Aldatılmak veya Aldatılmamak..?

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.578
Merhabalar..
İçimi döküp rahatlamazsam çatlıcam..
Uzun olabilir kusura bakmayın.. ( Klasik kk cümlesi oldu ama olsun )

4 aylık bi ilişkim vardı.. bi kaç gün önce sonlanan.. 4 aya çok fazla şey sığdırdığım bi ilişki.. bu zamana kadar hayatıma girenlerden daha çok bağlandığım ve ilk defa birine sonsuz güvendiğim tek insan oldu.. çok sevildiğime emindim.. keza arkadaş çevremden de aldığım yorumlar bu yöndeydi.. her gün sayfalarca aşk meşk çiçek böcek sevgi pıtırcığı olurduk.. dolu dolu bakardı gözlerinden anlardım sevdiğini.. yaşanabilecek en muhteşem ilişkiyi yaşıyodum yani anlattığımdan çok daha fazlası uzatmamaya çalışıyorum..

3 gün önce hiç bi sorunumuz yok gayet iyiyiz yine.. bana halamlara gidicem dedi.. tamam git dedim.. rahatsız etmemek için de msj atmadım hiç bi kaç saat.. sonra yazdım özledim diye.. amcamlar falan da var kalabalık dedi.. akşam 8den gece 12ye kadar doğru düzgün iletişim olmadı yani.. neyse o günü devirdik bu şekilde..

ertesi gün oldu buluştuk.. 3 saat kadar beraberdik kahve içtik yürüdük oturduk sarıldık.. bi an olsun yüzüme bakamadı.. neyin var bişi mi oldu diyorum yoo sorun yok diyo.. ama anlıyorum bişi var.. yüzünü güldürmeye çalışıyorum şebeklik yapıyorum.. ama yok adamın yüzü gülmüyor gözüme bakamıyor.. neyse sonra bu şekilde ayrıldık eve geçtim ben..

eve geçtikten 1 saat kadar sonra falan aradı beni.. ağlayarak sana bişi itiraf edicem beni affedeceksin.. bunu diyince bende film koptu zaten.. o an dünyanın tüm yükü benim kalbime çöktü.. anlatmaya başladı.. benle başlamadan 3 hafta kadar önce bi kızla takılmış.. ben bu kızı biliyodum başlarken söylemişti zaten.. bu kız ayrılıp benle olduktan sonra peşini bırakmamış.. sürekli msjlar msjlar.. yalvarmalar yakarmalar.. kız tam bi psikopat.. sonradan attığı msjları gördüm şaka gibi yani inanamadım.. bana bunların hiçbirini söylemedi.. ama cevap vermemiş hayatımda ki kişi.. umursamamış yazar yazar susar demiş.. daha fazla canını yakmak istememiş.. yersen tabi ? kızın yaşı da küçük.. ergen vakası yani..

velhasıl kelam halamlara gidiyorum dediği gün bi arkadaşıyla içmeye gidiyo.. bana bunu söylese gitme derdim suratım düşerdi.. söylemek istememiş o yüzden.. zil zurna sarhoş.. bu arada kızdan msjlar yine devam.. en son kızın telini açmış bulunduğu yere çağırmış.. niyeti yüz yüze konuşup peşimi bırak demekmiş.. kız gelmiş demiş yüzüne benim peşimi bırak diye.. kız fırsattan istifade bunun telini almış ve benim numaramı ezberlemiş.. sonra dağılmışlar eve.. hiçbişi yaşanmamış..

zaten yukarda anlattım bu olaydan ertesi gün biz buluştuk.. benim yanımda iki kere msj sesi geldi ben hiç sormadım kim o diye.. ben yanından ayrıldıktan sonra kıza msj atmış.. bak ben onu herşeyden çok seviyorum bırak artık peşimi falan filan.. hala engelleme zahmetinde bulunmuyor yani anlıcagınız.. kızın benim numaramı aldığından haberi yok.. kız da cevap olarak benim numaramı yazmış ve tehditlere başlamış.. bu da yalvarıyor allah rızası için ona bişi söyleme benim hayatımı mahvetme falan diye.. bu konuşmaların hepsini bana itiraf ettikten sonra ekran görüntüsü atmasını istedim öyle gördüm..

baktı kız her türlü bana ulaşacak en son aradı itiraf etti.. ona kalırsa o kız numaramı almasa yine itiraf edecekti.. ve bende böylelikle bitirmiş oldum.. yine ona kalırsa bu aldatmak değil.. evet bana yalan söylemiş olabilir daha fazla üzmemek adına onu engellememiş olabilir hata etmiş olabilir ama aldatmak değilmiş miş miş.. bi kaç arkadaşım da bu yönde yorum yaptı.. seni nasıl sevdiği çok belli hata etmiş ama düzelir falan filan..

şuan yalvar yakar modunda.. yeni hat alim her arama msjı sana aktarma yapim direk sen gör.. yarım saate bi konum atim.. ağzıma içki sürmiyim cart curt.. benden cevap yok..

içimi döktüm rahatladım.. benim gözümde aldatmak sadece yatak değil.. sizin gözünüzde ne peki merak ediyorum ? bunun affedilecek bi yanı varmı.. bi tarafım affet diyor en azından bi şans ver dene bi yanım bidaha hiç güvenmiceksin diyor.. sizler ne diyosunuz ??

sahiden uzun olmuş affola.. okuyup cevap verme zahmeti veren herkese teşekkürler..

Yalan söylemesi hiç hoş değil.
Ama amacı da kötü değilmiş.
Bilemedim. Ben bile ikilemde kaldım. Sizi düşünemiyorum.
Bundan sonra devam etseniz ne kadar güvenebilirsiniz ki? En önemli soru bu olur sanırım.

yalan söylemiş daha nasıl guveneceksin ki ? 4 aylik bi iliski sonuçta. Esin olsa cocugun olsa yuva kolay kurulmuyor der belki 1 sans verirsin. Ama 4 aylik iliski icin bence değmez.

benim gözümdede aldatmak =yatmak degil
yalan söylemek salak yerine koyulmak arkamda iş çevrilmesi vs
ama sana söylese iyiydi
ne desem bilemedim

bende bu yüzden napacağımı bilemiyorum.. hissiz bi haldeyim.. bomboş..

Canim ben guvenmezdim bir daha.
Yalan soylemis, senden saklamis.
Belki daha ilerisi de olmus olabilir.
Senin adina üzüldüm ya..

sağol bilgece.. napıcağımı şaşırdım.. bu kadar özel bi ilişki yaşandığımı düşünmesem ikimiz içinde direk bitirirdim ama şuan bi kafa karışıklığı var..

2 gündür kafam allak bullak bende çıkamıyorum ikilemden.. güvenebilirmiyim bilmiyorum o kendine güveniyo ve geri kazanacam bana inancını diyor bilemiyorum..

Ben çok da bi aldatma göremedim, peki sen hangi kısmını aldatma olarak nitelendiriyorsun?

börtlen bana halamlara gidiyorum diye yalan söylemesi.. tamam hadi bunu affederdim çünkü içme derdim kısıtlardım.. ama o kızı bu zamana kadar engellememesi ve yanına çağırıp yüz yüze peşimi bırak deme zahmetinde bulunması aldatmak benim gözümde.. ama ikilemdeyim..

Öncelikle aldatma olmasa bile halamlara gidiyorum diyerek yalan söylemiş.
İkinci bir durum kızla birşey olmadıysa neden yüzüne bakamıyor?
Onca zaman kız mesaj atmış yüzüne bakabilmişte neden bu sefer bakamadı?
Kusura bakma ama bana pek masum gelmedi bu durum ya

Pardonda cep tlf özel birşey ve sarhoşda olsa o telefon kızın eline nasıl geçiyor ki senin numaranı çaktırmadan alabiliyor?
Ayrıca yalan söylemek üstüne bide böyle bir buluşma yapmak bana hiç samimi gelmedi.

Aldatma degil de kandirmaya calisma hatta onu da beceremeyip yuzune gozune bulastirma var, eger dedikleri dogruysa. Simdi insan bu soylediginin de dogruluguna pek olamiyo acikcasi

Ben sadece sana yalan soylemesine takildim. Halamlara gidiyorum deyip arkadaslariyla cikmasi. Birde kizi bu zaman kadar engellememis olmasida tuhaf

arkadaşımla içecem dese izin vermezdim gitme derdim.. bi nebze bu yalanını anlardım ama kızı bu zamana kadar engellememiş olmasının bi açıklamasını bulamıyorum..

yalan söylemiş daha nasıl guveneceksin ki ? 4 aylik bi iliski sonuçta. Esin olsa cocugun olsa yuva kolay kurulmuyor der belki 1 sans verirsin. Ama 4 aylik iliski icin bence değmez.

bu yüzden dedim aslında 4 aya çok fazla şey sığdırdık diye.. yani çok özel yaşıyoduk aslında.. buna emindim.. ama yinede haklısınız tabi..

bunca zaman hiç buluşmamış msjlarına cevap vermemiş ama bu sefer yüz yüze geldiği için bakamadı yüzüme galiba bilemiyorum açıkçası.. arkadaşımla içicem dese içme derdim tavır yapardım.. bu yüzden söylemek istememiş.. ama bu tabi masum yapmaz bu hareketini yalan var ortada..

Bu aldatmak değil fiziksel ya da duygusal bir birliktelik sanal ya da gerçek bir iliski vs...yok ortada.

Ancak yalan söylemiş seni kandirmis zorda kalinca da itiraf etmiş. Ben olsam bir daha güvenmem mümkün olmazdı.

Bu erkekler neden bu tarz olayları olay ilk yasandığnda anlatnazlarki zatenn??!!
İşin içine yalan da girmiş

Ne yapsan bilemedim

4 ay ve bunca olay...Kizla gorusmek için yalan söylediği besbelli. Dusunsene bizi birisi rahatsiz etse sevgilinin yaptiklarinin hangisini yapardik?

Bende yalan söylemesine takıldım. .

herşey bu kadar muhteşem giderken tek bi yalanla yerle bir oldu.. yazık etti..

o konu ayrı bi saçmalık.. nasıl izin verebilir telefonu çaktırmadan almasına.. masumca değil söylediği hiçbişi gözümde..

Aldatma degil de kandirmaya calisma hatta onu da beceremeyip yuzune gozune bulastirma var, eger dedikleri dogruysa. Simdi insan bu soylediginin de dogruluguna pek olamiyo acikcasi

dedikleri doğru direk konuşmaları gördüm çünkü bana itiraf etmeden önce konuşmuşlar çünkü.. ama bana yalan söylediği gerçeğini değişirmiyor ne yazık ki

Bu aldatmak değil fiziksel ya da duygusal bir birliktelik sanal ya da gerçek bir iliski vs...yok ortada.

Ancak yalan söylemiş seni kandirmis zorda kalinca da itiraf etmiş. Ben olsam bir daha güvenmem mümkün olmazdı.

bu açıdan bakınca aldatılmak olmuyor evet.. hala sevildiğime de eminim esasen.. ama işte yalan.. teşekkürler yorumunuz için..

Sanki kızın sana söylemesine çekindiği şeyler var. O seni aramadan ben anlatayım demiş olabilir bazı şeyleri saklayarak. Kız seni aradığında da sana diyecekler ine yalan bak ben sana kendim anlattım anlatmayadabilirdim vs diyecek gibi...

Ama olay saf haliyle bu kadarsa bir şans verebilirdim belki. Ama o kızın numarasini alıp konuşmak kaydıyla. Bir de ondan dinlemek lazım o gece orada bitmiş mi acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…