Aldatıp, boşanma ve sonradan gelen pişmanlık!

Evli adama “şerefiz” diyorsunuz ama Allahtan siz çok şereflisiniz. Bi söz geldi aklıma , alma mazlumun ahını gelir aheste aheste. Eski eşinize az da olsa değer veriyorsanız lütfen arayıp sormayın. Adamın hayatını yeterince karartmışsınız zaten .

Hiç inandırıcı gelmedi bu konu bana. Eşini aldatirken görüştüğü adamın evli olduğu için şerefsiz olduğunu belirterek de üstüne sos yapmış. Bu kurgu tutmaz
Bana da öyle geldi ne yalan söyleyeyim ve bazı tutarsızlıklar var. Mesele şunlar:

ile görüştüm ama nasıl heyecan ve ilgi görmeyi ozlemekse bir daha yapmak istedim ama şerefsiz adam evliymiş meğer niyeti başkaymış.

Bu arada eşim benim üstüme titriyor ne desem yapıyor. Tabi olan bitenden haberi yok bende onu aşağılıyor ve yanıma yaklastırmiyordum.

Birgün ben seni sevmiyorum ayrılacağım dedim.
Bir dediği ikinciyle çelişiyor. Enteresan!

Yani derdimizi de anlatamıyoruz artık. Anlam veremiyorum. Sadece bir çıkar yol istiyorum. Gerisi umrumda değil kim ne demiş. Olan bitene ben inanamıyorum siz inanmasaniz ne çıkar. İnsan hata yapıyor iste.

Yani derdimizi de anlatamıyoruz artık. Anlam veremiyorum. Sadece bir çıkar yol istiyorum. Gerisi umrumda değil kim ne demiş. Olan bitene ben inanamıyorum siz inanmasaniz ne çıkar. İnsan hata yapıyor iste.
Gösterdik işte ? Adamdan uzak dur. Daha fazla mahvetme hayatını.

Eşinizi neden sevmiyordunuz? Memnun değilmişsiniz belli ki ondan. Ne istiyordunuz da bulamayıp başka yerlere gitmeyi tercih ettiniz?

Barışsanız tekrar benzer şeylerin yaşanması muhtemel bunu hiç düşünmediniz mi?
Ben aslında başta evlenmek istemedim çünkü daha önce ki sevgilim beni terk etti üzerine eski eşim ile tanıştım o çok ısrar etti evlenelim diye ben de kabul ettim. Hatayı orda yaptım adamı severim sandım ama sevemedim işte.

%98.17 fake konu. İnandırıcı olsun diye küsuratlı verdim. Aldatma konusu tuttu ya hemen yenileri gelsin.
Benim herif önce beni sonra kendini vurur ya. Öyle konuşacam aldatacam he gülüm diyecek. Vallahi ben başka bir ülkeye taşınmadimsa bu ülke şartlarında doğmuş büyümüş gelişmiş bir erkekte öyle aldatacak canım cicim edip barışacak. iki rezillik çıkarır defol git der. Tekrar barışacak ilgi gösterecek bende burdan inanmadım🙄🙄

Gösterdik işte ? Adamdan uzak dur. Daha fazla mahvetme hayatını.
Ama çok sevdiğini söyleyip durdu bu kadar üstüme gelmese belki bunları yapmazdım. Üstüne ilgisiz davranması çok ağrıma gitti. Sonra ısrarla dön demesi bıraksaydı kendi halime zaten dönerdim ama bırakmadı.

Ben aslında başta evlenmek istemedim çünkü daha önce ki sevgilim beni terk etti üzerine eski eşim ile tanıştım o çok ısrar etti evlenelim diye ben de kabul ettim. Hatayı orda yaptım adamı severim sandım ama sevemedim işte.
Sevmediğiniz birisiyle tekrar başlamak çok saçma. Yapmayın, yazmayın kendinize uygun biri ile devam edin.

Benim herif önce beni sonra kendini vurur ya. Öyle konuşacam aldatacam he gülüm diyecek. Vallahi ben başka bir ülkeye taşınmadimsa bu ülke şartlarında doğmuş büyümüş gelişmiş bir erkekte öyle aldatacak canım cicim edip barışacak. iki rezillik çıkarır defol git der. Tekrar barışacak ilgi gösterecek bende burdan inanmadım🙄🙄
Bende buna hiç anlam veremedim. Karaktersiz misjn neden beni istiyorsun diye daha çok kızdım. Ama şimdi çok üzülüyorum.

Ama çok sevdiğini söyleyip durdu bu kadar üstüme gelmese belki bunları yapmazdım. Üstüne ilgisiz davranması çok ağrıma gitti. Sonra ısrarla dön demesi bıraksaydı kendi halime zaten dönerdim ama bırakmadı.
Yapmasaydın ? Ne saçma bahaneler bunlar. İnsan yazarken utanır şunu. Madem ilgisiz idi boşansaydın. Adam dön demiş suç olmuş vırt zırt. Elinde oyuncak olmaktan çıktı , seni tatmin edemiyor diye zoruna mı gitti ? O kadar düşünseydin çocuklarını , babalarına yaşatmazdın bunları.

X