• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın en acı hali..

Çünkü kanıt olur diye gördüklerimi sakladım.Flasha vs aldım.Senin nerelere aldığını biliyorum diyor.Fetöcü gibisin.İşte bu yüzden sana zerre kadar güvenmiyorum diyor.Sen benim kötülüğümü istiyorsun.İstiyorsunki kötü olayım diyor.... ben şok geçirdim.Nasıl bi fenalığın içindeyim

manipülatöre bak sen kuş kadar aklıyla bir de sizin zihninizi bulandırmaya çalışıyor. Kanıtları almakla çok iyi etmişsiniz. babanız toparlanınca donuna kadar almanıza yardımcı olacak o kanıtlar.

Allah yardımcınız olsun.
Ama asla korkmayın, hiç birşey yapamaz. Elinizde deliller varsa çok rahat bosanirsiniz.

Kendinize temiz bir sayfa açın, çalışmıyorsaniz çalışın.. kendi ayaklarinizin üstünde durun ki güçlü olun.
Oda bana karşı ailemi sevmiyordu arkalarından konuşuyordu diye iftiralar atacak..Aramızda cinsellik bile yoktu ondan aldattım diyecek...Halbuki evliliğin en başından beri ve hatta nişanlıykende beni aldatıyormuş.Sanane diyor evlenmeden önce naptığımdan..Ben böyle bir kişilikle evlenmişim.

Oda bana karşı ailemi sevmiyordu arkalarından konuşuyordu diye iftiralar atacak..Aramızda cinsellik bile yoktu ondan aldattım diyecek...Halbuki evliliğin en başından beri ve hatta nişanlıykende beni aldatıyormuş.Sanane diyor evlenmeden önce naptığımdan..Ben böyle bir kişilikle evlenmişim.
Dediğim gibi asla korkma, amacı seni susturmak.
Kendi yediği haltlar meydana çıkacak diye korkuyor o yüzden seni tehdit ediyor.

3,5 yıllık evliyim çocuğm yok
Sizi bpşanmaktan alıkoyan tek şey babanızın durumu gözüküyor. Bu arada mutlaka bir korunma yönteminiz olsun. Cinsel ilişkiye zorlar da hamile kalırsanız çok can sıkıcı olur. Böyle bir zorlama olursa da polise gidin.

Allah yardımcınız olsun.
Ama asla korkmayın, hiç birşey yapamaz. Elinizde deliller varsa çok rahat bosanirsiniz.

Kendinize temiz bir sayfa açın, çalışmıyorsaniz çalışın.. kendi ayaklarinizin üstünde durun ki güçlü olun.
Bugüne kadar asla korkmuyordum ama onun bu pervasızlığını görünce inanın artık herşeyi yapabilir.Bi ara bilgisayarımı benden gizli bi yere götürüp geri getirdi.Soruncada götürmedim diye inkar etti.Sonra telefonumu aldı benden sıfırladı vs.Çok şükür benim gizlim saklım yok ama bi ara görümcem hakkında bi arkadaşımla dertleşmiştim bi tek onu gördüğünden şüpheleniyorum.Aklınca diyecekki bak sizi sevmiyordu arkanızdan konuşuyordu

Sizi bpşanmaktan alıkoyan tek şey babanızın durumu gözüküyor. Bu arada mutlaka bir korunma yönteminiz olsun. Cinsel ilişkiye zorlar da hamile kalırsanız çok can sıkıcı olur. Böyle bir zorlama olursa da polise gidin.
Evet tek sebep babamın durumu..Sizce ne söylersem insanlar daha kolay kabullenir.Burdan gittiğimde onun ailesine yaptıklarını söyleyip gidecektim ama onunda annesi tansiyon hastası bişeye üzülse hemen tansiyonu fırlar.Kadına bişey olsa o yine beni suçlayacak..oda oğlunun böyle biri olduğunu kabullenmez..oğluşum paşam dediği toz kondurmadığı öve öve bitiremediği oğlunu..Öyle çaresizimki haklıyken olacak daha kötü ihtimalleri düşünüp susuyorum.ama artık dayanamıyorum

Evet tek sebep babamın durumu..Sizce ne söylersem insanlar daha kolay kabullenir.Burdan gittiğimde onun ailesine yaptıklarını söyleyip gidecektim ama onunda annesi tansiyon hastası bişeye üzülse hemen tansiyonu fırlar.Kadına bişey olsa o yine beni suçlayacak..oda oğlunun böyle biri olduğunu kabullenmez..oğluşum paşam dediği toz kondurmadığı öve öve bitiremediği oğlunu..Öyle çaresizimki haklıyken olacak daha kötü ihtimalleri düşünüp susuyorum.ama artık dayanamıyorum
Eş ailesine hiçbir şey söylemeniz gerekmez, onları boşverin. Kendi babanızı da karşınıza alıp makul bir konuşma yapın. Bu hayatı babanızın sağlığı için çekmek zorunda değilsiniz. Ablanızla konuşun.

En acısıda ne biliyormusunuz...ben onun aldattığını ayrılsam bile babama abilerime kadınlarla görüşüyor diye değilde geçinemiyoruz diyeyim.Daha makul bi sebep sunayım diye aylarca düşünürken, o bana sen ayrılırdında! gö..ün yemedi.Kendini düşündüğünden ayrılmadın.Beni düşündüğün için değil dedi....
Bir düşman ancak bu kadar korkunç konuşabilir.Narsist ve profesyonel yalancı bi insanla karşı karşıyayım..beni tehdit olarak görüyormuş.kızlarla fotolarını saklıyorum diye..
Bi kez daha şunu anladımki yok yuvamı hemen yıkmayayım diyerek kendinizi kandırmayın.Ben kendimi kandırmışım bunca zaman..İnsandan daha zalimi...daha ahlaksızı yokmuş bu dünyada..
Canım dediklerimiz canımızı aldı
Insanlardan iğrendim yemin ederim
En iyi goruneni bile 1 senede kokusu cıkıyo

Düzenli işin maaşın varsa bırak asla duzelmez bu tipler
Hemen kendine 1 oda ev tut yasını basını almıs kadınsın artık aile onayına ihtiyacın yok
Yetişkin oldugunun farkına varmalısın

Canım dediklerimiz canımızı aldı
Insanlardan iğrendim yemin ederim
En iyi goruneni bile 1 senede kokusu cıkıyo
Sadakat sorunu olan adam cinsellik olmadığı için aldattığını söyledi bugün.Ahh keşke dost tutsaymışım dedi.Ve bu adam zamanında benden özür dileyen ben seni aldatmadım diye yalan söyleyen, çiçek gönderip romantik sözler yazan bi adamdı.Bi insanın ne kadar korkunç olabileceğini görün.. ben şuan inanın kendimde değilim..Bu kadar pervasızlaşacağını düşünmemiştim.

Sadakat sorunu olan adam cinsellik olmadığı için aldattığını söyledi bugün.Ahh keşke dost tutsaymışım dedi.Ve bu adam zamanında benden özür dileyen ben seni aldatmadım diye yalan söyleyen, çiçek gönderip romantik sözler yazan bi adamdı.Bi insanın ne kadar korkunç olabileceğini görün.. ben şuan inanın kendimde değilim..Bu kadar pervasızlaşacağını düşünmemiştim.
Ben de aldatıldım kac kez yasadım yani bunları
Kural 1
Aldatan insan yalancıdır zaten guvenilmez biridir yani her durumda bahane uydurur demektir bu
AMA ALDATMANIN BAHANESI OLMAZ OLAMAZ
sadece kılıf bu laflar
Bunu gör ve hayatından def et bunu

Babanız için üzüldüm umarım kısa sürede sağlığına kavuşur. Bu yüzden aldatmanın bahanesinin olmadığını ve kesinlikle affedilmemesi gerektiğini düşünüyorum ilerisi böyle daha da çirkin durumlara düşürüyor. Ve boşanma aşamasında haklıyken haksız ll

Babanız için üzüldüm umarım kısa sürede sağlığına kavuşur. Bu yüzden aldatmanın bahanesinin olmadığını ve kesinlikle affedilmemesi gerektiğini düşünüyorum ilerisi böyle daha da çirkin durumlara düşürüyor. Ve boşanma aşamasında haklıyken haksız duruma siz düşebiliyorsunuz. Yinede ertelemeyip kendisinden bir an önce kurtulmanızda fayda var.
Evet şuan 1 yıl önce boşanmadığıma çok pişmanım.Bekledikçe size saygı duymuyor bi yandan aldatmayı kendine hak görüyor.iyice pervasızlaşıyormuş.Hani bi insan daha kaç kez ölebilir.. Apaçık 3 ayda 6 ayda bir olursa aldatırım bende ! diye rest çekti.Ailesine zaten anlaşamıyorduk aramız hep kötüydü diye bir sürü yalan söyleyecek...Ben hangi biriyle başedeceğim bilmiyorum...

Siz bu konuyu daha önce de açmıştınız. Sayfalarca yorum yapıldı, niye aynı şeyi tekrar soruyorsunuz? Görünüyor ki hala bu adamle berabersiniz ve bahanelere sığınıyorsunuz. Önce babanız kalp hastasıydı, şimdi de eş ailesi duyarsa inanmaz diyorsunuz. Hiç bir şey yapmayacaksanız harekete geçmeyecekseniz milleti burada boşuna sinirlendirmeyin.

Merhaba hanımlar, zor bi dönemden geçiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var.Ben yaklaşık 1 yıl önce eşimin başka kızlarla konuştuğunu yakaladım.Hemen ayrılmaya karar verip ailesine konuşmaya giderken beni zorla durdurup özürler yanlış anladınlar..Bi an gaflete kapılıp bi şans daha vereyim dedim gözlemleyerek.Bi süre şifresiz telefon bana çok iyi davranma hali vs..Ancak geldiğim noktada 5-6 ay önce evde unuttuğu bi flashta halâ kızlara yazdığını görüştüğünü anlamış oldum bir gece...O gece hayatımın en acı gecesiydi.Demekki ömür boyu yalanlarına devam edecekti.İlk iş sabah annemle konuşup herşeyi bitirmek olacaktı ki...bazen hiçbişey planladığınız gibi olmuyor.Aradığımda babamın trafik kazası geçirdiğini duydum.(uzak şehirlerdeyiz)Ve babam 70 yaşlarında herşeye sinirlenip kriz atakları geçiren biri..trafik kazasınıda ailevi bi duruma sinirlenip göz felci geçirip o anlık hatayla geçirmişti.Ben korkumdan kendi derdimden bahsedemedim çünkü babam hem ileri düzey kalp hastası, beyinde sorunlar sinirlenitnce ani düşmeler geçiren biri...Bi süre bekle dedim kendime çünkü böyle bi haberi ailemin kaldıramayacağını biliyordum...
Benim bi ablamda yaklaşık 10 yıl önce eşinden ayrıldı ve malesefki babam bunu halâ atlatabilmiş değil..En ufak sinirlendiğinde öfke nöbeti yaşayıp tansiyonu fırlıyor.Aniden bilincini kaybedip düşüyor.Eğer benim yüzümden ona bişey olursa çok kötü durumlar yaşanacak.
Bu sürede eşime herşeyi öğrendiğimi bu sefer asla affının olmadığını söyledim.Babamın hastalığını bildiğimden beklediğimi biliyordu..Önce inkar sonra reddetme yok o fotolar evlenmeden önceydi demeler..Yaptıklarını ailene söyleyip gidicem dediğimde tehditler.Ve ben kendi annemle ablamla paylaştığımda hele biraz sabret belki düzelir..belki sandığın gibi değildir.Boşanırsan baban 2.kez bu üzüntüyü kaldıramaz demeler..sonra aslında boşanmayı istemekte haklısın demeler.

Velhasıl size asıl sormak istediğim 2 hafta önce istemediğim halde birliktelik yaşandı.Bişey olmaz diye düşüyordum ama adetim 2 gün gecikti doktora gittim.beta hcg 2700 lerde...karnımda adet ağrısı gibi ağrı fakat kanama yok.Doktor sonuç pozitif diyor fakat kese yok şuan.Ben bu gebeliği istemiyorum hiçbirşekilde..Fakat eşinin onayı olmadan kürtaj yapılamaz 5. haftayı bekleyelim kese oluşsun dedi..Ben Ankara'da yaşıyorum.Kafamda evliliği bitirsemde malesef bazı sebeplerden beklemek durumunda kaldım.Zorla istemediğim halde gerçekleşen bi birliktelik ve sonuç bu..Ankara'da yasal süreci sıkıntı olmayan kürtaj olabileceğim bi doktor tanıyormusunuz.Lütfen bilginiz varsa yazın.Ben mutsuz bi yuvaya mutsuz bi çocuk dünyaya getirmek istemiyorum...Doktor 3 gün sonra gel belki boş gebeliktir diyor ama sanmıyorum.Kimse bilmeden daha fazla kahrolmadan bu konuyu çözmem gerekiyor.Halâ telefonlarına şifre koyan herşeyini benden gizleyen bi adamdan çocuk sahibi olmak istemiyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.Doktor önerinizi özel mesajda atabilirsiniz.

Siz bu konuyu daha önce de açmıştınız. Sayfalarca yorum yapıldı, niye aynı şeyi tekrar soruyorsunuz? Görünüyor ki hala bu adamle berabersiniz ve bahanelere sığınıyorsunuz. Önce babanız kalp hastasıydı, şimdi de eş ailesi duyarsa inanmaz diyorsunuz. Hiç bir şey yapmayacaksanız harekete geçmeyecekseniz milleti burada boşuna sinirlendirmeyin.
Daha önceki konumla bu aynımı? Zaten zor bi dönemdeyim bu gece ilk defa bazı sorunları konuşup artık bi sonuca varalım diye konuştum.Duyduklarım bunlar oldu.eş ailesinin inanıp inanmaması umrumdamı sanıyorsunuz, ? Sadece o bana iftira atıp herşeyi abartacağı için daha zor bi sürece gireceğim.Bu gece duyduklarımın şokundan dertleşmek istedim.Kötü ve işine gelince nasıl yalancı olduğunu biliyordumda...bu kadar korkunç pervasızlaşacağını düşünmemiştim.Ayrıca evet babam kalp hastası aynı zamanda.Her detayı aynı kelimelerle yazmak zorundamıyım..Yalan arıyorsanız burası yanlış yer.Siz benzer konuları görmekten rahatsız olduysanız okumazsınız olur biter.

En acısıda ne biliyormusunuz...ben onun aldattığını ayrılsam bile babama abilerime kadınlarla görüşüyor diye değilde geçinemiyoruz diyeyim.Daha makul bi sebep sunayım diye aylarca düşünürken, o bana sen ayrılırdında! gö..ün yemedi.Kendini düşündüğünden ayrılmadın.Beni düşündüğün için değil dedi....
Bir düşman ancak bu kadar korkunç konuşabilir.Narsist ve profesyonel yalancı bi insanla karşı karşıyayım..beni tehdit olarak görüyormuş.kızlarla fotolarını saklıyorum diye..
Bi kez daha şunu anladımki yok yuvamı hemen yıkmayayım diyerek kendinizi kandırmayın.Ben kendimi kandırmışım bunca zaman..İnsandan daha zalimi...daha ahlaksızı yokmuş bu dünyada..
Boşan ayol bir dk çekilmez o karaktersiz

Babanıza çok geçmiş olsun birdaha da araba kullanmaz umarım

Back