Ben ayıp olmasın diye kendini optureni duymadım sen sindirmis affetmissin devam etmeyi de düşünüyorsun ki buradan insalarin onayını bekliyorsun tekrarı olacaktır ama sen bilirsin.sevgilimle neredeyse 1 buçuk yıldır sevgiliyiz 2 aylık sevgiliyken şöyle bir olay olmuş ve kızın bana söylemesiyle yeni öğrendim.
bunların ortak arkadaşları olduğu için sevgilimi arkadaşları kahveye çağırmış bu kız da sonradan gelmiş onun olduğunu bilmiyormuş. (kız sevgilime takıntılıydı, sosyal medyada sürekli beni kötüleyen ve aşk acısı çekermiş gibi paylaşımlar yapıyordu erkek arkadaşım onu terk etmişti.) işte sonra erkek arkadaşım kalkerken kız bunun peşinden gitmiş, ağlamış, 'seni çok seviyorum bir daha seni göremicem, senin gibisini bulamadım. son bir kez öpebilir miyim?' demiş erkek arkadaşım izin vermiş ve dudağını 1 saniye değdirip gitmiş. izin vermesinin çok hatalı olduğunu biliyorum. sevgilisi varken kızlarla ilgilenen biri değildi, kimseye baktığını bile görmedim. ondan hoşlanan bir sürü kız vardı, kızlar bana senin sevgilin çok sadık falan derlerdi onlarla ilgilenmediği için. yani ben insanları çözen biriyim, onun beni aldatmayacağından emindim.
bu olayların hepsini kız bana söyledi. 2 hafta önce. sonra erkek arkadaşım evet böyle oldu dedi. kendime yakıştıramadım bunu yaptı çok pişman oldum neden yaptın diye bağırdığını söyledi, kendime yakıştırmadım unutmak istedim dedi. erkek arkadaşıma kızı arayıp benimle uğraşmaması gerektiğini söyledim çünkü beni arayıp rahatsız ediyordu. aradığında sevgilim kıza neden böyle yaptığını sordu. kız da canım sıkılıyo sizinle uğraşıcam umrumda değilsin istediğim gibi yalan söylerim dedi.
sevgilim herkesin içinde ağlamış, insanlar gelip bana söyledi. bi daha böyle bişey olmayacağından eminim, hayatımda güvenebildiğim nadir insanlardandı.
bunu maalesef ki 3 4 arkadaşlarıma anlattım ve çocuğu affeceğim için herkes beni salak görüyor, sevgilimi de iğrenç biri olarak görüyorlar. arkadaşlarım yanımda yokken o vardı yanımda, yoksa arkadaşlarımın yerine sevgilisini seçen biri değilimdir.
işte olay bu, birilerinden tavsiye almak zorunda hissediyorum. annem ve bir arkadaşım çok pişman olmuş kızın çok payı var dedi. sizler ne düşünüyorsunuz. bu arada kimseyi savunmuyorum, sadece olayı düz bi şekilde anlatıyorum
sen de salak gibi davranma barismabunu maalesef ki 3 4 arkadaşlarıma anlattım ve çocuğu affeceğim için herkes beni salak görüyor, sevgilimi de iğrenç biri olarak görüyorlar.
gecen ay sorsak böyle bir seyin olmayacağına da emin olurdun kesin. Demek ki saf birisin, iki lafa kanan birisin. cok guvenme hislerinebi daha böyle bişey olmayacağından eminim,
e kiz opebilir miyim son kez demis opmus. son kez yatabilir miyiz deseydi yatardi..nasil goremiyorsun anlamıyorum bu kadar mi körsün?kız bunun peşinden gitmiş, ağlamış, 'seni çok seviyorum bir daha seni göremicem, senin gibisini bulamadım. son bir kez öpebilir miyim?' demiş erkek arkadaşım izin vermiş ve dudağını 1 saniye değdirip gitmiş.
haklısınız savunma yapamıyorum. içimde tutamadım anlattım işte. o aralar olayın böyle olduğunu bilmiyordumMadem affedeceksiniz ne yayıyorsunuz herkese? Ketum olmayı öğrenin azcık. Korkmayın patlamazsınız kimseye anlatmadıkça, böyle kendinizi çok abuk hale düşürüyorsunuz.
sevgilimle neredeyse 1 buçuk yıldır sevgiliyiz 2 aylık sevgiliyken şöyle bir olay olmuş ve kızın bana söylemesiyle yeni öğrendim.
bunların ortak arkadaşları olduğu için sevgilimi arkadaşları kahveye çağırmış bu kız da sonradan gelmiş onun olduğunu bilmiyormuş. (kız sevgilime takıntılıydı, sosyal medyada sürekli beni kötüleyen ve aşk acısı çekermiş gibi paylaşımlar yapıyordu erkek arkadaşım onu terk etmişti.) işte sonra erkek arkadaşım kalkerken kız bunun peşinden gitmiş, ağlamış, 'seni çok seviyorum bir daha seni göremicem, senin gibisini bulamadım. son bir kez öpebilir miyim?' demiş erkek arkadaşım izin vermiş ve dudağını 1 saniye değdirip gitmiş. kafamı bile eğmedim sadece durdum dedi. izin vermesinin çok hatalı olduğunu biliyorum. sevgilisi varken kızlarla ilgilenen biri değildi, kimseye baktığını bile görmedim. ondan hoşlanan bir sürü kız vardı, kızlar bana senin sevgilin çok sadık falan derlerdi onlarla ilgilenmediği için. yani ben insanları çözen biriyim, onun beni aldatmayacağından emindim.
bu olayların hepsini kız bana söyledi. 2 hafta önce. sonra erkek arkadaşım evet böyle oldu dedi. kendime yakıştıramadım bunu yaptı çok pişman oldum neden yaptın diye bağırdığını söyledi, kendime yakıştırmadım unutmak istedim dedi. erkek arkadaşıma kızı arayıp benimle uğraşmaması gerektiğini söyledim çünkü beni arayıp rahatsız ediyordu. aradığında sevgilim kıza neden böyle yaptığını sordu. kız da canım sıkılıyo sizinle uğraşıcam umrumda değilsin istediğim gibi yalan söylerim dedi.
sevgilim herkesin içinde ağlamış, insanlar gelip bana söyledi. bi daha böyle bişey olmayacağından eminim, hayatımda güvenebildiğim nadir insanlardandı.
bunu maalesef ki 3 4 arkadaşlarıma anlattım ve çocuğu affeceğim için herkes beni salak görüyor, sevgilimi de iğrenç biri olarak görüyorlar. arkadaşlarım yanımda yokken o vardı yanımda, yoksa arkadaşlarımın yerine sevgilisini seçen biri değilimdir.
işte olay bu, birilerinden tavsiye almak zorunda hissediyorum. annem ve bir arkadaşım çok pişman olmuş kızın çok payı var dedi. sizler ne düşünüyorsunuz. bu arada kimseyi savunmuyorum, sadece olayı düz bi şekilde anlatıyorum
yalan söylemicem ama yakışıklıydı.sen de salak gibi davranma barisma
allah allah
salak salak adimlar atarsan tabii ki insanlar seni salak gibi görür
gecen ay sorsak böyle bir seyin olmayacağına da emin olurdun kesin. Demek ki saf birisin, iki lafa kanan birisin. cok guvenme hislerine
e kiz opebilir miyim son kez demis opmus. son kez yatabilir miyiz deseydi yatardi..nasil goremiyorsun anlamıyorum bu kadar mi körsün?
ayrica bu nasil adam eski sevgilisi pesinde, pek cok kadin ona hayran bilmemne. kim yani bu adam, asiri asiri yakisikli biri mi? Leonardo Di caprio'nun tr subesi mi? hakim mi bashekim mi? ceo mu?
nesi var da herkesin onun pesinde koltuğuna inaniyorsunuz??
son olarak bir sorum var. siz iki aylik sevgiliyken olayin oldugu gün size hic bri sey bahsetmis miydi? yoksa gittim geldim sohbet muhabbet mi demisti?
Ya illa banlattıracaksınız insanısevgilimle neredeyse 1 buçuk yıldır sevgiliyiz 2 aylık sevgiliyken şöyle bir olay olmuş ve kızın bana söylemesiyle yeni öğrendim.
bunların ortak arkadaşları olduğu için sevgilimi arkadaşları kahveye çağırmış bu kız da sonradan gelmiş onun olduğunu bilmiyormuş. (kız sevgilime takıntılıydı, sosyal medyada sürekli beni kötüleyen ve aşk acısı çekermiş gibi paylaşımlar yapıyordu erkek arkadaşım onu terk etmişti.) işte sonra erkek arkadaşım kalkerken kız bunun peşinden gitmiş, ağlamış, 'seni çok seviyorum bir daha seni göremicem, senin gibisini bulamadım. son bir kez öpebilir miyim?' demiş erkek arkadaşım izin vermiş ve dudağını 1 saniye değdirip gitmiş. kafamı bile eğmedim sadece durdum dedi. izin vermesinin çok hatalı olduğunu biliyorum. sevgilisi varken kızlarla ilgilenen biri değildi, kimseye baktığını bile görmedim. ondan hoşlanan bir sürü kız vardı, kızlar bana senin sevgilin çok sadık falan derlerdi onlarla ilgilenmediği için. yani ben insanları çözen biriyim, onun beni aldatmayacağından emindim.
bu olayların hepsini kız bana söyledi. 2 hafta önce. sonra erkek arkadaşım evet böyle oldu dedi. kendime yakıştıramadım bunu yaptı çok pişman oldum neden yaptın diye bağırdığını söyledi, kendime yakıştırmadım unutmak istedim dedi. erkek arkadaşıma kızı arayıp benimle uğraşmaması gerektiğini söyledim çünkü beni arayıp rahatsız ediyordu. aradığında sevgilim kıza neden böyle yaptığını sordu. kız da canım sıkılıyo sizinle uğraşıcam umrumda değilsin istediğim gibi iftira da atarım dedi.
daha sana soylemedigi neler neler vardir.yalan söylemicem ama yakışıklıydı.
bana bişey söylemedi
onu değil beni ediyorduBence asıl sıkıntı bir kişinin seninle çok rahat şekilde uğraşabilmesi, telefonla araması, sosyal medyadan rahatsız etmesi.
Üzgünüm ama bu erkeklerin "eski sevgilim beni rahatsız ediyor ühü ühü" yalanı hiç inandırıcı değil, eğer bu kız akıl hastanesine kapatmalık seviyede psikolojide değilse, bir erkeğin iki üç bağırıp, üzerine yürümesine korkar bir daha rahatsız etmez.
Tr'de yaşıyoruz çok kızın ailesine "sevgilim var" rahatça anlatabildiği bir konu olduğunu biliyoruz. Bir kere bile "bak bir daha gelirsen ailene haber veririm" diye laf edememiş mi erkek arkadaşın veya sen?
onu değil beni ediyordu
Bu barışır ya o enerjiyi verdi banadaha sana soylemedigi neler neler vardir.
bende ne baris ne kan ne de ele kendini güldür
tehdit etti sonra da sustuSevgilin seni rahatsız eden kıza tepki gösteremiyor mu?
her gün aynı ortamda olmak zorunda olduğum birisiyleyim. kimsem de yok. zorundayımBu barışır ya o enerjiyi verdi bana
bunu maalesef ki 3 4 arkadaşlarıma anlattım ve çocuğu affeceğim için herkes beni salak görüyor, sevgilimi de iğrenç biri olarak görüyorlar.
zaten barisayim mi demiyor ki, barisacagim diyor.Bu barışır ya o enerjiyi verdi bana