aldatılmak ölmeden topraga gırmekmiş

neden hemcinslerinizi bu kadar ağır eleştiriyorsunuz bence erkektedir her şey erkeğin elindedir elindeki kadının değerini bilmezse kadını cinsel anlamda bir mal gibi kullanıp köşesine çekirlirse ailesine ezdirirse herzaman döverse kadına ailesi destek olmazsa kadın çocukları için herşeyden vazgeçmiş yaşarsa üstüne bide kocasından hertürlü zulümü görüyorsa ekonumik güzüde yoksa o kadının ne yapmasını bekliyorsunuz.
Erkekleri baştan çıkaran her kadın kötürüdür diyemeyiz aksine kadınlar çok zorda kalmazsada beraber olduğu erkeği asla aldatmaz kimbilir ne noktaya geliyor kadın sevgi arıyor çünkü hiç sevgi görmemiş kadınlar var
erkekler aç gözlülüklerinden bencilliklerinden aldatırlar ama kadınlar sevgi arıyaşından aldatırlar

ben bunları yazıyorum diye aldatmayı asla onaylamıyorum aldatan sevmiyordur ve aldatacağına hemen boşanmalıdır. Bence aldatmak ve yalanı kullananlar en iğrenç yaratıklardır. Ben sadece sizin kadınları bu kadar ağır eleştirmenizi eleştiriyorum
bu aldatma olaylarında kadınlar yüzde yüz suçludur da erkekler sütten çıkmış ak kaşıklarmı yani mesala bu olayda kadın aldatılan , acı çeken , üzülen ama kocası üzen burda bu adama bunları durduk yere bir kadınmı gelip yaptırdı
lütfen kadınlar siz kendi hemcinsiniz böyle ağır suçlarsanız bu erkekler aldatmayı meşrulaştırıp devam edecekler yine üzülen bizler olacağız.
oh ne güzel erkek evdeki kadınını mal yerine koysun aldatsın aaaa ne güzel etmiş deyip kutlayalımmı
kadın babasından eşinden kaynanasından ne kötülükler görsün sadece sevgi arayışında o iğrenç hataya düşsün o zaman öldürülsün toplumca kötü muamelemi görsün
işte bu zihniyeti sevmiyorum
bunları yazıyorum diye belki eleştirilicem ama ben yaşadığımı bilirim tabiki asla aldatmayı onaylamıyorum
ama benim babam hep bize zulüm etti alkol kullandı her fırsatta annemi dövdü sanki marifetmiş gibi aldattıklarıyla yaşadıklarını anneme anlatmış ama annem yine dayandı babam şuan altında motoruyla gezip dolaşıyor emeklisini bırakın kira gelirini bile keyfine harcıyor annem halen kardeşimle yaşam mücadelersi veriyor abim bakıyor tabi annem dayandı bırakmadı babamıda asla aldatmadı çocuklarına ve Allahına güvendi
ama bunları yaşıyan başka kadın bu kadar dayanaklı olmuyor ve sevgi arıyaşıyla başka erkeklere sığınıyorsa ben o kadınları yaptıkları yanlışta olsa asla eleştirmem

allah yardımcın olsun kardesım aslında beterın beterıde var bak kocan pişman olmuş dizinin dibinde ne guzel sende şans vermişsin onu boş bırakma sen ondan uzaklaşırsan odaha cok uzaklaşır ona ilgi güster bence yakından takip et onu onu eski haline cevirmek ınan senın elınde hic bir yunden onu eksik bırakma kendimden biliyorum eşime küsünce ben bir adım kacınca o bin adım kacıyor bende cok sevdıgı halde erkekler kedi gibidir canm ilgi güstermeyınce kacar senden

Arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki inanki okurken çok üzüldüm. Ama eşin seni seviyor kaybetmek istemiyor ki bu kadar peşine düşmüş yeminler etmiş. Erkekler kadınlar kadar sadık değilller. Ama bu sevgisizliklerinden değil yaradılışları böyle nefisleri az. En iyi bildiğimiz adamın bile gün gelir fırsat bulur nefisi kayar.
Ellebette kabullenmesi çok zor ama sevdiğin bir adamdan da ayrılmak inan bana o kadar zor yıllar geçtikçe onu hatırladıkça özlem duydukça hatta daha kötü bir adama rastladığında şimdi büyük gelen bu sorun gözüne küçük gelebilir. Şuan ki duyguların çok keskin Fiilen bir aldatma da yok şans ver zaman herşeyin GERÇEKTEN ilacıdır. Hem kimbilir bu tarz olmasa da senin de bir hatan olabilir seni yanlış anlayabilir suçlayabilir halbuki yapmamışsındır ama inanmaz o zaman şans vermesini dilersin. Aynı durumu kendin için de düşün ve hiç bir şey için kendini bu kadar uzun süreli üzme hastalanırsın mazallah hiç üzülme demiyorum ama kendini yıpratma Hayat öyle de böyle de geçiyor...

yorum yapan arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım bıkac gundur o olayları unutma cabasındaydım hıc gundeme getırmıyodum sıl bastan yapmıstım normal muhabbet edyorduk dısarı cıktık bıraz eve donduk falan hersey normaldı pazar gunu dısarı cıkmadan evvel esım berbere gıtdıcem hemen gelıcem dedı sende hazırlanırsın gelınce cıkarız dedı 2 2bucuk gıbı cıktı 4de gelıyordu geldıgınde ben bıraz kızdım halıyle guvenımı kaybetmıstı neyse yalakalıklarıyla gonlumu almıstı 3gundur bana nasıl yalvarıyor ınternete gırmek ıcın anlatamam 2yılda duymadıgım laflar sarılmalar opmeler ıltıfatlar kendısı havalımanında calısıyor bana ıs geregı gırmesı gerektıgını soyledı ucus saatlerını not alırdı bende ıstemeye ıstemeye ızın verdım sonrasında kontrol ettıgımdede ıddıa sayfasına gırdıgını gormustum neyse bısey demedım esım acayıp derecede sardı bahıs ıddıa olaylarına bu olaylardan once kendını bır kaptırırdı saatlerce o sıtelerden cıkmazdı neyse dun ben kendı kendıme bır karar aldım herseyı unutucam ve eskısınden daha cok bakımlı olma kararı aldım dedımkı kendı kendıme evlılk oncesınde 4sene boyunca benı cok bakımlı gordu evlenınce ev halım sanırım onu pek etkılemıyor ve herzamankınden daha bakımlı ve seksı olmam gerekıyor dun o gelecegı vakıt hafıf bır makyaj kı hergun yapardım ama esofman olurdu genelde uzerımde dun bır elbıse gıydım sofra hazırladım geldı yemegımızı yedık tv karsısına gectık gene basladı yalakalık yapmaya ınternete gırmek ıcın neyse gırdı falan yanımda oturuyor buarada caktırmadan bı bakayım dedım gene bahıs sayfasına gırmıs gozlerım cok keskındır bısey dıkkatımı cektı versene sen bana sunu bı dedım ve o sıteye gırdıgı saatlere bır baktım pazar gunu evden cıktıgı saatten eve donecegı saate kadar ara ara o sıteye gırıs yapmıs benım nefrım dondu delırdım en son bosanma kararı aldıgımda bır daha yalan konusulmucak bır daha ınternete gırılmıcek arkamdan ıs cevrılmıcek dıye annesı ben kefılım onun adına sana soz verıyorum demıstı ınsan hıc ınanmamıstım ama ınanmaktan baska carem yoktu onu cok sevdıgım ıcın dersını aldıgını dusunmustum takı dun gene bana berbere gıdıyorum dıyıpte ınternet cafelerde surttugunu gorene kadar belkıde dıger sıtelerede gırdı nerden bıleyım ben ınsan hıcmı pısman olmaz hıcmı ders cıkarmaz allahım kafayı yıyecem dun delırdım ona vurmaya kaktım tırnagım zedelendı kan ıcınde kaldı sonuna kadar ınkar ettı neymıs arkadası gırmısmıs onun yerıne ara sor dıyor ne tesadufturkı senın evden cıktıgın satle geldıgın saate kadar durmus arkadasın dedım ver konusucam arkadasınla dıyınce kabullenmek zorunda kaldı
YA BEN NE YAPICAM NE EDICEM SASTIM YEMINLE SASTIM YALAN SOYLEMEK ADAMIN RUHUNDA VAR ALLAHIM CILDIRACAM BEN YAONCA OLAYDAN SONRA INSAN HICMI DERS ALMAZ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
KAFAYI YICEM YA DUN GENE AGLADI BEN SENI DELILER GIBI SEVIYORUM BEN SENSIZ YASAYAMAM DIYE BANA SARILMAYAN ADAM GECE UYANDIM BI ARA VCYE GITMEK ICIN SIMSIKI SARILMIS UYUYO BEN ONA COK ASIGIM YEMIN EDERIM HALA ONUN GOZLERINE HERBAKTIGIMDA ICIMDE KUSLAR UCUSUYOR
(SINIRLI OLMADIGIM ZAMANLAR)BU ESIMIN ILK YALANI DEGIL SUREKLI YALAN SOYLUYOR HERDEFASINDADA YAKALIYORUM YALAN VE ARKADAN IS CEVIRME KONUSUNDA BIRAZ ANNESINE CEKMIS ANNESIDE BABASINDAN GIZLI GIZLI ISLER YAPIYOR ALDATMA KONUSU DEGIL AMA NEBILEYIM ONDAN HABERSIZ GIZLI GIZLI KREDI CEKIYOR FALAN BU TARZ SEYLER AMA KOCASI AYAKTA UYUYOR AMA BEN HERSEYI FARKEDIYORUM BENIM HISLERIM COK KUVETLI YALAN SOYLEDIGI AN ANLIYORUM ANNESI BABASINDAN KORTUGU ICIN YALAN SOLUYOR ACABA ESIMDE MI BENDEN KORKUYOR NERDEYSE 7YIL OLDU YALAN SOYLEMEMEYI ONA BIRTURLU OGRETEMEDIM ESIM DAYAK ARSIZI OLMUS BIR COCUKTAN FARKSIZ YAPIYOR PISMAN OLUYOR GENE YAPIYOR YA BILMIYORUM GERCEKTEN BILMIYORUM BILDIGIM TEK SEY FAR DELIRMEME COK AZ KALDI

Kımse bana bısey yamıyo sonzamanlarda ama ben gene bıseyler paylasmak ıstıyorum
esımın bana berbere gıdıyorum dıyıpte ınternetcafeye gıdıp ıddıa sayfalarına gırdıgını ogrendıkten sonra 2gundur cok sınırlıydım ona karsı bıseylerı unutmaya calısıyorum fakat unutmam ıcın bıdaha aynı hataların yapılmaması lazım degılmı arkadaslar?benım acım henuz taze tekrar aynı tarzda bır yanlıslık gorse ınsan sınırlenmezmı?dun esımle tartısıyorduk kaynanam olucak kadın asagı ındı noluyo nıye kavga edıyosunuz dedı bende verdıgı sozu tutmadı bana berbere gıdıcegını soyledı ınternet cafeye gıtmıs dedım bıraz ona kızar gıbı yaptı nıye yalan soyluyosun falan dedı sonra topu bana cevırdı yok rezıl edıyosunuz kendınızı elaleme karsı benım sesım cıktıgından bana laf soluyo cok sesınız cıkıyo boyle anlasamıcaksanız ne b.k yemeye evlendınız ozaman ben mı suclu oldum sımdı dedım bana dogru bagırıyo bır gorsenız nasıl bagrıyo nekadar sınsıymıs bende hıcbır seye karısmıyo dıyordum neler neler soyledı bana
yok nezaman gorsem bılgısayar senın elınde dedımkı nerden bılıyorsunuz herzaman gırdıgımı her gordugumde acık dıyo kı ınanın ayda yılda bır gırer evıme ben onun gıbı oraya buraya uye olmuyorum napıyım burda yalnızım sımdı benmı suclu oldum nıye ben gırmıcekmısım dedım ay neler neler soyledı bana anlatamam elısı al alıne gıt arkadas edın ya bune ya ama nasıl bagırıyor bana gıt kurslara yazıl dıyor ama nasıl bagırıyor bır suru kurslar var dıyor sankı ben bu yasanılanları kafamda kurmusum gıbı ayyyyyyyyy nasıl cıldırdım nasıl acı cektım anlatamam kavga etmıceksınız dıyo bende hata yaparsa bende kavga ederım dedım sız benım ne acılar cektıgımı bılmıyosunuz dedım ay nasıl bagırıyor bana anlatamam sen ne acısı cekıyosun ya ne acısı cekıyosun dıye benı bır kucumseyısı var anlatamam nefret ettım sınsı kadından ıcınde bu dusunceler varmıs demekkı benı annemlerın evıne almaya geldıklerınde annemlerın yanında bana kalk annem kalk bundan sonra bısey yapamaz yaparsa benı bulur karsısında ben ona kefılım annecım dıye opup duruyordu sımdı ıse su yaptıkları benı cıldırttı bırgunden bırgune saygısızlık yapmadım bacak bacak ustune bıle atmadım ne yemek yaptımsa goturdum evıme geldıklerınde ne ıkram edecegımı sasırdım kadın ıcınde ne buyuk bır nefret tasıyormus meger bana karsı sok oldum sabaha kadar anıra anıra agladım esım horul horul uyudu gene nasıl vıcdansız ınsanlarmıs bunlar anlamıyorum olan bana oluyo bır kez daha gordum bunu ve cok canım yandı ne der alıp karımı uzmıyeyım dıyen bır adam nede benım yasadıklarıma vıcdanı sızlayan bır kaynana benım okadar cok aglamalarıma tanık olmustu kı bıde sen ne acısı cekıyorsun ya ne acısı cekıyorsun dıye bana bagırıyor kı ben herkeze benım kaynanam hıcbır seyı karısmaz derdım meger sınsı sınsı benden nefret edıyormus

Eşinizin mizacı bu olabilir...
Sürekli onu kontrol etmeniz doğru değil... Haklısınız, güvenmiyorsunuz.. Ancak içinde varsa.. yapacaktır... / Bundan kastım aldatmak değil... İnternete girmek...
Bu evliliği sürdürecekseniz eğer... Baştan bunu kabullenmelisiniz... "Bir daha o sitelere girmeyeceğim" dediyse eğer... girmeyeceğine dair güvenmeye çalışın...
Eşiniz, sizden çekindiği için yalan söylüyordur...
Bakın, eşinizle bu konuda artık yüz göz olmayın.. İnternete, her ikiniz için de, belli bir saat koyun.. O sırada yaptıklarıyla ilgili ne siz ona karışın, ne o size karışsın...
Bu şekilde kontrol ederseniz eğer, size yalan söylemesini sağlarsınız.. bu gittikçe uzaklaştıracaktır da eşinizi, sizden...
Yapmayın...

ayrıca kayınvalideniz ile ilgili yaşadığınız olay da ne yazık ki sizden kaynaklanıyor...
Sesinizi yükseltecek kadar şiddetli bir tartışmaya meydan vermemelisiniz..

Belki bana kızıyorsunuz ama.. Başka çözümü yok.. Bir serbest bırakın bakalım.. En azından bir süre... Kaderinizde yaşayacağınız bir şey varsa eğer, istediğiniz kadar kontrol edin, bir işe yaramaz... Hem bu yolla eşinizi de denemiş olursunuz... Kontrol etmeyin.. duymayın.. görmeyin... Kayınvalidenizin belirttiği gibi, kendinizi oyalayacak başka şeyler yapın... Sosyalleşin...

Serotonin'in yazdığına katılıyorum, evde ikinizinde internete girme zamanı olsun ve o sırada sizin kontrolunuz altında olduğunu hissetmesin; eğer onu gerçekten konrtol etmek istiyorsanız bunun en doğru yolu serbest bırakmaktır.

Bakın siz izin vermiyorsunuzda ne oluyor, dışarıya çıktığında giriyor.

Madem ayrılmayı göze alamıyorsunuz bu kadar kendinizi kahretmeyin.. Bırakın bakalım özgür kalınca yine ne yapacak ?

Kayınvalideniz ise böyle bir anda bile olaya müdahil oluyorsa izin vermemliydiniz..Bana bu şekilde bağırma hakkına sahip değilsiniz, eşimle tartışırken araya girmeye hiç hakkınız yok üstelik demeliydiniz.

Canınızın çok yandığı belli. Durumu kontrolde edemiyor, ondanda vazgeçemiyorsunuz. Allah kolaylık versin ne diyeyim.

KuSura bakmayin ama sizdede hata cok,
Surekli kavga ederek bir yere varamazsiniz ki.
Esinize yasak koymussunuz tamam ama iddia sitesine girmesinde ne var ki?
Onemli olan kotu sitelere girmemesi, bu kadar cok sikarsaniz, ne yasaksa o cazip gelir.
Erkek bu bu kadar sikiya dayanmaz bir yerden patlak verir.

Allah sabır versin yaşadıklarını okurken ben kötü oldum. Açıkçası ben bana bunları yaşatan adama ailemin yanında olduğunu hisedersem en az 2 ay dönmezdim burnu iyiceme sürtsün, galiba sen eşinin sözlerine kanınca zaten aynı hataları tekrarlamış. Bundan sonra işaalah herşey yoluna girer

hepınız cok haklısınız hepınıze hakverıyorum ama ınanın eskıden nete gırdıgınde hıc aklıma gelmezdı sesk partner sıtelerıne gırecegı felan gorunce sok oldum guvenım kalmadı he daha uzerınden 10gun gecmıs hala daha benı aptal yerıne koymaya calısıyor ya en azından bırazcık bekleseydı zaten ogun ona ızınde verdım onu takıp etme degılde bıan bana berbere gıdıyorum dedıgım saatlerde oraya gırdıgını gorunce halıyle sınır oldum tamam ıddıa sıtesıne gırmesınde bısey yok ama bana neden hala aptal yerıne koyuyor ben zaten ogun ona ızın vermıstım aksamına okadar sabırsızlanıpta ınternet cafelere gıdıcek ne vardı anlamadım ya zaten bende budurumdan cok sıkıldım onu takıp fılanda etmıcem ne yapmak ıstıyorsa yapsın dun anladımkı olan bana oluyor kımseye bır sey olmuyor.
ogun benı almaya geldıklerınde annemlere esımın olayları basıte almasından bıde kafamda ozamanlar kesın bırılerıyle gorustu dusuncelerı vardı kadınlardan msjları gorsenız sızlerde ole sanardınız bıttı artık ben sana guvenemem dıyıp odayı terketmeye kalkmıstım annesı yuru yuru bırak ya bunlamı ugrascaz bırak gıdelım demıstı sızın anlıyacagınız ailkesınden destek alıyor annesıne ogun nettekı profılını ekledıgı bayanları gosterırken annesı bana bende aldatıldım kızımda aldatıldı aldatmayan erkek yok demıstı ona gore normal esınden cok dayak yemıs zamanında ve esı sureklı onu azarlar sureklı en ufak seyde azarlar o hıc sesını cıkarmaz benımde ole olmamı beklıyor anlasılan ama herkezın yapısı farklı ben onun gıbı olamam haksızlıga gelemem ben sımdı benım bıraz sesım cıktı dıye hemen ındı hanım efendı oglu bana bagırıp cagırırken benı hırpalardan nıye duymazdan gelıyolardı pekı?ınsanlıktan nasıbını almamıslar neyazıkkı babasıda ınmıstı ogun ılk olaylar ordaya cıktıgında dedıkı omu gercekten bende anneme gosterdım dedım ama cok sınırlıydım basına gelmeyen anlamaz dunya basıma yıkılmıstı hıc beklemıyordum babası oturur konusur karar verırsınız yarın demıstı bende 1hafta once konustuk okadar soz verdı okadar yemınler ettı ben bu satten sonra nasıl ınanıcam onun sozlerıne ben gıdıcem burda duramam dedım ama cok kotuydum vucuduma felc ınmıstı sankı cok canım yanıyodu ve babası kalktı bana bı ola bı bole olmasın gıdersen gerı donemezsın gıbı bır ımada bulundu.kı bu ınsanlar kendı kızlarının basına bu tarz bısey geldıgınde ortalıgı ayaga kaldırmıs nısanlıydık ozaman esım anlatmıstı damatlarını dovmeye kakmıslar kızları aylarca bunlarda kaldı ama soz konusu ben olunca ben kotu oldum bana cok bagırıyorsun dıyen kadın gece gunduz bınayı basımıza yıkar kendısı sankı hıc kavga etmıyor ben el kızıyımya herseyım batıyor ya hıc dusunmuyolar bu kız normalde bole degıldı en sonkı olaylardan sonra bole oldu bızım oglan hatalı demıyolar nasıl vıcdansızlık anlamadım anladıgım tek sey var kımseye oldugundan fazla deger vermıcen aynı degerı goremeyınce yıkılıyosun cunku ailesınden nefret ettım evde namussumla oturdum yaranamadım ogullarının yedıgı nanelerıne bana yukledıler kadın resmen gıt kendıne ugraslar bul onun yaptıklarını gormezden gelceksın dedı ya neymıs efendım kadın yuruturmus yuvayı kadın herzaman suscakmıs alttan alcakmıs onun gıbı olcakmısım nefret ettım ailesınden nefret bıdaha muhattap olmayı dusunmuyorum vıcdansızlar...

takma sen şimdi kaynananı.. Boşveeeer Bi de ona canını sıkma.. ne Bekliyordun kuzum nee ?? en iyisi Bile oğlunu savunur, hepsi Böyle.. seni mi tutacak Bi de.. aldırış etme, unutma öfke elinde tuttuğun köz gibidir, senin avcunu yakar kavurur.. kendine yapiyorsun.. aldiriş etme.. kimse ne yaşadiğini anlamaz, onlara normal geliyor.. Boşver sen onları.. hatta kocanı da Boşver.. ne hali varsa görsün.. Bencil ol kız , walla, kendini düşün sadece.. sen izin vermezsen kimse incitip üzemez seni...

Bana " canımızsın gelinimiz değil kızımızsın" diyen eski kayınvalidem olacak kadın, oğlu Bana sokak ortasında saldırmaya kalktı diye ayrıldığım zaman " yapmaz öyle şey Benim oğlum " dedi.. şahitlerim vardı, " yapmışsa kimbilir sen ne yapmışsındır da onu o hale getirmişsindir" dedi.. Bak düşün.. oğlu Bana vuruyor, kafamı cama vuruyor, Boğazımı sıkıyor hem de yol ortasında, kadının " Ben ona kızarım kızım, nasıl yapar, elini kırarım" diyeceği yerde " kadının elinde dayak yemek veya yememek" dedi çekti gitti. kaldım öyle... Bu arada yanında Baygınlık geçiriyorum sinirden... Ben o haldeyken kurduğu cümlelere Bak.. ve Beni yere yurda koyamayan çook seven kadın yapiyor Bunu.. aman aman aman.. kaynanadan öyle annelik, şefkat Bekleme.. anlamaz canım.. oğlu seni dövse de öldürse de sen haksızsındır.. aldırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

esımle evlendıgım gunden berı esım cok degıstı bana o cok asık adam bır canavara donusmustu ınanın yasadıgım acılardan gunlerce agladıgım gunlerce ac kaldıgım oldu gunlerce kendımı odaya kapadıgım gunler oldu bunalıma gırdım o ugruna herkezı karısıma aldıgım ada m benı cok uzdu bır sure sonra oyle bır mıde agrıları olustukı bende anlatamam oluyordum mıde agrılarından nezaman uzulsem sıkılsam kalbıme bıcak soklması gıbı bır acı gırıyor gunlerce gecmıyor fokur fokur asıt fokurduyordu bogazımda oyle kı yanımda oturan esım bıle asıt seslerını duyuyordu hastaneye gıttım endoskopı yapıldı reflu gastırıt ve mıde fıtıfıcıktı nezaman uzulsem aglasam basım agrıdan catlıyor basımdada mıgren olusmus doktorlar bunların sıtresten kaynaklandıgını soledı ınanın nezaman cok uzulsem asıt fokurdamaya baslıyor bogazımda gaz sıkısmaları gırıyor pıskolojım okadar cok bozuldu kı kendı kendıme aglama kırızlerıne gırıyordum bu olaylardan oncede esımın yaptıklarından dolayı ama kadın kakmıs bana sen ne acı cektın kı ne acı cektın sen ya dıye bagırıyor tabı damatları gıbı terbıyesızlık yapmıyacagımı bıldıgı ıcın benı ezmeye kaktı farkındayım damatları ne hakaretler etmıs kaynanaya kopek demıs gormeyın araları nasıl evladım yarum kuzum tabı ben onun gıbı mılyarlar yedıremıyorum onlara ya ınanın baskasına haksızlık yapıldıgında bıle kendımı tutamam o ınsanın hakkını ararım ne kımseye haksızlık yapar nede kımseye yaptırırım cok canım yanıyor ya cok bılıyorum madem esım bukadar canımı yakıyor ben nasıl onu bosamıyorum dıceksınız ya ben esımı 21yasında tanıdım yakında 28olcam ve ben kolay kolay kımseyı sevemem esımden once kımse gırmesı hayatıma o benım ılkim ılk askım dıyen ılk sarılan ılk open ılk dokunan vs vs onu vazgecılmez kılan bu onu unutamamaktan onsuz kalmaktan cvok korkuyorum bılıyorum ben ondan ayrılmadıgım ıcın hakedıyorum bunları farkındayım.kaynana bana gıt arkadas bul ya dıye dun bangır bangır bagırdı sankı mıllete duyurmak ıstermıscecıne dınıme kufreden muslıman olsa hıc canım yanmıcak ınanın kendısının bıtane arkadası yok hıckımseyı sevmez kendı kardeslerıyle senelerdır kus annesıylede ole kus sureklı kendı ailesını kotuler durur herkez cok kotudur bı o ıyıdır asırı derece kıskanctır kendısı anlatamam annesıyle kus olmasının sebebıde dıger kız kardesını annesınden kıskanıyo olması neymıs annesı onu daha cok sevıyormus ayrım yapıyormus ole bır kındar kı anlatamam nefret ettım kaynanadan ahhhhhhhhhhh okadar cok doluyum kı anlatamam
bu oturdugumuz bına anneannesının bınası ve bız burda kıra oduyoruz anneannesıne yukardakı ev annesının ve baska kıralar alıyor fakat bız burda kıra oduyoruz annesının baska evlerı var ama bız kıra oduyoruz boyle bencıl ınsanlar ıste baska anne baba olsa kırayı kendı almaz evladını oturtur ama yok onlar kendı rahatlarını bozarlarmı hıc burda kıra gelırı aldıkları halde bız kıraya cıkıcaktık hıc teklıfte bulunmadılar bızıe gelın bızım evımız var burda oturun dıye anneannesı teklıf ettı 1sene kıra vermeyın sonra odemeye baslarsınız demıstı

Farkındayım, sanal olduğu için samimiyetim çok da anlaşılmayacak...
Ama bulunduğun durum beni gerçekten çok fazla üzüyor.. Anladığım kadarıyla dertleşebileceğin kimse de yok çevrende...
Başka bir açıdan gösteriyorum ki.. "Haklısın" diyerek seni daha da fazla körüklemeyeyim.. Çünkü şu an haklılığın sana bir çözüm getirmeyecek...
Görümcen aldatıldığı vakit tahmin ediyorum, gerçekten aldatılmıştı.. Gerçek bir kadın vardı ortada yani.. Bu nedenle de kaynana ve kaynatan (bana göre kayınvalide ve kayınpederin cahil olanına denir.. o yüzden kullanıyorum bu iki kelimeyi artık, izninle:) daha farklı tepki göstermişler ve hatta damatlarını dövecek seviyeye de gelmişlerdir...
Sizin olayı tam olarak anlamayabilirler.. Hatta eşin bir ara onlara "Ya internet işte, bir site vardı, kadınlar vardı.. Bir bakıp çıktım.." dese.. Anlamazlar.. "E sokakta da kadınlar var" deyip geçebilirler... Bu açıdan senin olayını hafife almalarını lütfen takma... Hatta bunu bir fırsat düşün.. Şu an kaynananın kişiliği hakkında süper bir fikir var elinde... bu +1.. onunla neleri nasıl paylaşacağına artık sen karar verebileceksin...
Bu konuyu artık onların yanında hiç gündeme getirme.. Söz hakkı tanıma onun tecrübelerine..

Eşin konusunda da.. Açıkçası.. serbest bırak... Seni aptal yerine falan koymuyor... Tam aksine.. çok fazla zeki olduğunu biliyor.. Hatta yeni bir şey daha öğrendi! Sen onu yalnızca evde olduğu zamanlarda değil, olmadığı zamanlarda da yakalayabiliyorsun! =)) Üzerinde çok baskı var eşinin... Ve kurduğun baskıda haklısın... Ama baskı kurmamalısın=) Saçmalıyorum gibi görünüyor, farkındayım..
Serbest bırak onu... Hiçbir şey sorma... hiçbir şey...
Bunları yazmak bana kolay geliyor gibi görünebilir.. Keşke bir gün kendi yaşadıklarımı anlatabilsem...

Bir de.. Lütfen... ısrarla söylüyormuşum gibi gözükmek istemiyorum ama lütfen, kendin için bir şeyler yap... gelişmesi gereken bir kadın mısın? Hayır... Aksine.... Ama onlara, kendine ne kadar değer verdiğini göster... kendin için ne kadar değerli olduğunu...

Üzülüyorum, lütfen artık onu takmamaya çalış.. ve bir taraftan da içinde bir yerlerde hisset ki ben bunu söylerken kolayca söylemiyorum... kulağa hoş geliyor diye söylemiyorum.. Biz yapabiliriz diye söylüyorum... Sen yapabilirsin diye...

sagolasın canım ya ınanırmısın okadr ınandırıcılar kı kendımden supelenmeye baslamıstım benı anlayan bırı cıktı sonunda hay ALLAH SENDEN RAZI OLSUN UMARIM BEN AKLIMI BASIMA ALIRIM ESIMDEN PEK UMIDIM KALMADI

sagol tesekkur ederım canım nebıleyım naynana sessız sessız duruyodu bende herkezı kendım gıbı sanırım oyuzden dun ıcyuzune gorunce yıkıldım ama anladım ne mal oldugunu bana destek olur hemcımsımdır dıye dusunurken benı suclu gosterdı kadın ya kafayı yedım dun
ahhhhhhhhhhhhh daha neler neler zamanındada bu kaynana az ugrasmadı benlede ben annedır dedım uzatmadım benı delırtmek ıcın cok ugrastı bu kadın sınsı sınsı esım gece vardıya donusu kahvaltıya cagırdı kackere sabah gelıyo esım kahvaltı yapmıcam dıyo sonra bı ogrenıyorum yukarda kahvaltıya cagırmıslar burdakı essek bası ya benı cagırmak yok ay aklıma geldıkce delı olcam neyse canım sagol

evet derlescegım kımsem yok evlenmeden evvel arkadaslarım vardı hemımız dagıldık herkez evlendı farklı yerlerde yada coluk cocuga karıstı gorusemıyorum canım sacmalamıyosun aksıne ınsan oldugumu degerlı oldugumu hıssettırdın allah razı olsun gunlerdır buraya gırıp yazıyorum hıc cvp yazan olmuyor genede yazıyorum belkı bı sesımı duyan olur dıyorum allah bılıyor ya!sanki gocuk altında kalmıs gıbıyım belkı ınsanlar abarttıgımı dusunebılır ama herkez kendı yasadıgını bılır.samımıyetını hıssttım canım hıssedılmez olurmuyum kendımı toparlamam lazım bılıyorum bıseyler yapıcam kendım ıcın yapıcam deger vermeyen benı ınsan yerıne koymayan ınsanlarada gosterıcem kım oldugumu cok sagol canım ınan bı yandan aglıyorum bı yandan yazıyorum caresızlık kadar kotu bısey yok su dunyada allah kımseyı yalnız bırakmasın

canım çok geçmiş olsun...
bilgisayarın kasasını al ve hemen bir bilgisayar tamircisine yada teknik servise götür..harddiscki inceleyip bütün kayıtları sana vermelerini iste...tek tek hepsi çıkıyor..bütün yazışmalar konuşmalar hepsi..hepsi harddiscke otomatik olarak kayıt olur...bilgisayar çökse bile onlar silinmez...Allah yardımcın olsun cnm gelişmelerden haberdar et bizi...

canım !!
ben şimdi birşey söyleyeceğim umarım ne demek istediğimi anlarsın..ya kasayı inceletmen yazışmaları görmen ortada bir yazışma varsa tabi seni daha beter yapacak ..haaa sen olayı en başından farketmişsin kalbin temizmiş ALLAH yardım etmiş gerçek bir aldatmaya dönüşmeden haberin olmuş ..
sonra seni ikna etmişler yuvana dönmüşsün şu anda tek hatan bu olayı ısıtıp ısıtıp eşinin önüne koymak..adamın pişmanlığını sana karşı nefrete dönüştüreceksin yakında farkında değilsin..
sen benim kızkardeşim olsan şu an inanki sana aynen bunları yazardım samimiyetime inan..
mademki döndün bu konuyu kapat artık..ileriye bak ama ona karşı eskisinden iyi olma birşey eksik olsun hep ki hatasını anlasın..
erkeğin üzerine ne kadar düşersen kendini o kadar kasıyo bu bir gerçek..

canım bu bılgıyı bana verdıgın ıcın tesekkur ederım sana canım benım bılgısayarım leptop bıde bu ıslemden cok para alırlarmı acaba ya offffffffffffff offfffffffffffff offffffffffff nerdeyse 1 ay olacak hala acım cok taze offffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…