Aldatılmak veya Aldatılmamak..?

ÇOK ÇOCUKÇA DAVRANAN bir erkek arkadaşınız varmış... valla çocuk büyütcek yaşta diilim diyip işin içinden çıkın...

yalan söylememiş birde o kafayla o kızı çağırmamış olsaydı iyiydi..kızla göürşmesine takılmadım engellemek için konuşmak istemiş belli ki.. ama kız numaranı almamış olsa muhtemelen sana söylemeyecekti,,anlamadığım kız telefonunu nasıl almış elinde nasıl karıştırmış senin numaranı filan buluncaya kadar.......................ayrılmaya değecek bi durum var mı bilemedim anladığım kadarıyla seviyorsun o da seviyor... biraz süründürüp tekrar deneyebilirisiniz sanrıım..

Kızla o kafada ciddi bir konuşma yapabiliyor kendince, bunları yapacak kadar ayık
Ama o kadar ayık(!) olmasına rağmen telefonuna sahip çıkamıyor kız rehberine kadar girip numaranı ezberliyor
Bence de başka bir iş var bunun altında.
Arkadaşlara da katılıyorum utanacak bir şey yapmasa gözlerini kaçırmazdı
Ayrıca erkeklerin bi kıza istediklerini yaptırmak için kullandıkları tehditler var " adını çıkartırım ya da bunları ailene, babana gönderirim" kızı böyle korkutmak aklına hiç gelmemiş mi sevgilinin??
O kadar mesajdan istenmediğini anlamayan kız, sarhoşken yüz yüze konuşunca mı anlayacakmış
Bunları düşününce sevgilinin yaptığı pek mantıklı gelmiyor

Merhabalar..
İçimi döküp rahatlamazsam çatlıcam..
Uzun olabilir kusura bakmayın.. ( Klasik kk cümlesi oldu ama olsun )

4 aylık bi ilişkim vardı.. bi kaç gün önce sonlanan.. 4 aya çok fazla şey sığdırdığım bi ilişki.. bu zamana kadar hayatıma girenlerden daha çok bağlandığım ve ilk defa birine sonsuz güvendiğim tek insan oldu.. çok sevildiğime emindim.. keza arkadaş çevremden de aldığım yorumlar bu yöndeydi.. her gün sayfalarca aşk meşk çiçek böcek sevgi pıtırcığı olurduk.. dolu dolu bakardı gözlerinden anlardım sevdiğini.. yaşanabilecek en muhteşem ilişkiyi yaşıyodum yani anlattığımdan çok daha fazlası uzatmamaya çalışıyorum..

3 gün önce hiç bi sorunumuz yok gayet iyiyiz yine.. bana halamlara gidicem dedi.. tamam git dedim.. rahatsız etmemek için de msj atmadım hiç bi kaç saat.. sonra yazdım özledim diye.. amcamlar falan da var kalabalık dedi.. akşam 8den gece 12ye kadar doğru düzgün iletişim olmadı yani.. neyse o günü devirdik bu şekilde..

ertesi gün oldu buluştuk.. 3 saat kadar beraberdik kahve içtik yürüdük oturduk sarıldık.. bi an olsun yüzüme bakamadı.. neyin var bişi mi oldu diyorum yoo sorun yok diyo.. ama anlıyorum bişi var.. yüzünü güldürmeye çalışıyorum şebeklik yapıyorum.. ama yok adamın yüzü gülmüyor gözüme bakamıyor.. neyse sonra bu şekilde ayrıldık eve geçtim ben..

eve geçtikten 1 saat kadar sonra falan aradı beni.. ağlayarak sana bişi itiraf edicem beni affedeceksin.. bunu diyince bende film koptu zaten.. o an dünyanın tüm yükü benim kalbime çöktü.. anlatmaya başladı.. benle başlamadan 3 hafta kadar önce bi kızla takılmış.. ben bu kızı biliyodum başlarken söylemişti zaten.. bu kız ayrılıp benle olduktan sonra peşini bırakmamış.. sürekli msjlar msjlar.. yalvarmalar yakarmalar.. kız tam bi psikopat.. sonradan attığı msjları gördüm şaka gibi yani inanamadım.. bana bunların hiçbirini söylemedi.. ama cevap vermemiş hayatımda ki kişi.. umursamamış yazar yazar susar demiş.. daha fazla canını yakmak istememiş.. yersen tabi ? kızın yaşı da küçük.. ergen vakası yani..

velhasıl kelam halamlara gidiyorum dediği gün bi arkadaşıyla içmeye gidiyo.. bana bunu söylese gitme derdim suratım düşerdi.. söylemek istememiş o yüzden.. zil zurna sarhoş.. bu arada kızdan msjlar yine devam.. en son kızın telini açmış bulunduğu yere çağırmış.. niyeti yüz yüze konuşup peşimi bırak demekmiş.. kız gelmiş demiş yüzüne benim peşimi bırak diye.. kız fırsattan istifade bunun telini almış ve benim numaramı ezberlemiş.. sonra dağılmışlar eve.. hiçbişi yaşanmamış..

zaten yukarda anlattım bu olaydan ertesi gün biz buluştuk.. benim yanımda iki kere msj sesi geldi ben hiç sormadım kim o diye.. ben yanından ayrıldıktan sonra kıza msj atmış.. bak ben onu herşeyden çok seviyorum bırak artık peşimi falan filan.. hala engelleme zahmetinde bulunmuyor yani anlıcagınız.. kızın benim numaramı aldığından haberi yok.. kız da cevap olarak benim numaramı yazmış ve tehditlere başlamış.. bu da yalvarıyor allah rızası için ona bişi söyleme benim hayatımı mahvetme falan diye.. bu konuşmaların hepsini bana itiraf ettikten sonra ekran görüntüsü atmasını istedim öyle gördüm..

baktı kız her türlü bana ulaşacak en son aradı itiraf etti.. ona kalırsa o kız numaramı almasa yine itiraf edecekti.. ve bende böylelikle bitirmiş oldum.. yine ona kalırsa bu aldatmak değil.. evet bana yalan söylemiş olabilir daha fazla üzmemek adına onu engellememiş olabilir hata etmiş olabilir ama aldatmak değilmiş miş miş.. bi kaç arkadaşım da bu yönde yorum yaptı.. seni nasıl sevdiği çok belli hata etmiş ama düzelir falan filan..

şuan yalvar yakar modunda.. yeni hat alim her arama msjı sana aktarma yapim direk sen gör.. yarım saate bi konum atim.. ağzıma içki sürmiyim cart curt.. benden cevap yok..

içimi döktüm rahatladım.. benim gözümde aldatmak sadece yatak değil.. sizin gözünüzde ne peki merak ediyorum ? bunun affedilecek bi yanı varmı.. bi tarafım affet diyor en azından bi şans ver dene bi yanım bidaha hiç güvenmiceksin diyor.. sizler ne diyosunuz ??

sahiden uzun olmuş affola.. okuyup cevap verme zahmeti veren herkese teşekkürler..
hayat çoğu kez sana bi şansı bile vermiyor sen ona ikinci şansı neden veresinki.. Neden risk alasın. Hep söylerim sevgi yada aşk herşey değil.çok şey belki ..risk almamalısın. sinek küçük mide bulandırır,adam çok sarhoşsa hatırlamaz ne yaptığını.. ve bir kere yaptıysa potansiyel vardır yine yapar nasıl olsa affettiririm diye.. bence bu böyle..tabiki de tercih senin ama hayat "keşke" demek için çok kısa..sevgiler..

yazdıklarınızın hepsini okudum hanımlar.. ilgilenen herkese teşekkür ediyorum..
alıntılar birikmiş alıntı yapamadım..

bugün tel nosunu değiştirdi online işlemler şifresini falan verdi bana..
hala kafa karışıklığı içerisindeyim..
hakkımda hayırlısı olur umarım..

Sana halamlardayim deyip icmeye gitmesi bir yalan, kizi cagirmasi da masum degil aklinda var bi seyler ki hala muhatap oluyo. Yedekte tutuyo onu yani. Kiz senin numarani alip arayacam diye tehdit etmese tabii ki sana soylemicekti hicbir seyi. Bugune kadar kim bilir ne yalanlar soyledi sana da ruhun duymadi. Allahtan kiz ortaligi ayaga kaldirmis da kimligi ortaya cikmis

Sarhosken kizi cagirip gönül eglendirmedgi ne malum.. numaranin alindigindan haberi yok kiz yazincaya kadar.. boyle bi sey nasil mumkun olabilir sayet resmi bi yüzleşmeyse ise durum???? ki alkol almisken mi bu yuzlesmeyi yapma ihtyaci hissetmiş?????olaylarsoyle gelismisse taşlar yerine oturuyor bnce.. alkol alinca seytana uydu ve kiz geldi.. muhabbet masasnda telini birakp wcye gttgnde kiz telden senin nonu aldi ve ertesi gun kaçamak olarak gorulunce kiz da tehtid etti.. yoksa niye bu kdar yusuf yusuf olsun suclu psikolojisinde resmen..

Son düzenleme:
Kelimenin ne olduğu önemli değil. Aldatma ya da değil ama sanırım ben affetmezdim.
Bana halama gidiyorum deyip, farklı bir yerde bulunuyor.
Nerede bulunduğu çok da dert değil.
İçmeye gidiyorum deyip, halasına gitse de aynı tepkiyi verirdim.
Yalan varsa ı-ıh.
İnsan güvenmeli, gözü kapalı güveneceği insanla olmalı.

Merhabalar..
İçimi döküp rahatlamazsam çatlıcam..
Uzun olabilir kusura bakmayın.. ( Klasik kk cümlesi oldu ama olsun )

4 aylık bi ilişkim vardı.. bi kaç gün önce sonlanan.. 4 aya çok fazla şey sığdırdığım bi ilişki.. bu zamana kadar hayatıma girenlerden daha çok bağlandığım ve ilk defa birine sonsuz güvendiğim tek insan oldu.. çok sevildiğime emindim.. keza arkadaş çevremden de aldığım yorumlar bu yöndeydi.. her gün sayfalarca aşk meşk çiçek böcek sevgi pıtırcığı olurduk.. dolu dolu bakardı gözlerinden anlardım sevdiğini.. yaşanabilecek en muhteşem ilişkiyi yaşıyodum yani anlattığımdan çok daha fazlası uzatmamaya çalışıyorum..

3 gün önce hiç bi sorunumuz yok gayet iyiyiz yine.. bana halamlara gidicem dedi.. tamam git dedim.. rahatsız etmemek için de msj atmadım hiç bi kaç saat.. sonra yazdım özledim diye.. amcamlar falan da var kalabalık dedi.. akşam 8den gece 12ye kadar doğru düzgün iletişim olmadı yani.. neyse o günü devirdik bu şekilde..

ertesi gün oldu buluştuk.. 3 saat kadar beraberdik kahve içtik yürüdük oturduk sarıldık.. bi an olsun yüzüme bakamadı.. neyin var bişi mi oldu diyorum yoo sorun yok diyo.. ama anlıyorum bişi var.. yüzünü güldürmeye çalışıyorum şebeklik yapıyorum.. ama yok adamın yüzü gülmüyor gözüme bakamıyor.. neyse sonra bu şekilde ayrıldık eve geçtim ben..

eve geçtikten 1 saat kadar sonra falan aradı beni.. ağlayarak sana bişi itiraf edicem beni affedeceksin.. bunu diyince bende film koptu zaten.. o an dünyanın tüm yükü benim kalbime çöktü.. anlatmaya başladı.. benle başlamadan 3 hafta kadar önce bi kızla takılmış.. ben bu kızı biliyodum başlarken söylemişti zaten.. bu kız ayrılıp benle olduktan sonra peşini bırakmamış.. sürekli msjlar msjlar.. yalvarmalar yakarmalar.. kız tam bi psikopat.. sonradan attığı msjları gördüm şaka gibi yani inanamadım.. bana bunların hiçbirini söylemedi.. ama cevap vermemiş hayatımda ki kişi.. umursamamış yazar yazar susar demiş.. daha fazla canını yakmak istememiş.. yersen tabi ? kızın yaşı da küçük.. ergen vakası yani..

velhasıl kelam halamlara gidiyorum dediği gün bi arkadaşıyla içmeye gidiyo.. bana bunu söylese gitme derdim suratım düşerdi.. söylemek istememiş o yüzden.. zil zurna sarhoş.. bu arada kızdan msjlar yine devam.. en son kızın telini açmış bulunduğu yere çağırmış.. niyeti yüz yüze konuşup peşimi bırak demekmiş.. kız gelmiş demiş yüzüne benim peşimi bırak diye.. kız fırsattan istifade bunun telini almış ve benim numaramı ezberlemiş.. sonra dağılmışlar eve.. hiçbişi yaşanmamış..

zaten yukarda anlattım bu olaydan ertesi gün biz buluştuk.. benim yanımda iki kere msj sesi geldi ben hiç sormadım kim o diye.. ben yanından ayrıldıktan sonra kıza msj atmış.. bak ben onu herşeyden çok seviyorum bırak artık peşimi falan filan.. hala engelleme zahmetinde bulunmuyor yani anlıcagınız.. kızın benim numaramı aldığından haberi yok.. kız da cevap olarak benim numaramı yazmış ve tehditlere başlamış.. bu da yalvarıyor allah rızası için ona bişi söyleme benim hayatımı mahvetme falan diye.. bu konuşmaların hepsini bana itiraf ettikten sonra ekran görüntüsü atmasını istedim öyle gördüm..

baktı kız her türlü bana ulaşacak en son aradı itiraf etti.. ona kalırsa o kız numaramı almasa yine itiraf edecekti.. ve bende böylelikle bitirmiş oldum.. yine ona kalırsa bu aldatmak değil.. evet bana yalan söylemiş olabilir daha fazla üzmemek adına onu engellememiş olabilir hata etmiş olabilir ama aldatmak değilmiş miş miş.. bi kaç arkadaşım da bu yönde yorum yaptı.. seni nasıl sevdiği çok belli hata etmiş ama düzelir falan filan..

şuan yalvar yakar modunda.. yeni hat alim her arama msjı sana aktarma yapim direk sen gör.. yarım saate bi konum atim.. ağzıma içki sürmiyim cart curt.. benden cevap yok..

içimi döktüm rahatladım.. benim gözümde aldatmak sadece yatak değil.. sizin gözünüzde ne peki merak ediyorum ? bunun affedilecek bi yanı varmı.. bi tarafım affet diyor en azından bi şans ver dene bi yanım bidaha hiç güvenmiceksin diyor.. sizler ne diyosunuz ??

sahiden uzun olmuş affola.. okuyup cevap verme zahmeti veren herkese teşekkürler..

Ben bir aldatma göremedim . Ama yalanda bir aldatma şeklidir . Sevgiline umarım bu bir ders olur bir daha sana yalan söylemez . Ben aradıgımda insanları haber verdikleri yada gidiyorum dedikleri yerde bulmayı sevenlerdenimdir ama ayrılma gerektirecek bir durum gibi gelmedi bana .

Adamin her yaptigi bir falso

1 Yalan söyledi sana
2 Diyelimki sarhos olmus, o kiz ne alaka? Cok mu düsünüyor o kizi?
3 Bi kadeh icmek farkli, neredeyse suurunu kaybedecek kadar sarhos olmak farkli, niye o halde kizi cagriyor?
4. Suclu hisetmesi, yalan söylemesi ile alakali degil, farkindamisin? O kiz ile alakali. Diyelim ki o kiz senin numarani almasaydi, kendini bu kadar kötü hisedermiydi? Ayrica o kiz nasil cep telefonunu elinden almis? Ve madem ker kötük sarhos, nasil kiz ile birsey yasamadi? O kadar sarhos ki cep telefonunu kaptiriyor, ama bir o kadar akli basinda ki kiz ile birsey yasamiyor öyle mi? :KK14:

5. Bunca zaman niye kiz'in numarasini engellemiyor? Yani numara degistirmesi bile gerekmiyor, bir tus ile engelleyebilirdi. Demek ki ya kizin ilgisi hosuna gidiyordu, yada ikinizi birden idare ediyordu.

O bulusmanizda gülmemesi felan hepsi oyundu gibi geliyor bana. Kendini bastan beri acindirmaya calisiyor. Bunu hep bdv'de okuyoruz zaten. Aldatinca sorun yok, ama yakalaninca ne hikmetse "o kiz'in degeri yok" ve "o kiz sapik, hep benim pesimde" oluyor, tabi timsah gözyaslari esliginde :KK14:

Bu adam seni aldatmis. Yalan söylemekte bir aldatmacadir. Sakin ikinci sans verme.

Takıldığım nokta gittiği yer konusunda yalan söyleyip başka yere gitmesi. Böyle adama güvenmezdim ben.

İkincisi kız tehdit etmese saklayacaktı sanırım..
Diğer nokta ise bu kadar sarhoşken neden kızı çağırıyor ? Başla birşey yaşanmadığına nereden emin olacaksınız ? Hadi oldunuz diyelim yalan konusunu nasıl çözeceksiniz ?

özelden de yazanlar var burdan da yorumunu esirgemeyen arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum..

son durumu belirtmiştim..
tel nosunu değişti online işlemler şifresini verdi..

parçalar yerine oturdu aslında..
bi kaç bişi anlatmıştı taksi çağırdım eve döndüm falan..
online işlemlerde her bi numarayı sorguladım ve parçalar yerine oturdu..

hiçbişi yaşanmamış aynı evde olma durumu yok buna eminim..
yanlarında bi arkadaşı vardı buna da eminim..
ve kız sürekli msjlar atmış daha öncesinde cevap vermemiş hiç bi şekilde bunları da gördüm..
sadece o gün konuşulmuş..
tabi bu bişeyi değiştirmez engellemek zor değil..

bazıları ikinci şansı ver dediler bazılarıysa kesinlikle affetme..
ama sanırım affedemicem..

X