aldatılmak ölmeden topraga gırmekmiş

bana da eşin sadece o sitelere üye olmuş ama seni fiilen aldatmamış gibi geliyor yani bu konuda doğru söylüyor bence.çünkü sende diyorsun adam hep yanımda parası bende diye sonuçta çapkınlık için para ve zaman gerek.diyeceksin bu kötü değil mi tabiki çok kötü bencede bir çeşit aldatma buama erkekler bu olayı öyle görmüyorlar nette yazışmayı başka bayanlarla görüşmeyi çoğu oyun eğlence gibi görüyor hatta çoğu sadece meraktan böyle sitelere üye oluyordur eminimkısacası erkek beyni bu olaya bizim gibi bakmıyor.bu nedenle canım sen zaten eşine gereken gözdağını vermişsin bundan sonra kabullenemem diyorsan böyle kendine eziyet etmektense ya boşan yada eşine 2. bir şans vereceksen tamamen bu yaşananları bir kenara koy hayatına devam et.zor biliyorum ama bu şekilde sürekli ben gidiyorum yada bende seni aldatacamla evlilik yürümez.ayrıca hiç hoş sözler değil bunlar.kendine yazık ediyorsun bir yerden sonra eşinde ters tepki verebilir.daha soğukkanlı ol mantıklı hareket etmeye çalış canım

canım dogru soluyosunda benım neler cektıgımı bır ben bır allah bılır ben cok acı cekıyorum bukadar acı cekerken ona bısey yokmus gıbı davranamam ozaman hemen yaptıgını unutup cıvıyor hemde konu cabuk kapandı dıye gereken dersı almaz soyledıklerımın hos olmadıgının farkındayım benı anca ıhanete ugramıs ınsanlar anlar ben gercekten yapıcagım ıcın degıl o acıyı hıssetsın dıye soledım sen olsan kabule edermıydın dedım bosan demesı kolay bosanıcaktım ama kapımdan ayrılmadı sadece olesıne gırdım dıye yırtındı ınsanım ben ole ha deyınce ne acım unutuluyo neden hemen bosanılıyor 2arada 1 dere kaldım 2 sonucta benı mafedıcek belkı gercekten olesıne gırdı emın degılım kı hemen bosayayım 7senemı verdım merakından elını arı yuvasına sokmus kucukken bılmemkı cok meraklı bırıdır apartmana kım gelmıs kım gıtmıs gozetleyıp durur sabrı bey gıbı ailesi yukarda oldugundan sanırım onları merak edıp duruyor yolda bır cukur gorse ustu kapalı acar bakar merakından ama o profılı aklıma geldıkce cıldırıyorum

bu evlılık yurumezse canım benım yuzumden degıl onun yaptıklarından ve yapmadıklarından dolayı yurumuyor
ben gereken cabayı verdım ben burda cehennem azabı yasarken bırakın beyımızınde bırazcık rahatı kacsın bızahmet
keyfı bılır onun syesınde bu hallerdeyız

çok geçmiş olsun allah sabır versin sana inş.hepsini unutursun yakınzamanda ama eline geçmişken süründür onu.üye olup olmadığını kredi kartı exresinden veya havale yaptıysa maaş çıktısından öğrenebilirsin

iyi de canım okudum da yazını eşin seni aldatmamış ki. sonuçta ne birisiyle olmuş ne de konuşmuş. hangi erkek bu tür şeyleri yapmaz. hangi erkek girip de konuşmamıştır.
bir evliliği yıkacak boyutta birşey yapmamış eşin bence.
Eğer ki ben senin yerinde olsam burnunu sürterim, ciddi tavır takınırım ama çok da uzatmam ki sen aileleri de katmışsın işin içine. Ben olsam bu tür şeyler için aileleri ki öncelikle kendi ailemi katmam asla.
Bunlar benim düşümcem herkes benim gibi düşünecek diye birşey de yok. Ama dediğim gibi eşinin de çok çok çok bir kabahati de yok.

sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.

canım yaa sen hala üzülüomusun bu konuyu çok dallanıp budaklandırma bence aldatmak içinde paraya hiç gerek yok artık bu devirde sokaklar dolup tasıyo malesef bnce eşine ve kendine tertemiz bir sayfa aç ve mutlulugun bu tertemiz sayfanın anlamlı başlıgı olsun (inşallah) evden ya interneti kaldır yada pc ye şifre koy ve şifreyi sadece sen bil elini sürdürme pc ye...internette artık her sitede böle sitelerin reklamları yapılıyo bi hata yapıp üye olmuş ..sende haklısın tabi eskiden 3 yanlış bir dogruyu götürürdü artık tek yanlış bütün dogruları götürüyo ancak çogumuz biliyoruzki yuva kolay kolay kurulmuyo pes etme ailene daha cok sarıl...bir daha seni şüphelendirirsede internette üyeliklerin kalır bndeki üyeliğin gider de ...sessizliğinle ez ki eminm hatasını anlamıştır sıkma artık canını ....

aynı durumları bende yaşadım Allahıma yalvarıyorum halen bıle bana yanlıs yapıyorsa gözüme göster diye, oda nette üye olmuş hemde ceza evine girecekti 1 ay sonra,ama gold üye olmamış para karşılığında olunuyor belkıde okadar zamanı olmadıgından gold üye olamamıştır,gold üye olmayınca karşıdan msjlar gelıyor ama sen yazamıyorsun,eşinde üye olduguna göre arayış içinde,sonra eşim 6 ay cezaevınde kaldı benden hellalık ıstedı senı üzmeyecegım dedi,yenı iş kurdu,sonra az biraz para kazanınca net bağlatmış sonra aynen devam gızlıce face msn üyeelık cesıtlı sitelere,bende yakaladım kalbım temız Allah gözüme gösterdi,suan hamıleyım onu cok svedıgımden affettım 10 ay önce basıma geldı benımde ,hala unutamıyorum acaba telde bırıyle mı konusuyor acaba gene netımı var hep süphe,sadece kendıme ve bebeğime zarar verıyorum,sende eşine bir sans daha ver bırdaha yaparsa affetmezsın,senın suan hıssettıgın duyguların aynısını hissediyorum 10 ay gecmesine rağmen hiç haketmedım bunu nasıl yaptı hala inanamıyorum psıkolojım bozuldu benımde

arkadslar esımın uye oldugu seks sıtesıne erkek rumuzuyla bende uye olmustum dun bugun bı baktım esıme mjs atan aynı kadınlar kelımesı kelımesıne banada aynı msjları yazmıs bunun uzerıne netten bır arastırma yaptım ve meger tahrık etmek paralı uyelı olmalarını saglamak ıcın ole mjslar atılıyomus erkekler tarafından herkeze aynı msjlar gıdıyormus sıteye para yatıran ınsanların paylasım yaptıgı sıteden arastırdım gol uyelık yaptıktan sonra tek msj gelmedı dıye ne kufurler etmısler anlatamam yanı sızın anlıyacagınız o sıteler para tuzagı dusunsenıze uckuruna duskun erkeklerı aglarına cınsellıgı kullanıp para kazanıyorlar sakın uye olmayın para tuzagı dıye yazısmalar vardı bır suru ayrı ayrı sıtelerde ıcım bıraz rahatladı ama bu genede esımın arayıs ıcıne gırdıgı gercegını degıstırmıyor.hatta orda bır erkek sey yazmıs sımdı aklıma geldı bır suru para verdım uye oldum uye olana kadar 50tane msj gelırdı uye olunca hepsı kesıldı zaten ınsanın basına ne gelırse ya meraktan ya .....dan yazmıs esım geldı aklıma okuyunca

en azından içini rahatlatmıstır canım Eşine bence bu büyük bir ders oldu, Allah işte, belkide daha büyük hatalar yapacaktı bu vesile ile daha da tekrarlamayacak..
Şuan durumunuz nasıl? Nasıl davranıyor sana, sen nasıl davranıyorsun...?

canım sen benı o an gorseydın cok ıyı anlardın bır suru kadından msj gelmıs ev basıma yıkıldı yok bu aksam musayıtmısın yok ınsallah aynı semtte oturmuyoruzdur gecen bırıyle gorustum aynı mahallede cıktık vs vs vs cıplak kıskırtıcı hatun resımlerı beynımden vuruldum o sokla bosanmaktan baska bısey dusunmedım gercekten onlarla gorustu beraberlık yasadı sandım nebıleyım bole olacagını annesıde gorsun ısterım cunku esımın ınkar edecegını bıldıgım ıcın annesı gorurse ınkar edemez dıye cagırdım bıde bana kızacaklardı yuvayı zor kurduk cok kolay yıktın dıye dedımkı acımı gorsun ben hatalı degılım ortalıgı esım karıstırdı

canım cok sagolasın ya ınanırmısın elıne ılk kez bılgısayar alan bır ınsandı tuslara bıle 2saatte basardı daha 1sene olmadı bılgısayar alalı benım evlenmeden evvelde vardı bılgısayarım ama onun yoktu.
bılgısayar kullanmıcak o hakkını kaybettı kotuye kullandı alamaz bılgısayarı bır daha elıne

Allah sabır ve güç kuvvet versin öncelikle..İnsanın, ne hayaller kurarak oluşturduğu çatının,böylesine bir rüzgara maruz kadlığını görmesi çok zor olmalı..Zira bekarım ama zaman zaman yaşadığım şeylerde bile ne acı ve ızdıraplar duyabiliyorum..Ben olaya farklı bir bakış açısından bakmak istiyorum; her ne kadar bazı arkadaşlar " kendini sen suçlu hisstme " demiş olsalarda,suç her zaman tek taraflı mıdır? Yani evliliğin boyunca "mmm şunu da yanlış yapmışım" dediğin zamanlar olmadı mı yada şimdi düşündüğünde? Büyük bir bölümünü okumaya çalıştım, özellikle değindiğin bir nokta var kendinle ilgili; " ben çok çeikici,güzel,herkes tarafından imrenilcek derece hoş bir kadınım !" senin bu kendine olan güvenin ,onun bu davranışlarında daha da rahat olmasına sebep olmuş olamaz mı? nasıl olsa bu kadın çok güzel,asla onu aldacağımı düşünemez ..gibi..herkesin bildiği gibi insanlar ,özellikle erkeklerde sadece güzellik/görüntü için evlenmezler...görüntü,sadece beğenmek ,kabullenmek için geçerlidir..sonrasında pek çok farklı durum devreye giriyor,evlilik kararı almak için..dikkatimi çeken farklı bir yönde yaş farkınız...tanıştığınız dönemlerde sen 20 li yaşların başında o ise 30 ların sanırım..yanlışsam düzeltirsin...30 yaş ve üstü erkekler için gerçekten ilgisi olan için cinsellik vazgeçilmez bir olay...her türlüsü onlara cazip gelebiliyor..yetinmek nedir bilmiyorlar..bu kanıya,pek çok farklı kişilikte ki insanı tanıyarak vardığımı söylemem gerekir..

evlenmeden öncede nitekim "ihtiyacımı gidermek" için başka bir yoldan bu işe gönül verdiğini itiraf etmişsin..demek kii eşin "cinselliğin farklı yönlerini " seviyordu belkide..ve bildiğim başka bişiy varsa ki,-konuya değinmişsin oldukça,o yüzden yapıyorum bu açıklamayı-artık bu işler parayla pulla olmuyor...kızlar bizzat istiyorlar,onlar erkeklerin altına seriliyorlar....kadın-erkek,hiç farketmiyor, eğer kafasına koymuşsa bir şekilde gerçekleştirir bunu...şuan belkide yapman gerekn,biraz sabretmek,neler olacağını akıllıca analiz edip kendin için yaşamak...neler istiyorsun bundan sonra? bundan önce hep onun için yaşamışsın...Rabbim kimseye vermesin böylesi acılar,sana da tekrardan sabır diliyorum,gönlüne huzur,inşallah eşinide Allah hidayet eylesin...

Canım benim Allah yardımcın oldun
yaşadıkların zorr ,tarifi imkansız ama tahmin edilemeyeck şeyler değil
Kendimizi bian senin yerine koyarsak yaşadıklarını anlayabilriz
Aynı şey başımıza gelse dünyamız başımıza yıkılır senin de olduğu gibi
Dualarımız seninle ,Allah yardımcın olsun
İnşallah bundan sonrası senin için çok daha iyi olur
İnşallah kocanda aklını başına alır da seni tekrar kazanmanın yollarına bakar
Yok hala aynı devam ederse, bi kere daha bu adiliği yaparsa vur tekmeyi gitsin
Sonuçta herkesin bi tahammil gücü var
Sen de mesajlamasına bile karşıyken hala devam ediyorsa yazık derim
Umarım tükm olanları unutmana yardımcı olur güzel Allahım

üfffff çok zor be canım. inan okurken kendi başıma gelmişcesine üzüldüm kanım dondu birebir o duyguları yaşadım sanki. affetsen bile güvenin sarsıldı mı ne yaparsa yapsın güvenemiyosun içinde sızısı kalıyo tecrübeyle sabit bu .kendi kendine otururken kafa dinlerken ya da ne bilim her zaman aklında oluyo. çok zor bişi. ya devam edip unutmaya çalışcaksın ki çok zor ya da aşkı sevgiyi bi kenara bırakıp boşancaksın. bence ikinci yol daha uygun gibib ama o da çok zor severken

Sadece yazını okudum diğer yorumları okumadım ama çok üzülmüşsün hissedebildim ama hayat bu erkekler ne yazıkki böyleler eşlerinin değerini yanlarındayken asla anlamıyorlar biz yokmuşuz gibi davranıyorlar nede olsa nikahlarına aldılar onların malıyız mantık bu
yazışmasınada gelince gerçekten meraktan gibi geldi bana daha ilerletmemiş bence sadece yazmış çünkü ilerletseydi yani bir kadınla falan buluşsaydı mutlaka daha dikkatli olur kayıtları silerdi
benim eşimde bir ara yazışmış sonra bana itiraf etti meraktandı dedi ben umursamamış gibi yaptım inan şimdi hiç oaralı bile olmuyor geldi geçti
bence sende bu konuda çok üstüne düşme kendine bağlamak için daha sıcak davran belki özel hayatınızda farklılıklar istiyordur açıkça konuşmasını iste lütfen yanlış anlaşılması yazdıklarım ama mesala o kadınlar gibi gecelikler elbiseler al eşinin yanında giyin

Son düzenleme:

algidacım cok tesekkur ederım sagolasın ınsallah degerımı anlar bugun kendıme bıraz gelmeye basladım ayyyyyyyy hakıkatten ınsanın canımdan cok sevdıgı kocasının onu aldatcacı dusuncesı bıle yıkıyor ınsanı ben kı esımı herkezden cok severım kızmayın bana ama annesınden bıle kıskandıgım olmustur kusumdan bıle kıskandıgım olmustur kı baska bayanlar la beraber oldugunu sanmıstım daha oncede yazmıstım 4gunde 3kılo verdım kalbım 4gun boyunca oyle carpıyodu kı anlatamam rabbım hıc kımseye yasatmasın oldum oldum dırıldım resmen amın canım amın...

algidacım cok tesekkur ederım sagolasın ınsallah degerımı anlar bugun kendıme bıraz gelmeye basladım ayyyyyyyy hakıkatten ınsanın canımdan cok sevdıgı kocasının onu aldatcacı dusuncesı bıle yıkıyor ınsanı ben kı esımı herkezden cok severım kızmayın bana ama annesınden bıle kıskandıgım olmustur kusumdan bıle kıskandıgım olmustur kı baska bayanlar la beraber oldugunu sanmıstım daha oncede yazmıstım 4gunde 3kılo verdım kalbım 4gun boyunca oyle carpıyodu kı anlatamam rabbım hıc kımseye yasatmasın oldum oldum dırıldım resmen amın canım amın...

ole canım benım ole valla hep kendı kendıme dusunuyorum neden bır arayısta dıye neden yetemedım dıye ama bır cvp bulamıyorum guvenım derınden sarsıldı cok zor be canım bundan sonra ben onu bana baglı ruhu bedenı bana baglı dıye dusunemıcekmısım gıbı gelıyor sankı bır fırsat cıksa hemen yapacakmıs gıbı allah yardımcımız olsun bır evlılıgı ayakta tutucak 3 önemli unsurlardan bırı eksıldı bakalım gerı kalan sevgı ve saygıyla bıseylerı toparlayabılecekmıyız
canım tesekkur edrım allah razı olsun senın adınada uzuldum umarım acılarını unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…