Aldatılmak aldatanın aldandığı bir durum aslında.
Aldatanı affetmek bir daha aldatabilmesine imkan sağlamak gibi geliyor bana.
Belki bir boşluk belki bir hata belki bir zaaf belki alkol, belki belki belki...
Bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın, tahmin edebiliyorum yükü çok ağırdır.
Ya 1 kereliğine affedecek her yastığa kafanı koyduğunda acabalarla yaşamaya devam edeceksin,
ya da kestirip atacak hayatına bakacaksın...
Allah kimseyi şaşırmasın.
Aslında ben erkeklere suç bulmuyorum, durduk yerde hiç bir erkek hiçbir kadına ''gel beraber olalım'' diyemez.
Kadındır erkeği yoldan çıkaran.
Ve yine kadındır kendi cinslerinin canını yakan.
Ve eşlerimiz ve sevgililerimiz ve abilerimiz ve babalarımızdır kadınların türlü oyunlarına gelen...
Hiç mi iyi kadın yok? Peki hiç mi önüne çıplak kadın da gelse göz ucuyla bakmayacak erkek yok?
Elbet vardır.
Ama bu iyi/kötü 'yü farkına varabilmek için herkesi kendimiz gibi sanmamayı öğrenmeliyiz sanırım...
Acı.
Acımasız.
Hayat değil ama.
İnsanlar.
Aldatılmış ya da günün birinde aldatılacak herkese, kendime de bir tavsiyem var hep.
Arkana yaslani gözlerini kapa ve herkesten farklı bir şey yap.
Düşün.
Yaşadığın için şükret.
Kimin sana ne yaşattığı önemli değil.
Sen sana ne yaşatıyorsun gerisi pırt!
hepınız cok haklısınız hepınıze hakverıyorum ama ınanın eskıden nete gırdıgınde hıc aklıma gelmezdı sesk partner sıtelerıne gırecegı felan gorunce sok oldum guvenım kalmadı he daha uzerınden 10gun gecmıs hala daha benı aptal yerıne koymaya calısıyor ya en azından bırazcık bekleseydı zaten ogun ona ızınde verdım onu takıp etme degılde bıan bana berbere gıdıyorum dedıgım saatlerde oraya gırdıgını gorunce halıyle sınır oldum tamam ıddıa sıtesıne gırmesınde bısey yok ama bana neden hala aptal yerıne koyuyor ben zaten ogun ona ızın vermıstım aksamına okadar sabırsızlanıpta ınternet cafelere gıdıcek ne vardı anlamadım ya zaten bende budurumdan cok sıkıldım onu takıp fılanda etmıcem ne yapmak ıstıyorsa yapsın dun anladımkı olan bana oluyor kımseye bır sey olmuyor.
ogun benı almaya geldıklerınde annemlere esımın olayları basıte almasından bıde kafamda ozamanlar kesın bırılerıyle gorustu dusuncelerı vardı kadınlardan msjları gorsenız sızlerde ole sanardınız bıttı artık ben sana guvenemem dıyıp odayı terketmeye kalkmıstım annesı yuru yuru bırak ya bunlamı ugrascaz bırak gıdelım demıstı sızın anlıyacagınız ailkesınden destek alıyor annesıne ogun nettekı profılını ekledıgı bayanları gosterırken annesı bana bende aldatıldım kızımda aldatıldı aldatmayan erkek yok demıstı ona gore normal esınden cok dayak yemıs zamanında ve esı sureklı onu azarlar sureklı en ufak seyde azarlar o hıc sesını cıkarmaz benımde ole olmamı beklıyor anlasılan ama herkezın yapısı farklı ben onun gıbı olamam haksızlıga gelemem ben sımdı benım bıraz sesım cıktı dıye hemen ındı hanım efendı oglu bana bagırıp cagırırken benı hırpalardan nıye duymazdan gelıyolardı pekı?ınsanlıktan nasıbını almamıslar neyazıkkı babasıda ınmıstı ogun ılk olaylar ordaya cıktıgında dedıkı omu gercekten bende anneme gosterdım dedım ama cok sınırlıydım basına gelmeyen anlamaz dunya basıma yıkılmıstı hıc beklemıyordum babası oturur konusur karar verırsınız yarın demıstı bende 1hafta once konustuk okadar soz verdı okadar yemınler ettı ben bu satten sonra nasıl ınanıcam onun sozlerıne ben gıdıcem burda duramam dedım ama cok kotuydum vucuduma felc ınmıstı sankı cok canım yanıyodu ve babası kalktı bana bı ola bı bole olmasın gıdersen gerı donemezsın gıbı bır ımada bulundu.kı bu ınsanlar kendı kızlarının basına bu tarz bısey geldıgınde ortalıgı ayaga kaldırmıs nısanlıydık ozaman esım anlatmıstı damatlarını dovmeye kakmıslar kızları aylarca bunlarda kaldı ama soz konusu ben olunca ben kotu oldum bana cok bagırıyorsun dıyen kadın gece gunduz bınayı basımıza yıkar kendısı sankı hıc kavga etmıyor ben el kızıyımya herseyım batıyor ya hıc dusunmuyolar bu kız normalde bole degıldı en sonkı olaylardan sonra bole oldu bızım oglan hatalı demıyolar nasıl vıcdansızlık anlamadım anladıgım tek sey var kımseye oldugundan fazla deger vermıcen aynı degerı goremeyınce yıkılıyosun cunku ailesınden nefret ettım evde namussumla oturdum yaranamadım ogullarının yedıgı nanelerıne bana yukledıler kadın resmen gıt kendıne ugraslar bul onun yaptıklarını gormezden gelceksın dedı ya neymıs efendım kadın yuruturmus yuvayı kadın herzaman suscakmıs alttan alcakmıs onun gıbı olcakmısım nefret ettım ailesınden nefret bıdaha muhattap olmayı dusunmuyorum vıcdansızlar...
takma sen şimdi kaynananı.. Boşveeeer Bi de ona canını sıkma.. ne Bekliyordun kuzum nee ?? en iyisi Bile oğlunu savunur, hepsi Böyle.. seni mi tutacak Bi de.. aldırış etme, unutma öfke elinde tuttuğun köz gibidir, senin avcunu yakar kavurur.. kendine yapiyorsun.. aldiriş etme.. kimse ne yaşadiğini anlamaz, onlara normal geliyor.. Boşver sen onları.. hatta kocanı da Boşver.. ne hali varsa görsün.. Bencil ol kız , walla, kendini düşün sadece.. sen izin vermezsen kimse incitip üzemez seni...
bana " canımızsın gelinimiz değil kızımızsın" diyen eski kayınvalidem olacak kadın, oğlu bana sokak ortasında saldırmaya kalktı diye ayrıldığım zaman " yapmaz öyle şey benim oğlum " dedi.. şahitlerim vardı, " yapmışsa kimbilir sen ne yapmışsındır da onu o hale getirmişsindir" dedi.. Bak düşün.. Oğlu bana vuruyor, kafamı cama vuruyor, boğazımı sıkıyor hem de yol ortasında, kadının " ben ona kızarım kızım, nasıl yapar, elini kırarım" diyeceği yerde " kadının elinde dayak yemek veya yememek" dedi çekti gitti. Kaldım öyle... Bu arada yanında baygınlık geçiriyorum sinirden... Ben o haldeyken kurduğu cümlelere bak.. Ve beni yere yurda koyamayan çook seven kadın yapiyor bunu.. Aman aman aman.. Kaynanadan öyle annelik, şefkat bekleme.. Anlamaz canım.. Oğlu seni dövse de öldürse de sen haksızsındır.. Aldırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
farkındayım, sanal olduğu için samimiyetim çok da anlaşılmayacak...
Ama bulunduğun durum beni gerçekten çok fazla üzüyor.. Anladığım kadarıyla dertleşebileceğin kimse de yok çevrende...
Başka bir açıdan gösteriyorum ki.. "haklısın" diyerek seni daha da fazla körüklemeyeyim.. çünkü şu an haklılığın sana bir çözüm getirmeyecek...
Görümcen aldatıldığı vakit tahmin ediyorum, gerçekten aldatılmıştı.. Gerçek bir kadın vardı ortada yani.. Bu nedenle de kaynana ve kaynatan (bana göre kayınvalide ve kayınpederin cahil olanına denir.. O yüzden kullanıyorum bu iki kelimeyi artık, izninle:) daha farklı tepki göstermişler ve hatta damatlarını dövecek seviyeye de gelmişlerdir...
Sizin olayı tam olarak anlamayabilirler.. Hatta eşin bir ara onlara "ya internet işte, bir site vardı, kadınlar vardı.. Bir bakıp çıktım.." dese.. Anlamazlar.. "e sokakta da kadınlar var" deyip geçebilirler... Bu açıdan senin olayını hafife almalarını lütfen takma... Hatta bunu bir fırsat düşün.. şu an kaynananın kişiliği hakkında süper bir fikir var elinde... Bu +1.. Onunla neleri nasıl paylaşacağına artık sen karar verebileceksin...
Bu konuyu artık onların yanında hiç gündeme getirme.. Söz hakkı tanıma onun tecrübelerine..
Eşin konusunda da.. Açıkçası.. Serbest bırak... Seni aptal yerine falan koymuyor... Tam aksine.. çok fazla zeki olduğunu biliyor.. Hatta yeni bir şey daha öğrendi! Sen onu yalnızca evde olduğu zamanlarda değil, olmadığı zamanlarda da yakalayabiliyorsun! =)) üzerinde çok baskı var eşinin... Ve kurduğun baskıda haklısın... Ama baskı kurmamalısın=) saçmalıyorum gibi görünüyor, farkındayım..
Serbest bırak onu... Hiçbir şey sorma... Hiçbir şey...
Bunları yazmak bana kolay geliyor gibi görünebilir.. Keşke bir gün kendi yaşadıklarımı anlatabilsem...
Bir de.. Lütfen... ısrarla söylüyormuşum gibi gözükmek istemiyorum ama lütfen, kendin için bir şeyler yap... Gelişmesi gereken bir kadın mısın? Hayır... Aksine.... Ama onlara, kendine ne kadar değer verdiğini göster... Kendin için ne kadar değerli olduğunu...
üzülüyorum, lütfen artık onu takmamaya çalış.. Ve bir taraftan da içinde bir yerlerde hisset ki ben bunu söylerken kolayca söylemiyorum... Kulağa hoş geliyor diye söylemiyorum.. Biz yapabiliriz diye söylüyorum... Sen yapabilirsin diye...
canım çok geçmiş olsun...
Bilgisayarın kasasını al ve hemen bir bilgisayar tamircisine yada teknik servise götür..harddiscki inceleyip bütün kayıtları sana vermelerini iste...tek tek hepsi çıkıyor..bütün yazışmalar konuşmalar hepsi..hepsi harddiscke otomatik olarak kayıt olur...bilgisayar çökse bile onlar silinmez...allah yardımcın olsun cnm gelişmelerden haberdar et bizi...