- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
- Konu Sahibi esmerguzel13
Gel kanka olalım gerçi sen benim kadar saf değilsinpfffffff ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel kanka olalım gerçi sen benim kadar saf değilsinpfffffff ben de
Ne alaka. Şimdi. Sinirlenmeyim diyorum ama alakasız şeyler söylüyorsunuz. Adamın bulustugumdsn falan haberi yok sadexe sanal alemi biliyor o kadar. Buna bu kadar tepki vermesi beni dövmesi ağrıma gitti. Üstüne bir de yalvarmwsj karakter olur biraz insanda.O kadar akıllanmışsınız ki nick esmergüzel. Tam pişmanlıktan kıvranan insan nick.i
Allah kocanızın yüzüne gülmüş ve sizden kurtarmış.Ne alaka. Şimdi. Sinirlenmeyim diyorum ama alakasız şeyler söylüyorsunuz. Adamın bulustugumdsn falan haberi yok sadexe sanal alemi biliyor o kadar. Buna bu kadar tepki vermesi beni dövmesi ağrıma gitti. Üstüne bir de yalvarmwsj karakter olur biraz insanda.
Adama hala karaktersiz diyorsunuz, üstüne arasam mı diye soruyorsunuz. Ne için arayacaksınız karaktersiz olduğunu hatırlatmak için miNe alaka. Şimdi. Sinirlenmeyim diyorum ama alakasız şeyler söylüyorsunuz. Adamın bulustugumdsn falan haberi yok sadexe sanal alemi biliyor o kadar. Buna bu kadar tepki vermesi beni dövmesi ağrıma gitti. Üstüne bir de yalvarmwsj karakter olur biraz insanda.
Doğru söylüyorsunuz karakter olur biraz insanda haklisiniz. Söyleneni uygulamak da lazım amaNe alaka. Şimdi. Sinirlenmeyim diyorum ama alakasız şeyler söylüyorsunuz. Adamın bulustugumdsn falan haberi yok sadexe sanal alemi biliyor o kadar. Buna bu kadar tepki vermesi beni dövmesi ağrıma gitti. Üstüne bir de yalvarmwsj karakter olur biraz insanda.
Tıpkı sizde ki gibi bir karakter değil mi ?Ne alaka. Şimdi. Sinirlenmeyim diyorum ama alakasız şeyler söylüyorsunuz. Adamın bulustugumdsn falan haberi yok sadexe sanal alemi biliyor o kadar. Buna bu kadar tepki vermesi beni dövmesi ağrıma gitti. Üstüne bir de yalvarmwsj karakter olur biraz insanda.
Şimdi ben de bu mesaja sinirlenmeyim diyorum da karaktersiz olan da adam öyle mi pes!Ne alaka. Şimdi. Sinirlenmeyim diyorum ama alakasız şeyler söylüyorsunuz. Adamın bulustugumdsn falan haberi yok sadexe sanal alemi biliyor o kadar. Buna bu kadar tepki vermesi beni dövmesi ağrıma gitti. Üstüne bir de yalvarmwsj karakter olur biraz insanda.
Şurda beni bi gulme aldi..Ama sanal alemde konuşmaya devam ettim ve konuştuklarımdan birisi ile görüştüm ama nasıl heyecan ve ilgi görmeyi ozlemekse bir daha yapmak istedim ama şerefsiz adam evliymiş meğer niyeti başkaymış.
Ben hep görüşsün istiyorum zaten özellikle her hafta al diyorum ama yapmadı başlarda ilk bir kaç ay sonra benimle barışmak istediğini söyledi ben kızdım kötü davrandım istemiyorum diye ki istemedim gerçekten. Çünkü çocuklar değildi amaç benimle barismakti fark ettim. Sonra yüz vermeyince o da komple birwkti.Aldatan ve affefilen hep aldatır. Barışırsanız yine aldatacaksınız. Çocuklar daha çok heba olacak gerek yok. Sadece eşinizin çocuklarla görüşmesini sağlayın bir şekilde. Tabi tavsiyelerim gerçek olduğunuz varsayılarak yapıldı.
Ben sadexe bir çözüm istiyorum. Anlamak bu kadar zor mu?Tıpkı sizde ki gibi bir karakter değil mi ?
Birine en son karakter dersi verecek kişisiniz
Tamam işte arama dedi herkes daha ne diyelim. Çözüm aramamak. Ararsanız yine aynı yollardan daha kötü bir şekilde geçeceksinizBen sadexe bir çözüm istiyorum. Anlamak bu kadar zor mu?
Ama gerçekten çok pişmanım zaten beni ilk affedip döndüğünde biraz zaman sonra bıraktım ama inandıramadim yapmadığıma pişman olduğuma o arada yaptıkları ettikleri ile beni soğuttu kendisine karşı az da olsa beslediğim sevgi ve saygı gitti. Hiç kimse oldu benim için. Sonrasında bosanma ile ısrar etmesi ayrı nefret ettirdi. Ama şimdi gerçekten pişmanım elimden ne gelirse yapmak istiyorum ama yol bulamıyorum.Tamam işte arama dedi herkes daha ne diyelim. Çözüm aramamak. Ararsanız yine aynı yollardan daha kötü bir şekilde geçeceksiniz
Bence adam yetim büyüdüğü için istiyor yuva sıcaklığı arıyor. Umarım dönmez ve atlatır bu zor zamanları karşısına iyi bir insan çıkar..Siz eski rahatınızı arıyorsunuz, hani o zamanında batan rahatınızı. Adamın da azcık aklı kaldı ise dönmez geri.
Konu bizi aştı. Esra Erol'a mı ciksaniz acabaBen sadexe bir çözüm istiyorum. Anlamak bu kadar zor mu?
Konu bizi aştı. Esra Erol'a mı ciksaniz acaba