Ben kasıtlı bişey yazmadimSenin de var ama ruyasina bile katlanamiyorsun o nasil oluyor? Senin katlanmadigina baskasi katlansin dimi. Kasitli olarak bu yorumlari yazdigini dusunuyorum baska aciklamasi yok.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aldatilmak
- Konu Sahibi kumdan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aldatılan kadınlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben kasıtlı bişey yazmadim
Aldatilma konularinda ayni seyleri yazman tesaduf yani? Peki.
- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Öldürmez hiç merak etmeyin ama sizi dert sahibi yapmış. Hazmetmek çok zor çok haklısınız kadındaki cesaret nereden geliyor ona da sinir oldum ekonomik özgürlük çok çok önemli eğer ki yaparım diyorsanız ayrılın bakalım görsün ailesini yok saymak neymiş ekonomik özgürlük yoksa insan düşünüyor tabi nasıl yaparım ederim diye. Eğer ki ayrılamazsanız ilk işiniz para kazanabilecek bir işe sarılmak olsun. Kendinize bakıyor musunuz bilmiyorum ama bakın onu da umursamayın. Gezin eğlenin çocuklarınıza sarılın.Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum
- 28 Eylül 2022
- 10
- 1
- 1
- 37
Adamın çocuğu mu varmus?
Babalık davası acsın kadın .
Sende bosan yanı baskasından çocuğu olan kocandan ne bekli
- 28 Eylül 2022
- 10
- 1
- 1
- 37
Var para evler arabalar hepsi bende evet sanırım gez eğlen en iyisi olacakÖldürmez hiç merak etmeyin ama sizi dert sahibi yapmış. Hazmetmek çok zor çok haklısınız kadındaki cesaret nereden geliyor ona da sinir oldum ekonomik özgürlük çok çok önemli eğer ki yaparım diyorsanız ayrılın bakalım görsün ailesini yok saymak neymiş ekonomik özgürlük yoksa insan düşünüyor tabi nasıl yaparım ederim diye. Eğer ki ayrılamazsanız ilk işiniz para kazanabilecek bir işe sarılmak olsun. Kendinize bakıyor musunuz bilmiyorum ama bakın onu da umursamayın. Gezin eğlenin çocuklarınıza sarılın.
- 19 Aralık 2017
- 394
- 146
- 53
- 28 Eylül 2022
- 10
- 1
- 1
- 37
Var para evler arabalar hepsi bende evet sanırım gez eğlen en iyisi olacak
- 16 Nisan 2008
- 5.227
- 14.080
- 773
Yok yaa!Dimi prenses annesi.
Kadın her türlü pisliğe katlansın.
Nasıl bir hayat yaşıyorsan artık , böyle muhteşem fikirlere sahipsin.
ironi yapiyordur
biz anlayamiyoruzdur
- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Konu nerede?Aldatidim
- 9 Kasım 2015
- 6.069
- 10.872
- 248
Aldatidim
Bu kadar mı konu
- 9 Kasım 2015
- 6.069
- 10.872
- 248
SilmişKonu nerede?
- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Özellikle yapıyor sinir bozmak için.Dimi prenses annesi.
Kadın her türlü pisliğe katlansın.
Nasıl bir hayat yaşıyorsan artık , böyle muhteşem fikirlere sahipsin.
- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Görmezden gelin bilerek yapıyor. Cevap vermeye bile değmez.Senin de var ama ruyasina bile katlanamiyorsun o nasil oluyor? Senin katlanmadigina baskasi katlansin dimi. Kasitli olarak bu yorumlari yazdigini dusunuyorum baska aciklamasi yok.
- 24 Haziran 2022
- 115
- 273
- 33
- 36
şaka mısınız yahu? çocuk var diye kadın ihaneti sinesine mi çeksin? benim babam annemi aldatsa, annem o babayla devam etse, babamdan önce anneme olan saygım biter bu adamla nasıl devam edersin, nasıl dik durmazsın diye? böyle düşünen kadınlar yüzünden adamlar da rahat rahat aldatıyor işte. nasıl olsa çocuk var beni bırakamaz diye. biraz gururlu olun. anne olmak sadece çocukları besleyip büyütmek değil. o çocuklar sizden öğrenecek nasıl biri olmaları gerektiğini. onlar da sizden görüp yarın öbür gün kendilerini aldatan herkese kucak açsınlar o zaman? o kadar kızıyorum ki böyle çocuk için diye her haltı normalleştirip bunu da iyi anne olmak zannedenlere.Çocukları varmış ne diyeyim sizin gibi hemen Bosan mi diyeyim
- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Hepsinin canı cehenneme yani sadık erkek asla yok
Sadık erkek yok diye kendinizi kandırmayın var. Konu içeriğini silmişsiniz tam olarak konu ne bilmiyorum yorumlara bakarak 11 yıldır sizi aldatan kocanızla evli kalmak için motivasyonunuz ne? Mal mülk değilse ne için?Mal mülk için değil neyi varsa benim üzerimde yani evler arabalar herşey maddi sorun yok
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Böyle bir adam dunya yansa,kendi canından başka kimseyi düşünmez.Belki eşin kendine zarar verir vijdan azabı çekersiniz, bence bu kadar katlanmış siniz biraz daha katlanın çocuklariniz için katlanin
Zaten düşünecek olsa,karısını cocugunu aldatmaz.
Bir insanı 1 yıl aptal yerine koymak suretiyle başkalarıyla birlikte olmak,birlektelik kurduğu y..s.manin cesaret bularak utanıp sıkılmadan arayabiliyor olması ki bu adamın karısını ne kadar değersiz olarak lanse ettiğinin göstergesi bence,adamın parayı götürüp bunlara yedirmesi..
Yahu bu adam kendini öldürür mü Allah aşkına..
Bencil,yalancı ve ahlaksız.
Herkes ölse bile bütün benliğiyle tutunur hayata,emin olun.
- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
EvetSilmiş