Aldatılmak

Aç gözlü pislik. Gönlü görülemiyorsa beyefendinin bir zahmet yüzünüzü de göremesin! Böyle bir hata affedilemez.

Ben bu durumlarda neden bilmiyorum en çok hangi kısma üzülüyorum biliyor musunuz?
O yavşadığı kadın belki sizin fotoğrafınızı falan görüp '' Vah yazık, kocası karı kız peşinde
kadının haberi yok çocuk üstüne çocuk yapmış bu sadakatsiz herife '' diye düşünmesi..

Pislikler yüzünden nice kadın bu duruma düşüyor..

Kocanız ihtiyaçlar hiyerarşisi in ilk basamağında kalmış henüz evrimini tamamlayamamış. Boşan boşanma ama bu zihniyetin oğluna aktarılmasına izin verme.

iyide sen niye hayatı kendine zehir ediyorsun eşin seninle değil de başkasıyla evli olsaydı yine yapardı,aldatılanda değil genelde aldatandadır sorun ,onun için sanki suçlusu senmişsin gibi üzerine alınmışsın adam rahat rahat evin içinde takılıyor rahatla biraz psikolojin bozulur önce şunu bil senin suçun değil eşin nefsine sahip çıkamayan bir insan,kötü koca yani ...böyle düşünerek kendin biraz rahatla lütfen sonrasında duruma göre değerlendirisin

kız yüz verse daha kötüsü olacakdı. buyuk ıhtımal kız başta yanlış anlıyorumdur dıye ayar vermemiş.kocan olacak kişide baya ileri gidince dur demiş kız. gönlü kopsun arsızın

Rabbim senin için en hayırlısını güzelini versin hangisi senin için en iyisiyse öyle bi karar verirsin inşaallah daha hormonal olarak bile normalleşememişsindir

Gecen gun iliski uzmani serhat yabanci bu konuyla ilgili şöyle bir cumle kurdu " aldatma hic unutulmaz ama zamanla ilk etkileri azalir..... tercih sizin zamanla uzuntunuz hafifleteyecektir ama guveniniz nee durumda olur onu bilemeyiz. Şu an lohusalik dönemindesiniz bir kac ay daha kendinizi dinleyin oyle karar verin bence...

Anladigim kadariyla calismiyorsunuz eve bu adam bakiyorsa evi esyalari herseyi size birakip gecineceginiz parayida nafaka olarak versin.Defolsun annesinin evine gitsin naapiyorsa yapsin.Bunlari yapmak istemezse mahkemeye delil olarak sunacagim diye korkut.

Erkeklerin kadınları en çok hamilelik döneminde aldattığını okumuştum. Belki cinsel belki duygusal bir arayış orasını bilemiyorum ama eşinizin üzgün olduğunu var sayarsak sadece cinsel olabilir, çocuklarınız var ve bekara eş boşaması kolaydır diyerek bir şans vermenizi ama bunu kendisine davranışlarınızla asla unutturmamanızı tavsiye ederim.:anne:

İşte bunu biz yapıyoruz, babalar da emzirmek dışında her şeyi yapabilir. Çocuğun tüm sorumluluğunu alabilir. Tüm yükü siz alırsanız baba ne gece uyanır, ne mama yedirir, ne altını bezler, keyfi isterse azıcık oyun oynar, gece de döner uyur çünkü biliyor ki bakılıyor anne tarafından. Benim de bir çocuğum var ve babası emzirmek dışında her şeyi yaptı ve yapıyor. Nasıl alıştırırsanız öyle gider, çocukların sorumluluğu annede olduğu kadar babadadır da.
Demekki ben becerememişim ben çocuklarımı bıraktığım anda çocuklarımın gideceği yer halasının evi olacak yine kendisi bakmayacak altlarını değiştirmeyecek karınlarını doyurmayacak. Eğitilmemiş bi adamı ben nasıl eğitebilirim ki

X