inşallah cnm 1 yıllık evliyim zaman herşeyin ilacı başkasının gelini olmak ne kadar zordu anlatamam kına gecemden önce gizlice bir köşede hıçkıra hıçkıra ağladım çok isterdim sevdiğim insanla evlenmeyi lanet olsunki ölmeden önce birkere uzaktanda olsa görmek isterdim sırf ona verdiğim sözü tutmak içn evlendim ona olan bağlılıgımı çevremdeki herkes çok ii biliyordu ani kararım herkesde şok etkisi yarattı bndede öyle ama hayat devam ediyor güneş hergün bizim için doguyor mutlu olmak sorunları asmakda bizim elimizde ne olur üzülme dik dur ...allah yardımcın olsun
amın canım benım amın ya evlenınce bu bebnden sogudu sankı bende aksıde dahada baglandım bızım ruhumuzda var bır ınsana delı gıbı ruhen ve bedenen baglanmak ama onlar ole degılmıs sımdı goruyorum gerceklerı bana karsı soguklugunu hep yorgunum ondan dıye gecıstırırdı ulen 2sene boyunca hergun mu yorgun olur ınsan hergun mu Ama sımdı daha netlestı kafamda bazı seyler dusunmekten kafayı yıyodum bu neden bole degıstı bole soguk dıyesebebını gecte olsa ogrendım bıkmıs benden ben ona artık cazıp gelmıyomusum bundan emın oldum ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh allah buyuk