aldatılmak ölmeden topraga gırmekmiş

=) Aslanlar karılarını, yani kaplanları aynı bu şekilde sever oysa.. bir sürü kaplan sürüsüyle yaşar ve kaplanlar avlanıp ona getirirler...

Evlilikte kaçmak gerekmiyor aslında.. Erkekler biraz daha maymun iştahlı kadınlardan... Kadınlar evlenip bembeyaz bir ampule döndüklerinde (tanımım tertemiz evine bağlı çağrışımı yapsın diye beyaz) dışarıdaki kırmızı, yeşil, sarı ışıklar dikkatlerini çekiyor... Renkten renge girmek, zorlu olmak gerekiyor.. Bu çocuklarınız içinde önemli olacak.. Saçınızı süpürge ettiğiniz bir evlilikte kimse size madalya vermeyecek... Tabi ahiret inancınız varsa altın madalya alacağınızdan eminim.. Ancak erkekler bunun sizin göreviniz olduğunu düşünürler zaten.. bu yüzden madalya vermezler.. (istisnalar hariç) Çocuklarınızı da bu anaçlık ile yetiştirirseniz, zaten göreviniz bu olduğu çağırışımıyla büyüyecekler... Kendine sahip çıkması gereken sizsiniz... O yüzden yorulmayın... Lütfen içinizde taşıdığınız o kadına haksızlık edip eve kapatmayın... İmkanınız varsa çalışın... Yoksa herhangi bir gelişim kursuna kayıt olun.. Hayatı tırmalayın... Kendinize duyacağınız bu saygı, yarın öbür gün herhangi bir nedenle çok büyük bir yara da alsanız (Allah korusun) sizi öyle bir ayakta tutacaktır ki, çevrenizdekilere bile ihtiyaç duymayacaksınız...
Niye evlendik?
Bazı annelerin büyütemedikleri evladlarını topluma kazandırmak için...
Bazı büyümeyen kayınvalidelerin eziyetleri ile büyüyebilmek, olgunlaşmak için...
Kadın olduğumuz için evlendik, güçlü olduğumuz için...
Bazı amaçsız adamlara, bir amaç verebilmek için...
Anne olabilecek kadar kuvvetli olduğumuz için evlendik...

Öyleyse içinizdeki o kadına haksızlık etmeyin.. o asla yorulmayacaktır... Siz ona gereken değeri verin...

Saygılarımla...

amın canım benım amın cok tesekkur ederım

sızın dusunduklerınızın hepsını bende dusunuyorum haklısınız ole ben burda ılgı alaka cınsellık beklerken o benı bunlar ıcın bosluyormus evet suan uyuyor gene bense burda aglıyorum ona hısbırsey oldugu yok farkındayım ama cok kotuyum benım kocam bunları nasıl yaptı hala allaha duva edıyorum bır kabus olsada uyansam dıye zaten ılgısızlıkten evlılıgımden umduklarımı bulamadıgımdan bunalıma gırmıstım tek tesellım bana aıt olmasıydı sımdı hepten beter oldum camasırları topladım butun camasırlar mafolmus onun yenı aldıgı gomlekrıde alaca bulaca olmus ısten geldı kahvaltı yaptı yattı uyuyo fosur sosur gamsız vıcdansızlıgıda benı ıyıce delı edıyor koltuga bır oturuyorum yemınle olece kalıyorum ıcımden hıcbırsey yapmak gelmıyor elım kolum baglı gıbı savcılıga gıdıp dılekce verecektım lanet gelsın dedım yazısmadıgından bıraz emın oldum ama bu arayısta olmasının benım ona yetmıyo olusumun yalanlamaz ya ben ona guvenıyordum her ana paronoyak gıbı yasamak cok kotu bısey olur bana acıdan baska bırsey vermezkı bılmıyorum onu eskısı gıbı sevmek ıstemıyorum cok tesekkur ederım sagolun

neden mı canım cunku herkez tarafından taktır edılen bır bayanım hanımefendıyım gotum basım oynamaz cok tıtızım 27 yasındayım ınanmıcaksınız 20 senelık yemek yapıyorum ve yemeklerımı yıyen bır ınsan sankı 50 yasındakı bır ınsanın yemegını yedı sanar herkez cok guzel bulur o artk bulmasada cıdden cok dıkkat cekıcıyım manken gıbıyım bıgun ısyerınden arkadsının nıhanına gıtmıstık hepsı bayılmıs bana mudurlerı bana hayran kalmıstı ailesıde yuvanın yıkılmasını ıstemıyor e onunda ısıne gelıyor sadık guzel ahlaklı onu delı gıbı seven bır esı var neden ayrılsın

bunların hepsını bende dusunuyorum offfffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff offffffffffffffff bılmıyorum ne yapacagımı sastım kaldım

canım benım cok sagolasın yorumun ıcın ben sıcak oldugumdada o benden kacıyordu kendı yaptıgı hata ıcın benden kacacaksa kacsın gıtsın evlenınce zaten hıc yakın olmadıkı keyfı bılır canı cehenneme

Misal ayrılık düşünüyorsunuz... Kayınvalidenizin dediği gibi bir yuva kurmak kolay olmuyor ama siz buna karar verdiniz...
O halde öylecene çekip gitmeyin bence.. Ömrünüz boyunca ben aldatıldım diye düşüneceksiniz ve bu güveninizi zedeleyecek...
Bu kararı verseniz bile... önce kişiliğinizi bu "aldatılma" psikolojisine karşı savunun... Ayrılacak dahi olsanız bunu hemen yapmayın...
Ona ne kaybettiğini göstererek yapın.. Farkındayım, burnumu çok soktum ancak arkadaşım... bir kadın böyle ayrıldı mı, ikinciye evlilik dahi yapsa,
hep "aldatılıyor muyum? aldatılacak mıyım?" korkusuyla onu da zedeler.. böyle ayrılmayın...
Kişiliğinizin hakettiği saygıyı o evden almadan, ayrılmayın, eğer kararınız buna varacaksa...
Hem belki fikriniz değişebilir... sizdeki değişim yüzünden kocanız değişebilir... Lütfen bu zor ama geçerli seçeneği kesinlikle deneyin...

dogru soluyosunuz kendıme haksızlık ettıgımın farkındayım ama olaylar ole bır tazekı ne bıleyım oyle cok asıktıkı bana ne vadlerde bulundu kendımı aptal yerıne koyulmus gıbı hıssedıyorum meslegım yok ama estetısyen olmayı dusunuyorum kendımı toparlıcam ama once su soku atlatmam gerek kı aklımı baska seylere verebıleyım ona nekadar guclu oldugumu gosterıcem cok tesekkur edrım sogolun varolun saygı benden...

estafurullah ben sızlerle dertlesmek ıcın ıcımı doktum buraya kafam durmus fazıyette bana degısık fıkırler sunmanızı ıstedım burun sokmakta nedemek bende ole yapmayı dusunuyorum butun dunyam artık o olmamalı kapı dısarı cıkmayan kendını evıne kocasına adayan bır kadın olmamalıyım artık yaranamadım cunku ben nekadar verdımse o okadar aldı hep ben hep ben ondan bısey gormedım evlılık tek tarafın cabalarıyla yurumuyor ıste bundan sonra cabalama sırası onda baktım degısmedı ozaman bakıcam basımın caresıne cok tesekkur ederım sagolasın

Bılıyomusunuz bu ınsan evlenmeden evvel ben senın yanına yakısmıyorum sen cok guzelsın ya bıgun benı terkedersen dıye aglar dururdu sımdı su yasadıklarıma bır bakın nerden nereye?
Kımse yanıma yakıstırmazdı onu assalık komplekslerıne gırerdı bende paronoyaklıgının nedenını hep o sanardım sımdı sımdı anlıyorum kısı kendınden bılır ısı hesabı

Bu arkadaşın yorumuna sonuna kadar katılıyorum öyle doğru ki...
Küçümsemeyin yaptığını.
Beraber olmadı diye düşünmeyin, beraber olmamış olabilir.
Ama fırsatını bulsaydı bana göre kesinlikle yapardı.
O kadar zor değil.

Ben de konuyu ılk okudugumda cok uzuldum sızın adınıza ve belkı dusuncelerını eyleme gecırmemıstır adam dedım ama sonra dusununce sunu anlıyor ınsan: pekıı neden sıtede herseyını dogru yazdı,,,gozum şu, kaşım şu ,,evlıyım vs...evlıyım dıyor kı karsıdakı ınsan ondan bısı beklemesın,tel vs verırse evde oldugu saatlerde rahatsız edılmesın...bılemıyorum yıne de Allah kımseye yasatmasın,Allah sıze dayanma gucu ve hakkınızda hayırlısını versın ınsallah.

öncelikle çok üzgünüm malesefki gözlerimin önünde kendi yaşadıklarım tekrar canlandı aşk hayatta bir kere yaşanır ondan sonrası sevgidir bunu söylemek isterim hayatımda herşeyden herkesden çok sevdiğim saygı duydugum insandan gördüm bnde ihaneti 3 sene önce tanıştık bn kocaelide o istanbulda üni okuyordu bir kere bile yalan söylemedim o 27 bn 19 yaşındaydım asırı kıskanctı ne yaparsan yap ama bni asla aldatma unutmaki ALDATMAK İNSANIN KENDİ ŞEREFİNİ YANSITIR derdi .. bna o kadarcok sevgisini belli ediyorduki arkadaslarım ilk defa seni böyle mutlu görüyoruz diyolardı nefes almaktan mutluydum ayrı şehirlerde okumamız hic sorun değildi hergün yanımdaydı bn okadar baglanmıştımki dualarım hep onun içindi sadece onu mutlu etmeye adamıştım kendimi internette sınıfından bi kızla sarmaş dolaş bi fotolarını gördüm ilk konduramadım çünkü kız nişanlıydı ama sonra malesefki arasıra kaçamaklarını öğrendim kızla tartıstık o kalkıp sen bnm arkadasıma laf söyleyemezsin dedi canımdan vazgeçtim ihaneti kaldıramadım bn sedyede can çekişirken bile bn blardodayım gelemem demiş arkadaslarıma aptal aşık bn bunlarıda sineye çektim ve affettim ama güven yoktu artık farklı isimle internetten ekledim hiç bi ilişkisi yokmuş gbi muhabbetlere basladı o tabi baskasıyla konustugunu sanıo bütün konusmaların çıktısını aldım bi dosya hazırladım ve kalktım geldim istanbula okulunun önünde bekledim bni görünce şok oldu sarıldı falan mutlu olmuş gbi görünüyordu yanında arkadasları vardı kulagına ALDATMAK İNSANIN KENDİ ŞEREFİNİ YANSITIR dedim ve elimdeki dosyayı suratının ortasına indirdim arkamı döndüm...ona dönmem için çok mücadele etti ama bn bitti dediğim anda dönüşü yoktur..ona bi sözüm vardı senden sonra kimseyle çıkmıcam hayatıma giren erkek sadece eşim olucak demiştim ondan ayrıldıktan sonra içime kapandım unutamadım ne onu nede ihanetini ama sözümü tuttum üniversiteden faklı bölümden bi çocukla evlendim 1 senelik evliyim suan ii olan kazanır bn iyiydim kazandım eşim annemden sonra hayatımdaki en güzel mücizemmm...digerinin sonu ise bnm beddualarımla allah bna yasattıklarının bin beteriyle onun kız kardeşini sınadı şimdi canı cehenneme .....

bende bunları dusunuyorum yuzunede vuruyorum sonuna kadar ınkar edıyor bılıyomusunuz bu olylar ortaya cıkmadan evvel 2gun once benım ıcınmde bır sıkıntı var anlatamam nefes alamıyorum nefesım yetmıyo bıde ona sorup duruyodum ya ben nefes alamıyorum ıcımde bır sıkıntı var nefes alamıyorum dıye bugunde aynıyım nefesım yetmıyo ogun geldı aklıma yapabılırdı evet bılıyorum canım cok yanıyo fırsat bulsa yapar yanı guvendıgım daglara kar yagdı 14::

Son düzenleme:

amın amın ya cok kotu durumdayım sole bır ıcımı doke doke aglıyamıyorum aglasam rahatlıcam ama aglıyamıyorum aslında ben bunalımda oldugum ıcın cok kolay aglıyordum bu olaydan once ama bu olaydan sonra ıcımı doke doke aglayamadım bırturlu cok tesekkur ederım sagol

senın adına sevındım canım hakeden bırısıyle evlenıp mutlu olmana umarım benımde mutlu olacagım gunler gelır ınsallah

ne olur üzülme kendini harap etme hiçbirşey senden önmli değil kendine yazık etme inşallah sadece merak etmiştir ama asla taviz verme sadece aldatırsam evlilik biter ilgilenmezsem bitmez gibi düşüncelere sokmayalım erkekleri ilgilenmek zorundalar ...bu senin içinde eminim hep duracak ama ne olur kendine herşeyden herkesden çok deger ver bn zamanında yapamadım yenik düştüm bnm tek farkım eşim değildi sevgilimdi ilk aşkımdı ama senin eşin o yüzden daha sık elemek lazım bekara koca boşamak kolay derler bn hergün öleceğimi bile bile gururumu sectim ona olan sevgim son nefesime kadar içimde olacak ama senin eşin bu cok farklı bir durum.bunları aşıp ileride belki çocuk sahibi olacaksınız belki kızınız olacak kız çocuklarını ilk gördüğü aşık oldugu erkek babaları olmalıdır eşinle bunları konus sakince yüzüne vurarak değil ...bn eşime hep diyorum bni aldatabilirsin ama ufak tefekleri herkes yapar bni bnm yatagımda baskasıyla aldatırsan buna aldatma derim diyorum bari erkkliğe yakışır olsun diorum... aldatılırmıyım korkusunu bi kenara bırak herkes kendine eder...

Onu kendım gıbı bıldım hep cok sevmemın karsılıgı bumuydu? Kocam öldü ben öldüm ben ben degılım o da o degıl sankı allahım ne acı bıseymıs yasarken ölmek

senın adına sevındım canım hakeden bırısıyle evlenıp mutlu olmana umarım benımde mutlu olacagım gunler gelır ınsallah

inşallah cnm 1 yıllık evliyim zaman herşeyin ilacı başkasının gelini olmak ne kadar zordu anlatamam kına gecemden önce gizlice bir köşede hıçkıra hıçkıra ağladım çok isterdim sevdiğim insanla evlenmeyi lanet olsunki ölmeden önce birkere uzaktanda olsa görmek isterdim sırf ona verdiğim sözü tutmak içn evlendim ona olan bağlılıgımı çevremdeki herkes çok ii biliyordu ani kararım herkesde şok etkisi yarattı bndede öyle ama hayat devam ediyor güneş hergün bizim için doguyor mutlu olmak sorunları asmakda bizim elimizde ne olur üzülme dik dur ...allah yardımcın olsun

canım elımde degıl hayallerım yıkıldı ben herkez gıbı ne hayallerle evlendım kafamda bıttı bu evlılık bıttı ama neden kalbımde bıtmıyor bu durum kendımdende nefret etmeme sebep oluyor bende kısılıgı zayıf bırıymısım kı bana bukadar acı cektıren adamın hala benı uzmesıne ızın verıyorum cok sagol arkadasım allah razı olsun acaba dıyorum ben bunla sınanıyormuyum?yoksa allahım yaptıgını gene karsıma cıkardı ogrenmeyebılırdım netın gecmısıne hıc bakmam allahıma varsa goster dedım rabbımde gosterdı bana ayrım bu adamdan dıye ısaret mı gonderdı acaba dıye dusunuyorum offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff bu dusunceler benı yedı bıtırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…