daha önce aldattın mi? Ne bakire olmadığımı ne başka bir şeyi mi koydu üstüne bir de dövdü ne yapsam iyi olurdu. Boşanmayip

Elin herifiyle buluşuyorsunuz, ne bekliyordunuz ki? Siz de evlisiniz, siz de aldatıyorsunuz o adam neyse siz de osunuz bir rezil, ahlaksız ve şerefsizsiniz. Eve dönüp çocukların yüzüne nasıl baktınız?

Berbat ve rezil bir insansınız, adama da çocuklara da yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…