aldatılmış gibi oldum ve tüm arkadaşlarıma söyledim yardım edin

Bir de şu vardı galiba; adam diyor ki " kadın karşımda birden cıplandı, cıbıl cıbıl duruyor. Ee ben de ne yapayım, kendime hakim olamadım".

Takintili kiza kendini opturen pesimi birakmasin yan cebimde dursun diye yapmistir hangi salak sevgilisi varken opturur kendini ya ne sacma inanmayin safmisiniz anlamadim

Ayrıl

Öncelikle çok geçmiş olsun. Erkek arkadaşınız yine de bu konulardaki hassasiyetinizin farkında olmalı ve ona göre davranmalıydı. Koca adama isteği dışında bir şey yaptıramazsınız. Hadi diyelim niyeti kötü değildi yine de sizin bundan rahatsız olacağınızı hesap edip size olan saygısından o kızla muhattap bile olmamalıydı. Ortada çok can sıkıcı bir durum var ve insan neresinden tutsa elinde kalıyor. Karşı tarafı kırmamak için yaptığı şeyin sizi tetikleyebileceğini nedense düşünmemiş ve bunu uzun bir süre saklamış. İyice düşünüp öyle karar verin lütfen.

Ahah kesin başını bile eğmemiştir aynen. Hala böyle şeylere inanan saf kızlarımız var. Aklıma eski sevgilim geldi, sevgilisi olduğu bir dönem görüşmek için yazıp duruyordu, benim attığım karşılık mesajlarından birinin bildirimini sevgilisi görünce o bana yazıyor, cevap bile vermedim diye kızı ikna ediyor. Ahahah gülüyorum hala. Uğraşmayacağıma fazla güvendi, ben attığı yalvarma mesajlarını kıza gönderince gördü gününü. Ha diyelim bu meseleyi geçlim, aldattıysa aldattı ben affediyorum kime ne diyorsanız da bazı tavsiyelere kulak tıkamaya öğrenin. Tabi ki yakın arkadaşlarımızla konuşuyoruz bu konuları ama müdahale ettirmemeyi öğrenin. Özel hayatınız sizi ilgilendirir.

Sende mi brütüs sende mi
aldatmadim ama affederse kendisine saygısı olmayan biri oldugu tescillenecek bir olay olmustu.
affetti.
haliyle kendisine saygi duymayan insana verdigim deger azaldi.
dünya böyle bir yerdir. hicbirimiz de melaike, hep dogrulari yapan insanlar degiliz. oyle oldugunu - hep ve herkese karsi her zaman iyi oldugunu iddia eden insanlar benim gozumde "en sevmediğim özelliğim herkesi kendim gibi iyi niyetli sanmam. Hic kötülük yok kalbimde" diyen kendinden bihaber insanlardir :) ki en tiksindigim ve uzak durduğum insan tipi kendinden bihaber insanlardir cunku bilinc duzeyleri dusuk oldugu icin duzelme sanslari sifir

Benim kvalidem çok temiz kalpli, melek gibi . Öyleymiş

Benim kvalidem çok temiz kalpli, melek gibi . Öyleymiş
oyle diyip de iyi bir insan bile gormedim. gercekten bir insan bile
bunu diyen insan kendinden bihaberdir. muhtemelen kurban rolunde hep başkalarının onu ezdigini kullandigini saniyordur ya da cok kibirlidir.
benim ananem de namazinda niyazinda, gercekten iyi bir kadin. asla kul hakki yemedigini iddia eder.
ama oglu askerde doguya çıkmasın diye xyde müdür dedem araya ahbap sokmus, evde agirlamis vs vs oglu batinin en kiyak yerinde askerlik yapmış.
ee, ahbapi olmayan garibanin oglu ya senin oglun yerine askere gittiyse ülkenin en kotu zamanlarında? ya genc yasinda askerde basina bir sey geldiyse? o kul hakki degil mi

Arkadaşlar konu sahibinin yaşı küçük olabilir (lisede diyen de var, 24 yaşındayım demiş kendisi, ama net değil sonuç olarak) hep birlikte çullanmışsınız üstüne.
Zorbalık bu.

Tatlım anladığım kadarıyla psikolojik durumun iyi değil ve bu çocuğa tutunuyorsun.
Bir tür baston senin için, sen de bunun farkındasın.
Bu uzun ömürlü bir durum değil ve yıllar geçtikten sonra bu ilişkiye harcadığın zamana ve duygusal yatırıma üzülebilirsin.
İnsan zor zamanlardan geçerken kendini ciddi kararlar almaya zorlamak yerine içine yönelmeli, içindeki esas ihtiyaçları görmeli.
Dışardan bu ihtiyaçları karşılayan kişilere bağımlı olmamak için yapmalı bunu.
Çünkü her türlü bağımlılık zarar verir ve senin şu anki durumun da bir tür bağımlılık, sağlıklı bir ilişki değil.
İnşallah kendin için en doğrusunu seçecek psikolojik sağlamlığa erişirsin.
Şu video da sana yardımcı olabilir.
Sevgiler

Son düzenleme:
Benim kvalidem kurban işin ilginci yıllar yıllar önce ananemin komşusu çıktı. Onun yaptıklarını da duydum onu geçtim herşeye karışıyor. Ama melek...

Torpil kısmı hak olarak görülüyor. Onun hakkı, işe girdi misal, o torpil değil referans oluyor

liseli oldugunu ilk kim soyledi bilmiyorum ama tum mesajlarinda goremedim ben öyle bir bilgi.
kendi de 24 yasindayim demis
Bir kullanıcı diğer konularında lisede olduğunu söylediğini yazmış.
Dur düzenleyim madem yorumumu

Maksimum birkaç sene daha sinemaya falan gideceğin çocuk için niye bu kadar strese giriyorsun ki? Bu derece ciddiye alma şu yaşında ilişkileri. Tatlı bir flört düzeyinde yaşanması gerekir. Lisede ne bu kaos, ihtiras, aşk üçgeni? Mutlu olmak, eğlenmek için ilişki yaşanması gereken bir dönemdesin. Annene de şaşırdım doğrusu, o da çok ciddiye almış sanırım bu ilişkiyi. Kızım sen çocuksun daha, bunlar senin konuların olabilir mi dememiş. Yetişkin olduğunda zaten ilişki dahil her şeyin en kaotik, en sorumluluğu ağır biçimiyle tanışacaksın.. Şu an sadece keyfine bak.

İlişkinize çok anlam yükleyemediğim için affedip barışman da o kadar mühim değil bence, en fazla yine yapar ikinci kere üzülürsün ama günün sonunda bu eleman her türlü mazi olacak. Tek önemli nokta; kişiliğinin oluşmaya başladığı, kendine sınırlar koyman, kurallar belirlemen gereken dönemdesin. O yüzden bu çocuğa yol vermen faydalı olur. Çünkü kendine bir tavır edinmiş olursun ve sonraki ilişkilerinde bu tavır ezberinde olur

liseli oldugunu ilk kim soyledi bilmiyorum ama tum mesajlarinda goremedim ben öyle bir bilgi.
kendi de 24 yasindayim demis
Kız ne 24 yaşındası lise öğrencisi kendisi. Cinsellik bölümünde reşit olmadan ilişkiye girmesi sıkıntı çıkarmasın diye öyle yazmış. Bu bahsettiği çocuk da sınıf arkadaşı. O yüzden aynı ortamdayız hep görmek zorundayım diyip duruyor baya baya bacak kadar çocuk yani
merhaba ablalarım ya da yaşıtlarım, ben lise son sınıfım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…