Bizim iliskimizde de böyle birşey olmuştu ama roller tersti. Gitmemi istemedigi bir yere gittim. Ama o kabul etmese de hayatım boyunca beni rahatlatacak birşey yapmak için gittim. Çok çok çok önemliydi benim için. Söylemedim gidecegimi. Yakalandım tabi. Hic yLan soylememistim sevgilime. Elime yüzüme bulastirmistim.
Öğrendiği an, biletimi aldim bes saatlik yoldan karşısina çıktım
Yalvardim, anlattim. .. Yalan soylemistim ama pismandim işte köpek gibi derler ya. Sana demiş hani, yarım saatte bir konum atiyim falan filan ayni şekilde ikna ettim esimi. O zaman sevgiliyiz tabi. O ay 5. Ayimizdi bizim de. Yaptığım şeyin yanlışlığı altinda utanctan ezildim ama psikolojim artik rahatti, kendi acimdan o yere giderek en güzel seyi yapmistm. Evet yalan soylemem hos değildi ama izin istesem vermezdi, anlamazdi beni, anlamasini da bekleyemezdim. Neyse... Yalvardim, gercek olarak ayaklarina kapandim. Çünkü ben o hatayı yaptığım ve onu kaybetme riskine girdigim gün anladim onu delice sevdiğimi. Sevemeyecegim saniyordum. Sadece iyi hissettiriyor diye düşünüyordum. Ama değilmiş, deli gibi Sevmiştim bu adamı ben
. bütün şartları uyguladim, zor olmadi benim için çünkü tek bir hata dışında zaten yalan soylemezdim ona
Soylemedim de. Asla üzmek istemedim bi kez daha. Tekrar güvendi. Belli bir süre hep gozu üstümde ve supheciydi. Hakliydi tabi. Alah biliyor, tek sefere mahsus bir şeydi hatam. ..Sonra çok sevdik. Evlendikten sonra dedi ki, iyi ki ikna etmissin.
Demem o ki gerçekten o kızla birseyler olmadigina eminsen affedebilirsin. Gidişata bakarsin.
Bence yalan söylemekle, ruhen ya da bedenen aldatmak ayni değil. İnsanoğlu hata yapar. Belli bir sınıra kadar affedilebilr ama o sınır senin sınırın iste. Kalbini dinle... Bazen derim ki o gün onu o denli sevdiğimi anlamasaydim belki biterdi bu ilişki. Ben iyi değildim ve sevemeyecegime inaniyordum. İste şer sandığımız şeylerde bazen hayır çıkıyor. Onu o kadar üzgün gördüm ya asla oyle bir şekilde üzmem onu.uzmedim de. 4 sene boyunca ondan baska hiçbir yalanim olmadi. Var sen kadar ver işte...