- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
o kadar birebir ayni ki yasadiklarimiz.
tek bir farkla, ben senin eski sevgil inin yerindeyim..
ayrildigimiz donemde boşluktan baska biriyle görüştüm olmayacağını onun yerinin kimseyle dolmayacagini anladim ve gorusmeyi kestim.
eski erkek arkadasimla barisma niyetim yoktu ama ne yapti ne etti baristik.
suanda tehdit ediliyorum, aileyle konuşmakla erkek arkadasima soylemekle tehdit ediyor. hicbir mesajina cevap atmiyorum, gorusmuyorum. bir gun yolumu kesti konustu tehditler savurdu. sustum.
vicdanim bagiriyor anlat erkek arkadasina diye. onu kaybetmekten, gozundeki degerimi kaybetmekten o kadar korkuyorum ki. tek carem susmak.
aci cekiyorum ama soyleyemiyorum. susmaktan başka carem yok gibi duruyor. erkek arkadasiniz cesurmus soyleyebilmis.
bazen hicbir sey gorundugu gibi olmuyor.
insan illa kandirmak icin susmuyor.
azcik ucundan bile kandirmis olmak ne kadar aci veriyor sevene.
yapmayin bi sans daha verin.
o kadar ayni ki durumlar yemin ederim tutamadim goz yaslarimi.
sonumuz hayrolsun..
tek bir farkla, ben senin eski sevgil inin yerindeyim..
ayrildigimiz donemde boşluktan baska biriyle görüştüm olmayacağını onun yerinin kimseyle dolmayacagini anladim ve gorusmeyi kestim.
eski erkek arkadasimla barisma niyetim yoktu ama ne yapti ne etti baristik.
suanda tehdit ediliyorum, aileyle konuşmakla erkek arkadasima soylemekle tehdit ediyor. hicbir mesajina cevap atmiyorum, gorusmuyorum. bir gun yolumu kesti konustu tehditler savurdu. sustum.
vicdanim bagiriyor anlat erkek arkadasina diye. onu kaybetmekten, gozundeki degerimi kaybetmekten o kadar korkuyorum ki. tek carem susmak.
aci cekiyorum ama soyleyemiyorum. susmaktan başka carem yok gibi duruyor. erkek arkadasiniz cesurmus soyleyebilmis.
bazen hicbir sey gorundugu gibi olmuyor.
insan illa kandirmak icin susmuyor.
azcik ucundan bile kandirmis olmak ne kadar aci veriyor sevene.
yapmayin bi sans daha verin.
o kadar ayni ki durumlar yemin ederim tutamadim goz yaslarimi.
sonumuz hayrolsun..