Eve karşı çocuklara karşı çok iyidir. Ama neden böyle bişey yaptı yine yapar mı bilmiyorum çünkü soruyorum karşılığını alamıyorum. Niye yaptın diyorum cvp yok hala soru işaretleri var kafamda sabah konuşmaya başladık abisi için iş istedi diyor.öncelikle şunu diyeyim lohusa dönemi çok hassas dönem(2 oğlumuz var 3.cüye hamileyim) ALLAH yardımcın olsun fakat bunu sindirmek kolay değil. ve eşiniz bir macera aramış. normalde hayatınız nasıldır.eşinizin eve karşı durumu ? sizi yerime koyduğumda boşanmaktan başka birşey yapamam galiba farzedin aynısını siz yaptınız? eşinizin tepkisi ne olurdu .
valla mübarek ayda şaşırıyorum insanlara siz yapsaydınız muhtemelen kapı önünde olacaktınız. bunun açıklaması malaesef yok .. ömür boyu güven sorunu yaşayacaksınız. nasıl katlanırsınız bilemedimEve karşı çocuklara karşı çok iyidir. Ama neden böyle bişey yaptı yine yapar mı bilmiyorum çünkü soruyorum karşılığını alamıyorum. Niye yaptın diyorum cvp yok hala soru işaretleri var kafamda sabah konuşmaya başladık abisi için iş istedi diyor.
Şöyle söyleyeyim anne değilsiniz büyük ihtimalle bırakayım babalarına gideyim işe gireyim deseydim zaten hiç bu kadar zorlamazdım. Bana bağlı iki bebeği çocukda demiyorum bi odaya gitsem bile anne anne diye arayan bebeğimi babasına bırakıp gideceğim bahanesi kendimi toplamak bu daha da dağılmaya giriyor. Ben anneme bırakmış insan bile değilim bi saat görmesen fena oluyorsun kokusunu almasan yapmayın Allah aşkına erkeğe binmiyor çünkü ayrı kalsa evladından döner bi tarafını uyur anneye öyle olmuyor gece kalkan sensin emziren sensin derdini anlayan karnını doyuran sensin nasıl bırakıp gideceksin.Bir şey söyleyeceğim tepki alacağım biliyorum. Neden böyle durumlarda çocukları tek başınıza yapmışsınız gibi davranıyorsunuz. Bu adamlar her haltı yerken çocuklarını düşünmüyor ama siz her koşulda çocuklarım var katlanmak zorundayım biyere gidemem modunda kalıyorsunuz. Madem olmuyor, madem ailenize 2 çocukla gidemezsiniz. O zaman çocukların velayetini babaya bırakın kendinizi toparlayana kadar. Bir iş bulun eşek gibi bakmak zorunda.Bu durumu mahkemede de anlatın. Durumunuz düzelince çocuklarınıza sahip çıkarsınız. Ben çok düz yazdım tabiki ayrıntıları var ama çocuk iki tarafında çocuğudur. Siz kendinizi çocuğa mecbur gösterirseniz, o erkek kendinde her hakkı görür. Kendini sadece sperm veren muhteşem canlı olarak görmelerine siz müsaade ediyorsunuz. Adamlar biliyor çocuk var hiçbişey yapamaz bu kadın diyorlar. Ama kendileri çocuk var bunu yapmayayım demiyorlar. Çünkü herşey kadına yüklenmiş. Kadın tarafından bu kadar özveri ile madalya alanınıda görmedim.
Şimdi kıyamadığınız çocuklarınıza umarım bir gün, babalarının pisliklerinden bunalmış bir biçimde bağırırken bulmazsınız kendinizi.Boşanın nafaka alın diyeceğim en azından o süreçte ailenizde kalın diyeceğim ama çocuklar küçük yapamam diyeceksiniz. Bunun maalesef çözümü yok. Kararlı ve mantıklı kararlar vermedikçe bu adamla yaşamak zorundasınız. Ama gerçekten üzülüyorum. Ben sadece Türkiye de kadınlara çok üzülüyorum kendimde dahil.Şöyle söyleyeyim anne değilsiniz büyük ihtimalle bırakayım babalarına gideyim işe gireyim deseydim zaten hiç bu kadar zorlamazdım. Bana bağlı iki bebeği çocukda demiyorum bi odaya gitsem bile anne anne diye arayan bebeğimi babasına bırakıp gideceğim bahanesi kendimi toplamak bu daha da dağılmaya giriyor. Ben anneme bırakmış insan bile değilim bi saat görmesen fena oluyorsun kokusunu almasan yapmayın Allah aşkına erkeğe binmiyor çünkü ayrı kalsa evladından döner bi tarafını uyur anneye öyle olmuyor gece kalkan sensin emziren sensin derdini anlayan karnını doyuran sensin nasıl bırakıp gideceksin.
İşte bunu biz yapıyoruz, babalar da emzirmek dışında her şeyi yapabilir. Çocuğun tüm sorumluluğunu alabilir. Tüm yükü siz alırsanız baba ne gece uyanır, ne mama yedirir, ne altını bezler, keyfi isterse azıcık oyun oynar, gece de döner uyur çünkü biliyor ki bakılıyor anne tarafından. Benim de bir çocuğum var ve babası emzirmek dışında her şeyi yaptı ve yapıyor. Nasıl alıştırırsanız öyle gider, çocukların sorumluluğu annede olduğu kadar babadadır da.Şöyle söyleyeyim anne değilsiniz büyük ihtimalle bırakayım babalarına gideyim işe gireyim deseydim zaten hiç bu kadar zorlamazdım. Bana bağlı iki bebeği çocukda demiyorum bi odaya gitsem bile anne anne diye arayan bebeğimi babasına bırakıp gideceğim bahanesi kendimi toplamak bu daha da dağılmaya giriyor. Ben anneme bırakmış insan bile değilim bi saat görmesen fena oluyorsun kokusunu almasan yapmayın Allah aşkına erkeğe binmiyor çünkü ayrı kalsa evladından döner bi tarafını uyur anneye öyle olmuyor gece kalkan sensin emziren sensin derdini anlayan karnını doyuran sensin nasıl bırakıp gideceksin.
Şöyle söyleyeyim anne değilsiniz büyük ihtimalle bırakayım babalarına gideyim işe gireyim deseydim zaten hiç bu kadar zorlamazdım. Bana bağlı iki bebeği çocukda demiyorum bi odaya gitsem bile anne anne diye arayan bebeğimi babasına bırakıp gideceğim bahanesi kendimi toplamak bu daha da dağılmaya giriyor. Ben anneme bırakmış insan bile değilim bi saat görmesen fena oluyorsun kokusunu almasan yapmayın Allah aşkına erkeğe binmiyor çünkü ayrı kalsa evladından döner bi tarafını uyur anneye öyle olmuyor gece kalkan sensin emziren sensin derdini anlayan karnını doyuran sensin nasıl bırakıp gideceksin.
Kadın size fikir sunmuş bu tepkiyi ona değil kocaniz a vereceksiniz. Kocanın yazistigi kız ok deseydi belki de kocan seni terkedecekti. Adam bir de yüzsuz kıza öpücük yolluyor pes.Şöyle söyleyeyim anne değilsiniz büyük ihtimalle bırakayım babalarına gideyim işe gireyim deseydim zaten hiç bu kadar zorlamazdım. Bana bağlı iki bebeği çocukda demiyorum bi odaya gitsem bile anne anne diye arayan bebeğimi babasına bırakıp gideceğim bahanesi kendimi toplamak bu daha da dağılmaya giriyor. Ben anneme bırakmış insan bile değilim bi saat görmesen fena oluyorsun kokusunu almasan yapmayın Allah aşkına erkeğe binmiyor çünkü ayrı kalsa evladından döner bi tarafını uyur anneye öyle olmuyor gece kalkan sensin emziren sensin derdini anlayan karnını doyuran sensin nasıl bırakıp gideceksin.
Çünkü her insan çocuğunu başkasına bırakıp gidemez. Evlat bir eşya değil ki emanet verilsin. Ben oğlumu korona var evde sıkılmasın diye kv gönderdim 15 gün oldu her gün ağlıyorum özlediğim için. Kaldı ki orda çok mutlu bahçeye giderler, çok da severler. Ama evlat burnunda tüter insanınBir şey söyleyeceğim tepki alacağım biliyorum. Neden böyle durumlarda çocukları tek başınıza yapmışsınız gibi davranıyorsunuz. Bu adamlar her haltı yerken çocuklarını düşünmüyor ama siz her koşulda çocuklarım var katlanmak zorundayım biyere gidemem modunda kalıyorsunuz. Madem olmuyor, madem ailenize 2 çocukla gidemezsiniz. O zaman çocukların velayetini babaya bırakın kendinizi toparlayana kadar. Bir iş bulun eşek gibi bakmak zorunda.Bu durumu mahkemede de anlatın. Durumunuz düzelince çocuklarınıza sahip çıkarsınız. Ben çok düz yazdım tabiki ayrıntıları var ama çocuk iki tarafında çocuğudur. Siz kendinizi çocuğa mecbur gösterirseniz, o erkek kendinde her hakkı görür. Kendini sadece sperm veren muhteşem canlı olarak görmelerine siz müsaade ediyorsunuz. Adamlar biliyor çocuk var hiçbişey yapamaz bu kadın diyorlar. Ama kendileri çocuk var bunu yapmayayım demiyorlar. Çünkü herşey kadına yüklenmiş. Kadın tarafından bu kadar özveri ile madalya alanınıda görmedim.