- Konu Sahibi GECERMI1985
-
işte aldatılmak bile türlü türlü...birine boşa diyorsun, birine iyi ki affetmişsin...
şanslısın ki sen de "iyi ki affetmişsin" grubundasın.
Ne diyelim, hatasız kul olmaz. Tabii ki canın acıyacak, öfke nöbetlerin olacak, masada durup dururken kafasına tabak geçirmek isteyeceksin ya da odada bir masadan farksız olacak, basit bir dekor...ama inşallah süreci çabuk atlatırsın ve eşin bir daha hata yapmaz...
işte aldatılmak bile türlü türlü...birine boşa diyorsun, birine iyi ki affetmişsin...
şanslısın ki sen de "iyi ki affetmişsin" grubundasın.
ne diyelim, hatasız kul olmaz. tabii ki canın acıyacak, öfke nöbetlerin olacak, masada durup dururken kafasına tabak geçirmek isteyeceksin ya da odada bir masadan farksız olacak, basit bir dekor...ama inşallah süreci çabuk atlatırsın ve eşin bir daha hata yapmaz...
aynı sorun bende var şu an nasıl yalvarmasını sağladın ne yaptın ona karşı bana anlatırmısın rica etsem
2 çocugumuz var 6 senelik bi evliliğimizde bu olay beni mafeetti bitirmişti
2. bebegime hamileydim çok zordu bir sene geçti üzerinden eşim çok pişmandı ve beni asla bırakmak istemedi bırakmadı
onu çok zor affetmiştim aslında affetmekte degil bir şans vermiştim sadece
sadece 2 çocugum var onlar içindi bu şans ve bunuda ona defalarcxca söyledim
en küçük bir yanlışında mahkemede görüşecegiz seninle diye
oda bir daha o hatayu yaparmıyım hiç çok pişmanım dedi
pişmanlığını günlerce dile getirdi
bana karşı çok ciddi bir eşti ve benim için aglamasına çok şaşaırmıştım evimize dön beni bırakma diyerek
çok çabaladı çok dil döktü yeminler sözler verdi
bende 2 çocugun için çok zor bi kararla en ufak bir hatasında boşamak düşüncesiyle evime döndüm
çok kavgalar ettim çok şeyler saydım çok agladım kendimi yedim içime gururuma yediremedim çok zordu canlı canlı mezara gömülmüş
gibiydim kalabalıklardan kaçıyordum heryerde boguluyordum
sabah uyanır uyanmaz aklıma geliyordu geceleri uykuya dalana kadar beynimde kuruyordum
ben bu adamı niye boşamadımda hala onla yaşıyorum o beni hak etmiyor diyordum...
eşim çok degişmişti evden dışarıya çıkmaz oldu kahve alışkanlığını bile bıraktı bana karşı daha saygılı sevgili bana deger veren birisi oldu
çıktı hep alttan aldı ben ondan uzaklaştıkça o beni sıkıca bagrına basıyordu hep çok zor süreçlerden geçtik
şimdi toparlandım eşim hep yanımızda çok dikkatli davranıyor dinlediği şarkılara bile dikkat eder oldu
iyiki 1 şans vermişim demiyorum keşke boşansaydımda demiyorum ama zaman gerçekten ilaç olmaya başladı galiba
artık ne kavgalarımız var nede o olayı açıyorum eşim biizimle beraberken çok huzrlu gözlerinden belli oluyor
ama önceleri bana el kadar uzaktı şimdi ise kırdıgı zaman hemen farkına varıyor gönlümü alıyor
eskiden umrunda bile olmazdı bu olay onu çok degiştirdi bu olyı bana yaşatmadan önce bana karşı böyle olsaydı benden mutlu kimse
olmazdı heralde ama şimdi içimde hep birşeyler eksik yarım tam anlamıyla mutlu olamadıgım anlar oluyor
inşallah zamanla buda geçer diye hergün dua ediyorum
bide aylarca ondan nefret ettim beddualar ettim ama şimdilerde azda olsa içim birazcık eşimi sevmeye başlıyor gibi hissediyorum sanki..
çocuklarımda çok mutlu eşimde
ama ben tam anlamıyla degili ama eskiye göre eşimin degişmesi ve bazı şeyleri bana kanıtlamaya çalışmasıyla yavaş yavaş düzelmeye
başlıyorum galiba ama ona eskisi gibi asla güvenemiyecegim asla eskisi gibi sevemiyecegim işte en acı gerçek bu benim için ...
kızlar sizce bu şansı vermekle iyi yaptım acaba ailem eşimin bukadar degiştiğini görerek iyi yaptıgımı artık eşimin beni üzmeyecegini
söylüyorlar inşallahta hep öyle olur 1 sene sonunda geldiğimiz durum bu buna şükürler olsun
( eskisi kadar kötü hissetmemeye başladım kendimi ) bunu yazabiliyorsam büyük bir yol kat etmişim demektir ama daha aşmam gereken
sancılarım var arada depreşiyor ama rabbim bana o duygularında sogguklugunu vericek inşallah
çocugu olmayan asla effetmezdim ben olsam diyenler lütfen yorum yapmasın zaten ben zor aşıyorum beynimden bu düşünceyi
yaşamadan bilemezsiniz
rabbim kimsenin başına vermesin çok zor ..
uzunca YAzdım özür diliyorum ...
aldatma sonrası erkekler affedilmek için özürler diler bir daha yapmayacağım der ama bu çok kısa sürer. ama sende durum farklı işlemiş bence. tebrik ediyorum. zor olanı seçmişsin. psikolojinin bozulma pahasına çocuklarının hatrına bu evliliği bitirmemişsin. eşin de 1 yıldır hala sana karşı çok iyi. hep iyi olur inşallah. ben eski olaylara sünger çekip devam edemiyorum hayata. gerçi böyle bir olay yaşamadım ama inşallah sen sünger çekebilirsin. çoğunu halletmişsin bence 1 sene az değil. bundan sonra eşinle arandaki muhabbetin artması için dua edeceksiniz ikiniz de.. bazen böyle hatalarla gerçek sevgi ortaya çıkıyor demek ki. Ya Vedud Ya Allah oku eşine hergün 20 tane. inanıyorsa o da okusun sana. faydasını görürsünüz. eşim kendine aşık olmam için bu duaları çok okumuş da. sonuç deli gibi seviyorum. bi de ben ne yapsa sonrasında hemencecik tekrar güveniyorum. inşallah güveninizi de kazanır.
yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım, eşinizin sizi kazanma çabası beni çok etkiledi, gerçekten iyiki onu affetmişsiniz, ama hala niye soru işaretleri var kafanız da ben onu anlayamıyorum, tamam geçmişte bir hata yapmış ama artık geriye bakmayın sorular sormayın kendinize iyimi yaptım diye, çünkü herşey eskisinden daha iyi olmuş, geçmişe bakarak yaşarsanız hep mutsuz olursunuz,
eşiniz 2.şansı da sonuna kadar hak etmiş, o yuzden onu eskisinden daha çok sevmeyi deneyin, yavaş yavaş içiniz ısınıyormus tekrar zaten , biraz daha zamana ihtiyacınız var sabredin...
yalvarmasını ben saglamadım ben onu hep aşagıladım kaldıramadım
oda hep haklı oldugumu ve bunu telafi edicegini söyledi zamanla kanıtlıcam sana dedi sevmesem umrumda bile olmazdın dedi ben seni ne kadar sevdiğimi bu kaybetme korkusunu yaşadıgımda fark ettim dedi ve söz verdiğin günden sonra gerçekten degişti
sen kendinde söylüyorsun zaten zamanla isiniyorum diye..rabbim insallah bir daha ayni sorunla sinamaz..
Daha önce sizi böyle kaybedeceğini görmemiş şimdi sizsizliği anlayınca bununla başa çıkamayacağını görmüş o yüzden bir daha yapmaz çünkü sizsiz yapamaz. İnşallah her şeyi aşacaksınız ve çok mutlu olacaksınız zamanla.
Eşinizin yaptığı hatalardan ders alması çok güzel,böyle kişiler hatalarını tekrarlamazlar.İnşallah hep mutlu olursunuz.
canım benim ne güzel yazmışsın işte benim böyle güzel moral verici artık düşünerek aklımda kurmayı bırakarak bu mutlulugu yaşamam gerek ama destekge ihtiyazcım oluyor arada bunları okumak fikirlerimde bana faydası olacak kendimi kandırmaya çalışmadıgımı fark edicegim belkide eşimde hep öyle söylüyor geçmişi bırak gelecege bak diye inşallah gelecek günlerim huzur dolu olur inşallah çok yoruldum çünkü
çok teşekkür ediyorum canım
bende bazen bundan korkuyorum ama inşallah rabbim birdaha şeytana uydurmaz ders aldıgını söylüyor ama inşallah öyle olur rabbim şaşırtmasın
Siz çok güçlü bir kadınsınız , sizi kaybetmek korkusu eşinize iyi bir ders olmuş zaten, artık aldatmak vs gibi kelimeleri hayatınızdan çıkarın, eşiniz sizi çok seviyor, sizde seviyorsunuz ve sevmeyi çok istiyorsunuz, herşey çok güzel olacak emin olun, evdeyse eğer ona sımsıkı sarılın içinizden gelerek, taviz vermezsiniz emin olun, buna ikinizinde çok ihtiyacınız var çünkü, zor günler geride kaldı, hadi ama koşun içeriye ...
:) iyiki sizlerlerle paylaşmışım ne güzel moral oldu çok sağolun
canım evet bende onu çok sevmek mutlu olmak istiyorum
bir akşam çok kötü bi kavga ettik ben eşyamı toplayıp gitmekte karasız kaldım kaynanam bırakmadı eşimdem çok sinirliydi
dışarıya çıktı 2 saat sonra geldi yatma zamanı geldiğinde gözleri nasılda masun bakıyordu artık acı bana der gibi o an ona sarılmayı çok
istedim ve o bana sarıldı bende ona sıkıca sarılmıştım
onun sevgisini hissederek atlatıyorum
çok sevdiğiniz çok güvendiğiniz eşinizden bunu görünce böyle bir durumu atlatmak çok zor eşimin beni sevdiğine artık inanıyorum buda
bazen öfkeme hakim olmama sebep oluyor
SEVGİ BAZEN ÖYLE BİR İLAÇMIŞ Kİİ
UZUN ZAMAN SEVGİSİZ KALMIŞTIM SEVİLMEK SEVMEK HAYATIN ANLAMI SANKİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?