Bir de şu vardı galiba; adam diyor ki " kadın karşımda birden cıplandı, cıbıl cıbıl duruyor. Ee ben de ne yapayım, kendime hakim olamadım".Müge anlıda bi adam vardı yağmur yağıyordu arabadan çıkamadım mecbur birlikte olduk falan diyenkusura bakmayın ama okuyunca o geldi aklıma zorla mı öpmüş kız. Hayır. E o zaman sonuç belli bence.
Hahahahahaha ayyy evetBir de şu vardı galiba; adam diyor ki " kadın karşımda birden cıplandı, cıbıl cıbıl duruyor. Ee ben de ne yapayım, kendime hakim olamadım".
Ayrılsevgilimle neredeyse 1 buçuk yıldır sevgiliyiz 2 aylık sevgiliyken şöyle bir olay olmuş ve kızın bana söylemesiyle yeni öğrendim.
bunların ortak arkadaşları olduğu için sevgilimi arkadaşları kahveye çağırmış bu kız da sonradan gelmiş onun olduğunu bilmiyormuş. (kız sevgilime takıntılıydı, sosyal medyada sürekli beni kötüleyen ve aşk acısı çekermiş gibi paylaşımlar yapıyordu erkek arkadaşım onu terk etmişti.) işte sonra erkek arkadaşım kalkerken kız bunun peşinden gitmiş, ağlamış, 'seni çok seviyorum bir daha seni göremicem, senin gibisini bulamadım. son bir kez öpebilir miyim?' demiş erkek arkadaşım izin vermiş ve dudağını 1 saniye değdirip gitmiş. kafamı bile eğmedim sadece durdum dedi. izin vermesinin çok hatalı olduğunu biliyorum. sevgilisi varken kızlarla ilgilenen biri değildi, kimseye baktığını bile görmedim. ondan hoşlanan bir sürü kız vardı, kızlar bana senin sevgilin çok sadık falan derlerdi onlarla ilgilenmediği için. yani ben insanları çözen biriyim, onun beni aldatmayacağından emindim.
bu olayların hepsini kız bana söyledi. 2 hafta önce. sonra erkek arkadaşım evet böyle oldu dedi. kendime yakıştıramadım bunu yaptı çok pişman oldum neden yaptın diye bağırdığını söyledi, kendime yakıştırmadım unutmak istedim dedi. erkek arkadaşıma kızı arayıp benimle uğraşmaması gerektiğini söyledim çünkü beni arayıp rahatsız ediyordu. aradığında sevgilim kıza neden böyle yaptığını sordu. kız da canım sıkılıyo sizinle uğraşıcam umrumda değilsin istediğim gibi iftira da atarım dedi.
sevgilim herkesin içinde ağlamış, insanlar gelip bana söyledi. bi daha böyle bişey olmayacağından eminim, hayatımda güvenebildiğim nadir insanlardandı.
bunu maalesef ki 3 4 arkadaşlarıma anlattım ve çocuğu affeceğim için herkes beni salak görüyor, sevgilimi de iğrenç biri olarak görüyorlar. arkadaşlarım yanımda yokken o vardı yanımda, yoksa arkadaşlarımın yerine sevgilisini seçen biri değilimdir.
işte olay bu, birilerinden tavsiye almak zorunda hissediyorum. annem ve bir arkadaşım çok pişman olmuş kızın çok payı var dedi. sizler ne düşünüyorsunuz. bu arada kimseyi savunmuyorum, sadece olayı düz bi şekilde anlatıyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun. Erkek arkadaşınız yine de bu konulardaki hassasiyetinizin farkında olmalı ve ona göre davranmalıydı. Koca adama isteği dışında bir şey yaptıramazsınız. Hadi diyelim niyeti kötü değildi yine de sizin bundan rahatsız olacağınızı hesap edip size olan saygısından o kızla muhattap bile olmamalıydı. Ortada çok can sıkıcı bir durum var ve insan neresinden tutsa elinde kalıyor. Karşı tarafı kırmamak için yaptığı şeyin sizi tetikleyebileceğini nedense düşünmemiş ve bunu uzun bir süre saklamış. İyice düşünüp öyle karar verin lütfen.haklısınız kimseyi savunmuyorum sadece kendimi de düşünüyorum bipolarım ve sosyalfobim var insanlar yalnız kaldığım için benle dalga geçicek dedikodumu yapıcak ben de bir sürü psikolojik rahatsızlığımla beraber bunlarla mücadele edemiyorum intiharın eşiğindeydim hastanelerde yattım işte affetmek sorunda gibi hissediyorum o yüzden. yine de bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim yoluma bakmayı denicem
yıllar önce ben de bir exe cok büyük bir terbiyesizlik yapmistim
aldatmadim ama affederse kendisine saygısı olmayan biri oldugu tescillenecek bir olay olmustu.Sende mi brütüs sende mi
Benim kvalidem çok temiz kalpli, melek gibialdatmadim ama affederse kendisine saygısı olmayan biri oldugu tescillenecek bir olay olmustu.
affetti.
haliyle kendisine saygi duymayan insana verdigim deger azaldi.
dünya böyle bir yerdir. hicbirimiz de melaike, hep dogrulari yapan insanlar degiliz. oyle oldugunu - hep ve herkese karsi her zaman iyi oldugunu iddia eden insanlar benim gozumde "en sevmediğim özelliğim herkesi kendim gibi iyi niyetli sanmam. Hic kötülük yok kalbimde" diyen kendinden bihaber insanlardir :) ki en tiksindigim ve uzak durduğum insan tipi kendinden bihaber insanlardir cunku bilinc duzeyleri dusuk oldugu icin duzelme sanslari sifir
oyle diyip de iyi bir insan bile gormedim. gercekten bir insan bileBenim kvalidem çok temiz kalpli, melek gibi. Öyleymiş
liseli oldugunu ilk kim soyledi bilmiyorum ama tum mesajlarinda goremedim ben öyle bir bilgi.Arkadaşlar çocuk daha lisede, hep birlikte çullanmışsınız üstüne.
Zorbalık bu.
24 yaşındayım
Benim kvalidem kurbanoyle diyip de iyi bir insan bile gormedim. gercekten bir insan bile
bunu diyen insan kendinden bihaberdir. muhtemelen kurban rolunde hep başkalarının onu ezdigini kullandigini saniyordur ya da cok kibirlidir.
benim ananem de namazinda niyazinda, gercekten iyi bir kadin. asla kul hakki yemedigini iddia eder.
ama oglu askerde doguya çıkmasın diye xyde müdür dedem araya ahbap sokmus, evde agirlamis vs vs oglu batinin en kiyak yerinde askerlik yapmış.
ee, ahbapi olmayan garibanin oglu ya senin oglun yerine askere gittiyse ülkenin en kotu zamanlarında? ya genc yasinda askerde basina bir sey geldiyse? o kul hakki degil mi
Bir kullanıcı diğer konularında lisede olduğunu söylediğini yazmış.liseli oldugunu ilk kim soyledi bilmiyorum ama tum mesajlarinda goremedim ben öyle bir bilgi.
kendi de 24 yasindayim demis
Kız ne 24 yaşındası lise öğrencisi kendisi. Cinsellik bölümünde reşit olmadan ilişkiye girmesi sıkıntı çıkarmasın diye öyle yazmış. Bu bahsettiği çocuk da sınıf arkadaşı. O yüzden aynı ortamdayız hep görmek zorundayım diyip duruyorliseli oldugunu ilk kim soyledi bilmiyorum ama tum mesajlarinda goremedim ben öyle bir bilgi.
kendi de 24 yasindayim demis
merhaba ablalarım ya da yaşıtlarım, ben lise son sınıfım.