- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Çok sevdiğim ve isteme arefesinde olduğum adam tarafından aldatıldım ve terkettim 1 seneyi aşkın dil döktü 3 yıl boyunca da haber gönderdi ama ardıma bakmadım bile..Merhaba kızlardert sayılmaz aslında ama bi kız arkadaşımın başına gelen hadise sonucunda fikirlerinizi almak istedim, merak ettim.
Eşiniz sizi yahut siz eşinizi aldattınız ardından pişman olup affettiniz mi? Nasıl affettirdi/niz? İletişiminiz eskisi gibi ya da daha iyi oldu mu? Sonuçta her şey biz insanlar için. Tabi ki astığım astık kestiğim kestik laflarımız ama yaşayınca öyle olmuyor sanırım. Yoksa nasıl devam edebilsin insan hayatına?
Ben de aynı evin içinde öz ablamla 3 yıl konuşmamış insanım.
Bir elmanın iki yarısı gibisiniz dedikleri en yakın arkadaşımı bir kalemde sildim.
Öyle aman aman bir şey de yapmamıştı, çok bencil olduğunu farkettim ve soğudum.
Yalvardı, yakardı, babamın vefatında baş sağlığına geldi, yine de barışmadım.
Acayip kinci biriyim.
Bir insandan nefret ettim mi, soğudum mu bitmiştir, yalvarsa da
Ama.. Ama evlilikte durum değişti.
Eşimden çok ciddi kazıklar yedim bana göre ama silemedim, çekip gidemedim mesela.
Evlilik bana büyük konuşmamayı ve kinimin herkese işlemediğini öğretti
Buyuk konusmamak adina yorumsuz kalacagim.. Sadece şuna takildim; 'iletisiminiz daha iyi oldu mu?' derken?? Guven kirilmis bi kere, akabinde saygi da gider.. Daha iyi nasil olur iletisim??Merhaba kızlardert sayılmaz aslında ama bi kız arkadaşımın başına gelen hadise sonucunda fikirlerinizi almak istedim, merak ettim.
Eşiniz sizi yahut siz eşinizi aldattınız ardından pişman olup affettiniz mi? Nasıl affettirdi/niz? İletişiminiz eskisi gibi ya da daha iyi oldu mu? Sonuçta her şey biz insanlar için. Tabi ki astığım astık kestiğim kestik laflarımız ama yaşayınca öyle olmuyor sanırım. Yoksa nasıl devam edebilsin insan hayatına?
Benim inadım pistir
Başıma gelmedi ama
Daha küçükken amcama 1 yıl küsmüşüm neden küstüm hatırlamıyorum
Amcamın oğluna daha uzun süre küsmüştüm, onu hatırlıyorum üstüme çay dökmüştü
Yanık merhemi filan sürdüler
Kindar mıyım bilmem
Bi de 10 yıllık dostumu sildim, beni kandırdığı için.
Silince dönüşüm olmuyo genelde
20 yıl 2 çocuk kavgasız gürültüsüz bol sohbetli bir evlilik. Affetmedim. Bir kadının kendine yapacağı en büyük kötülük
hazmetmeye çalışmak.Kadını tüketen bitiren bir süreç.Bu süreci yaşayan asla eskisi gibi olamaz oldum zanneder ama
bir gün yanardağ misali patlar.(çaresizliği ayrı tutuyorum.)
Ben aldatılan arkadaşlarıma şunu öneririm. Mesela herşeyin var.Malın mülkün paran işin asla kimseye muhtaç değilsin
Gelecek kaygın yok. AFFEDERMİYDİN ? ? ? Hep hesap kitap sonra affettim hayır yalnızca KABULLENDİN
Yoksa asla affedilecek bi şey değil. Pişkinlik yapsaydı geri dönemezdim sanırımBittercoffee nun da bahsettiği gibi pişmanlık sonrası takındığı tavrın aldatma öncesine göre daha ılımlı olması, gelişme göstermesi anlamında
Aslanım :)Başakmısın
Konu sahibi gece gece ne içtinben affedemezdim heralde bide eskisinden iyi olmak derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?