Aldatılmak

Valla kardeş iki elim kanda da olsa o adama zina davası açarım elinde kanıtında var merak etme ileride çocukların helal olsun sana anne diyecek. Hem karnım doysun hem pastam dursun. Yanlış anlaşılmak istemiyorum madem ben kendimi çocuklarıma feda ettim onları çalışmak için bile ne anama ne kocama bırakabilirim kokularını özlerim diyorsan kusura bakma zaten kendini feda ettiğin için düşünmene bile gerek yok yaşayan ölü sinirli mutsuz anne olur çıkarsın. 1 gün üzüldün 2 gün üzüldün hala ne üzülüyorsun? Afedersin y...şağın teki. Sen yapsaydın kapı gibi elinde delili olsaydı hem dayak yerdin hem tekme tokat atılır o.. olurdun. Pardon ama senin çocukların var sen annesin ya katlanacaksın tüm bunlara. Ne demiş avrupalılar; Ortadoğu insanı her şeye üzülür ama hiç bir şey yapmaz. :KK66:

Bitmiş bir evlilik daha. Evliliğiniz bitti. Bosansanız da bosanmasanız da bitti. sadakat yoklugu güveni saygıyı bitirir dolayısıyla ilişkiyi de. Gecmis olsun. Bu arada, istediği kadar yemin etsin, tekrar yapacak. Hamile karısını aldatan erkek vicdansız ve merhametsizdir, dolayısıyla pişmanlık ya da sucluluk duygusu duyması imkansızdır. Karar sizin.

Kadın size fikir sunmuş bu tepkiyi ona değil kocaniz a vereceksiniz. Kocanın yazistigi kız ok deseydi belki de kocan seni terkedecekti. Adam bir de yüzsuz kıza öpücük yolluyor pes.
Bosanamam diyorsan hiç kurcalamayacaksin. Ben de küçük kızımla boşandım. Kolay olmadı ama ahlaksız bir eşin aldatmasini cekecegime herseyi göze aldım terkettim. Kusura bakma da şimdi olmasa da sen ilerde aldatilacaksin. Kocan da o kapasite mevcut. Bilgine.
Çok can alıcı bir noktadan bahsetmiş üye. Tamam bugün kendini kabul eden bir kız bulamamış. Peki ya yarın ? Bu adamın gözü dışarıda her an onu kabul eden bir kız da bulabilir. Ve bulup seni terkedebilir. İnsanlara beni memnun etmiyor diye senin dedikodunu yapabilen bir erkek , bu kadar yüzsüz bir erkek gönlünü kaydıracağı bir kadınla beraber olduğunda seni terkeder. O zaman ne yapacaksınız ?
şimdi en azından elinizde delil ve koz varken boşanın nafakanızı alın yeni bir hayata başlayın. İlk celsede bağlarlar nafakanızı o yüzden içiniz rahat olsun. Eğer bu işi uzatırsanız belki 3. Çocuğu yapacaksınız, bu adamın başka aldatmalarını yakalamaya psikolojinizi bozmaya devam edeceksiniz ve belki en sonunda terk edileceksiniz.

Hayır aldatan hep aldatmaz . Linç yiyeceğimi bile bile yazıyorum bunu . Eğer gerçekten pişman olduysa ve gerçekten içinde derinde hissettiyse o kaybetme korkusunu yapmaz. Ayrılmaya cesaret edemiyorsanız bu konuyu hiç olmamış gibi kabul edip yolunuza devam edin derim. Dilerim eşiniz bir daha yapmaz, dilerim sizde bir daha hatirlamazsiniz

Bir şey söyleyeceğim tepki alacağım biliyorum. Neden böyle durumlarda çocukları tek başınıza yapmışsınız gibi davranıyorsunuz. Bu adamlar her haltı yerken çocuklarını düşünmüyor ama siz her koşulda çocuklarım var katlanmak zorundayım biyere gidemem modunda kalıyorsunuz. Madem olmuyor, madem ailenize 2 çocukla gidemezsiniz. O zaman çocukların velayetini babaya bırakın kendinizi toparlayana kadar. Bir iş bulun eşek gibi bakmak zorunda.Bu durumu mahkemede de anlatın. Durumunuz düzelince çocuklarınıza sahip çıkarsınız. Ben çok düz yazdım tabiki ayrıntıları var ama çocuk iki tarafında çocuğudur. Siz kendinizi çocuğa mecbur gösterirseniz, o erkek kendinde her hakkı görür. Kendini sadece sperm veren muhteşem canlı olarak görmelerine siz müsaade ediyorsunuz. Adamlar biliyor çocuk var hiçbişey yapamaz bu kadın diyorlar. Ama kendileri çocuk var bunu yapmayayım demiyorlar. Çünkü herşey kadına yüklenmiş. Kadın tarafından bu kadar özveri ile madalya alanınıda görmedim.
G gizem8684 şaka yapıyorsunuz sanırım.
Söz konusu çocukların biri 2 yaş biri 2 aylık, ikisinin de bebek olduğunu ve şu dönemlerinde anneye ihtiyaçları olduğundan olabilir mi?

Şöyle söyleyeyim anne değilsiniz büyük ihtimalle bırakayım babalarına gideyim işe gireyim deseydim zaten hiç bu kadar zorlamazdım. Bana bağlı iki bebeği çocukda demiyorum bi odaya gitsem bile anne anne diye arayan bebeğimi babasına bırakıp gideceğim bahanesi kendimi toplamak bu daha da dağılmaya giriyor. Ben anneme bırakmış insan bile değilim bi saat görmesen fena oluyorsun kokusunu almasan yapmayın Allah aşkına erkeğe binmiyor çünkü ayrı kalsa evladından döner bi tarafını uyur anneye öyle olmuyor gece kalkan sensin emziren sensin derdini anlayan karnını doyuran sensin nasıl bırakıp gideceksin.
Babalarına değil ama boşanıp annenize bırakıp çalışabilirsiniz. Yavrusunu bırakıp çalışan milyonlarca anne var ve emin onlarda evlatlarının kokusuna hasret.

Aldatanı affetmek insanın kendi ruhunu öldürüp kişiliğini yok saymasıdır. İster konuşarak ister sevişerek olsun hiçbir aldatma birdenbire olmaz. Demek ki adamın kafasında ben evliyim eşimi seviyorum aldatamam gibi düşüncesi yok. Bu yüzden bir defa aldatan yine aldatır. Büyük konuşma gibi olmasın ama başıma gelseydi ailemin evine döner orda çalışır çocuklarıma bakardım. Böyle iğrenç bir adamla aynı yatağa giremem

Gönlümü görmüyor ne ya!
Terbiyesiz adam
Çok var bunlardan
Bide bu aptallar her bekar kadın özellikle belli bir yaştaysa bunlara yüz vericek sanıyorlar
Öyle ya yalnızdır mutsuzdur
Kaç kişiye verdim ağzının payını!
İğreniyorum bunlardan
O kadar çok ki
Senin eşin değil tek

Ya bende bazı üyelerin “bosan demekle olmuyor” demesini anlamıyorum.
Adam aldatıyor, karıya kıza yavşıyor kadın acı çekiyor, içi paramparça. Ortada coluk cocuk, evlat. Eee adam bu cocukları kadını düsünmeden aldatıyorsa bırakın kadında düsünmeden boşansın.
Ömrünün sonuna kadar acı çekmektense boşanın. Eğer affeder ve devam ederseniz bu aldatma şansını tekrar vermiş olursunuz konu sahibi. Sonu yok yani devam edecektir.
Kimseyi affedilmeye alıştırmayın.

Gönlümü görmüyor ne ya!
Terbiyesiz adam
Çok var bunlardan
Bide bu aptallar her bekar kadın özellikle belli bir yaştaysa bunlara yüz vericek sanıyorlar
Öyle ya yalnızdır mutsuzdur
Kaç kişiye verdim ağzının payını!
İğreniyorum bunlardan
O kadar çok ki
Senin eşin değil tek
Bu “gönlümü görmüyor” kısmını bi’ ben mi anlamadım ya, ne demek istemis sahi. Cok özür dilerek soruyorum.

Bu “gönlümü görmüyor” kısmını bi’ ben mi anlamadım ya, ne demek istemis sahi. Cok özür dilerek soruyorum.
Cinsel olarak tatmin etmiyor istediklerimi yapmıyor demek anlamında çok yüksek ihtimalle . Erkekler böyle kullanır bunu çünkü

Cinsel olarak tatmin etmiyor istediklerimi yapmıyor demek anlamında çok yüksek ihtimalle . Erkekler böyle kullanır bunu çünkü
Tövbe allahım sen sabır ne kadar cirkin bir cümleymiş bu. Çok tesekkür ederim cidden ben ilk defa duyuyorum.

Ben de anlamadım. Burda yorumları okuyunca ayıktım.
Hatta kendimce gönlümü görmüyor derken "ben başkasını seviyorum mu " demek istiyor filan diye düşündüm, iyice bilendim hanzoya. Şerefsiz

Şöyle söyleyeyim anne değilsiniz büyük ihtimalle bırakayım babalarına gideyim işe gireyim deseydim zaten hiç bu kadar zorlamazdım. Bana bağlı iki bebeği çocukda demiyorum bi odaya gitsem bile anne anne diye arayan bebeğimi babasına bırakıp gideceğim bahanesi kendimi toplamak bu daha da dağılmaya giriyor. Ben anneme bırakmış insan bile değilim bi saat görmesen fena oluyorsun kokusunu almasan yapmayın Allah aşkına erkeğe binmiyor çünkü ayrı kalsa evladından döner bi tarafını uyur anneye öyle olmuyor gece kalkan sensin emziren sensin derdini anlayan karnını doyuran sensin nasıl bırakıp gideceksin.
Yorum yapan arkadaş aslında bir yerde haklı. Yani kocanız o hanımla konuşurken çoluk çocuk düşünmüyor ama siz aldatmaya teşebbüs etmiş ve soğudugunuz adamdan ayriayo düşünürken çocuğum var diyorsunuz. Çocuk elbet büyür toparlanır. He burada babaya bırakın gidin demiyorum. Ailenize açın bence konuyu. Böyle bir konu ile aile yanına gitmeniz bence farklı olur.. yardımcı olabilirler belki. Önce can sonra canan. Siz kendiniz iyi ve mutlu olmadan çocuklarınizi mutlu edemezsiniz.

Kocanız terbiyesizmiş .Hem aldatip,hem halasına gönlümü hos etmiyor diyerek.Yani belaltı konuşmayı gayet iyi biliyor anlaşılan.Bi zahmet prezervatif taksaymiş da,üstüste hamilelik yaşamasaymışsiniz.Belki siz de zevkinizi düşünebilirdiniz.Tabi bunların hepsi bahane.Çocuklariniz az toparlansin.Bi care ,bi çözüm duşünün.Kocaniz saga sola cok sataşacak gibi duruyor.

eşcinsel çiftler var adamlar sahte göğüs takıp çocuklarını emziriyor
bakmak isteyen baba öle bi bakar ki ama yazan arkadaş çok haklı hiç bi kadın bi bırakayım başına da anyayı konyayı görsün demiyor
adamlar da hala gönlünün edilmesinin derdinde

bilmiyorum farkında mısınız
kadın ayarı vermese şuan kocanız kadınla sevgiliydi

Kocan tam bir yavşkmış demeye geldim. Hamile kadını aldatmak nedir? Vicdansız ,merhametiz. Sen bunu unutamazsın bunla yaşanmaz çünkü. Kendini topla defet hayatından. Eşşek gibi de ödeyecek nafaka. Konuşmaların ekran resmini aldın mı?

X