Aldatılmayı affettin mi?

Asla buyuk konusulmaz bu konuda.basima gelmedi.Allah gostermesin de.Ama aldatilmak varsa isim icinde sevgi bitmistir.gonul kaymistir birine ve seni yeterince sevmiyordur ki aldatmistir.affeden kadinlarin buyuk cogunlugu ise mihtac kaldigindan affediyor.ekonomik bagimsizligi olmadigi icin katlaniyor ve vicdanini rahatlatacak savunma mekanizmalariyla kendini rahatlatiyor.
Istisnalarda var tabi.bi kismida birdaha sevilmem, bu yastan sonra kimi taniyacagim, cocugum babasiz buyumesin diye affediyor.
Buyuk kismida elalemi sevindirmiyim yuvami kurtariyim diye affediyor.

Ozetle hic bir kadin gercekten aldatilmayi yutup unutup affetmez.bu ve bu gibi sebeplerden dolayi olayi sindirir sadece.
Gelelim bana.Benim icin aldatilma bi yikim olur.enkazdan kurtaririm kendimi.o enkazada birdaha sokmazdim.ayni agirligi ayni tozu dumani tekrar yasamaya cesaretim olmazdi

Affetmek olmuyor o zaten evliysen belli caresizliklerin oluyor ve susuyorsun ama susanda sanmıyorum ki mutlu, huzurlu ,unuttu.. Ben bi olayı yanlış anlayıp aldatio sanıp kahrolmustum Allah korusun olursa devam edemem ya ben cabuk yıpranan ,yıpratan biriyim gerek yok eriyip bitmeye ayrılır yoluma bakarim

ahahah cay doktu kismina cok guldum ya gozumde canlandi izi kalmamistir insallah, valla kinciymissin.
Küçüktüm 1.sınıfa gidiyordum sanırım
Çok canım yanmıştı
İşin acayibi ben ağlarken o gülüyodu ondan sinir oldum hemde kocaman biriydi yani yaşıt filan değiliz
Şükür izi kalmadı
Hala anlatır gülerler ama huy işte hala çıkmadı : )

İhtimalli düşünün desifre desifre
Sizi aldatan adamı affederseniz ne olur?
A. Hatasını tekrarlar, tekrar aldatır.
B. Hatasını tekrarlamaz, sizi bi daha aldatmaz.

Bi de bu ihtimallerin sonuçlarını düşünün.

B şıkkında adam çok pişman olmuş olabilir, üzüntüsü içten olabilir; hayatına anlam veren şeyleri sizle yaşamak, sizle yaşlanmak istedigine karar vermiş olabilir, bi daha kimseye yan gözle bile bakmayacak olabilir.

Olabilir de asıl mesele siz buna inanabilir misiniz? Çünkü tüm bunlar gerçek olsa bile siz adamın içini açıp göremezsiniz, duygularını pişmanlığını elle tutamazsınız. Gerçekten değişti mi, yoksa sadece daha iyi yalan söylemeyi mi öğrendi bilemezsiniz.

Çok sevebilirsiniz, çok sevilebilirsiniz ama tekrar tam olamazsınız. Gözünüz kapalı arkanıza yaslanamazsınız. Paranoyak olmasanız bile ne kadar bastırırsanız bastırın şüphesiz bi gün geçiremezsiniz. Siz onsuz yaşayamazken onun sizsiz yaşayabilecegi, sizi kaybetme riskini daha önce aldıgı ve tekrar alabilecegi, onun ilk tercihi olmadıgınız gercegine mahkum yaşarsınız.

A tabi bi de dışarıda başka bi adamla tam bi mutluluk var mı sizin için asla bilmeden, gitmeyi deneseydim daha mutlu olur muydum soru işareti aklınızdan hiç silinmeden yaşarsınız.

Yani yarım da olsa onla olsun razıyım demiş olursunuz sadece.

A şıkkı gerçek olur da tekrar aldatırsa peki? Başkası sizi ittiginde tamam da, eşşek bile düşmez dedikleri çukura kendi ayaklarınızla girdiginizi kabullenebilecek misiniz?

Sizi kırıp döken adama sizi enayi yerine koydugunu hissettirmek, benden vazgecemez gurur ve özgüvenini yaşatmak ne hissettirecek?

Hem bu sefer sadece adam sizi aldatmış olmayacak, siz de kendinizi aldatmış olacaksınız.

"Kendini affetmek" , "bu kötülügü kendime ben yaptım" demek her seyden zordur.

İşte böyle. Yarım bi adamla yarım bi mutlulukla yetinebilir miyim? Aşkın gözü kördür ya belki.

Ama aşk da bitip çirkin gerçek tüm çıplaklıgıyla karsıma dikildiginde birinin beni ikinci kez aptal yerine koymasına kendi ellerimle izin verdigim gercegini kaldırabilir miyim? Asla.

O yüzden ben böyle bi riski alamazdım. Kendime bunu yapamazdım. Geri dönüsü olmayan seyler olduguna inanıyorum su hayatta. Cok acı ama hayatta bazı seyler esner bazı seyler kırılır.

Ben affetmem . Siz karşınızdakine sadıksınız sonra o sizi aldatıyor . Çiftler eşittir bir ilişkide . Ben sırf kendim sadık olmama ragmen o sadık olmayarak denklemi bozduğu için bırakırım .

Merhaba kızlar:KK35: dert sayılmaz aslında ama bi kız arkadaşımın başına gelen hadise sonucunda fikirlerinizi almak istedim, merak ettim.
Eşiniz sizi yahut siz eşinizi aldattınız ardından pişman olup affettiniz mi? Nasıl affettirdi/niz? İletişiminiz eskisi gibi ya da daha iyi oldu mu? Sonuçta her şey biz insanlar için. Tabi ki astığım astık kestiğim kestik laflarımız ama yaşayınca öyle olmuyor sanırım. Yoksa nasıl devam edebilsin insan hayatına?
Ben aldatıldım hamileydimde.Boşadım onu.Eşyalarımı almadım bile o kadın dokunmuştur eminim.Evladımın başının gözünün sadakası olsun onlarda kalan herşey.

Ben affettim. :( hemde hiç ikna edici bi açıklaması dahi olmamasına rağmen. Sonuç mu? Aynı şeyi artık a zitmis şekilde yapmaya devam etti. Anladığım kadarıyla Bi kere herhangi bi konuda taviz verildi mi arkası kesilmiyor. Mesela argo konuşma kufre yol açıyor veya bi defa aldatmış affetmek ilerde gizlice yapmasını engelliyor. Artık gözüne soka soka yapıyor; (

ben daha önce affetmiştim sonra gerçekten aynını ve aynı kadınla yaptı. barı başka biri olsun demi...bence bu konuda kimse ikinci şansı hak etmiyo.

bir süre sonra alışılıyo bence... valla atıp tutanı çok gördüm de cart diye boşananı görmedim.... mevcut şartları bozulmasın diye susup oturan çok... haa unutuluyo mu hayır kadın unutmaz :)

boşanmalar aldatmadan olmuyo bence.... kadın artık yeter daaa dediğinde oluyo....

benim sebgilim beni arkadaşım, öğrencim diye tanıştırdıgı butun kadınlarla aldatmıştı. affedici olmayın arkadaşlar. olmayın. şımartmayın şu erkekleri.

Back
X