Aldatılmak veya Aldatılmamak..?

o kadar birebir ayni ki yasadiklarimiz.
tek bir farkla, ben senin eski sevgil inin yerindeyim..
ayrildigimiz donemde boşluktan baska biriyle görüştüm olmayacağını onun yerinin kimseyle dolmayacagini anladim ve gorusmeyi kestim.
eski erkek arkadasimla barisma niyetim yoktu ama ne yapti ne etti baristik.
suanda tehdit ediliyorum, aileyle konuşmakla erkek arkadasima soylemekle tehdit ediyor. hicbir mesajina cevap atmiyorum, gorusmuyorum. bir gun yolumu kesti konustu tehditler savurdu. sustum.
vicdanim bagiriyor anlat erkek arkadasina diye. onu kaybetmekten, gozundeki degerimi kaybetmekten o kadar korkuyorum ki. tek carem susmak.
aci cekiyorum ama soyleyemiyorum. susmaktan başka carem yok gibi duruyor. erkek arkadasiniz cesurmus soyleyebilmis.
bazen hicbir sey gorundugu gibi olmuyor.
insan illa kandirmak icin susmuyor.
azcik ucundan bile kandirmis olmak ne kadar aci veriyor sevene.
yapmayin bi sans daha verin.
o kadar ayni ki durumlar yemin ederim tutamadim goz yaslarimi.
sonumuz hayrolsun..

Aldatmak degil bana göre. Yalan söylemiş evet ama bu durumda doğru söyleyecek çok az insan vardir herhalde. Burnunu iyice sürttükten sonra bir şans daha verilebilir diye düşünüyorum.

Barıscaksan bile hemen barısma,bir ilişkide yalan söyleyip bişeyler saklaynca neler oldugunu görsün

Şimdi evet aldatmak yatak değil ama bir insanın telefonunu karıştırıp sevgilisinin numarasını bulabilmek için telefon sahibinin ya o sırada telefonu masada bırakıp kalkmış olması gerekir ki yinede yanlarında arkadaşları varsa izin vermezler, yada kişinin o sırada uyuyor olması gerekir ki hatun kişi rahat rahat karıştırsın telefonu.

Ben zamanında yemedim, sen de yeme... Tek yorumum budur...

Hayır bu aldatmak değil. Evet hoş bir durum değil ortada yalan olması ama aldatmak da çok ağır bir kelime yani.

alla alla bir tek ben mi sizin abarttığınızı düşündüm acaba?
ortadaki tek yalan arkadaşlarıyla içmeye gitmiş olması ki bence o da sizin yüzünüzden ..neden arkadaşlarıyla içmeye gitmesine izin vermiyorsunuz ki?
diğer meseleye gelince huzursuz etmek istemediği için bunca zaman kızın rahatsız ettiğini söylememek istememiş olabilir çok doğal.. kızın size ulaşma ihtimali ortaya çıkıncada arkadaşlarıyla içme yalanı ortaya çıkacak diye gelip anlatmış ki bu da çok doğal..
ben ortada ne bir aldatma ne de aman bir daha güvenebilecekmiyimlik bir yalan göremedim açıkçası..

Ben halamlara gidiyorum yalanıyla içmeye gittiğine inanmadım. Bence zaten o kızla buluşacaktı ve bir şeyler yaşandı yoksa kılıçbalığının da dediği gibi kız nasıl telefonu eline geçirebilmiş? Bunun için sevgilinin ve arkadaşlarının komple masadan kalkması ve tlfnun masada unutulması gerekiyor.

Ayrıca eğer kız senin numaranı almış olmasaydı asla olayın bu tiyatro kısmından bile haberin olmayacaktı. Büyük hayal kırıklığı kimseye güvenilmiyor...

Aldatmak değil tabi ki...
Ben de aynı haltı yemiştim. Eski nişanlım peşimi bırakmıyordu, ben de yüz yüze olsak daha etkili olur diye düşünerek buluştum. Sevgilimin öğrenme ihtimali olmamasına rağmen buluştuktan sonra söylemiştim. Hoşuna gitmedi tabi ama söylesem git demeyecekti bir şekilde halletmem gerekiyordu. O zaman bana güvenmeyip ayrılmış olsaydı şimdi evli olmazdık:)

aaa bi kadın olarak bile böyle düşünülüp yapılması biraz içimi rahatlattı aslında :) teşekkür ediyorum yorumun için epey etkili oldu..

yalan yalanı doğurmuş aslında.
kurtulmaya çalıştıkça da batmış.

kızın numaranı nasıl aldığı muamma ama erkek arkadaşının kafası bir milyonken fark etmemiş olma ihtimali büyük.

Sen de diyorsun yazışmaları gördüm kız pişkinin teki ,herşeyi yapabilir diye. Belki kız o gece benleydi yattık vs muhabbetine iğrençleşecekti. Erkek arkadaşın da bu yüzden sana anlattı.
Bu zamana dek peşini bırakmayan kız eminim ki en ahlaksız yalanları atmadan durmazdı sana.

bi kız nasıl bu kadar ahlaksızlaşabilir aklım almıyo.. ben buraya hafifletip yazdım emin olun çok beter.. ve sevgi falan değil.. kız hırs yapmış.. ve kızın instagramını buldum.. düşünün yani biz kullanmıyoruz instagram falan.. kız kendi kendine ben hırslıyım onu elinden alacam.. dar edecem dünyayı... ben istediğimi elde ederim falan böyle şeyler paylaşmış.. muhattap olmaya değmeyecek kadar kalitesiz biri..

benim anlamadgm madem erkek arkadasni rahatsz edyor engellesymis yani mesajda erkek arkadasn istemedgni acklams kiz anlamams ta yuzyuze cagrncami anlicakms. ki yuzyuze cagrmasda saçmalık ortada yalanda var ama bilmiyorm genede kzla konsmak sartyla barsbilirsnz neler konsmslar tek tek anlatmak sartyla ama o.kizinda yalan soylemicegi ne malum oda var

evet işte kız zaten zavallının teki.. bu sefer daha fazla şey uydurursa kafam tam karışacak..
erkek arkadaşım ona defalarca anlatmış msjla.. ama kız çirkef.. yok ben seni elde edecem ben hırslıyım alırım seni elinden falan derdinde.. erkek arkadaşım msjlarına cevap vermiyomuş zaten.. ama baktı kurtlcak gibi değil en son işte yüz yüze konuşim anlasın demiş kii öyle yapmış.. kıza peşimi bırak diye yalvarıyor msjlarda gördüm ama engellememesi saçmalık işte..

Bence aldatmamis.. Benim icinde aldatmak sadece yatakta olmaz ama ona ragmen bunu aldatmak olarak gormuyorum.
Kizi cagirmasi guzel olmamis sana yalan soylemeside oyle. Sanirim seviyorsun o da seviyor.

Ben olsam biraz ayri kalirdim iyice hatasini anlasin diye (ki zaten anlamis sozler yeminler veriyor) ama daha da pisman olmasini isterdim 1-2 hafta daha konusmazdim. Sonra barisirdim ama soyledigi bazi sozleri yerine getirmesi sartiyla.

zaten barışırsam artık çekeceği var yani.. ama kolay kolay barışmam.. çabasını görmem lazım.. hala sevdiğinin farkındayım.. çocuk değilim sonuçta ve bişiler yaşadım biliyorum neyin nasıl hissedildiğini.. ama dediğiniz gibi 1-2 hafta süründürmekte fayda var

Kusura bakma ama aldatilmissin.
Kizda numaran oldugunu ogrenince daha kotusunu kizdan duymadan ondan duymani istemis.
Alkolluyken yanina pesimi birak diye cagirmis oyle mi?
Telefondan senin numarani alacak kadar nasil hasir nesir oldu bu kiz telefonla?
Yuzune bakamamasi falan aldattigindandir.
Lakin belli ki pisman seni kaybetmek istemiyor.
Affedeceksen aldatildigini dusunerek affet. Yoksa 2. Bir yikima ugrarsin yakinda.

tek yanlısı halamlara gıdıyorum deyıp arkadasıyla cıkması
bukadar kucuk seye yalan soylerse buyuk mevzularda napar bellı olmaz

o kadar birebir ayni ki yasadiklarimiz.
tek bir farkla, ben senin eski sevgil inin yerindeyim..
ayrildigimiz donemde boşluktan baska biriyle görüştüm olmayacağını onun yerinin kimseyle dolmayacagini anladim ve gorusmeyi kestim.
eski erkek arkadasimla barisma niyetim yoktu ama ne yapti ne etti baristik.
suanda tehdit ediliyorum, aileyle konuşmakla erkek arkadasima soylemekle tehdit ediyor. hicbir mesajina cevap atmiyorum, gorusmuyorum. bir gun yolumu kesti konustu tehditler savurdu. sustum.
vicdanim bagiriyor anlat erkek arkadasina diye. onu kaybetmekten, gozundeki degerimi kaybetmekten o kadar korkuyorum ki. tek carem susmak.
aci cekiyorum ama soyleyemiyorum. susmaktan başka carem yok gibi duruyor. erkek arkadasiniz cesurmus soyleyebilmis.
bazen hicbir sey gorundugu gibi olmuyor.
insan illa kandirmak icin susmuyor.
azcik ucundan bile kandirmis olmak ne kadar aci veriyor sevene.
yapmayin bi sans daha verin.
o kadar ayni ki durumlar yemin ederim tutamadim goz yaslarimi.
sonumuz hayrolsun..

tavşan üzüldüm senin adına canım ya..
erkekle kız için bu durumlar bir olmaz bence..
biliyorum vicdanını zorlar ama yine de sen içinde tut derim..
erkekler daha acımasız oluyolar..
ikimiz içinde hayrolsun canım..

kız onu ne diyerek tehdit ediyormuş? yani size ne söyliyecekti ki bu kadar korktu

kızın msjlarını ben gördüm.. ararım onu benle yattı derim beni seviyo derim benle buluşuyo derim falan diye tehditler yazmış.. bu gözyaşlarımın hesabını ikinizden de alcam bedelini ödiceksiniz iki elim yakanız da falan.. çok gereksiz ergence msjlar..

Aldatmak degil bana göre. Yalan söylemiş evet ama bu durumda doğru söyleyecek çok az insan vardir herhalde. Burnunu iyice sürttükten sonra bir şans daha verilebilir diye düşünüyorum.

teşekkürler yorumunuz için.. çoğu kişi bu fikirde sanırım bi şans yolu açsam daha iyi olcak gibi.. umarım tekrar pişman olmam..

Barıscaksan bile hemen barısma,bir ilişkide yalan söyleyip bişeyler saklaynca neler oldugunu görsün

aynen öyle.. hatasının farkında zaten ama bidaha böyle bişi olursa beni bulamıcağını anlasın.. teşekkür ediyorum

Şimdi evet aldatmak yatak değil ama bir insanın telefonunu karıştırıp sevgilisinin numarasını bulabilmek için telefon sahibinin ya o sırada telefonu masada bırakıp kalkmış olması gerekir ki yinede yanlarında arkadaşları varsa izin vermezler, yada kişinin o sırada uyuyor olması gerekir ki hatun kişi rahat rahat karıştırsın telefonu.

Ben zamanında yemedim, sen de yeme... Tek yorumum budur...

arkadaşı da kendi de zil zurna sarhoşlar.. dışarda nerde oturduklarını sormadım açıkçası.. bilemiyorum ya hep kafa karışıklığı ya.. yorumlar hep iyimser yönde şans ver diyolar ama böyle söyleyenler olunca tereddüte düşüyorum

Hayır bu aldatmak değil. Evet hoş bir durum değil ortada yalan olması ama aldatmak da çok ağır bir kelime yani.

teşekkür ediyorum yorumunuz için.. çoğu kişi sizinle aynı fikirde olacak ki aldatma değil yorumları çok geldi..

alla alla bir tek ben mi sizin abarttığınızı düşündüm acaba?
ortadaki tek yalan arkadaşlarıyla içmeye gitmiş olması ki bence o da sizin yüzünüzden ..neden arkadaşlarıyla içmeye gitmesine izin vermiyorsunuz ki?
diğer meseleye gelince huzursuz etmek istemediği için bunca zaman kızın rahatsız ettiğini söylememek istememiş olabilir çok doğal.. kızın size ulaşma ihtimali ortaya çıkıncada arkadaşlarıyla içme yalanı ortaya çıkacak diye gelip anlatmış ki bu da çok doğal..
ben ortada ne bir aldatma ne de aman bir daha güvenebilecekmiyimlik bir yalan göremedim açıkçası..

evet içmesine izin vermemekte haksız olan benim doğru.. beni huzursuz etmemek için bu durumu söylememiş de olabilir.. ama bu zamana kadar engellememiş olması benim canımı sıkıyor.. erkekler biraz daha geniş bakıyor galiba olaya.. teşekkürler yorumunuz için

Ben halamlara gidiyorum yalanıyla içmeye gittiğine inanmadım. Bence zaten o kızla buluşacaktı ve bir şeyler yaşandı yoksa kılıçbalığının da dediği gibi kız nasıl telefonu eline geçirebilmiş? Bunun için sevgilinin ve arkadaşlarının komple masadan kalkması ve tlfnun masada unutulması gerekiyor.

Ayrıca eğer kız senin numaranı almış olmasaydı asla olayın bu tiyatro kısmından bile haberin olmayacaktı. Büyük hayal kırıklığı kimseye güvenilmiyor...

tek bi arkadaşı vardı yanında.. ve tahmin ediyorum ki cafe ortamı değildi.. açık alan falan oturmuşlardır.. o sırada yanına koyduysa zil zurna sarhoş farkedemedi teli aldığını.. kız numaramı almasaydı da itiraf edicektim diyor ama bilemiyorum..

Kusura bakma ama aldatilmissin.
Kizda numaran oldugunu ogrenince daha kotusunu kizdan duymadan ondan duymani istemis.
Alkolluyken yanina pesimi birak diye cagirmis oyle mi?
Telefondan senin numarani alacak kadar nasil hasir nesir oldu bu kiz telefonla?
Yuzune bakamamasi falan aldattigindandir.
Lakin belli ki pisman seni kaybetmek istemiyor.
Affedeceksen aldatildigini dusunerek affet. Yoksa 2. Bir yikima ugrarsin yakinda.

teşekkür ederim yorumunuz için.. herkes 2.şans ver aldatmak değil diyor ama kafam iyice karıştı benim gelen yorumlardan sonra..

arkadaşı da kendi de zil zurna sarhoşlar.. dışarda nerde oturduklarını sormadım açıkçası.. bilemiyorum ya hep kafa karışıklığı ya.. yorumlar hep iyimser yönde şans ver diyolar ama böyle söyleyenler olunca tereddüte düşüyorum

teşekkür ediyorum yorumunuz için.. çoğu kişi sizinle aynı fikirde olacak ki aldatma değil yorumları çok geldi..

evet içmesine izin vermemekte haksız olan benim doğru.. beni huzursuz etmemek için bu durumu söylememiş de olabilir.. ama bu zamana kadar engellememiş olması benim canımı sıkıyor.. erkekler biraz daha geniş bakıyor galiba olaya.. teşekkürler yorumunuz için

tek bi arkadaşı vardı yanında.. ve tahmin ediyorum ki cafe ortamı değildi.. açık alan falan oturmuşlardır.. o sırada yanına koyduysa zil zurna sarhoş farkedemedi teli aldığını.. kız numaramı almasaydı da itiraf edicektim diyor ama bilemiyorum..

teşekkür ederim yorumunuz için.. herkes 2.şans ver aldatmak değil diyor ama kafam iyice karıştı benim gelen yorumlardan sonra..
Kesin aldatmadigina emin olmak istiyorsan o kizin attigi mesajlara ekran goruntusunden degil telefonun kendisinden bak.
Tarihlere kimden geldigine falan.
Sonucta elinde bi arkadasin telefonuyla rahatlikla kendi kendine calip oynayabilir.
Ekran goruntusu bir kanit olamaz.
Ha gercekten kizin telefonundan aldatmadigini kanitlayici mesaj geldiyse bir sans daha verirsin.

aaa bi kadın olarak bile böyle düşünülüp yapılması biraz içimi rahatlattı aslında :) teşekkür ediyorum yorumun için epey etkili oldu..
Yani insanlar bir şekilde hata yapabiliyor, hata hatayı doğuruyor veya. Belki kendim yaşamamış olsam şansı hak etmiyor derdim ama benim düşüncem tamamen sevgilime hissettirmeden, canımızı sıkmadan halletmekti. Sende de böyle olmuş gibi. Manyak insanla uğraşmak çok pis, etrafa bulaşmasın istiyorsun.

bi kız nasıl bu kadar ahlaksızlaşabilir aklım almıyo.. ben buraya hafifletip yazdım emin olun çok beter.. ve sevgi falan değil.. kız hırs yapmış.. ve kızın instagramını buldum.. düşünün yani biz kullanmıyoruz instagram falan.. kız kendi kendine ben hırslıyım onu elinden alacam.. dar edecem dünyayı... ben istediğimi elde ederim falan böyle şeyler paylaşmış.. muhattap olmaya değmeyecek kadar kalitesiz biri..

evet işte kız zaten zavallının teki.. bu sefer daha fazla şey uydurursa kafam tam karışacak..
erkek arkadaşım ona defalarca anlatmış msjla.. ama kız çirkef.. yok ben seni elde edecem ben hırslıyım alırım seni elinden falan derdinde.. erkek arkadaşım msjlarına cevap vermiyomuş zaten.. ama baktı kurtlcak gibi değil en son işte yüz yüze konuşim anlasın demiş kii öyle yapmış.. kıza peşimi bırak diye yalvarıyor msjlarda gördüm ama engellememesi saçmalık işte..

zaten barışırsam artık çekeceği var yani.. ama kolay kolay barışmam.. çabasını görmem lazım.. hala sevdiğinin farkındayım.. çocuk değilim sonuçta ve bişiler yaşadım biliyorum neyin nasıl hissedildiğini.. ama dediğiniz gibi 1-2 hafta süründürmekte fayda var
o zaman canim o.kiz icin bitirme derim yaoms bi hata yalan soylemis karsilkli oturun konusun iknz birbrnizi sevyorsunz madem bnce barış

Sen biraz yalanı hak etmişsin sanki. Sevgilisine gitme, gelme, yapma, içme diyen her insan bir gün yalanı tadar emin ol. Sen bu konuda relaks olsaydın da yalan söyleseydi o zaman haklıydın.

Kızla ilgili de çok kafaya takılacak bişey yok. Belli ki yüzsüz ergen hatun vakası...

Aldatma görmedim...

tek yanlısı halamlara gıdıyorum deyıp arkadasıyla cıkması
bukadar kucuk seye yalan soylerse buyuk mevzularda napar bellı olmaz

sağolun yorumunuz için.. inanılmaz kafa karışıklığı içersindeyim.. bi yandan o arıyor yalvarıyor güvenini kazancam diyor.. bi yandan burdan olumle ve olumsuz msjlar var.. ve ben iptal..

Sen biraz yalanı hak etmişsin sanki. Sevgilisine gitme, gelme, yapma, içme diyen her insan bir gün yalanı tadar emin ol. Sen bu konuda relaks olsaydın da yalan söyleseydi o zaman haklıydın.

Kızla ilgili de çok kafaya takılacak bişey yok. Belli ki yüzsüz ergen hatun vakası...

Aldatma görmedim...

yorumunu merak ediyodum sephora :) teşekkür ederim.. ne yapacağıma karar veremesem de zamana bırakmak en iyisi..

X