- 25 Eylül 2011
- 7.478
- 11.303
- 498
Asla buyuk konusulmaz bu konuda.basima gelmedi.Allah gostermesin de.Ama aldatilmak varsa isim icinde sevgi bitmistir.gonul kaymistir birine ve seni yeterince sevmiyordur ki aldatmistir.affeden kadinlarin buyuk cogunlugu ise mihtac kaldigindan affediyor.ekonomik bagimsizligi olmadigi icin katlaniyor ve vicdanini rahatlatacak savunma mekanizmalariyla kendini rahatlatiyor.
Istisnalarda var tabi.bi kismida birdaha sevilmem, bu yastan sonra kimi taniyacagim, cocugum babasiz buyumesin diye affediyor.
Buyuk kismida elalemi sevindirmiyim yuvami kurtariyim diye affediyor.
Ozetle hic bir kadin gercekten aldatilmayi yutup unutup affetmez.bu ve bu gibi sebeplerden dolayi olayi sindirir sadece.
Gelelim bana.Benim icin aldatilma bi yikim olur.enkazdan kurtaririm kendimi.o enkazada birdaha sokmazdim.ayni agirligi ayni tozu dumani tekrar yasamaya cesaretim olmazdi
Istisnalarda var tabi.bi kismida birdaha sevilmem, bu yastan sonra kimi taniyacagim, cocugum babasiz buyumesin diye affediyor.
Buyuk kismida elalemi sevindirmiyim yuvami kurtariyim diye affediyor.
Ozetle hic bir kadin gercekten aldatilmayi yutup unutup affetmez.bu ve bu gibi sebeplerden dolayi olayi sindirir sadece.
Gelelim bana.Benim icin aldatilma bi yikim olur.enkazdan kurtaririm kendimi.o enkazada birdaha sokmazdim.ayni agirligi ayni tozu dumani tekrar yasamaya cesaretim olmazdi