- 6 Mart 2024
- 3.039
- 3.199
- 48
Daha 50 günlük bebeğim. Başka katlanılamayacak tarafları da var tabi ama bir şekilde yuvarlanıp gidiyorduk. Şimdi ben bu düşünveyle bu evliliği devam ettirip çocuğuma kötülük etmiş olmayacak mıyım
Siz de ona ben de sana bir şey itiraf edicem o dönem ben de senin dışında biriyle daha yazışıyordum, o çok ısrar etti ama hiç görüşmedim. Bu konu hep içime dert olmuştu hep seni aldatmış gibi hissetmiştim ama sen öyle deyince rahatladım deyin bakalım ne tepki verecekBu konuda hiç güvenimi sarmadı. Ama nereden bileceğim. Bunu bile 3 yıl sonra bilgisayar ekranında skype açıktı oradan gördüm buse diye bi kız ismi girip mesajları okudum. Ama farklı konularda çok rahat yalan söyleyebilen biri. Kumar bağımlılığı var oynayıp oynayıp oynamadım çok dedi veya ben yakalayınca tutarı eksik söyledi vb
Bunu bile bile evlenen sensin neyin kafasını yaşıyorsun. Seni istemese seninle niye evlensin.3 yıllık evliyim eşimin biz sevgiliyken başka bi kıza yürüdüğü mesajları yakaladım. Kız yüz vermemiş. Evlenme niyetiyle yazıyorum falan demiş kız da illa her tanıştığımızla sevgili mi olcaz demiş vs en son telefon numarasını gönderip dara düşersen ara demiş ve bu olaydan 3 ay sonra biz evlendik. Olay olduğunda 5 6 aylık sevgiliydik. Evlenmeden önce olduğu için aldatma sayılmıyor diyor. Kızla yüz yüze de gelmemiş çünkü kız yüz vermemiş. O esnada ailecek bana yalvarıyorlardı evleneyim diye. Kafam çok karışık. Her şeye rağmen hiçbir utanma belirtisi yok bu durumu sorun ettiğim için beni suçluyor eve gelesim gelmiyor artık falan dedi. Ne yapmalıyım
Sizinle sevgiliyken o kıza yürümüş yazmış bu nasıl aldatma değil ya o zmn da hayatında siz varmışsınız bu nasıl bi savunma ne saçma3 yıllık evliyim eşimin biz sevgiliyken başka bi kıza yürüdüğü mesajları yakaladım. Kız yüz vermemiş. Evlenme niyetiyle yazıyorum falan demiş kız da illa her tanıştığımızla sevgili mi olcaz demiş vs en son telefon numarasını gönderip dara düşersen ara demiş ve bu olaydan 3 ay sonra biz evlendik. Olay olduğunda 5 6 aylık sevgiliydik. Evlenmeden önce olduğu için aldatma sayılmıyor diyor. Kızla yüz yüze de gelmemiş çünkü kız yüz vermemiş. O esnada ailecek bana yalvarıyorlardı evleneyim diye. Kafam çok karışık. Her şeye rağmen hiçbir utanma belirtisi yok bu durumu sorun ettiğim için beni suçluyor eve gelesim gelmiyor artık falan dedi. Ne yapmalıyım
Adamı anladım da ailesi niye yalvarmiş evlenin diye ki?3 yıllık evliyim eşimin biz sevgiliyken başka bi kıza yürüdüğü mesajları yakaladım. Kız yüz vermemiş. Evlenme niyetiyle yazıyorum falan demiş kız da illa her tanıştığımızla sevgili mi olcaz demiş vs en son telefon numarasını gönderip dara düşersen ara demiş ve bu olaydan 3 ay sonra biz evlendik. Olay olduğunda 5 6 aylık sevgiliydik. Evlenmeden önce olduğu için aldatma sayılmıyor diyor. Kızla yüz yüze de gelmemiş çünkü kız yüz vermemiş. O esnada ailecek bana yalvarıyorlardı evleneyim diye. Kafam çok karışık. Her şeye rağmen hiçbir utanma belirtisi yok bu durumu sorun ettiğim için beni suçluyor eve gelesim gelmiyor artık falan dedi. Ne yapmalıyım
erkekler kapatılsın gerçekten.olumsuz etki etmek istemem ama daha sevgiliyken bunu yapıyorsa ileride yapması da kolay olur ve bu aldatma bunu önemsiz göstermesi ve sizi suçlaması da tam bir saçmalık.bu rahatlık bu erkeklere nasıl geliyor anlamıyorum karşındakinin insan olmasını geçtim ama bir kadının nasıl hissedeceği de mi bu kadar önemsiz.3 yıllık evliyim eşimin biz sevgiliyken başka bi kıza yürüdüğü mesajları yakaladım. Kız yüz vermemiş. Evlenme niyetiyle yazıyorum falan demiş kız da illa her tanıştığımızla sevgili mi olcaz demiş vs en son telefon numarasını gönderip dara düşersen ara demiş ve bu olaydan 3 ay sonra biz evlendik. Olay olduğunda 5 6 aylık sevgiliydik. Evlenmeden önce olduğu için aldatma sayılmıyor diyor. Kızla yüz yüze de gelmemiş çünkü kız yüz vermemiş. O esnada ailecek bana yalvarıyorlardı evleneyim diye. Kafam çok karışık. Her şeye rağmen hiçbir utanma belirtisi yok bu durumu sorun ettiğim için beni suçluyor eve gelesim gelmiyor artık falan dedi. Ne yapmalıyım
Evlendikten sonra mi yakaladınız önce mi ?3 yıllık evliyim eşimin biz sevgiliyken başka bi kıza yürüdüğü mesajları yakaladım. Kız yüz vermemiş. Evlenme niyetiyle yazıyorum falan demiş kız da illa her tanıştığımızla sevgili mi olcaz demiş vs en son telefon numarasını gönderip dara düşersen ara demiş ve bu olaydan 3 ay sonra biz evlendik. Olay olduğunda 5 6 aylık sevgiliydik. Evlenmeden önce olduğu için aldatma sayılmıyor diyor. Kızla yüz yüze de gelmemiş çünkü kız yüz vermemiş. O esnada ailecek bana yalvarıyorlardı evleneyim diye. Kafam çok karışık. Her şeye rağmen hiçbir utanma belirtisi yok bu durumu sorun ettiğim için beni suçluyor eve gelesim gelmiyor artık falan dedi. Ne yapmalıyım
Olay bu hanımefendi ve eşi henüz sevgililerken olmuş. Eşi bu hanımla sevgiliyken şansını başka bi kızda da denemiş kız yüz vermeyince bu hanımefendiyle evlenmiş. Ama arkadaş evlendikten sonra görmüş kocasının o kıza attığı mesajları. Kocası da o zmn sevgili olmalarına rağmen evli değildik aldatma sayılmaz diyomuş.Evlendikten sonra mi yakaladınız önce mi ?
Şimdi anladım sağol. Bosanmayacaksa 3 yıl öncesinin özrünü beklemesin çünkü karşısındaki y.vsak bir yüzsüzOlay bu hanımefendi ve eşi henüz sevgililerken olmuş. Eşi bu hanımla sevgiliyken şansını başka bi kızda da denemiş kız yüz vermeyince bu hanımefendiyle evlenmiş. Ama arkadaş evlendikten sonra görmüş kocasının o kıza attığı mesajları. Kocası da o zmn sevgili olmalarına rağmen evli değildik aldatma sayılmaz diyomuş.
Sizde sağolunŞimdi anladım sağol. Bosanmayacaksa 3 yıl öncesinin özrünü beklemesin çünkü karşısındaki y.vsak bir yüzsüz
Yapmayacak kavga ettikçe daha da üste çıkacak. Mayası belli.Sizde sağolunYani evet en azından ara bulucu biseyler diyip özür dileyebilirdi ne bilim öylesine oldu önemsiz di bak seninle mutluyum vs vs ama onu bile yapamamış eş kişisi.
Aynen çünkü içinde olsa arkadaş ilk sorduğunda önemsiz senden önceki cahilliğimdi oldu öyle bişey . Hatta o kadar önemsiz ki silmeyi bile unuttum vs vs. Lerle gönül alabilirdi yani ama eş kişisi çok niyetli değil dediğiniz gibi maya bozuk.Yapmayacak kavga ettikçe daha da üste çıkacak. Mayası belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?