• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın en acı hali..

Daha önceki konumla bu aynımı? Zaten zor bi dönemdeyim bu gece ilk defa bazı sorunları konuşup artık bi sonuca varalım diye konuştum.Duyduklarım bunlar oldu.eş ailesinin inanıp inanmaması umrumdamı sanıyorsunuz, ? Sadece o bana iftira atıp herşeyi abartacağı için daha zor bi sürece gireceğim.Bu gece duyduklarımın şokundan dertleşmek istedim.Kötü ve işine gelince nasıl yalancı olduğunu biliyordumda...bu kadar korkunç pervasızlaşacağını düşünmemiştim.Siz benzer konuları görmekten rahatsız olduysanız okumazsınız olur biter.
İftira atarsa atsın her kes boşanırken medeni olamıyor çünkü kendisi suçlu hem çevresini hemde kendisini kandırması gerekiyor.

Uçkuruna bahane arasın pislık boşan geç aile evine baban da bir iki üzülür alışır

İşe git çalış sosyal hayatın olsun küçük ama kaliteli insanlarla doldur etrafını

Elinde ne kanıt varsa sun mahkemeye dava da aç aldattıgı için hatta mümkünse o kadınlarada aç

Elinden geleni ardına koyma eş ailesi tabiki oğluşlarının arkasında olacak aldırma

Onlarda ne pislik olduğunu biliyordur

Boşan ayol bir dk çekilmez o karaktersiz

Babanıza çok geçmiş olsun birdaha da araba kullanmaz umarım
Ben nasıl sabrettim...nasıl babama bişey olur diye korkarak bu durumlara düştüm.Hergün kan ağlarken.Benden ilk başta özür dileyen adam geçen zamanda kendine doneler toplayıp insanlara beni nasıl kötüleceğinin planını kurmuş.Ona bu fırsatı bekleyerek ben verdim.ailemide affetmiyorum anneme defalarca durumun vehametini anlattığım halde beni durdurduğu için.

İftira atarsa atsın her kes boşanırken medeni olamıyor çünkü kendisi suçlu hem çevresini hemde kendisini kandırması gerekiyor.

Uçkuruna bahane arasın pislık boşan geç aile evine baban da bir iki üzülür alışır

İşe git çalış sosyal hayatın olsun küçük ama kaliteli insanlarla doldur etrafını

Elinde ne kanıt varsa sun mahkemeye dava da aç aldattıgı için hatta mümkünse o kadınlarada aç

Elinden geleni ardına koyma eş ailesi tabiki oğluşlarının arkasında olacak aldırma

Onlarda ne pislik olduğunu biliyordur
Zaten ne olduysa oğluşum ağam paşam tavırlarından oldu.Çok kadınla olmayı başarı sanan bi zihniyet.beni piyon gibi kullanmış.Yalnız bu adam ben o kanıtları sakladım diye bana dava açmayı düşünmüş.özel hayatını şantajdan.Kavga ettiğimizde yaptıklarını herkese anlatıcam dedim diye...Ve ona konuştuğun kızlarada ulaşağım o attıkları çıplak fotoları evli adama nasıl atmışlar bilsinler dediğimde bana hapse girersin o fotoları tutup yayamazsın sen demişti.Korkulacak derecede fena bir insan

Daha önceki konumla bu aynımı? Zaten zor bi dönemdeyim bu gece ilk defa bazı sorunları konuşup artık bi sonuca varalım diye konuştum.Duyduklarım bunlar oldu.eş ailesinin inanıp inanmaması umrumdamı sanıyorsunuz, ? Sadece o bana iftira atıp herşeyi abartacağı için daha zor bi sürece gireceğim.Bu gece duyduklarımın şokundan dertleşmek istedim.Kötü ve işine gelince nasıl yalancı olduğunu biliyordumda...bu kadar korkunç pervasızlaşacağını düşünmemiştim.Ayrıca evet babam kalp hastası aynı zamanda.Her detayı aynı kelimelerle yazmak zorundamıyım..Yalan arıyorsanız burası yanlış yer.Siz benzer konuları görmekten rahatsız olduysanız okumazsınız olur biter.
O halde nedir planınız? İsteyen istediği iftirayı atsın, defalarca aldatılmışsınız kanıtlarınız var ayrıca adam inkar da etmiyor. Eş ailesi de umurunuzda değilmiş, ee neyi bekliyorsunuz? Dertleşmek istediniz tamam da burada bir kişi bile sabret dayan geçer demeyecek size. Okuyan herkes boşan kurtar kendini diyecek, siz ne yapacaksınız? Babanızı bahane olarak kullanıyorsunuz hiç yok demeyin.

Adam tecavüz bile etmiş, gidin şikayet edin avukat tutun danışın dendi, neyi bekliyorsunuz? Doğal olarak bizler de hemcinsimiz adına bir gelişme görmek istiyoruz. Sorununuz derdiniz aynı ne değişti?

O halde nedir planınız? İsteyen istediği iftirayı atsın, defalarca aldatılmışsınız kanıtlarınız var ayrıca adam inkar da etmiyor. Eş ailesi de umurunuzda değilmiş, ee neyi bekliyorsunuz? Dertleşmek istediniz tamam da burada bir kişi bile sabret dayan geçer demeyecek size. Okuyan herkes boşan kurtar kendini diyecek, siz ne yapacaksınız? Babanızı bahane olarak kullanıyorsunuz hiç yok demeyin.

Adam tecavüz bile etmiş, gidin şikayet edin avukat tutun danışın dendi, neyi bekliyorsunuz? Doğal olarak bizler de hemcinsimiz adına bir gelişme görmek istiyoruz. Sorununuz derdiniz aynı ne değişti?
Değişen tek şey düne kadar tüm yaptıklarını inkar eden adam bugün bana 3 ayda 6 ayda bir olurda bende aldatırım gibi rezil bi cümle kurdu.Daha geçen ay namaz kılarken beni yanına çağırıp seni sandığın anlamda aldatmadım diye ikna etmeye çalışıyordu.Yani seccade başında bile kendini kurtarmak için yalan söyleyen biri.Tabiki inanmadım.Oda benim ona artık sabretmeyeceğimi anladığı için resti çekip naparsan yap diyor.Şuan doktorlarla görüşüyorum gebeliğim boş gebelik olabilirmiş.zorunlu kürtaj olabilirmişim.Bu süreci atlattıktan sonra elbetteki adım atacağım artık dayanamıyorum......babam bahane değil söylediğim herşey gerçek olabilir.Ama herşeyi göze aldım ömrüm çürüyor burda

Ben nasıl sabrettim...nasıl babama bişey olur diye korkarak bu durumlara düştüm.Hergün kan ağlarken.Benden ilk başta özür dileyen adam geçen zamanda kendine doneler toplayıp insanlara beni nasıl kötüleceğinin planını kurmuş.Ona bu fırsatı bekleyerek ben verdim.ailemide affetmiyorum anneme defalarca durumun vehametini anlattığım halde beni durdurduğu için.
Ailen demeliydi bırak onu gel diye ki sende tereddüt etmeden boşanırdır

İnsan kızına bunu yapan herifle neden daha evli kalmasını ister aklım almıyor.

Boşver zararın neresinden dönersen kârdır

Bu herif hep aldatacak sen kendini kurtarmaya bak.

Zaten ne olduysa oğluşum ağam paşam tavırlarından oldu.Çok kadınla olmayı başarı sanan bi zihniyet.beni piyon gibi kullanmış.Yalnız bu adam ben o kanıtları sakladım diye bana dava açmayı düşünmüş.özel hayatını şantajdan.Kavga ettiğimizde yaptıklarını herkese anlatıcam dedim diye...Ve ona konuştuğun kızlarada ulaşağım o attıkları çıplak fotoları evli adama nasıl atmışlar bilsinler dediğimde bana hapse girersin o fotoları tutup yayamazsın sen demişti.Korkulacak derecede fena bir insan
Bir halt yiyemez evlilik birliği içinde üçüncü kişilerle olan o sen tabiki mahkemeye kanıt sunacaksın yoksa nasıl kanıtlıyacaksın

O faka bastığının farkında seni korkutmaya çalışıyor sen yolunda devam et ve bir avukatla en kısa sürede otur herşeyi konuş sana attıgı mesajı kaydet tehtit olur ne olursa kaydet .

Değişen tek şey düne kadar tüm yaptıklarını inkar eden adam bugün bana 3 ayda 6 ayda bir olurda bende aldatırım gibi rezil bi cümle kurdu.Daha geçen ay namaz kılarken beni yanına çağırıp seni sandığın anlamda aldatmadım diye ikna etmeye çalışıyordu.Yani seccade başında bile kendini kurtarmak için yalan söyleyen biri.Tabiki inanmadım.Oda benim ona artık sabretmeyeceğimi anladığı için resti çekip naparsan yap diyor.Şuan doktorlarla görüşüyorum gebeliğim boş gebelik olabilirmiş.zorunlu kürtaj olabilirmişim.Bu süreci atlattıktan sonra elbetteki adım atacağım artık dayanamıyorum......babam bahane değil söylediğim herşey gerçek olabilir.Ama herşeyi göze aldım ömrüm çürüyor burda
Ben gerekmedikçe kürtaja karşıyım ama böyle bir durumda böyle bir herifle tüm bağlarımı koparırdım. Karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏

Bir halt yiyemez evlilik birliği içinde üçüncü kişilerle olan o sen tabiki mahkemeye kanıt sunacaksın yoksa nasıl kanıtlıyacaksın

O faka bastığının farkında seni korkutmaya çalışıyor sen yolunda devam et ve bir avukatla en kısa sürede otur herşeyi konuş sana attıgı mesajı kaydet tehtit olur ne olursa kaydet .
Onun yaptıklarını saklıyorum diye bana söyledikleri;
-Sana asla güvenmiyorum..dışardaki insana güvenirim sana güvenmem.aileme ve kendime karşı tehdit olarak görüyorum seni.Çünkü sen benim kötülüğümü istiyorsun.dedim güveni sen kaybettirdin ne bekliyordunki..tüm olanlara rağmen idare ettim.karşılığı iftira nankörlük vefasızlık..

Onun yaptıklarını saklıyorum diye bana söyledikleri;
-Sana asla güvenmiyorum..dışardaki insana güvenirim sana güvenmem.aileme ve kendime karşı tehdit olarak görüyorum seni.Çünkü sen benim kötülüğümü istiyorsun.dedim güveni sen kaybettirdin ne bekliyordunki..tüm olanlara rağmen idare ettim.karşılığı iftira nankörlük vefasızlık..
Herşeyi bağırdığının farkında amaçlı seni bastırmak hiç takma aynı evde kalıyorsan bence yavaştan aile evine geç

Yolunda emin adımlarla yürü bir tane hayatın var neden bir vefasıza harcıcaksın ki kimler çıkar önüne Allah hayırlısıyla karşılaştırsın .

Bu adam dediğiniz zaman zaman iyiymiş gibi yapan bi psikopatmış.İstemediğim bi beraberlik yaşadım.Öyle yazıldığı gibi olmuyor inanın yaşamam yapmam dediğinizin içinde buluyorsunuz kendinizi.Tabiki ayrılacağım.Çok zor bi ailem var korkuyorum.babamı tanısaydınız sizde aynısını düşünürdünüz.En ufak bi sorunda çok hiddetlenip sinir krizi geçirip arada bayılan biri.. ona benim yüzümden bişey olsa başıma gelecekleri düşünün.Olabilecek en sakin şekilde süreci atlatmak için hergün düşünüyorum.Sağlığımı kaybettim üzülmekten.... çok zor bi durum.
Babanızın sağlık sorunlarına geçmiş olsun ancak size gelecek olursak, sizim boşanmaya gönlünüz yok. Aileleri aramak falan ne alaka zaten? Görüp kabul ettikçe adam da nasılsa boşamıyor beni diye artık göze soka soka yapıyor e haklı da nasılsa boşamıyosunuz. Bari görmeyin bilmeyin bir de hastalık kapmamaya çalışın adamdan

Boyle bir serefsizle evli kalmayacaksin di mi? Bosandigini hemen ailene soylemek zorunda misin? Calis, basini sokacak biryer bul. Babana cok uzuldum ama sen babanin durumunu ayrilmamak icin bahane olarak kullaniyorsun. Baban bunlari yasadigini ve ayrilmadigini bilse, cok daha fazla uzulmez Mi? Hangi Anne Baba gozunden sakindigi cocugunu elalemin adami uzsun ister ki?

Acil is bul kendi hayatına kendi evine yetecek kadar birikim yap ayril çekilecek hayatlar değil bunlar

Konu gece açılmış ama ben bu konuyu daha önce okudum sanki, annemi aradım demek icin baban kaza geçirdi ,ailevi meseleye kızmış vs vs aynısını okudum . Daha öncede sanirim konu açtınız . Bilmiyorum belki de ben deniyorum demek istiyorsunuz kendinize

Geçen yıl eşimin beni aldattığını aynı anda biçok kızla konuştuğunu öğrendim.Hemen ailesine gidip konuşup herşeyi bitirecektim.Beni zorla yolda önümü kesip durdurup özür dilemeler.yalvarmalar sonucu bi süre gözlemleyeyim dedimki bir ay sonra yine davranışları değişti.yine şüpheli hareketler..
O arada çok hasta ve yaşlı bi babam var.boşandığımı duyunca kaldıramaz diye bekliyorum..Ablam bundan 10 yıl önce boşandı halâ ilk günki gibi adam acısını yaşıyor.Ona tekrar aynı üzüntüyü yaşatmamak adına sabrettim.Aylar geçti bigün evde bıraktığı flashına baktım ve gördümki beni yine aldatıyormuş.arşiv yapmış konuştuğu kızların çıplak fotolarını saklıyor.Hayatımın en zor gecesiydi......Sabaha kadar ağlayıp sabah annemi arayıp sonrada onun ailesine anlatıp çekip gitmeyi planlıyorum.Sabah annemi aradım moralsiz bi ses..kızım baban trafik kazası geçirdi..işte ailevi bi duruma üzülmüş sinirlenmiş.göz felci geçirmiş.araba kullanırkende kalabalığın ortasına dalmış az kalsın bi kadın ezilecekmişte kurtulmuş...Doktora gitmişler babama denge kaybın var her an felç geçirebilirsin vs deniyor....Ben orda derdimi unutup susuyorum......susuyorum.......yazarken çok acı ama susmak zorunda hissediyorum.O arada eş dediğim insanla yüzleşiyorum.Herşeyi inkar ediyor.onlar evlenmeden önceydi diyor.Halbuki bi kadınla videosunda maske var yüzünde yani ben evliyken defalarca aldatılmışım.Sonrası berbat bi hayat..bazen umut bazen çaresizlik.aile baskısı...anneme ablamlara ayrılmak istediğimi tam detay vermeden sadece kızlarla msjlaşıyor diyerek özetliyorum.Onlarda ya aldatmamıştır belki sadece konuşmuştur diye teselli ediyor.Bak boşanırsan herşey senin için daha kötü olur....seni seven baba bile başına kalkar abilerin demekki sen eviliği beceremedin der.Sanmaki arkanda dururlar diye beni uyarıyorlar.Hele biraz sabret belki düzelir....

Geldiğim noktada herşeyi inkar eden bu adam bana bu gece ne dedi biliyormusunuz...
Sen fetöcü gibisin.benim özelimi alıp saklayamazsın ( kadınlarla fotolarını sakladım diye)
Düşman gibisin sen düşman.(Zamanında aldattığını öğrendiğimde eve çiçek gönderip özür dileyen adam bu)
Aslında seni o zaman mahkemeye verecektim diyor bana...Anlamadım dedim? Hem beni aldatmışsın hemde mahkemeyemi verecektin..evet diyor şantajdan tehditten..(çünkü tartıştığımızda ben ona yaptıklarını herkese söylicem.beni nişanlıyken bile aldatmışsın sen diyordum)

Konuşma ilerleyince ilk kez içindekileri dökülüp ehh yeter be zaten biz senle anlaşmıyorduk.sen şöyle huysuz birisin.senin huyunu kimse çekmez demeye başladı...
Aldatmayı asla bi hata olarak görmediğinide anladım..Ben ilk aldattığını öğrendiğimde yatağımı ayırmıştım.Sonra aramız biraz düzelince tekrar beraber uyuduk.2. Defa aldattığını öğrendiğimde ise tamamen yatağımı ayırdım.Hayatımın şokunu yaşarken kan ağlarken o benden kadınlık beklemiş !!
En sonunda duyabileceğim en iğrenç sözü duydum.Yeter be aldattın aldattın.Ee 3 ayda 6 ayda bir olursa bende aldatırım.Sen dost tutmadığıma şükret!!! Ulan keşke dost tutsaymışım dedi bana..

Bu kadar aşağılık olabileceğini düşünmemiştim.Şuan tepkisiz bi acı içinde bunları yazıyorum.Olaki ben yaptıklarını ailesine söylersem, bunları koz olarak kullanıp biz baştan anlaşamıyorduk...o yüzden aldattım diyecek biriymiş... ( ailesi ise el bebek gül bebek büyütmüş sen erkeksin herşey yaşarsın demiş.oğluşum diye sevilen.annesine ve ablasına bağımlı bi tip.Öyleki ilk evlendiğimde görümcem ayyyy siz çok farklısınız ya! Mesela sen şiir seversin x sevmez..sen daha ciddisin x daha şakacı gibi herkesin içinde sürekli benle eşimin ne alaka olduğunu vurgulardı.Hatta benle görüşüyorken kardeşine başka kızlar bulmuşta olmamış...Bu adamsa ailesi ne derse onu kopyalayan biri)
Şimdi söylesenize nereye sığdırayım bu yükü.......Nasıl bi canavarla evlenmişim ben yıllarımı heba etmişim...
Durumu idare ediş şekliniz önemli. Evi ayırın, durumu dramatize etmeyin. Bağınızı koparın ve ailelere de çok rahatladım artık çok mutluyum diye anlatın. O zaman mutluluğunuzla babanız çok etkilenmez inşallah… bir de en başta bir süre ayrıyız dersiniz sonra boşanmaya alıştırırsınız. Boşanma dışında seçenek göremedim malesef

Geçen yıl eşimin beni aldattığını aynı anda biçok kızla konuştuğunu öğrendim.Hemen ailesine gidip konuşup herşeyi bitirecektim.Beni zorla yolda önümü kesip durdurup özür dilemeler.yalvarmalar sonucu bi süre gözlemleyeyim dedimki bir ay sonra yine davranışları değişti.yine şüpheli hareketler..
O arada çok hasta ve yaşlı bi babam var.boşandığımı duyunca kaldıramaz diye bekliyorum..Ablam bundan 10 yıl önce boşandı halâ ilk günki gibi adam acısını yaşıyor.Ona tekrar aynı üzüntüyü yaşatmamak adına sabrettim.Aylar geçti bigün evde bıraktığı flashına baktım ve gördümki beni yine aldatıyormuş.arşiv yapmış konuştuğu kızların çıplak fotolarını saklıyor.Hayatımın en zor gecesiydi......Sabaha kadar ağlayıp sabah annemi arayıp sonrada onun ailesine anlatıp çekip gitmeyi planlıyorum.Sabah annemi aradım moralsiz bi ses..kızım baban trafik kazası geçirdi..işte ailevi bi duruma üzülmüş sinirlenmiş.göz felci geçirmiş.araba kullanırkende kalabalığın ortasına dalmış az kalsın bi kadın ezilecekmişte kurtulmuş...Doktora gitmişler babama denge kaybın var her an felç geçirebilirsin vs deniyor....Ben orda derdimi unutup susuyorum......susuyorum.......yazarken çok acı ama susmak zorunda hissediyorum.O arada eş dediğim insanla yüzleşiyorum.Herşeyi inkar ediyor.onlar evlenmeden önceydi diyor.Halbuki bi kadınla videosunda maske var yüzünde yani ben evliyken defalarca aldatılmışım.Sonrası berbat bi hayat..bazen umut bazen çaresizlik.aile baskısı...anneme ablamlara ayrılmak istediğimi tam detay vermeden sadece kızlarla msjlaşıyor diyerek özetliyorum.Onlarda ya aldatmamıştır belki sadece konuşmuştur diye teselli ediyor.Bak boşanırsan herşey senin için daha kötü olur....seni seven baba bile başına kalkar abilerin demekki sen eviliği beceremedin der.Sanmaki arkanda dururlar diye beni uyarıyorlar.Hele biraz sabret belki düzelir....

Geldiğim noktada herşeyi inkar eden bu adam bana bu gece ne dedi biliyormusunuz...
Sen fetöcü gibisin.benim özelimi alıp saklayamazsın ( kadınlarla fotolarını sakladım diye)
Düşman gibisin sen düşman.(Zamanında aldattığını öğrendiğimde eve çiçek gönderip özür dileyen adam bu)
Aslında seni o zaman mahkemeye verecektim diyor bana...Anlamadım dedim? Hem beni aldatmışsın hemde mahkemeyemi verecektin..evet diyor şantajdan tehditten..(çünkü tartıştığımızda ben ona yaptıklarını herkese söylicem.beni nişanlıyken bile aldatmışsın sen diyordum)

Konuşma ilerleyince ilk kez içindekileri dökülüp ehh yeter be zaten biz senle anlaşmıyorduk.sen şöyle huysuz birisin.senin huyunu kimse çekmez demeye başladı...
Aldatmayı asla bi hata olarak görmediğinide anladım..Ben ilk aldattığını öğrendiğimde yatağımı ayırmıştım.Sonra aramız biraz düzelince tekrar beraber uyuduk.2. Defa aldattığını öğrendiğimde ise tamamen yatağımı ayırdım.Hayatımın şokunu yaşarken kan ağlarken o benden kadınlık beklemiş !!
En sonunda duyabileceğim en iğrenç sözü duydum.Yeter be aldattın aldattın.Ee 3 ayda 6 ayda bir olursa bende aldatırım.Sen dost tutmadığıma şükret!!! Ulan keşke dost tutsaymışım dedi bana..

Bu kadar aşağılık olabileceğini düşünmemiştim.Şuan tepkisiz bi acı içinde bunları yazıyorum.Olaki ben yaptıklarını ailesine söylersem, bunları koz olarak kullanıp biz baştan anlaşamıyorduk...o yüzden aldattım diyecek biriymiş... ( ailesi ise el bebek gül bebek büyütmüş sen erkeksin herşey yaşarsın demiş.oğluşum diye sevilen.annesine ve ablasına bağımlı bi tip.Öyleki ilk evlendiğimde görümcem ayyyy siz çok farklısınız ya! Mesela sen şiir seversin x sevmez..sen daha ciddisin x daha şakacı gibi herkesin içinde sürekli benle eşimin ne alaka olduğunu vurgulardı.Hatta benle görüşüyorken kardeşine başka kızlar bulmuşta olmamış...Bu adamsa ailesi ne derse onu kopyalayan biri)
Şimdi söylesenize nereye sığdırayım bu yükü.......Nasıl bi canavarla evlenmişim ben yıllarımı heba etmişim...
Bana kızacaksınız muhtemelen, “başınıza gelmeden konuşmak kolay, neler yaşadığımı nerden biliyorsunuz” diyeceksiniz, hatta bu noktadan sonra “kınadığınız şeyi yaşayın, kadının düşmanı kadın” da temennileri de gelir ama dayanamayıp soracağım, babanızın 10 senedir yaşadığı ablanızın boşanması ile ilgili acısı ne olabilir Allah aşkına? 10 sene ya? Evlat kaybı, ebeveyn kaybı, kardeş kaybı dışında 10 sene süren acı normal bir şey değil. Hele ki “10 sene önce kızım boşandı” acısı hiç normal değil. Babanızın 10 senedir abartarak yaşadığı bir olay için siz daha kaç yılınızı heba edeceksiniz? Siz “aman babam ağlıyor, aman felç olacak dediler” diye düşünürken sizi kim düşünüyor? Siz yarın bi gün üzüntüden felç geçirince “canım kızım ya, ben üzülmiim diye felç oldu, ne kadar da vefalı, ne kadar Mert kadın” mı diyecek babanız ya da elalem?

Evet şuan 1 yıl önce boşanmadığıma çok pişmanım.Bekledikçe size saygı duymuyor bi yandan aldatmayı kendine hak görüyor.iyice pervasızlaşıyormuş.Hani bi insan daha kaç kez ölebilir.. Apaçık 3 ayda 6 ayda bir olursa aldatırım bende ! diye rest çekti.Ailesine zaten anlaşamıyorduk aramız hep kötüydü diye bir sürü yalan söyleyecek...Ben hangi biriyle başedeceğim bilmiyorum...
Hiç biriyle baş etmek zorunda değilsin
Bak canım önce kendine dimdik bir durus edin dimdik başın yukarda olsun çünkü sen kötü bir şey yapmadın yuvan için fedakarlık ettin karsiligi bu oldu ve yapabileceğin başka bir şey yok
Dik duruşunu asla bozma ve en önemlisi gerçeği sen biliyorken kimsenin önünden arkandan ne konuşacağıni asla ama asla umursama onun ailesi olsun hatta senin ailen olsun kimler neler diyecek hepsini o dimdik durusunla karşıla ve asla taviz verme ! Bir adım geri atma ! Seni çözmüş ve korkutmuş ki bu şekilde cekinceler yaşıyorsun korkma ! Şu halinden kötü ne olabilir ? Kendine saygini kazanırsın az şey mi ? Sana bunu yapamaz yaparsa seni hayatında tutamaz ! Hiç bir konuda hiç bir anlamda o başın düşmesin çünkü sen haklı olansin yalnız kalınca ağlarsın ama insanlar içinde dik duruşunu asla bozma

Bana diyorki sen benim kötü halimi görmemişsin daha.Kötü yüzümü görürsün...Bende herkese herşeyi anlatcam diyor.

Herşeyden kastı, görümcemi sevmediğimi biliyor.Zaten ailemi sevmiyordu...zaten sizi sevmiyordu diye ailesine kötüleyecek.
Sonra cinsellikten dem vurup zaten anlaşamıyorduk bi hayatımız yoktu.kavga edince kapıları çarpıyordu diye iyice beni kötüleyecek.... Bugün ilk defa haklı olduğum halde ondan korktum.
Çünkü o imajı çizilmesin diye herşeyi yapar.!
Eeeee?
Yani boşamakta olduğunuz herif sizi hazetmediğiniz kaynanaya görümceye kötülese ne olur?
Kafanıza taktığınız şeyin saçmalığına bakın ya, gerçek amacınız ne?

Eşinizin sizi aldattığını kesin bir biçimde görmüşsünüz..yüzleşmişsiniz adamla ..boşanmadıktan sonra dönüp dönüp bu konuyu konuşmanın anlamı gerçekten var mı? Adam size "kendin için boşanmadın" demiş aslında bakarsanız doğru. Tamamen kendi yaşam şartlarınızı oluşturma sürecine girmemek , efor sarfetmemek için evliliğinize devam etmişsiniz..siz sürekli beni aldattın konuşması yapıp eşinizin de suçlu suçlu "karıcım seni aldatmadım çok seviyorum seni" cümlesini kullanacağını düşünmüşsünüz ama öyle olmuyor işte.Bulduğunuz deliller zaten 6 ayda geçersiz olan şeyler ..delil bulup bulup da ne yapıcaksınız ki? "aldatıldım ve affettim..kanıtı da kucağımdaki bebeğim" mi diyeceksiniz? Siz babanızı üzmeyin derim.Sonuçta hastalığı devam ediyor babanızın..öbür yandan çantanızla sığamadığınız aile evine karnınızda bebeğinizle dönebileceğinizi de sanmayın ..eşinizle şu beni aldatıyor musun hafiyeliğine son verin artık ..gördünüz /duydunuz herşeyi.Bebeğinize odaklanın artık

Sadakat sorunu olan adam cinsellik olmadığı için aldattığını söyledi bugün.Ahh keşke dost tutsaymışım dedi.Ve bu adam zamanında benden özür dileyen ben seni aldatmadım diye yalan söyleyen, çiçek gönderip romantik sözler yazan bi adamdı.Bi insanın ne kadar korkunç olabileceğini görün.. ben şuan inanın kendimde değilim..Bu kadar pervasızlaşacağını düşünmemiştim.
Daha önce de açtınız bu konuyu, insanlar size anlatmaya çalıştı ama fikri sabitsiniz, şöyle anlatayım; bu yaşadıklarınızı bu adamı affettiğiniz için yaşıyorsunuz. Siz affedince o, kuştan ödünç aldığı beyniyle hah tamam dedi bu beni boşayamaz, bunun rahatlığını yaşıyor şu an, ileride daha da çirkinleşecek, bu adama bu izni siz veriyorsunuz. Babanızı da bahane etmeyin artık, o olmasa da bu adamdan ayrılmayacağınız aşikar, sorun babanız değil sizin gerçekten bu adamı bırakma cesaretiniz yok. Kendinizle yüzleşin ve ayağa kalkın artık yoksa daha ağır şeyler yaşayacaksınız

Back