Aldatıp, boşanma ve sonradan gelen pişmanlık!

O kadar akıllanmışsınız ki nick esmergüzel. Tam pişmanlıktan kıvranan insan nick.i :nazar:
Ne alaka. Şimdi. Sinirlenmeyim diyorum ama alakasız şeyler söylüyorsunuz. Adamın bulustugumdsn falan haberi yok sadexe sanal alemi biliyor o kadar. Buna bu kadar tepki vermesi beni dövmesi ağrıma gitti. Üstüne bir de yalvarmwsj karakter olur biraz insanda.

Ne alaka. Şimdi. Sinirlenmeyim diyorum ama alakasız şeyler söylüyorsunuz. Adamın bulustugumdsn falan haberi yok sadexe sanal alemi biliyor o kadar. Buna bu kadar tepki vermesi beni dövmesi ağrıma gitti. Üstüne bir de yalvarmwsj karakter olur biraz insanda.
Allah kocanızın yüzüne gülmüş ve sizden kurtarmış.

Adama hala karaktersiz diyorsunuz, üstüne arasam mı diye soruyorsunuz. Ne için arayacaksınız karaktersiz olduğunu hatırlatmak için mi

Aldatan ve affefilen hep aldatır. Barışırsanız yine aldatacaksınız. Çocuklar daha çok heba olacak gerek yok. Sadece eşinizin çocuklarla görüşmesini sağlayın bir şekilde. Tabi tavsiyelerim gerçek olduğunuz varsayılarak yapıldı.

Doğru söylüyorsunuz karakter olur biraz insanda haklisiniz. Söyleneni uygulamak da lazım ama

Beraber bir evlilik terapistine gidip yeniden başlayabilirsiniz. Belli kiz siz de yasakken cazip olan yalancı mutlulukların sahte rüyasından uyanmışsınız

Tıpkı sizde ki gibi bir karakter değil mi ?
Birine en son karakter dersi verecek kişisiniz :KK70:

Şimdi ben de bu mesaja sinirlenmeyim diyorum da karaktersiz olan da adam öyle mi pes!

Aldatan ve affefilen hep aldatır. Barışırsanız yine aldatacaksınız. Çocuklar daha çok heba olacak gerek yok. Sadece eşinizin çocuklarla görüşmesini sağlayın bir şekilde. Tabi tavsiyelerim gerçek olduğunuz varsayılarak yapıldı.
Ben hep görüşsün istiyorum zaten özellikle her hafta al diyorum ama yapmadı başlarda ilk bir kaç ay sonra benimle barışmak istediğini söyledi ben kızdım kötü davrandım istemiyorum diye ki istemedim gerçekten. Çünkü çocuklar değildi amaç benimle barismakti fark ettim. Sonra yüz vermeyince o da komple birwkti.
Çocukları alınca bırakamıyorum hep sen aklıma geliyorsun çocukları alıp bırakmak beni ayrı üzüyor dedi bir daha almadı. Çok dedim ama yapmadı benim suçum değil.

Karşıdaki insana şerefsiz evliymiş diyosunhzda siz bekarrmıydınız konuşurken😄😄.Diyecek birşey yok sıç.p üstüne bir güzel sıvamışsınjz geçmiş olsun.Bence ayrıldığınıza değil çocuklarınız büyüdüğünde babasıyla annesinin neden boşandığını öğrendiğide size nasıl bir bakış açısıyla yaklaşacaklar onu düşünün 😐

Tamam işte arama dedi herkes daha ne diyelim. Çözüm aramamak. Ararsanız yine aynı yollardan daha kötü bir şekilde geçeceksiniz
Ama gerçekten çok pişmanım zaten beni ilk affedip döndüğünde biraz zaman sonra bıraktım ama inandıramadim yapmadığıma pişman olduğuma o arada yaptıkları ettikleri ile beni soğuttu kendisine karşı az da olsa beslediğim sevgi ve saygı gitti. Hiç kimse oldu benim için. Sonrasında bosanma ile ısrar etmesi ayrı nefret ettirdi. Ama şimdi gerçekten pişmanım elimden ne gelirse yapmak istiyorum ama yol bulamıyorum.

Eğer gerçekten iyi bir insan olduğunu düşünüyorsanız barışmak için bir şey yapmayın bence. Yetim büyümüş biri için yuvasızlık zor bir durum aldatmanıza rağmen sizi el üstünde tutması bu yüzden, yalnız ve tek olma konusunda kaygıları vardır muhtemelen. Yaptığınız hatanın vebalini daha büyütmeyin, zaten zor dönem geçirmiş birini tekrardan üzme izin anlamı yok. Vicdanınız azıcık kaldıysa uzak durun bu kafi.

X