• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilmak

kumdan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2022
10
1
1
37
Üzülmeyin kimse yalnız değil 16 yıllık evliyim beni aldatmış üstelik 1 yıl ruhum bike duymadı taşa ki kadın bana ulaşıp yazana kadar üstelik çocuğu var diyo bu yok diyo kacgundur tramva yaşıyorum çocuklarım tam ergen 2 tane ama adam nasıl oldu bana karşı kedi öyle korkuyoki birisine derim bisarim diye aklı cikiyo şimdi bana sadece ne istersen herşeyi yaparım diyo kadınla para karşılığı oldum inanmadım tabi 1 yıl diyo ispatlayacam herşeyi unutturacam sana diyo ben okadar gururluydum ki okadar emindimki altilmadigimdan hayatta onu yapmayacak bı insan evlenirken söz vermişti bitek ihanet etme demiştim sürekli de dedim aldatma beni diye şuan hicbilmiyorum neolacak kafam almiyo gururum yemiyo ama çocuklarım ondan üstün geliyo yani benimki hickimseninkine benzemiyor banada biseyler söyleyin

Aldatılmayı affetmek, sindirmek çok zor. Tekrar yapmayacağının da garantisi yok üstelik. Herkesin durumu farklı tabi ama boşanmak en iyisi diye düşünüyorum bir kadının kendine olan saygısı için. Bir de bir yıl uzun bir süre yani tek gecelik bişey değil bir hata değil, uzunca bir süre aldatmış

Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum

Kacgundur kafayı yiyorum okadar iyi geldiki burdan yazmak anlatamam

Çocuklarınız eminim ki evde mutsuz anne baba görmektense boşanmış ama mutlu iki ebeveyn görmeyi tercih ederler. Babasız kalmayacaklar. Dışarıda yine buluşurlar, görüşürler. Aynı evde yaşamıyorlar diye babalarını kaybetmeyecekler.
Boşanma sebebinizi açıklamayın çok istiyorsanız, babalarından soğumamaları ve kin tutmamaları için.
Mutsuz, güvensiz bir evliliğe devam etmenin bir anlamı yok. Kaldı ki siz defalarca uyarmışsınız. Değer veren insan aldatmaz.

Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum
Adamın bir yıldır bir eli yağda diğer eli balda,iki kadınla da beraber oluyor,sizce kendini öldürür mü? Yapmayın,bu kadar saf olmayın. Çocuklarınıza bir şey olmaz. Ama ayrılmazsanız size çok şey olur.

Çocuklar niye babasız kalıyo? Boşanınca babalık bitiyor mu? Babalık yapmayacaksa olmaz olsun zaten.

Cocuklarim icin diyorsunuz, peki ya sizin düşünce ve duygulariniz?
Bunu kabullenip sineye cekebileceginizi, o adama bundan sonra guvenebileceginizi düşünüyor musunuz?
Hayatiniz hep acabalarla hep güvensizlikle gececek.

Adamın çocuğu mu varmus?
Babalık davası acsın kadın .
Sende bosan yanı baskasından çocuğu olan kocandan ne bekliyorsun ko.
Onu anlamadım.

Hastalık kapmış mısınız ona bi baktırın. Sizinki de aşağı yukarı herkesinki gibi bi aldatılma neden kimseye benzemiyor? Çocuklarınız ergenmiş ufacık bebeğiyle boşanan var. Dik durun biraz.
11 yıl önce aldatmış hastalık gitmiştim geçenlerde baktirmistim haberim olmadan böyle olaydan

Şimdi değil de; o zaman adamlık yapıp sizi aldatacağına, kendini öldürseymiş.

Pislik herif, sen git aldat karını, sonra da pişmanım rolü yap.
İnanmayın, inanmayın, inanmayın.
Bir kere yapan, bin kere daha yapar.

Back