aldatılmış gibi oldum ve tüm arkadaşlarıma söyledim yardım edin

Bu ne saçmalıktır ya, kız sizi kıskanıp sana bunları anlatıyor muhtemelen. Aranızın bozulmasını istiyordur. Kimse başkası üzülmesin diye öpüşmeye izin vermez bahaneye bak 1.5 yıldır sevgilisiniz o kadar muhabbet olmuş aranızda. Kız bunu neden şimdi söylüyor? Kız söylemese erkek arkadaşınız hiçbir şeyden bahsetmezmiş. Kaç yaşındasınız ikiniz acaba? Tuhaf bir ilişki üçgeni olmuş. Bence affetme ,yoluna bak. Karşına bir başkası çıkar doğru zamanda

aff
affetmek zorundayım çünkü her gün aynı ortamda olmak zorundayım. kimsem yok sadece orda o var. arkadaşlarım da bana iftiralae atmıştı kimsem kaşmadı sadece o vardı

affetmek zorundayım çünkü her gün aynı ortamda olmak zorundayım. kimsem yok sadece orda o var. arkadaşlarım da bana iftiralae atmıştı kimsem kaşmadı sadece o var
ne sacma düşünüyorsun. iyi yalnızsın diye parlat boynuzlarini.
bu yakisikli adami bulduysan demek ki bir cekiciligin var yenisini daha iyisini de bulursun.
bu kadar degersizlestirme allah askina kendini
adam bakacak iki gozyasina kanacak - aldatilmayi affedecek - anlattığına kanip devamini sorgulamayacak kadar safsin - muhtacsin sonra goz gore gore daha kötü seyler yapacak.

aff

affetmek zorundayım çünkü her gün aynı ortamda olmak zorundayım. kimsem yok sadece orda o var. arkadaşlarım da bana iftiralae atmıştı kimsem kaşmadı sadece o vardı
Böyle yaparsanız iyice eline düşmüş olursunuz. Daha mumla ararsınız o korumaları. Biraz naza çekeceksiniz, iki soğuk bir sıcak yapacaksınız koşturmada olsun. Şikayetlerince de ne alaka sana öyle geliyor diye aklıyla oynayın. Hep bunlar mı taktikle manipülasyonla kızların beynini yicek?

aff

Ne zorunluluğu , 3 çocuğunla işsiz ortada mı kalacaksın sanki affetmesen ?
Yaşın da daha küçükmüş , tak kulaklığını dinleme kimseyi dersine çalış okulunu bitir , illa yanında birine ihtiyacın yok.

haklısınız kimseyi savunmuyorum sadece kendimi de düşünüyorum bipolarım ve sosyalfobim var insanlar yalnız kaldığım için benle dalga geçicek dedikodumu yapıcak ben de bir sürü psikolojik rahatsızlığımla beraber bunlarla mücadele edemiyorum intiharın eşiğindeydim hastanelerde yattım işte affetmek sorunda gibi hissediyorum o yüzden. yine de bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim yoluma bakmayı denicem

neden yalniz kaldığın icin senle dalga gecsinler ki? bence sen kafanda kuruyorsun.
yalnızlık ezikce bir sey degil ki. kendini seven insanlar da yalniz kalir. ben tek başıma hic dilini bilmediğim yerlere gidiyorum, tek basima cadir kurup tek basima mangal yakiyorum, is cikislari tek basima hamakta bira kitap takiliyorum, yazin bazen denize tek giriyorum, tek basima tiyatrolara operalara gidiyorum.
hic de alay edilecek bir sey olduğunu düşünmüyorum çünkü canim kendim:)

yani ben insanları çözen biriyim, onun beni aldatmayacağından emindim.
19 yaşında ve insanları ne de güzel cözmüssün.
affetmek zorundayım çünkü her gün aynı ortamda olmak zorundayım. kimsem yok sadece orda o var
sebep desen ayrı alkışlık.Affet ve sonraki konularında sevgilimin elinden tutup cekistiren takıntılı kız diye konu actıgında yorumlarız yeniden

illa bir çoğumuz lisede aynı ortamda olmak zorunda olduğumuz insanlardan ayrılmışızdır yani. affetmek zorundayım aynı ortamdayım demek saçma değil mi? lise sonmuşsun zaten otur dersine çalış, bir kaç aya hiçbirini görmeyeceksin bir daha. madem yalnızsın bu konuşan insanlar kim.. öncesinde sevgilin çok sadık diye sana övenler kim..kendi kendine affetmek için bahane arıyorsun iştesadık olan insanın da biri öpebilir miyim diyince öylece durup beklemesi komikliği..

ben insanları çözen biriyim, onun beni aldatmayacağından emindim.
bi daha böyle bişey olmayacağından eminim
e gecen ay insanlari cozemezdiniz de simdi bjrden mj cozmeye basladiniz???
gecen ay yoktu da boynuzu yiyince mi birden 6. hissiniz, 3. gözünüz acildi?
siz adama sonsuz guvenirken arkanizdan ne isler dönmüş (ki bu bildiginiz. bilmedik neler var allah kerim)
hala daha insan sarrafiyim diyorsunuz
aldatilmis, kandirilmis ve 1 sene ayakta uyutulmussunuz. hala daha insanları çözerim diyorsunuz.
siz bu kafayla giderseniz daha cok üzülürsünüz

Klasik erkek yalanlarından farklı bir şey söylemiş onu da tüy dikmiş. Normalde ilgisizdin, boşluktaydım, bir anlıktır falan demesi lazımdı. Klasman dışı bir hamle yapmış ama becerememiş.

Seviyorsan hevesini alamadıysan bu olayı pas geçip devam et, ciddi söylüyorum. Ama bu olay da zihninin bir kenarında dursun, sevgiline o kadar güvenme. Merhametten öptürmüş bi de kendine sinirinden bağırmış ağlamış filan; Şener şen tipi yalanlar resmen. Eni sonu bu çocuk seni ya aldatır ya başkasına gider. Ondan önce sen davran, hevesini al şutla sonra da

İnsanlar neden yalnız kaldınız diye sizinle dalga geçsin anlamadım.Affetmek zorunda değilsiniz ? Affetmek istiyosanız affedin tabii de “zorundayım” nedir.Kendi değerinizi birine bağlamayın.Hayatınızda bir erkek olmuş veya olmamış siz o olmadan da değerlisiniz.O yok diye “yalnızlık” adı altında etiketlenmeyeceksiniz.Belki ilerde çok daha mutlu olacağınız bir ilişkiyi erteliyorsunuz böyle yaparak.

Her " seni ilk kez gördüm, bir daha göremem. O yüzden bir kerecik öpeyim" diyene kendimizi öptürelim bundan sonra.

Konudan midem bulandı, öyk.

aff

Sokakta ilan aç " bir kerecik öpücük" diye. Gelen geçen öpsün seni, ne sosyal fobin kalır ne başka bir şey.

Tövbe tövbe!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…