Aldatıp, boşanma ve sonradan gelen pişmanlık!

Niye kız, böylesi de var. Daha neleri var üff aklın durur.

Ben dön desem zaten koşa koşa gelir ama işte geçmişi kapatmış mıdır orda kaldım. Emin olsam zaten dön diyeceğim.
İnanılmaz itici bir insansınız. İnsanlık değerlerinizi kaybetmişsin farkında değilsiniz. Bir laf vardır: bir insan iki şeyini kaybederse geri gelmez, biri namusu biri gururu.

Dua et ikiye bölmüş senin ağır kusuruna rağmen. Tazminat da alabilirdi üstüne.

Siz inandırıcı değilsiniz, kurgu bu. İyi eğlenceler.

Amaa yok mu böyle kadınlar,var tabii.. Yazık sadece.. İğrenç ötesi bir ruh durumu.

Halinize çok üzüldüm hafnendi, çok içden yazmışsınız.
İnsanız hebimiz hata yapabiliriz, eşiniz bençe biraz abartmış.
Her aylede olan şeyler bunlar.
Sisi anlıyorum ilgisisliq yüsünden olur böyle. Yine teprik ederim, çocuklar koçanızdan galiba? Çünküm olmayabilerdi de. Bu kadar satakat zaten fazla bile.

Son düzenleme:
Aldatan taraf sizsiniz adam yine medeni davranmış yoksa sizin adama tazminat ödemeniz lazımdı biliyorsunuz değil mi. Hak etti ne demek ayrica aldatmak yerine düzgünce ayrılsaydınız.

:) Tamam işte, adamı aldatmışsınız, o da sizi dövmüş, bakire olmadığınızı da başınıza kakmış. Bu hikaye burada bitmiş işte. Daha ne diye aranıyorsunuz ki? Romantik komedi çıkmaz artık buradan, basbayağı korku gerilim çıkar. Ölü çıkacak ayol, durun artık.

Tabisi hissettim azmettim buldum
Yav bir de sevişme talep eden her erkek ne diye şerefsiz/pezevenk oluyor onu da anlamadım. Uymuyorsa hayır dersin, ısrar ederse adı taciz olur tabi. Ama evli halinle gizli kapaklı birileriyle buluşuyorsan, o işe kalkışan adam herhalde liseli aşıklar gibi takılmak için gelmiyordur. Yanlış mıyım? Ne umuyorsa artık, el ele tutuşup çekirdek falan mı çitlemek?

Çok iyi bir babaysa iki çocuğunu görmeden bir yıl nasıl durabiliyor ?

Herkes ayıplı şeyleri eşleriyle yapacak, bunlar sinema gitmek , işte dondurma emcuklemek falan yapacak.

İlgi hoşuna gitmiş işte, karşısındaki herif hayvani duygularla yaklaşınca zoruna gitmiş. İstiyordu ki herkes ona tapsın. Olmamış.

Herkes ayıplı şeyleri eşleriyle yapacak, bunlar sinema gitmek , işte dondurma emcuklemek falan yapacak.
İşte öyle bir dünya yok. En azından yetişkinlerin dünyasında yok.
Ulen adam ne diye böyle bir risk alsın ki? Evli barklı kadınsın, kocan mı basar, elinde satırla mı kovalar, ohooo bir sürü risk var. El ele tutuşup dağ bayır yürümek için yapmaz normal/sağlıklı bir erkek yani. Yani ben erkek olsam yapmazdım şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…