esim beni aldatsa ben esimi nasil affederim diye dusunmekten cok, esim kendini nasil affeder diye dusunurdum.Merhaba kızlardert sayılmaz aslında ama bi kız arkadaşımın başına gelen hadise sonucunda fikirlerinizi almak istedim, merak ettim.
Eşiniz sizi yahut siz eşinizi aldattınız ardından pişman olup affettiniz mi? Nasıl affettirdi/niz? İletişiminiz eskisi gibi ya da daha iyi oldu mu? Sonuçta her şey biz insanlar için. Tabi ki astığım astık kestiğim kestik laflarımız ama yaşayınca öyle olmuyor sanırım. Yoksa nasıl devam edebilsin insan hayatına?
evli değilim ama evli olsam ya da sevgilim aldatsa " ben kendime onunla devam ederek bu saygısızlığı yapmam" derim.Merhaba kızlardert sayılmaz aslında ama bi kız arkadaşımın başına gelen hadise sonucunda fikirlerinizi almak istedim, merak ettim.
Eşiniz sizi yahut siz eşinizi aldattınız ardından pişman olup affettiniz mi? Nasıl affettirdi/niz? İletişiminiz eskisi gibi ya da daha iyi oldu mu? Sonuçta her şey biz insanlar için. Tabi ki astığım astık kestiğim kestik laflarımız ama yaşayınca öyle olmuyor sanırım. Yoksa nasıl devam edebilsin insan hayatına?
evli değilim ama evli olsam ya da sevgilim aldatsa " ben kendime onunla devam ederek bu saygısızlığı yapmam" derim.
neyse ki yalnızım ve duygusal anlamda huzurmu kaçıran biri yok
ya en güzeli kısmı değil de benim kafam kaldırmıyo son 2 senedir birinin nazını hayatını çekmeye.. uğraşamam..Valla en güzeli kafan rahat
Merhaba kızlardert sayılmaz aslında ama bi kız arkadaşımın başına gelen hadise sonucunda fikirlerinizi almak istedim, merak ettim.
Merhaba kızlardert sayılmaz aslında ama bi kız arkadaşımın başına gelen hadise sonucunda fikirlerinizi almak istedim, merak ettim.
ehhühehehehböyle birşey yaşayan arkadaşların olaya "affetmek" diye baktığını hiç zannetmiyorum
Benim inadım pistir
Başıma gelmedi ama
Daha küçükken amcama 1 yıl küsmüşüm neden küstüm hatırlamıyorum
Amcamın oğluna daha uzun süre küsmüştüm, onu hatırlıyorum üstüme çay dökmüştü
Yanık merhemi filan sürdüler
Kindar mıyım bilmem
Bi de 10 yıllık dostumu sildim, beni kandırdığı için.
Silince dönüşüm olmuyo genelde
Biliyorum konunuBen de aynı evin içinde öz ablamla 3 yıl konuşmamış insanım.
Bir elmanın iki yarısı gibisiniz dedikleri en yakın arkadaşımı bir kalemde sildim.
Öyle aman aman bir şey de yapmamıştı, çok bencil olduğunu farkettim ve soğudum.
Yalvardı, yakardı, babamın vefatında baş sağlığına geldi, yine de barışmadım.
Acayip kinci biriyim.
Bir insandan nefret ettim mi, soğudum mu bitmiştir, yalvarsa da
Ama.. Ama evlilikte durum değişti.
Eşimden çok ciddi kazıklar yedim bana göre ama silemedim, çekip gidemedim mesela.
Evlilik bana büyük konuşmamayı ve kinimin herkese işlemediğini öğretti
Biliyorum konununomunomuchua
Ama o yine biraz çözülecek bişey
Tamam bi kandırmaca yine var ama bahsi geçen aldatma gibi değil en azından
Allah yardımcın olsun, pişman ettirmesin inşallah
Tabi ki zorAminn.
Araya bir kadın girmiş olmasa da çok ciddi bir kandırma bence bu da.
Yutması çok zor Allah biliyor hala da yutmuş değilim.
Ama gidemedim de işte.
Diyorum ki Allah düşmanıma bile yaşatmasın.
Çünkü hemen çekip gidilmiyor da kolay kolay sindirilmiyor da.
Öyle zor, karmaşık bir olay :S
Yine de bu olayla büyük konuşmamayı öğrendim ben.
Büyük konuştuklarım başıma geldi ve gördüm günümü çünkü
O yüzden aldatılsam bir dk durmam, affetmem gibi laflar edemem.
Çok korktum dilimden..
Allah başa vermesin, kimseyi şaşırtmasın deyip geçmek lazımmış.
Aminn.
Araya bir kadın girmiş olmasa da çok ciddi bir kandırma bence bu da.
Yutması çok zor Allah biliyor hala da yutmuş değilim.
Ama gidemedim de işte.
Diyorum ki Allah düşmanıma bile yaşatmasın.
Çünkü hemen çekip gidilmiyor da kolay kolay sindirilmiyor da.
Öyle zor, karmaşık bir olay :S
Yine de bu olayla büyük konuşmamayı öğrendim ben.
Büyük konuştuklarım başıma geldi ve gördüm günümü çünkü
O yüzden aldatılsam bir dk durmam, affetmem gibi laflar edemem.
Çok korktum dilimden..
Allah başa vermesin, kimseyi şaşırtmasın deyip geçmek lazımmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?