• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın en acı hali..

Hiçbiri hiçbirşey yapmayacak emin olun..ama babam halâ ben memlekete gidince beni köşeye çekip ablamın durumunu habire anlatır.Sanki aba altından sopa gösterir gibi...ilk günki gibi anlatan takıntılı bi insan.Aynı olayı eğer çok üzülmüşse 20-30 kez zaman içinde anlatır.İnanın tamda korktuğum gibi olacaklar.Belki daha beteri.Ama ben artık dayanamıyorum.Bekledikçe adam bana saygısını kaybedip dünyanın en kötü huysuz kadını ilan etti.İlk defa bu kadar çirkinleşti.Yatağımı ayırmamı bile bana koz kullanacak.. Yazıkklar olsun
Ben sizin bu aldatılma mevzusuna inanmadım, neden bilmiyorum.
Babanız üzerinden 10 yıl geçen bir durumu habire sizi köşeye çekerek anlatması aşırı saçma.
Bilmiyorum hissim bu yönde.

Bu adamla bebek büyütemem, kocamın haberi olmadan nasıl aldırırım diye çare arıyordu bir haftaya kadar. Aldırabildi mi bilmiyorum ama bebeği aldırıp evliliğe devam edecekti bosanamayacagi için.
Şu saatten sonra belki bebek olursa kocam düzelir diyerek kocasına hamile olduğunu söyleyip, doğurup aynı şeyi yaşamaya devam edecek bence. Bir amaca hizmet olur bu en fazla.
Bebek için üzülüyorum. Neler yaşayacak bu ailede kim bilir.
Şu bebeklere misyon yüklemekten ne zaman vazgeçecekler. Evlilikte sıkıntı mı var yap bir çocuk düzelsin. Kendi bencillikleri yüzünden sırf yapabiliyor oldukları için çocuk yapan insanlardan bıktım artık.

Hatta benle görüşüyorken kardeşine başka kızlar bulmuşta olmamış...Bu adamsa ailesi ne derse onu kopyalayan biri)
Ailesine söyleyip kocanızdan düzelme bekleseniz ne beklemeseniz ne?
Şu cümleden sonra her şey açık değil mi?
Asla eşinizi haksız bulan size destek olan bir aile olmayacaklar.
Bazen gözümüzde büyüttüğümüz kadar tepki, almıyoruz.
Sağlık sorunları için üzgünüm ama ben gemileri yakardım.

Babanız biraz da ablanızı çekip sizi anlatsın.
Sürekli yazıyorsunuz, yazılan herşeye mutlaka bahaneniz var. Bu saatten sonra kaynananızın görümcenizin dediklerini düşünüyorsunuz. Her koyun kendi bacağından asılır. Bir duruşunuz, tavrınız yok. Kaçıncı konu açışınız. Burada sen haklısın deyip insanlar sizinle ağlaşsın, dövünsün mü istiyorsunuz? Harekete geçip hayatını değiştirecek olan sizsiniz. Siz ise her sunulan öneriye bahane ile geliyorsunuz. Ne yapalım toplanıp kocanızı mı dövelim? Siz kocanız binlerce Sefa pişman olsun, ayaklarınıza kapansın, bundan sonra size itaat etsin istiyorsunuz. Siz harekete geçmeden hayatınız değişmeyecek. Ve kocanız sizin harekete geçmeyeceğini biliyor o yüzden giderek arsızlaşıyor. Konularınızı okuyanlar bile anlamışken kocanızın anlaması çok normal. Geçmiş olsun size, bu şekilde devam edeceksiniz nasıl olsa. Zamanla alışırsınız.
Durum hiçte sandığınız gibi değil...artık bi an önce eşyalarımı toplayıp gitme derdindeyim.Dün gece bir milattı benim için.... asıl o benim er yada geç ondan ayrılacağımı anladığı için tüm kozlarını kullandı dün akşam.Ona desemki hadi iyi olalım seni tamamen affettim bi çocuğumuz olsun hemen kabul eder.ama bunu yapmıyorum oda anladıki benle geleceği yok....Madem öyle o zaman sana yapacaklarımı bil diye tehdit ediyor.Artık ne olacağını düşünemeyecek kadar kötü haldeyim.Doktor işlerimi halledip bu işi bitireceğim.

Daha önce de bu konu açıldı?
Aynı kişi ama o zaman bebek için sormuştu. Ayrı yatıyorlarmış ama kadın istemediği hale adam birliktelik yaşamış kadınla v hamile kalmış. bebeği aldırmayı soruyordu. Bir nevi konunun devamı gibi

Durum hiçte sandığınız gibi değil...artık bi an önce eşyalarımı toplayıp gitme derdindeyim.Dün gece bir milattı benim için.... asıl o benim er yada geç ondan ayrılacağımı anladığı için tüm kozlarını kullandı dün akşam.Ona desemki hadi iyi olalım seni tamamen affettim bi çocuğumuz olsun hemen kabul eder.ama bunu yapmıyorum oda anladıki benle geleceği yok....Madem öyle o zaman sana yapacaklarımı bil diye tehdit ediyor.Artık ne olacağını düşünemeyecek kadar kötü haldeyim.Doktor işlerimi halledip bu işi bitireceğim.
Peki bu adamla birlikte yatmadığınız halde sizinle zorla birlikte olunca milat olmadı mı size? sonuçta bir zorlama var ve bu zorlamanın ne olduğunu hepimiz biliyoruz

Ailesine söyleyip kocanızdan düzelme bekleseniz ne beklemeseniz ne?
Şu cümleden sonra her şey açık değil mi?
Asla eşinizi haksız bulan size destek olan bir aile olmayacaklar.
Bazen gözümüzde büyüttüğümüz kadar tepki, almıyoruz.
Sağlık sorunları için üzgünüm ama ben gemileri yakardım.
Yalnız ailesine bizi barıştırsınlar diye konuşmayacağım ben...Oğullarının ne mal olduğunu anlasınlar diye herşeyi anlatacağım.Barışmak ihtimali dahi yok artık.ben 33 yaşında onun uçkuru ve ahlaksıZlığı yüzünden anne bile olamıyorum.Ucunda öleceğimi bilsem yinede benim için bitti.

Şu bebeklere misyon yüklemekten ne zaman vazgeçecekler. Evlilikte sıkıntı mı var yap bir çocuk düzelsin. Kendi bencillikleri yüzünden sırf yapabiliyor oldukları için çocuk yapan insanlardan bıktım artık.
Bir konusunda tecavüz sonucu hamile kalmış gibi anlatmıştı. Herkes tecavüze uğramışsın deyince yok öyle değil işte zaten ona gücüm yetmeyeceğini bildiğim için karşı koymadım ama isteyerek olmadı diyerek olayi yumuşatmaya çalışmıştı.
Bilerek hamile kaldığını düşünmüyorum ama kullanmak için doğurabilecek kapasite var konu sahibinde.

Aynı kişi ama o zaman bebek için sormuştu. Ayrı yatıyorlarmış ama kadın istemediği hale adam birliktelik yaşamış kadınla v hamile kalmış. bebeği aldırmayı soruyordu. Bir nevi konunun devamı gibi
Çocuğu doğurup sonra da “çocuk için katlanıyorum çocuk olmasaydı anında boşanırdım bir dakika durmazdım” diyeceğine adım gibi eminim 😂

6 ay sonra deliller önemini yitiriyormu? Bunu ne zaman öğrendiğimi nasıl ispat edecekler.artı beklemek için sebeplerim vardı bana yalan söyleyip evlenmeden önceydi diye kandırdı....sonra ben arada bi videoda maske olduğunu görüp çok sonra anladım aslında evliykende yaptığını..

ne farkederdi ne zaman yaptığı neticede adam arşiv tutmuş saklıyor sapık gibi. bu bile yeterli bir sebepti boşanmak için. sizin boşanasınız yokmuş. yok anasına söyleyeyim yok babama haber edeyim. kendi hayatınız üstünde söz hakkınız yok ona buna haber vermeden kendi hayatınızla ilgili karar alamıyorsunuz.
ne yaptınız kürtaj oldunuz mu?

Daha önce de bu konu açıldı?
Daha öncekilerde koca aldatıyor, konu sahibi bosanamam diye bahaneler üretiyordu. Şimdikinde konu sahibi defalarca aldatıldığı halde yüzsüz gibi gitmeyince adam rahatlayıp gerçek yüzünü açık açık göstermeye başlamış ama tabi konu sahibinin hala boşanmamak için bahaneleri var.

Daha öncekilerde koca aldatıyor, konu sahibi bosanamam diye bahaneler üretiyordu. Şimdikinde konu sahibi defalarca aldatıldığı halde yüzsüz gibi gitmeyince adam rahatlayıp gerçek yüzünü açık açık göstermeye başlamış ama tabi konu sahibinin hala boşanmamak için bahaneleri var.
1 yıl sonra aynı konunun çocuk doğmuş versiyonu gelecek bu gidişle 😞

Bana bu konu nedense geçmedi ya.

E adam doğru demiş, yememiş ondan boşanmamışsınız. Çocuk yok bir şey yok daha yeni evlisiniz boyun eğmişsiniz her aldatmasına.
Konu sahibi şu an hamile ama adamın haberi yok henüz. Aldırıp evliliğe öyle devam etmeyi düşünüyordu ama şimdi boşanmaya karar vermiş gibi yazıyor, bir ihtimal belki gerçekten boşanır bu defa.

Yalnız ailesine bizi barıştırsınlar diye konuşmayacağım ben...Oğullarının ne mal olduğunu anlasınlar diye herşeyi anlatacağım.Barışmak ihtimali dahi yok artık.ben 33 yaşında onun uçkuru ve ahlaksıZlığı yüzünden anne bile olamıyorum.Ucunda öleceğimi bilsem yinede benim için bitti.
Ailesi oğullarının ne mal olduğunu anlasa size ne anlamasa size ne? Siz kendinize çözüm buldunuz da eşinizi rezil ermek mi kaldı. Kendinizi kaldırabilirsiniz de eşiniz de konularınızı ve cevaplarınızı okuyanlar da sizin bişey yapmayacağınızın farkında. Eşiniz sizi kaybettiğini anladığı için bu tabela girmedi, kabul ettirmek istediği başka bişey var o yüzden bu tavla girdi. Siz de kabul edeceksiniz. Bir süre sonra yine konu açarsınız eşin beraber olduğu kadınlarla benim yanında konuşuyor gibi…..
Kendiniz için harekete geçmediğiniz sürece hiç kimse için hiçbişey yapamazsınız. Bu evliliği sürdürmekte bu kadar ısrarınız neden? Maddi imkanları mı çok iyi, rahatınız çok mu yerinde, bu adamla evli olmak size ayrıcalık mı sağlıyor? Sürekli bahane sürekli bahane. Harekete geçecek kişi buraya yazmak yerine harekete geçerdi. Siz sürekli yazıyorsunuz, yorumları dikkate almıyorsunuz. Tek isteğiniz haklılığınızı ispatlamak, burada da eşinizin ailesine karşı da. Keşke bunlarla uğraşacağınıza kendinizi sevip sayıp değerinizi bilseniz.

Hiçbi zaman boşanamam diye bahane üretmedim.Gerçekler farklı yaşananlar insanı beklemeye itebiliyor.Keyfimden ay boşanmıyim diyerek beklemedim ben!! Defalarca kez bitirdim ailemden uzaktayım her defasında annem beni durdurdu.E kızım biraz sabret e kızım bi yuva öyle kolaymı kurulur e biz zamanında neler yaşadık....babaya ne diceksin?.. aldattı dersen işler çığrından çıkar.Beni hep durdurdular.Şuan ilk öğrendiğimde çekip gitmediğime binlerce kez pişmanım........O zaman bu adam en azından pişmandı.Bana kullanacağı bi kozu yoktu.Şimdi utanmadan benden ayrı yatıyordu diye bunu mahkemeye sunacak.aileside eee kadınlık yapamadıysan olacağı bu diyecek tinyette! Eserleri oğulları işte.Ha bunlar umrumda olduğundan yazmıyorum.Süreci bana çok zor hale getirecek sadece bunu biliyorum

Siz o zaman akıl almak için değil size hak vermemiz(vay sana bunu nasıl yapar, şer....) filan dememizi bekliyorsunuz.

Ya da kocanızın neden bunu yaptığına dair şundandır bundandır filan.

Eşinizin huyu, suyu karakteri bu, yapmak istiyor, yapacak ve devam da edecek! Bundan utanmayacak da!

Şimdi
Sizin durumunuzda biri napar?
Ya boşanır
Ya da bu hayata göz yumup sessizleşir, onu yok sayıp kendi dünyasını kurar, oyalanacak aklı dağıtacak bir şeyler bulur vs.

Back